- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.101
ıvy,parme ,kedicik sağolun ilgilendiğiniz için.ben dr a söyledim ama pek ilgilenmedi herşeyi hamileliğe bağlayamayız dedi sen bi gözcüye görün dedi bende daha gidemedim göze.benimde takvimde bu önemli tansiyon olabilir falan yazıyodu üstelik başımın tam tepesinde ağrıda oluyo son günlerde ama dr um pek umursamadı sanki.bende başkalarındada benzer bişiy oldu mu diye merak ettim sağolun.en iyisi ben göze bi gideyim
Hay Allah canim ya, doktorunun tatmin edici bir aciklama yapmamasi sinir bozucu oluyor. Baska doktorada gorun canim ihmal etme, havalarda sicak malum... Cook gecmis olsun.
hepsi çok güzelll,Allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin
bu arada o şişeler kolonya dimi :)) ben de sipariş vericem onlardan o tarz ama temmuzu bekliyorum şimdi acelesi yok diye düşündüm...
bayıldım herşeye çok güzel...
Canım hepsi çok güzel.Meleğin güle güle güzel günlerde kullansın inşallah.Bakarken gözlerim doldu.Akşam eşimede göstericem.Oda çok duygusal.eminim onunda gözleri dolacak.Canım kolonya şişelerini nereye yaptırdın?Sormak ayıp olmazsa ne kadar?Cibinliği nerden aldınız?
Kızlar bu süs işini merak ediyorum el emeği nasıl oluyor süs :) paylaşırmısınız
Ayyyy bak bende şimdi panik oldum.Şaka maka bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.Benim normal doğum ağustos 20 idi.Doktorum banada tüp bebek olduğu için sezeryan önermişti.Çarşamba kontrole gidicem.Bakalım sezeryan için gün verecek mi.Sen genel anestezi mi olacaksın yoksa epidural mi düşünüyorsun.Doktorunla konuştunuz mu?
Kızlar bebislerin cicilerini yikarken bebekler icin olan yumusaticilardan koydunuz mü? Hangisini kullandınız
çok geçmiş olsun canım yaaa pek bir bilgim yok ama inş herşey senin için güzel olur yarın.haber ver mutlaka dönünce üzme kendini demek kolay ama yarına kadar dayan hele bir doktorunla görüş
canım oo mantarlı sıselerın ıcınde ne varr!!cok hos bu arada kızının odasıı!Allah guzel gunler yasatsın bu odadaa..bol boll kahkahalı gunler....
canımsın daha güzelleri sizin olur inşallah. ben de odaya girip girip iç çekiyorum sürekli :) canım şişeleri ben kendim yaptım. sadece şişeleri eminönünden aldım. fiyonku etiket tasarlaması sepeti vs herşeyi ben yaptım :) cibinliğini de teyzesi hediye etti. fi tarihinde almış hiç kullanmamış ben de cibinlik ararken bende var dedi iyi denk geldi. ama aynı modelden english home da var canım 35tl ye
Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuşlar.Etiketi nasıl isimli olarak çıktısını aldın.
slm kızlar bugün yoğunluktan giremedim hiç, geçmişi de okuyamadım o yüzden.
Bugün bizim şirketin insan kaynakları müdürü geldi istanbuldan, şu rapor konularını konuştum kendisiyle.
Ama birşey öğrendim ve de çok üzüzldüm. Normalde doğum izni bizim sistemde 80 iş günü olarak tanımlanmış.
Daha önce buna göre hesap yapıp burda paylaşmıştım, hatta LUBOYF ta sormuş 80 iş günü herkese geçerli mi diye...
Ama izin rapor üzerinden hafta sayısına göre hesaplanıyormuş
Yani ne yaparsan yap 16 haftaymış !!!! öncesi sonrası çalışma duruma göre işte ....
Aradaki resmi tatiller, bayramlar vs. hepsi içindeymiş. Arada kaynayıp gidiyormuş yani
Ben özel şirkette çalışıyorum bizde c.tesi pazar tatil oluyor iş günü olarak geçmiyor. İzin aldığımız zaman haftasonu resmi tatiller falan hepsi izinlerden düşüyor ama bunda düşmüyormuş
Offfff ne oldu bu yasa kızlar yaaa.... hala çıkmadı mı ? çok sinir oldum bugün ya
eminönünden aldım 70 kuruş tanesi.canım cok soru sordum ama nerden aldın o sısıelrı,kaça aldınn???
excelde yaptım canım etiketi. bildiğin etiketler var hani beyaz barkod falan bastırılan onlara bastırdım printerdan. biraz anlarım bu işlerdencanımsın daha güzelleri sizin olur inşallah. ben de odaya girip girip iç çekiyorum sürekli :) canım şişeleri ben kendim yaptım. sadece şişeleri eminönünden aldım. fiyonku etiket tasarlaması sepeti vs herşeyi ben yaptım :) cibinliğini de teyzesi hediye etti. fi tarihinde almış hiç kullanmamış ben de cibinlik ararken bende var dedi iyi denk geldi. ama aynı modelden english home da var canım 35tl ye
Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuşlar.Etiketi nasıl isimli olarak çıktısını aldın.
ALINTI YAPMIŞTIM Bİ SÜRÜ AMA NET KOPUNCA HEPSİ GİTTİ
NEYSE SAĞLIK OLSUN... KIZLAR CANLAR HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ VE GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. BÜTÜN GÜN NE YEDİRDİYSEM ÇIKARDI YAVRUM BENİM ATEŞİ DE YÜKSEKTİ,İLAÇLAR AKŞAMÜSTÜ ETKİSİNİ GÖSTERDİ UYUYAKALDI ŞİMDİ. UMARIM GECE YİNE ZORLU GEÇMEZ. NE ZAMAN ANNEME GİTSE HASTA OLUP GELİYOR YOK ARTIK KALMAK FALANBANYO YAPTIRMIŞ DAHA DOĞRUSU BİZİM FINDIK TEK BAŞINA YIKANMIŞ,ÇOK UZUN SÜRE KALMIŞ VE SAÇLAR DA ISLAK KALINCA HALİMİZ BU MAALESEF İNSAN EMANETE SAHİP ÇIKAR SİNİR EDİYOR BU KADI BENİ AMA EŞEKLİK BENDE,KÖRÜN DEĞNEĞİ BURNUNUN UCUNDA GEREK OK GERİLDİM 2 GÜNDÜR ERİDİ AKTI RESMEN ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİYİZ
MEDVECEZİR BEBEĞİN SAĞLIKLA BÜYÜSÜN ODASINDA HER ŞEY ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORBİR DE KAVUŞABİLSEK BİR AN EVVEL.
canım yaa çok saol çarşambaya randevu alabildim bi gün daha beklemek zorundayım çok sinir bozucu doktorum önlem alamazsan bebeği etkiler dedi benim ve bebeğim için dua edin 7 yıl tedavi gördüm bu bebek için allahım onu ve hepimizin bebeklerini korusunAMİİN
Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)
Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?