- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.161
günaydın annecikler doktora gidiyorum beeeen
mulberyi bende çok merak ettim angel inş iyidir.hastanem Allahtan yakın gidip geleyimde yazarım boyu kilosunu göreyim şu bizim minnoşu
bnde smdı yazmıştım doktora gttnmı dıyee cnm..haberlerını bklıyoruzzz
kızlar ya benim 3 gündür kulağım durmaksızın çınlıyor. çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hiç kesilmiyor. eğer kalabalık ortamdaysam farketmiyorum ama eğer sessiz bir yerse rahatsız ediyor. sizde de oldu mu hiç???
canım ya ben en son 24. haftada şeker yüklemesine gittim. Çok yoğundu tekrar ne zaman geleceğimi söylemedi. 28. haftada gitmeme gerek var mı ki?
Kızlar bu süs işini merak ediyorum el emeği nasıl oluyor süs :) paylaşırmısınız
günaydın kuzularrrrr....güzel bı gun olsun ınsss.hayatım süsler bı harıkaaa :) bn uykuya doymaz oldum yaaa...bnm kızda 2 gecefr fosur fosur uyuyo gece bu performansıı dogdugundada bklıyorumm:) dun doktorr artık yavaş yavass dogumm yaklasıyo flan dedı heyecanlandımmm vla :)güneşte gezıyosun snra gelıp suram agrıyo burm agrıyo dıye sıkayetlenıyosun dedı adamm kaldım oylee :) hazırana gırdıkmı artık cok cabuk geçer ınss kızlar :) 1 hazıran benm doğum gunumm ve kızmla ılk dogumm gunummm bu benmmm :)
kızlar ya benim 3 gündür kulağım durmaksızın çınlıyor. çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hiç kesilmiyor. eğer kalabalık ortamdaysam farketmiyorum ama eğer sessiz bir yerse rahatsız ediyor. sizde de oldu mu hiç???
canım bu takımlara bayıldım çok güzelmiş. ama parça sayısına baktığımızda fiyatı biraz pahalı gibigünaydın herkese
Canım anne oğul pijamasını bebeshop internet sitesinden aldım.Farklı renklerıde var.Resimlerini ekliyorum.Göründüğündn çok daha güzel rengi.Fiyatı 129.90.Kargo ücretsiz.organik.
Anne için olan;
Small/Medium 38-40 beden
Large/XLarge 42-44 beden
Bebek için olan 0-3 ay içindir.
Eki Görüntüle 722579 Eki Görüntüle 722580 Eki Görüntüle 722581
Ben bitirebilirsem paylaşıcam inşallah canım :)
Güneşte gezerken doktoruna mı yakalandın :) Evet zaman daha da hızlı akmaya başladı sanki bazen geçmiyormuş gibi oluyor özellikle doktora gideli çok olmuşsa :)
Tansiyonun yükseliyor olabilir mi canım senin?
eminönünden aldım 70 kuruş tanesi.
excelde yaptım canım etiketi. bildiğin etiketler var hani beyaz barkod falan bastırılan onlara bastırdım printerdan. biraz anlarım bu işlerden
Kızlarrrr göbiş deliğiniz ne durumdaya benim ki çok komik küçücük kalmasını geçtim dışarıya et gibi çıktı yumuşacıkta ay tarif edemedim ama siz anlarsınız beniii :) tişörtlerimden çok bebli oluyor deliğim daha doğrusu kapanmış deliğim :))))
ahh kızlar sizin sakarlıklar yine iyiymiş ben bildiğiniz dengesiz oldumgöbeğim olduğunu unutuyorum oraya buraya çarpıyorum. kapılardan geçerken,masadan kalkarken falan çok kızıyorum sonra kendime baya sövüyorum
Selam hatunlar :))
Hafta sonu eşim kursta olduğu için ablamlarda kaldım, hava sıcak diye buz gibi içecekler içtim ve midemi üşütmüşüm biraz, ciddi bişey değildi. Bir de yorulmuşum. Bugün tüm gün ıstırahat ettim, ılık çorba ve bol su içtim toparlandım. Sizleri özledim bir bakayım dedim. Yarın
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))
bnmkıde dışarı fırladı cnmmm.bde bebekken yaktıkları ıcın gobegımı sıyah sıyah noktalar varr onlarr tabak gbı ortadaaa :) goruntu kırlılıgnym yanı :)
çok komik duruo amayumuşacıktaa hehee.... kaynanam takmışşş göbeği fırlayanın erkek olur seninde fırlamış die geçen göbek deliğime dokunuo töbe yaaa... yok karnın sivri yok oran böyle çocuk olmasın o.. ananınn......... diorum tabi içimden kocama dedim de eh be dio ne çocuk meraklısıymış çok istiosa kendi bi oğlan daha doğursun dedi hehehee.. geçen gene dedi bi çocuk çıkaramadınız gülüo sözde şaka yaptı dedim çok istiosan sen doğurcakmışın kocam öyle dedi dedim. hhhhhh
günaydın güzel annecikler... geceleri bende uyuyamıyorum.. benim cadı kızım ben sabah ayağa kalkana kadar kıpır kıpır kıpır. yan tarafıma ayaklarını ellerini koyuyo gıdıklanıyorum bide :) sabah ben ayağa kalkınca rahat ediyo bu sefer o uyuyo. sanırım gece uykusuz bi bebek olucak. yandım.. napalım o uyuduğu zaman kedi gibi bende kıvrılırım yanına artık. yada geceleri babasının koynuna koyarım azcık oda baksınkavuşucaz inş sağlıcakla.. Allah zamanlı doğum versin herkese.. kızımla öpüyoruz miniklerinizi
canım buda benim süsler birtanesi hastene odası için
Kızlarrrr göbiş deliğiniz ne durumda ya benim ki çok komik küçücük kalmasını geçtim dışarıya et gibi çıktı yumuşacıkta ay tarif edemedim ama siz anlarsınız beniii :) tişörtlerimden çok bebli oluyor deliğim daha doğrusu kapanmış deliğim :))))
çok komik duruo amayumuşacıktaa hehee.... kaynanam takmışşş göbeği fırlayanın erkek olur seninde fırlamış die geçen göbek deliğime dokunuo töbe yaaa... yok karnın sivri yok oran böyle çocuk olmasın o.. ananınn......... diorum tabi içimden kocama dedim de eh be dio ne çocuk meraklısıymış çok istiosa kendi bi oğlan daha doğursun dedi hehehee.. geçen gene dedi bi çocuk çıkaramadınız gülüo sözde şaka yaptı dedim çok istiosan sen doğurcakmışın kocam öyle dedi dedim. hhhhhh
ağzına sağlık...ne güzel demısnn....kndı cıkaraymıss bol bol :)) lafa bak.....bunlara onların dılınden konuşmak lazım aslındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?