2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hay Allah canim ya, doktorunun tatmin edici bir aciklama yapmamasi sinir bozucu oluyor. Baska doktorada gorun canim ihmal etme, havalarda sicak malum... Cook gecmis olsun.

Hay Allah canim ya, doktorunun tatmin edici bir aciklama yapmamasi sinir bozucu oluyor. Baska doktorada gorun canim ihmal etme, havalarda sicak malum... Cook gecmis olsun.

haklısın cnm sağol kendimi pek umursamıyorum ama bebek zarar görürse çok üzülürüm.dr a hakkaten sinir oldum normalde daha ilgiliyiydi ama son 2 kontrolde biraz ilgisiz gördüm.artık bu garanti hasta nasılsa die mi düşünüyor nedir.off

teşekkürler canım. o şişelerin içi boş şuan kafama göre gülsuyu, kolonya ya da şekerle doldurucam. kendim yaptım :)

canımsın daha güzelleri sizin olur inşallah. ben de odaya girip girip iç çekiyorum sürekli :) canım şişeleri ben kendim yaptım. sadece şişeleri eminönünden aldım. fiyonku etiket tasarlaması sepeti vs herşeyi ben yaptım :) cibinliğini de teyzesi hediye etti. fi tarihinde almış hiç kullanmamış ben de cibinlik ararken bende var dedi iyi denk geldi. ama aynı modelden english home da var canım 35tl ye.

Kızlar bu süs işini merak ediyorum el emeği nasıl oluyor süs :) paylaşırmısınız

dilemmacım günebakan, ben ve birkaç arkadaşımız kendimiz yaptık hastane odası kapı süslerimizi onun espirisini yaptık. bak sana kendi yaptığımı ekleyeyim :)

Yılın en güzel anneleriii slmlar:) okuya okuya bitiremedim yahu:) hepiniz iyidinizdir umarım..
Ne güzel şeyler alınmış öyle bayıldım. Rabbim en güzel günlerde kullanmayı ve eksiklerinizi hiç zorlanmadan gidermeyi nasip etsin.
Bu gün sağlık Ocağı'na gittik tetanoz aşısı olduk vee bebişin kalp atışını bile dinlettiler çok şaşırdım:))) özlemiştim ama bayaa. Hemşire cihazı karnıma dayayınca resmen itti onu hem de üç kere bariz tepki verdi papatyam yaaa
Ben niyeyse alışveriş işini çok boşladım sanki , bugün waikiki de bebekler için neler varmış diye baktım iki parça alt pijama aldım :)
Odası gelsin diye sabırsızlanıyorum ama daha 1 ay olmadı , 1 ay süre vermişlerdi inş zamanında gelir dayanamıorummm )))

cnm ılk önce bende normal duşundum ama sonra zman gectıkce hıc acı çekecek halım kalmadığını hıssettım rıske atamıyacagım ne kendımı nede bebısımı bu kadr şey yaşadıktan sonra o yüzden doktoruma ben dedım sezeryan düşünüyorum .doktorda tup bebekelre genelde sezeryan yapıyoruz dedı annelerımız rıske gırmek ıstemıolar dedı bende tamam dedım oda gun verdı tahmını ..bıde araya bayram gırdıgı ıcın ıyce stres olacaktım doktor olurmu olmazmı fln o yuzdne once alıncak kuzucugumm..cnm ben epıdural ıstıyorum şahıt olmak ıstıyorum bu zmana kadar bebegımın bana gelısıne bıle saıt oldum dogumunada saıt olmak ıstıyorum..

Kızlar bebislerin cicilerini yikarken bebekler icin olan yumusaticilardan koydunuz mü? Hangisini kullandınız

ben hacı şakirin granül sabun tozunu kullandım yumuşatıcı olarak da dalinin soft pembe kapağını kullandım ama yumuşatıcıdan sonra 3 kez durulama yaptım.kuruyunca bile hala mis gibi kokuyordu ve yumuşaktı zaten ütüleyince de yumuşacık oldular.

MEDVECEZİR,
herşey çok güzel görünüyor sanırım bir bebişin eksik o da hayırlısıyla sağ salim gelir de hazırladıklarını kullanır inş canım.

çok geçmiş olsun canım yaaa pek bir bilgim yok ama inş herşey senin için güzel olur yarın.haber ver mutlaka dönünce üzme kendini demek kolay ama yarına kadar dayan hele bir doktorunla görüş

canım yaa çok saol çarşambaya randevu alabildim bi gün daha beklemek zorundayım çok sinir bozucu doktorum önlem alamazsan bebeği etkiler dedi benim ve bebeğim için dua edin 7 yıl tedavi gördüm bu bebek için allahım onu ve hepimizin bebeklerini korusunAMİİN

selam annişler bu kabuslar beni öldürecek yaa bütün gün etkisinden kurtulamıyorum sonra..
yine erken doğum yaptığımı gördüm yavrum minicikti ve yaşama tutunamıyordu öyle üzülüyorum ki rüyamda içim dışıma çıktı öfff ne zaman bitecek bu kabuslar yaa Allahın izniyle bir an önce sağ salim kucağımıza alsaydık..............

çekirgecim evet ben de biran ümitlenmiştim acaba bizde de öyle bir şey yapılır mı diye.
bu konuda çok dertliyim, 4 gözle bekliyorum yasayı, nasıl rahatlatacak bu altı ay olayı bir bilsen.
ben devlet memuru olmama rağmen yurtdışı görevde olduğum için, bu 2 yıllık doğum iznimi ve süt iznimi de kullanmaıyorum malesef.
aslında yasal olarak dava açsam kullanırım fakat kurumsal iç teamüllere göre kullanılması baya sıkıntı oluyor, 40 kişiyle papaz olmam gerekir bunun için,
çalışma saatlerimde çok kötü akşamın bu vaktinde hala işyerimdeyim
biraz büyüyünce bırakırım bakıcıya ama henüz 3.5 aylıkken dilini ahlakını kültürünü bilmediğimiz birisnin eline bırakmak istemiyorum yavrumu,
bilmiyorum çok dertliyim allah yardımcımız olsun hepimizin.
para vermesinler izin versinler, annelerin paraya falan değil çocuklarıyla birlikte olmaya ihtiyaçları var.

Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)

canım cok soru sordum ama nerden aldın o sısıelrı,kaça aldınn???
eminönünden aldım 70 kuruş tanesi.

ALINTI YAPMIŞTIM Bİ SÜRÜ AMA NET KOPUNCA HEPSİ GİTTİ
NEYSE SAĞLIK OLSUN... KIZLAR CANLAR HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ VE GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER. BÜTÜN GÜN NE YEDİRDİYSEM ÇIKARDI YAVRUM BENİM ATEŞİ DE YÜKSEKTİ,İLAÇLAR AKŞAMÜSTÜ ETKİSİNİ GÖSTERDİ UYUYAKALDI ŞİMDİ. UMARIM GECE YİNE ZORLU GEÇMEZ. NE ZAMAN ANNEME GİTSE HASTA OLUP GELİYOR YOK ARTIK KALMAK FALAN BANYO YAPTIRMIŞ DAHA DOĞRUSU BİZİM FINDIK TEK BAŞINA YIKANMIŞ,ÇOK UZUN SÜRE KALMIŞ VE SAÇLAR DA ISLAK KALINCA HALİMİZ BU MAALESEF İNSAN EMANETE SAHİP ÇIKAR SİNİR EDİYOR BU KADI BENİ AMA EŞEKLİK BENDE,KÖRÜN DEĞNEĞİ BURNUNUN UCUNDA GEREK OK GERİLDİM 2 GÜNDÜR ERİDİ AKTI RESMEN ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİYİZ

MEDVECEZİR BEBEĞİN SAĞLIKLA BÜYÜSÜN ODASINDA HER ŞEY ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR BİR DE KAVUŞABİLSEK BİR AN EVVEL.

çok geçmiş olsun canım. ben de sanırım kimseye emanet edemem ya herhalde. Allah ın izniyle hepimiz kavuşucaz inşallah.

İnşallah , Allah'ın izniyle sağlıklı şekilde doğar bebeklerimiz , duamız hep böyle .
İçini ferah tut ; biliyorum demesi kolay gibi geliyor ama bunu da bebeklerimiz için yapmamız gerekiyor ; stres de onları olumsuz etkiliyor .
Şurda az kaldı nasılsa , biraz daha sabırla ; doktorun vereceği diyete göre beslenince , dikkat edince bebeğini etkilemez Allah'ın izniyle .

Son 3 ayda sakarlık bas gosterir diya yazıyor sitelerde . Bende diyorum Bedir bu elime ne alsam düşürüyorum sonra eğilip almak daha bir yoruyor. Meger Buda hamileliktenmis. Ne garip biseymissin sen ey gebelik :)

Hamile kalmadan önce hamileliğin tek sıkıntısı kilo alımı sanıyordum :) Meğerse neler neler varmış ; kilo harici hepsini yaşayarak teorik değil pratik öğrendim :)

ya o sakarlık bende fazlasıyla var bu ara .meğer yere ne kadar çok şey düşüyormuş bu günde pilavımın altını yakyım evlendiğimden beri yaktığım ,ilk yemek dalgınlıktankatılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…