2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende merak ettim inşallah iyidir, bişeyi yoktur,
merak etme canım güzel hbrlerle dönersin inşallah
bende şimdi öğle arası gideceğim 1 ay oldu ,bakalım ne kadar oldu bizim tontiş

hele bide erkek torunlarının pipilerini açıp gezdirenler yok mu sinirlerim tepeme çıkıyor

bıyyy bıyyyyy valllaaaaaaaaa... heralde benim oğlum erkek yaptı diye gurur duyuyorlar amaçları ne bunların biriş bana açıklasınn bizim kaynanada pipili çocukları seni çüklü die oralarını tutup sever manyak yaaa kız torunu var onunda bıdışı die sevio orasını ii deil bu kadıncık hiç sevmediğim sevme tarzı o ne öyleee yaaa... benimkini öyle sevmeye kalksa yapma şöyle diyebilir miyim acaba.. yada şimdiden demek lazım o nasıl sevmek öylee çok itici diye ki anlasın benimkine demesini istemedğimi...

Son düzenleme:
bu benim karnımdaki fındık hanımda sürekli sağ kaburgamın altında,mesken tuttu orayı yavrucuk bazen cidden canım çok acıyor kemiğimi itiyo sanki yukarı doğru

Merhabalar kızlar, hepinize sağlıklıııı bol tekmeli günler dilerim...

Çocukların cinsiyetlerinden bahsedilmiş, bu ayrımı yapan kör cahilleri keşke yok sayabilsek ama sinirlerimiz zıplıyor vallahi, onlara cevap versen zaman kaybı, vermesen için rahat etmez :) Banada Türkiyeden komşumuz mesaj atmıştı, hamileleiğine sevindim inşallah bebek erkektir (cunku eşim kendi sülalesinde soyadını taşıyan son ve tek erkek) sana dua ediyorum demiş :S İnsan önce sağlık diler be kadın :S

he allahın malı yaa Ağzının üstüne çarapıcan banyo terliğiyle...

günaydın hamişler ben kızımın biberonunu emziğini suluğunu falan almak istiyorum ama hangi marka büyük mü küçük mü nasıl alıcam bilemiyorum sizler naptınız aldınız mı hangi marka daha uygun

benim k.v. erkek çocuklarından nefret edıyorum demişti ilk duyduğunda :))) bende ağlamıştım.. Ama sonra çok onemsememeye karar verdım 3 boyutlu videosunu görünce gözleri doldu... Bizim ne istediğimizinde onemı yok Allah herşeyi bizden ıyı bılıyor. İsyana gelmez..

kesinlikle haklısın cnm Allah sağlıklı ve hayırlı çocuklar versin hepimize inşallah...

bu benim karnımdaki fındık hanımda sürekli sağ kaburgamın altında,mesken tuttu orayı yavrucuk bazen cidden canım çok acıyor kemiğimi itiyo sanki yukarı doğru

Benimde öyle canım kafası ordaymış doktorum demişti.. artık acı yanma ne ararsa o tarafımda mevcut... minik kafalı kızımm kaburgalarıma yetiyor..

Kızlar cinsiyet konusu mu var:) benim de kayınvalidem ilk duyduğuna olsun demişti :))) sonra da hep bir ümit bekledi erkektir diye ne acı :) ben bile erkek sandım artık her gören bu erkek erkek karnı bu , hatta dün sağlık Ocğ hemşiresi bile erkek mi dedi , erkeğe benziyormuş karnım , hey allahım ben bile şüpheleniyorum bazen ama ben prenses imi istiyorumm ona ciciler de aldım
Kızlar buarada isim konusunda yardım istiyorum; Zeynep Naz ve Azra arasında kaldık eşimle fikirleriniz nedir ???

bz onlar icinmi doguruyrz onlara noluyo ya...o zamn ogulcuklariyla pazarlik yapsnlar erkek ypicaksnz diye.pipili oglan hanimis kizmn kasesi sevme sekillerine bak

hehee aynen canım insanın içi kuşkuya düşüyor ister istemez beynimizi yıkadıalr bee benimde öylee karnımda ne varsa her gören erkek karnı o... yapım böylee arkadaşım ne alakaaaaaa sivriyse illa erkek olacak.. koca karı laflarına bi inandırmışlar kendilerini.. insanı sırf çökertmelikk..

canım bence tek isim koymanı tavsiye ederim.. iki isimli biri olaraktan

cinsiyet konusunda sağolsun kayınvalidem hiç yorum yapmadı ne iyi dedi ne kötü ama annem ilki oğlan olsa daha mutlu olurmuşmuş çok üzülmüştüm sanki kendisinin ilki oğlan olunca başı göğe erdi. 3 yıldır konuşmuyoruz pek sevgili oğluyla inşallah hayırlısı olur hep hayırlısını istemeli...

Merhaba canım
Benden sana tavsiye sakın naz ismini koyma Yeğenimde naz ve tamamen isminin hakkını veriyor.Acayip nazlı.Çok uğraştırıyor ablamı.Çok yoruyor:)

bacılaaaar biz geldik anam benim şansım yok tam sıra bana geldi doktor iki sezeryana girdi şükür ki bugün yinede muayene oldum. bebeeeem 1200 gram olmuş totoşunu yediğim.doktor en son duymak istediğim cümleyi söyledi bebek doğum pozisyonunda baş aşağı bu cümleyi duyunca eyvah dedim nasıl çıkacak o.sezeryan istiyorum ben çünkü.

en sinir olduğum şeyi yaşadım bugün hastanede kadınla bir kavga ettim demediğim lafı bırakamdım nefret ediyorum buranın insanından.
bir kadın geldi kadın yanıma oturdu hamile misin dedi evet dedim normalde sevmem yabancıyla konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum benimde ikizmiş bebekler aldırmak için yalvarıyorum doktora almıyor 3 çocuğum var zaten deyip doktora saymaya başlamaz mı neler diyor ama doktor almıyor diyeartık tutamadım kendimi bir bağırmışım ki herkes bana bakıyor. aklın nerdeydi o haltı yerken bir de sanki doktor hatalı bişey yapıyor gibi almıyor deyip ne hakaret ediyorsun be düşünseydin ne cahilsiniz eczane mi yok hap almaya dedim. kadın şok oldu bana Allah verdi napim ben devlet de bakmıyor diyor. Alınsın nasıl bakıcam diyor. kızlar inanın sinirden çıldırdım sizin gibiler midemi kaldırıyor o boku yerken iyi bakmaya gelince bir de utanmadan devlet diyorsun beter olun dedim. herkes bana bakıyordu doktorun odasına girdiğimde kızlar dayanamadım yaaa. millet aramayla bulamıyor iki taneymiş birde aldırıcam diye tutturuyor tabi kendi tercihi ama bu akdar salak mı olunur 3 tane çocuk var git bağlat madem.

o cinsiyet ayrımı yapanlara da bildiğin dalasım var Allah bildiği gibi yapmasın direk beter etsin böylelerini

canım çok güzel olmuş odanız güle güle büyüt bebeğini güzel günlerde inşallah

Canim benim 41 kere masallah :) yatiyorum malum erken dogum risk ile ama su resimleriniz yattim yerde moral oldu bana...Allahim herseyn hayrlisi ni versin hepimize....insallah bende bebisimde daha iyi olup alisveris lerimizi yapariz. ..

Hepiniz iyi ki varsiniz...opuyorum

cnm masallh kizina..cokucen boylelerinn bogazina..bi tarqflarina hakim olamiyolar snra aldirma derdne..oh ne guzel..insani ciledrn cikarirlrr.insanlar cocuk diye doktordan cikamiyo buyk allah sen bilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…