2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç öyle olamadım ya ben de mesafeliyim ama herkese karşı böyleyim bir de eşimin tarafından birileri beni üzerse falan üzene değil eşime patlarım ömrünü yerim dırdırla o da gider halleder ben bulaşmam yani zaten bulaşsam da kavga etmeyi de beceremem hık diye kalırım Anneme de çok kızıyorum bizi böyle yetiştirdiği için , ben çocuğumu böyle yetiştirmicem yaman olsun biraz ...

Günaydınlarr

Cinsiyet mevzusu etrafta anlayışsız insanlar olunca bazen can sıkabiliyor haklısınız kızlar.
Bizimde eşimin tarafı hep erkek sadece bir tane görümcemin kızı var.Bende erkek diyince hadi yaaa keşke kız olsaymış,kaynanana bir kız veremediniz diyorlar. :))))
Eşim,annem,kız kardeşim,görümcem,eltim vs.hep kız çocuk istemişti.Sadece ben öncelikle sağlıklı olsun sonrada bir oğlum olsun derdim,bekarlığımdan bu yana erkek bebekleri çok severim.Allah gönlüme göre verdi şimdi istediğim tabiki zamanında,sağlıkla kucağıma almak.
İnş.ikinci bebişimde kız olur ve her ikisininde tadını yaşamış olurum diyorum.

pes valla bunlara canım yaaa.. çocuklarımızı dönek yapacaklar töbe yaaaa rabbim ısla etsim bu zihniyetleri.. işte bazen duymayayım diorum kahkaha atıorum sinirdenn sende ii demişsin ama bunlar laftan anlamıyorlar ki bir kaç gün sonra yine aynı muhabbet bıkmadılar beee

cnm nabza gore serbet verıceksnn ben onu ogrendım...kadından bı bok gormedmm o kar zmandrr gnede hc saygısılık etmedmm nolduu ıftıra bıle atma boyutuna geldı yanı astı kendını..bundan snra gorur o handeyı catır catır otutturucam onu nası gelın oluyomu gorsun...blkı o zman bnı cok severrr:)ıyyy sevmesn ya ben böyle ıyyım:)

kızlarr mulberryi ben de çok merak ediyorum neredeyse iki haftadır yok, özelden de mesaj attım cevap vermedi.

ben de şimdi şeker yüklemesine gidiyorum, ardından da detaylı ultrasona giricem, dua edin inşallah hiç bir sorun yoktur.
çok özldeim kuzumu

kızlarr mulberryi ben de çok merak ediyorum neredeyse iki haftadır yok, özelden de mesaj attım cevap vermedi.

ben de şimdi şeker yüklemesine gidiyorum, ardından da detaylı ultrasona giricem, dua edin inşallah hiç bir sorun yoktur.
çok özledim kuzumu...anladı sanki bugün değişik tekmikliyor

kesinlikle gereksiz ama insan tahammül edemiyor canım duyunca.. bu sevirde hayırsız olucam diyorsan kızıda olur erkeğide.. eli ayağı sağlıklı olsun diyeceğine neyin savaşını veriyor. allahın takdiri buymuş bu olmuş... salak dicemm bikere 6 aylık eltisinin çocugu doğup ölmüş bikere kızımın renkli resmine bakıp ona benzetmiştiii bukadar dengesiz bi kadın iştee...

Bakkk amcanda görmüşşş ama iş işten geçtikten sonraa...

öyle tabiiii eşim ablaları gibi aile delisi değil. ama ablaları hep anneleriyle oda diyor kızlar evlenınce hepten ailesine annesine düşkün oluyor. ablamlarda öyle sende öylesin ama erkekler öyle deil diyor ki haklıı çoğunluk anacı olmayınca çok aileci olmuyor..

Ya benim kv ile sorun yok çok şükür de eşimin diğer akrabaları filan çok fenalar çokkkk neyse ki çok görüşmüyoruz ama bir kaç saatlik görüşme bana yetiyor tiplerine bile tahammülüm yok o derece nem kapıyorum .... Bir de bir laf vardır bilen bilir deveye diken insana ... yarar diye sen de buna bakılırsa doğru yoldasın canım devam

Canım ben de merak ettim Mulberry i umarım uğrar bir ses verir... Sen de güzel haberlerle gel inşallah

canlarım Allah evladın da herşeyın hayırlısı versin haberlerde neler görüyoruz.. kulağımızı tıkamamız gerekıyor boyle konuşmalara...

hadi canım inşallah herşey daha güzel olurr aileniz adınaaa çok sevindim..

kesinlikle her şerde bir hayır varrrr, bizim başımızıa gelen araba olayından sonra eşimle hep her lafta bu kelimeyi sık sık kullanır olduk..

offfffffff ağzınaaaaaaaaaa sağlık canımmmmm

Hii Allah korusun ağzının ortasına patlatacaksın bir tane görecek kime benzediğini

REDQUEEN33 canım merhaba sen hemoroid için krem filan kullanmışmıydın ?

MERHABA TONTİŞ ANNECİKLER KUZUMU SORMUŞSUNUZ TEŞEKKÜR EDERİZ AYAKLANDI BUGÜN,GAYET İYİ MAŞALLAH O DA TEŞEKKÜR ETTİ HEPİNİZE
ARASTA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİM DİKKAT ET KENDİNE LÜTFEN
Emelbaha canım evet krem kullandım gayet iyiyim artık ULTRAPROCT POMAT . hiç bir yan etkisi yok gebelik için. geçmiş olsun.

pes valla.. aklım mantığım hiç biyerim bu bakış açısını anlamamakta... erkek yada kızzz ne farkeder.. ben çok şükür anne oluyorumm rabbim aratmamış falan bunlar varken ortada neyin savaşını veriyorlar kendilerince yaaa... erkek olunca oğullarının erkekliğimi gösterilio töbe yaa valla insanlıktan çıkarırlar adamıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…