- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.221
Valla ben bunlara böyle yapmasam iyice tepeme çıkacaklar. Evlendiğimiz ilk zamanlar her pazar bize yemeğe geliyorlardı abartısız bi 4 ay pazarları programımız onlardı ki çalışıyordum da. en güzeli resmiyet, varsın tırssın benden. Herşeye eyvallah dersem evliliğim yürümez. Hem içimde kalıp beni rahatsız edeceğine dışarı çıkıp onu rahatsız etsin :))))))
hele bide erkek torunlarının pipilerini açıp gezdirenler yok mu sinirlerim tepeme çıkıyor
günaydın kızlar, ay öldüm gülmekten hepsi aynı valla bunların. Bizimkide direkt bişey diyemiyo ama her ultrasona girdiğimde kesin kızmıymış deyip duruyo bende her seferinde evet hala kız diyodumkadın bi umut değişecek diye bekliyo ya.
Son sorduğunda dedim ama kız iyidir inşallah ikinciside kız olur diye, artık bişey diyemez heralde sustu kaldı çünkü öyle deyince, boş verin hiç duymayın böyle şeylerii
Ben hiç öyle olamadım ya ben de mesafeliyim ama herkese karşı böyleyim bir de eşimin tarafından birileri beni üzerse falan üzene değil eşime patlarım ömrünü yerim dırdırla o da gider halleder ben bulaşmam yani zaten bulaşsam da kavga etmeyi de beceremem hık diye kalırımAnneme de çok kızıyorum bizi böyle yetiştirdiği için , ben çocuğumu böyle yetiştirmicem yaman olsun biraz ...
amcalara pıpını göster derlermıs ya eskıdennn:) allahım yarabbm evlat ayrımı daha bı devırde hala var...
Hiç takma kafana.Gereksiz stres onlar.Hayatımızın her anında böyle streslerle başetmez zorundayız.O bunun hesabını verecek zaten. Aynı senınkı gibi eşimin amcasıda vardı erkek düşkünü.2 kız 2 erkek cocugu var.Bende demıstım ayrım yapma çocukların arasında Allaha hesap veremezsın Kimin kimden ne göreceği belli olmaz dıye.Yok beni anlamadı.Aradan 1 yıl gectı.Cocuk ogretmen. Bir kız buldu.aıleyle kız arasında sorun yasandı ve erkek kızı tercıh ettı.Tam 5 yıl oldu Erkek kendısı evlendı eşimin tarafından aileside dahil kimseyi düğüne cagırmadı.Hala daha babasının evıne gelmedı 5 yıldır.Babası onun ayağına gıttı de evıne bıle sokmadı.Al işte bu erkek çocuk olsa ne olur olmasa ne olur.Ama amca sımdı bana hak ver,iyor amöa neye yarar.Yaptıklarının karşılığını daha bu dünyada aldı.
ya asıl erkekler direk evlenince ailesinden kopup gider, kızlar ailesiyle çok bağlıdır. benim kv. de hala her kontrolden dondüğümde sağlıklımı sorusu yerine cinsiyetini sorup beni deli ediyor, ben her seferinde ona biz kız istiyoruz zaten, oglunda öle diye açıklama yapıyorum.o da heralde kız ister kız çocuğu vefalı tabi diyor. ama hala erkek tir belki gibi enteresan espriler yapıyor...
cnm nabza gore serbet verıceksnn ben onu ogrendım...kadından bı bok gormedmm o kar zmandrr gnede hc saygısılık etmedmm nolduu ıftıra bıle atma boyutuna geldı yanı astı kendını..bundan snra gorur o handeyı catır catır otutturucam onu nası gelın oluyomu gorsun...blkı o zman bnı cok severrr:)ıyyy sevmesn ya ben böyle ıyyım:)
kızlarr mulberryi ben de çok merak ediyorum neredeyse iki haftadır yok, özelden de mesaj attım cevap vermedi.
ben de şimdi şeker yüklemesine gidiyorum, ardından da detaylı ultrasona giricem, dua edin inşallah hiç bir sorun yoktur.
çok özledim kuzumu...anladı sanki bugün değişik tekmikliyor
@medvecezir'im odana bayıldım, kızın ne şanslı.. Sağlıkla gelsin inşallah.
@arasta'm ve Günebakanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Redcim umarım kızın bugün daha iyidir.
Günaydınlaaaarrrrrr hepimize. Eşim dün bir firmayla anlaştı, koşulları şuanki yerinden daha iyi. Bi olumsuz yanı İzmir dışında da iş yapıyorlar hatta eşimi İstanbuldaki hastane yapımına göndereceklermiş,şirket ev tutacakmış. En kötü oğlum doğduktan sonra biz de gideceğiz yanına Allahtan bişey çıkmazsa. Boşuna dememişler her şer de vardır bir hayır.
Yığınla ütüm var, öpüyorum sizi.
Benim kayınvalidem ne beni ne bebeği doğru düzgün sormaz. Bi gün bana dedi ki bacak bacak üstüne atma bebeğin kordonu boynuna dolanırsa ölür dedi. Ayy anne dedim hamile olduğumu duyunca da bu kadar sevinme belki düşük olur demiştin dedim. Bence sen böyle nasihatlar vereceğine hiç konuşma daha az yaralıyorsun insanı dedim. O günden beri beni de sormuyor oğlu bekar hayatı yaşıyor sanki evde. Ama çokta tııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
kesinlikle gereksiz ama insan tahammül edemiyor canım duyunca.. bu sevirde hayırsız olucam diyorsan kızıda olur erkeğide.. eli ayağı sağlıklı olsun diyeceğine neyin savaşını veriyor. allahın takdiri buymuş bu olmuş... salak dicemm bikere 6 aylık eltisinin çocugu doğup ölmüş bikere kızımın renkli resmine bakıp ona benzetmiştiii bukadar dengesiz bi kadın iştee...
REDQUEEN33 canım merhaba sen hemoroid için krem filan kullanmışmıydın ?
MERHABA TONTİŞ ANNECİKLERSelam hatunlar :))
Hafta sonu eşim kursta olduğu için ablamlarda kaldım, hava sıcak diye buz gibi içecekler içtim ve midemi üşütmüşüm biraz, ciddi bişey değildi. Bir de yorulmuşum. Bugün tüm gün ıstırahat ettim, ılık çorba ve bol su içtim toparlandım. Sizleri özledim bir bakayım dedim. Yarın
renkli doppler var gündüz giremeyebilirim. Şimdi şöyle bir geçmişe gidiyorum izninizle, neler oldu merak ettim. Hepsini yetiştiremem belki, okuyabildiğim kadar artık :))
canım bizimkiler de öyle erkek meraklsı . öyle sinir oluyorum ki.. bir sürü oğlu var doyamamış erkeğe.. benim oğlum olacağını söylemiyorlar etrafa nazar değer diyeHey Allahım sanki milyonda bir ihtimali tutturmuşum.. kızım olsa utançlarından demeyeceklerdi demek ki.. Allahım sen onların bu tutumu yüzünden beni koru diye dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?