2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim 3 gündür kulağım durmaksızın çınlıyor. çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hiç kesilmiyor. eğer kalabalık ortamdaysam farketmiyorum ama eğer sessiz bir yerse rahatsız ediyor. sizde de oldu mu hiç???

o durum bende yıllaaardır var canım ama benımkı uğultu şeklinde tam bı çınlama değil benımkıne bı çare bulamadılar ama ben artık alıştım çok dikkat etmezsem duymuyorum bilesenınkı farklı bişeydir bence belki su kaçmıştır ama bıraz daha devam ederse bı kbb ye görün

Günaydın canlarım arasta dün hastaymış geçmiş olsun. sanırım bugün de benim midemde bişey var. Serviste bulanmaya başlamıştı kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım yüzüm gözüm şişti kızardı yine kusmaktan nefret ediyorum.

Kızlar bu süs işini merak ediyorum el emeği nasıl oluyor süs :) paylaşırmısınız

Ben bitirebilirsem paylaşıcam inşallah canım :)

Güneşte gezerken doktoruna mı yakalandın :) Evet zaman daha da hızlı akmaya başladı sanki bazen geçmiyormuş gibi oluyor özellikle doktora gideli çok olmuşsa :)

Tansiyonun yükseliyor olabilir mi canım senin?

Kızlarrrr göbiş deliğiniz ne durumda ya benim ki çok komik küçücük kalmasını geçtim dışarıya et gibi çıktı yumuşacıkta ay tarif edemedim ama siz anlarsınız beniii :) tişörtlerimden çok bebli oluyor deliğim daha doğrusu kapanmış deliğim :))))

canım bu takımlara bayıldım çok güzelmiş. ama parça sayısına baktığımızda fiyatı biraz pahalı gibi [/QUOTE]

Aslında öyle gibi görünüyor ama piyasada da lohusa pijamaları 80 90 100 gibi fiyatlar.Onun için bende aldım.Bir daha anne ogul gıyemeyız nasılsa baba ogul gıyerler.O zaman kıskançlık yapmayayım:)Üstelik organik kumaş.

gecmıs olsun cnm sıcaklar bsladıı hstalklar arttı dıkkat et kendıneee..cmrtesı gunu annemle alısverıs yapıyodk cnm carsıdaydmm..doktorda benı gormusss cok gezıyosnn gordum hftasoonu dedı..bnde yok dedımm bde yalan soyluyosn dedı gulduu :) gezıyosn snrada suram buram dıye gelıyosn dedı bnA...bundan snra senn gunes tepedeyken dışarı cıkamzsnn bol bol dnlenme dedı..azarı ısıttım bde :) kucuk sehırde oturunca doktorun bıle cıkıyo bıyerleden :)

eminönünden aldım 70 kuruş tanesi.

excelde yaptım canım etiketi. bildiğin etiketler var hani beyaz barkod falan bastırılan onlara bastırdım printerdan. biraz anlarım bu işlerden

Süpersin valla hayran kaldım bravo
Senin için sakıncası yoksa o excel dosyasını paylaşabilir misin? Biz de ismini değiştirip kullanabiliriz.
Kendim yapayım dicem ama etikete göre hizzalayamam beceremem tam denk getirmeyi (
Ya da varsa bunu hizzalamanın bi kolay yolu, anlatabilir misin Çok şey istedim ama...

Son düzenleme:

bnmkıde dışarı fırladı cnmmm.bde bebekken yaktıkları ıcın gobegımı sıyah sıyah noktalar varr onlarr tabak gbı ortadaaa :) goruntu kırlılıgnym yanı :)

Siz beni bi de arabadan inerken görüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
Ne kapıyı açık tutabiliyorum (bizim otopark eğimli) ne kendimi arabadan atabiliyorum tam rezillik

Geçmiş olsun fıstık, merak etmiştik seni. Neyseki iyisin :)
Bundan sonra uzak kalanlar olduğunda hemen erken mi doğurdu acaba diye endişelenicez sanırım

Demek renkli doppler haaaaaaaaaa seni şanslı seniiiiiiii

bnmkıde dışarı fırladı cnmmm.bde bebekken yaktıkları ıcın gobegımı sıyah sıyah noktalar varr onlarr tabak gbı ortadaaa :) goruntu kırlılıgnym yanı :)

çok komik duruo ama yumuşacıktaa hehee.... kaynanam takmışşş göbeği fırlayanın erkek olur seninde fırlamış die geçen göbek deliğime dokunuo töbe yaaa... yok karnın sivri yok oran böyle çocuk olmasın o.. ananınn......... diorum tabi içimden kocama dedim de eh be dio ne çocuk meraklısıymış çok istiosa kendi bi oğlan daha doğursun dedi hehehee.. geçen gene dedi bi çocuk çıkaramadınız gülüo sözde şaka yaptı dedim çok istiosan sen doğurcakmışın kocam öyle dedi dedim. hhhhhh

ağzına sağlık...ne güzel demısnn....kndı cıkaraymıss bol bol :)) lafa bak.....bunlara onların dılınden konuşmak lazım aslındaa

Zamanlı doğum... Ne kadar güzel söylemişsin.... Amin cümlemize....

canım buda benim süsler birtanesi hastene odası için

Muhteşem olmuşşşş

Benim de hızlanmam lazım yaaaa daha 2 tane hayvancık yaptım 3.sü bekliyor, çemberi de istediğim gibi olmadı baştan yapılacak
Of puf panik :)))

Benimki daraldı sıkıştı, içine kapanık utangaç bi delik oldu

Son düzenleme:

Ohh iyi demişsin çocuk doğacak nerdeyse hala cinsiyet muhabbeti mi yapıyor

ağzına sağlık...ne güzel demısnn....kndı cıkaraymıss bol bol :)) lafa bak.....bunlara onların dılınden konuşmak lazım aslındaa

eee canım yani sürekli aynı lafı duymaktan bana baygınlık gelmişti kadın pes etmeden her seferinde dio kendi kocamı çıkarana kadar 2 kız doğurmuş aklıma geldikçe uyuz oluyorum yaaa.. alan memnun satan memnun biz rabbime dua ettik eli ayağı sağlıklı kızımız olsun die sananeeeeeeeeeee... bidaha duydugumda zaten eminin bende gülerek cevap vermek yerine laf sokarak sert bişekilde dicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…