- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.201
ya asıl erkekler direk evlenince ailesinden kopup gider, kızlar ailesiyle çok bağlıdır. benim kv. de hala her kontrolden dondüğümde sağlıklımı sorusu yerine cinsiyetini sorup beni deli ediyor, ben her seferinde ona biz kız istiyoruz zaten, oglunda öle diye açıklama yapıyorum.o da heralde kız ister kız çocuğu vefalı tabi diyor. ama hala erkek tir belki gibi enteresan espriler yapıyor...
o korkutanlar çok bilioalr herşeyi kendilerii profesör herhallllllll... bence dert etme cnm eskidende öyleymiş.. benim arkadaşımda hamılelıgınde istifra ettikçe yüzüm kızarıyor damarlarım çıkıo çatlıo gibi diodu..
Günaydınlar herkeseeeeeee
Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun kendine dikkat et hararet bastı diye kendini çok kaptırma soğuk içeceklere
Ah canım ben öyleyim istifra edince yüzüm kıpkırmızı oluyor şişiyor ve gözlerime kan oturuyor günlerce geçmiyor korkma bence kimseye aldırma
Bu ne yahu okurken şok oldum Allah sabır versin canım ... Erkek kız ne farkeder sağlıklı hayırlı olsun da gerisi boş...
Ya bu arada ben telden yazıyorum otomatik kelime buluyor ya bu iPhone cogu zaman saçmalıyor duzelticem diye anam ağlıyor gönderdikten sonra bir bakıyorum saçma sapan birşey çıkmış . Sorun benim türkcem de değil yani kızlar mazur görün :) ben garip bir hamileyim
@medvecezir'im odana bayıldım, kızın ne şanslı.. Sağlıkla gelsin inşallah.
@arasta'm ve Günebakanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Redcim umarım kızın bugün daha iyidir.
Günaydınlaaaarrrrrr hepimize. Eşim dün bir firmayla anlaştı, koşulları şuanki yerinden daha iyi. Bi olumsuz yanı İzmir dışında da iş yapıyorlar hatta eşimi İstanbuldaki hastane yapımına göndereceklermiş,şirket ev tutacakmış. En kötü oğlum doğduktan sonra biz de gideceğiz yanına Allahtan bişey çıkmazsa. Boşuna dememişler her şer de vardır bir hayır.
Yığınla ütüm var, öpüyorum sizi.
aynen canım benim yaaa geçen akşam halasıda var kaynanamın kocam yanımda ay kız dio karnın ne sivri çocuk gibi... çocuk nee yaaa erkek de madem halalı yeğenli aynı b.k töbe yaaa.. neyseee çocuksa naparsınız o pembe boyaları mobilyaları elbiseleri dio olurmu olur dio... olmaz dedim gayet net gördüler ve doktorum kesin konuştu.. kaynanamda dio hala bende gittim bunalrla doktora özellikle doktora sordum eminmisiniz erkek olmasın die dioooo sinirden kahkaha attım. dicek laf bulamadım bunlara artık..
Ay hayırlısı olsun canım belki böylesi daha güzel olacaktır sen sakın sıkıntı yapma kendine ... Kolay gelsin sana arada uğra özletme kendini
Benim kayınvalidem ne beni ne bebeği doğru düzgün sormaz. Bi gün bana dedi ki bacak bacak üstüne atma bebeğin kordonu boynuna dolanırsa ölür dedi. Ayy anne dedim hamile olduğumu duyunca da bu kadar sevinme belki düşük olur demiştin dedim. Bence sen böyle nasihatlar vereceğine hiç konuşma daha az yaralıyorsun insanı dedim. O günden beri beni de sormuyor oğlu bekar hayatı yaşıyor sanki evde. Ama çokta tııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
Benim kayınvalidem ne beni ne bebeği doğru düzgün sormaz. Bi gün bana dedi ki bacak bacak üstüne atma bebeğin kordonu boynuna dolanırsa ölür dedi. Ayy anne dedim hamile olduğumu duyunca da bu kadar sevinme belki düşük olur demiştin dedim. Bence sen böyle nasihatlar vereceğine hiç konuşma daha az yaralıyorsun insanı dedim. O günden beri beni de sormuyor oğlu bekar hayatı yaşıyor sanki evde. Ama çokta tııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
@medvecezir'im odana bayıldım, kızın ne şanslı.. Sağlıkla gelsin inşallah.
@arasta'm ve Günebakanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Redcim umarım kızın bugün daha iyidir.
Günaydınlaaaarrrrrr hepimize. Eşim dün bir firmayla anlaştı, koşulları şuanki yerinden daha iyi. Bi olumsuz yanı İzmir dışında da iş yapıyorlar hatta eşimi İstanbuldaki hastane yapımına göndereceklermiş,şirket ev tutacakmış. En kötü oğlum doğduktan sonra biz de gideceğiz yanına Allahtan bişey çıkmazsa. Boşuna dememişler her şer de vardır bir hayır.
Yığınla ütüm var, öpüyorum sizi.
çok guzel demişsin, ağzına sağlık cnm:) olaya son noktayı koymussun. buarada ben hep bacak bacak üstüne oturuyom, öle bişe varmı ya hu:)
hele bide erkek torunlarının pipilerini açıp gezdirenler yok mu sinirlerim tepeme çıkıyor
Bebeğe zararı yoksa bile vücutta kan dolaşımını yavaşlatıyo, selülit ve varis ihtimalini arttırıyo diye yapmıyodum ben. Şimdi o delinin söyledikleri gelince aklıma hepten atmıyom. Ya kızlar annedir söyler desem bile o söyleyiş tarzı var ya ona deli oldum ben. Yoksa bizler cahil olabiliriz tatlı dille söylese inanın önemserim. Zannedersin ölse de kına yaksam moduna geçcek, kendi istediği kızı almadı ya oğluna. Ohhh ben aldım :))) (İçimdeki cadı ortaya çıktı kıh kıh kıh)
Kız çok güldüm sen de az değilsin haaaa
ya asıl erkekler direk evlenince ailesinden kopup gider, kızlar ailesiyle çok bağlıdır. benim kv. de hala her kontrolden dondüğümde sağlıklımı sorusu yerine cinsiyetini sorup beni deli ediyor, ben her seferinde ona biz kız istiyoruz zaten, oglunda öle diye açıklama yapıyorum.o da heralde kız ister kız çocuğu vefalı tabi diyor. ama hala erkek tir belki gibi enteresan espriler yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?