2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@medvecezir'im odana bayıldım, kızın ne şanslı.. Sağlıkla gelsin inşallah.
@arasta'm ve Günebakanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Redcim umarım kızın bugün daha iyidir.

Günaydınlaaaarrrrrr hepimize. Eşim dün bir firmayla anlaştı, koşulları şuanki yerinden daha iyi. Bi olumsuz yanı İzmir dışında da iş yapıyorlar hatta eşimi İstanbuldaki hastane yapımına göndereceklermiş,şirket ev tutacakmış. En kötü oğlum doğduktan sonra biz de gideceğiz yanına Allahtan bişey çıkmazsa. Boşuna dememişler her şer de vardır bir hayır.

Yığınla ütüm var, öpüyorum sizi.

Benim kayınvalidem ne beni ne bebeği doğru düzgün sormaz. Bi gün bana dedi ki bacak bacak üstüne atma bebeğin kordonu boynuna dolanırsa ölür dedi. Ayy anne dedim hamile olduğumu duyunca da bu kadar sevinme belki düşük olur demiştin dedim. Bence sen böyle nasihatlar vereceğine hiç konuşma daha az yaralıyorsun insanı dedim. O günden beri beni de sormuyor oğlu bekar hayatı yaşıyor sanki evde. Ama çokta tııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))

Evet aynen öyle kırmızı yuvarlak yuvarlak kan birikmeleri oluyo yüzümde benim de tenim çok ince damarlarım da hassas galiba ondan oluyo.

Rahatladım canım sağol dediğin gibi göz altlarım ve gözümün içinde de oluyor vampir gibiyim şuan :)

Kıyamam canım ya ben okuduğumda hep tahmin ediyordum zaten telefonun azizliği olduğunu kasma sen anlıyoruz biz

Ay hayırlısı olsun canım belki böylesi daha güzel olacaktır sen sakın sıkıntı yapma kendine ... Kolay gelsin sana arada uğra özletme kendini

canım bizimkiler de öyle erkek meraklsı . öyle sinir oluyorum ki.. bir sürü oğlu var doyamamış erkeğe.. benim oğlum olacağını söylemiyorlar etrafa nazar değer diye Hey Allahım sanki milyonda bir ihtimali tutturmuşum.. kızım olsa utançlarından demeyeceklerdi demek ki.. Allahım sen onların bu tutumu yüzünden beni koru diye dua ediyorum..

herkese merhaba kızlar

erkek kız çocuk muhabbeti olmuş ben ilk oglum olacagını duyunca öyle bi korktum ki malum önümde hiçte iyi bir örnek yoktu dayı olarak ona benzeyecek diye hala arada korkuyorum sevinemedim bile sonra kendi kendime tövbe yarabbi sen büyüksün diyorum haftasonu bi tanıdıgın bag evinde yemek yeniyor yanında da alkol alanlar var benim kızımda alkole çok karşı babası içerse falan kahroluyor okulda yeşilay haftasında alkolle ilgili biçok şey anlatılınca çocuk haklı olarak korkmuş babasına baba sen içmeyeceksin demi diye sorarken erkek kardeşimde neden azıcıkta bana benzemiyorsun diyor kardeşim alkol alan birisi herneyse gelinimizde üzülme aşkım kız halaya oglan dayıya demişler inşallah öteki sana benzeyecek diyor daha dogmamış çocugum için bulundugu temenniye bak hasbinallah dedim sırf ortam gerilmesin diye agzımı açmadım sırası gelecek elbet

çok guzel demişsin, ağzına sağlık cnm:) olaya son noktayı koymussun. buarada ben hep bacak bacak üstüne oturuyom, öle bişe varmı ya hu:)

Hiii böyle bir insanla tanışmak bile istemezdim ne kötüymüş içi ... Seni sormaması da daha iyi canım boşver uzak durmak en iyisi ...

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım çok sevindim. Oğluşunuzla yepyeni bir hayat kuracaksınız ne güzel :)

Oh kurtulmuşsun fena mı

çok guzel demişsin, ağzına sağlık cnm:) olaya son noktayı koymussun. buarada ben hep bacak bacak üstüne oturuyom, öle bişe varmı ya hu:)

Bebeğe zararı yoksa bile vücutta kan dolaşımını yavaşlatıyo, selülit ve varis ihtimalini arttırıyo diye yapmıyodum ben. Şimdi o delinin söyledikleri gelince aklıma hepten atmıyom. Ya kızlar annedir söyler desem bile o söyleyiş tarzı var ya ona deli oldum ben. Yoksa bizler cahil olabiliriz tatlı dille söylese inanın önemserim. Zannedersin ölse de kına yaksam moduna geçcek, kendi istediği kızı almadı ya oğluna. Ohhh ben aldım :))) (İçimdeki cadı ortaya çıktı kıh kıh kıh)

Son düzenleme:

Kız çok güldüm sen de az değilsin haaaa

yuh yani şom ağızlı, ne garip insanlar var, Allah seni ve bebeğini korusun canım ya

Kız çok güldüm sen de az değilsin haaaa

Valla ben bunlara böyle yapmasam iyice tepeme çıkacaklar. Evlendiğimiz ilk zamanlar her pazar bize yemeğe geliyorlardı abartısız bi 4 ay pazarları programımız onlardı ki çalışıyordum da. en güzeli resmiyet, varsın tırssın benden. Herşeye eyvallah dersem evliliğim yürümez. Hem içimde kalıp beni rahatsız edeceğine dışarı çıkıp onu rahatsız etsin :))))))

arasta, poli ,günebakan ve diger saglık sıkıntısı yaşayan arkadaşlar hepinize çook geçmiş olsun

red in kızı umarım iyileşmiştir

muberry bende çok merak ettim inşallah herşey yolundadır

cnmm oncelıkle hyrlı olsunnn ....senn kaynanada bnmkı gbıı ıcı fesat bellı....kordon dolansa bebek olmez allah korusun once onu ogrensn..ablamnda bnmde boynumda kac kat kordon varmıss mefta degılız suan :)tövbe yarabbm ya...ne cıngarlarmıss ya adamı hayattan sogutrlar..bde cnsıyet soruyolar kız dıyosun olsun dıyolarrne demekse...yanı erkek degıl ama olsun gbı....allah sağlıklısını versnn dıyen yok...gerc bnmkı erkek olsada pek bısey degsmezdı kadının umruda degıll torun morun anca fıtne fesatt

kız çocuk herzaman vefalıdır , erkek çocuk zor, tabiki Allah hayırlı evlat versin,kız erkek farketmez
hani 2-3 kızın olur da e birde oğlun olsun istersin onu anlarım da ilk çocukta ne diye oğlan diye tutturuyorlar anlamıyorum, bu devirde kızı oğlanı mı kalmış, Allah hayırlı sağlıklı ahlaklı evlat versin neler oluyor görüyoruz hergün.
hallerine şükretmiyorlarda nankörlük yapıyorlar..
kvdemin 2 oğlu var oyüzden kızım o kadar kıymetli ki oğlanlar 2.planda
Allah herşeyin evladın da hayırlısını versin evlatla imtihan etmesin arkadaşlar , bence en zoru bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…