2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ağzına sağlık canım... Tek bildikleri yalapşalap temizlik,yemek ve kocalarını memnun etmek olan, dedikodu yaparak gnü geçiren, nankör olup herşeyi devletten bekleyen (öyle empoze edilmişler çünkü) bu zihniyetin yüzüne tükürsen yağmur sanırlar canım. Allahım vermişse o yavruları vardır bir hikmeti... Allahım o yavruları korusun, hamile hamile isyan etmek hakaret etmek istemiyorum, siz tahmin edersiniz içimden geçenleri... O bebekler için yıllarca bekleyen, yalvaran aileler varken...

Kizlar az oncede benim kv aradi bende temiz yun var annene vericem yun yorgan yaptirsin bebege diyor dedim ben yun istemiyorum hazir alicam o hazir yorganlarda usur kisin cocuk diyor hey Allahim sanki doguda soguk illerde yasiyorum istanbulda kaloriferli evlerde hamam gibi yasiyoruz zaten akillarina ne koydularsa onu yapmak istiyorlar. Yünun temizligi zor olur diye istemiyorum ama evlenirken banada yaptirmisti bide oglunuda oyle alistirmis kisin yunden baska herseyde Üşüyor..

Ne kadar buyuk bir gunah ha canli bi insana silah cekip öldürmüş ha icindeki o canlara kiymis Rabbimin takdirine karsi gelmek ki o bebeklerin yollarini bekleyen o kadar insan varki Allah boylelerine akil fikir versin

al bde burda yakk :)ayyy hepsı bı tuhaff

aynı kaderi paylaşmışız. benim kayınvalidem de acaba doktor yanılıyormudur erkek olabilir mi bence erkek diyip duruyor :) geçenlerde de daha ilk bebeğimi doğurmamışım 2. çocuk inş erkek olur dedi. dur bi yahu bi ablasını doğurayım büyüteyim 2. yi yine Allah bilir olur mu olmaz mı? bence AZRA daha güzel canım.. bu arada sevme sitilinden bahsedilmiş. ananemin hataylı bi arkı vardı. çocukları DÖLÜM diye seviyordu. nasıl iğrenmiştim ve de şaşırmıştım

Yuhhh ya böyle dua edecekse etmesin. Sağlıklı olsun diye dua edeceğine erkek olsun diye dua ediyormuş hanımcık... Akraba bile değil bunu yapan komşu! Bu arada benim amca oğullarımın hepsinin kızı var 3ünün 2şer tane 1inin tek başka çocuk düşünmüyorlar. Babamların soyisminin son neferi de abim olmuş oluyor. Bazen kuzenler dalga geçiyorlar umudumuz sensin falan diye :) Abimin evlenmeye bile niyeti yok :)

bz onlar icinmi doguruyrz onlara noluyo ya...o zamn ogulcuklariyla pazarlik yapsnlar erkek ypicaksnz diye.pipili oglan hanimis kizmn kasesi sevme sekillerine bak

Amaaaaaan pipisini tişörte bastırıp gezer böylesi sokaklarda Benimki bana erkek olmasını istiyosan şöyle yapcaksın kız olmasını istiyosan böyle yapcaksın diye taktik vermişti

selam kızlar
bugün kontrolümüz vardı 2 kiloya yaklaşmış paşamız maşallah
doktor bi hafta önden gittiği için 32. hafta raporu vereyim isterseniz dedi bende aktarma yapmak istiyorum dedim aktardık 5 haftamızı hadi bakalım hayırlısı
bundan sonra 15 güne bir geleceksin dedi
doğum tarihi bir hafta daha geriye alındı
13 kilo almışım :)
kızlar bol proteinli besinler alın gerçekten bebeğe çok yaradığını gördüm artık bende tatlıyı ekmeği bırakıcam daha fazla kilo almak istemiyorum 77 oldum 80le bitirmem lazım inşallah

bu arada bende aöf çalışıyorum kızlar çokta yoğunum giremiycem haftaya kadar
geçeyimde bitsin artık şu sınavlar bıktım ya çalışmaktan oturamıyorum yatamıyorum bi acayip oldum.

kendinize iyi bakın çok çok öpüyorum

canım benim eşimde ailenin soyadını taşıyan tek erkek. hatta tek çocuk.. kuzenleri bile yok.. o kadar kıymetli ki anlatamam. kayınvalidem erkek istiyordu doktor kız dedi hala ümitli yanlış görmüştür erkektir diye. benim babamın erkek çocuğu yok. o zaman bizim soyumuz kurudu. bu mudur yani.. inş 2. erkek olur dedi kv. bende öyle dua etme Allah erkek ama sakat vericek ömür boyu çekeceğiz nolur sağlıklısını iste dedim kıvırma moduna girdi öyle canım sağlıklı olsun önce diye.. ne diyim.. o erkek dedikçe 10 tane kızçe doğurasım geliyor ki eşimde bende nişanlıyken hep kız bebek hayal ediyorduk adı o zaman kondu kızımın masal diye hatta ileriye gittik 2. de kız olursa hayal yada öykü olur dedik.. Allah tan eşim takıntılı değil erkek çocuğuna. soyları ilerlicekmiş.. hay soylarına......

selamlar herkeseeee

kuzum geçmiş olsun nasıl şimdi iyi misin peki?

canım hayırlı olsuuunn inşallah herşey yolunda gider

yuuhh diyorum pesss diyorum inan başka bişey diyemiyoruumm

azra ismi çok güzel bence canım

hayy ağzına sağlık yaşamım ne güzel konuşmuşsun valla.. Allah ıslah etsin böylelerini cahillik diz boyu memlekette

cnm masallh kizina..cokucen boylelerinn bogazina..bi tarqflarina hakim olamiyolar snra aldirma derdne..oh ne guzel..insani ciledrn cikarirlrr.insanlar cocuk diye doktordan cikamiyo buyk allah sen bilirsn

Ne kadar buyuk bir gunah ha canli bi insana silah cekip öldürmüş ha icindeki o canlara kiymis Rabbimin takdirine karsi gelmek ki o bebeklerin yollarini bekleyen o kadar insan varki Allah boylelerine akil fikir versin

doktor bile duymuş içeriden Allahtan eşimle beni tanıyor doktor hatta içeride şey dedi sorsan batılılardan daha namuslular daha çok inançlılar mesela sen gelip aldırmak istiyorum desen yırtarlar Allahsız derler ama kendilerine herşey sevap bakamıyorum deyip kurtuluyorlar diyor. Allahın işine akıl sır ermiyor ki kim neden sınanıyor belli değil böylesine çocuk veriyor rabbim isteyene vermiyor. kadına siniirm zor geçti midem bulanıyor gibi bakıyordum hala çıkarken

iki koyun alıp ortasına yatıralım hatta daha sıcak tutar o kışın deseydinyahu yün insanı bronşit ediyor ben bu halimle yün yorganda tıkamıyorum bebek ne hale gelir

teyze aşmış kendini dölüm ne yaaa ayyy insanı kendi çocuğundan soğutuyor böyle saçma sevme cümleleri

günaydınn herkeseee...

dünkü odaya bayıldım medvecezirdi galiba güle güle kullansın bebişinn....
teşekkür ettimmmmm

teşekkürler. amin inşallah.

çok güzeller canım güle güle kullanın... darısı bize inşallah...
daha güzelleri senin olsun ccanım.

canım isterseb özelden mail adresini ver göndereyim sana. burda paylaşmak zor olur sanırım.

canım teşekkür ederim. ben de sizin adınıza sevindim. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

yaa bu ÇOCUK lafına ben de deli oluyoruumm sormazlar mı kız mı çocuk mu diye ağız burun dalasım geliyor soranaa

bir de bu cinsiyet olayında biz tam tersini yaşıyoruz kızlar.. benim eşimin ailesi tam bir kız manyağııı kayınvalidem hamileliğimin başından beri açık açık söylüyordu: inşallah kızımız olur diye tabi yanına sağlıklı olsun da cümlesini de koyaraktan cinsiyetini öğrendiğimizde kadın bildiğin üzülmüştü şaka yapıyosunuz dimi kız olacak dimi diye yüzü düştü sonra kendi şakaya vurdu işi ya öyle şey olur mu ben öylesine diyorum falan.. ama kandıramadı çünkü kız çocuk delisi olduğunu cümle alem biliyor :)) yapacak bişey yok anacım erkekimiz olacak yahuuu

Selamlar hamişler

arastacım geçmiş olsun canım. mideye dikkat :) annem gibi başlarmışım şimdi soğuk içmeeeee :)

günebakancım, istifra ederken ben de kan toplanmıyor ama kıpkırmızı olurum. zaten iğrenç hiç sevmem kusma işini. Allah ıma şükür hamileliğim ilk aylarında da çok başıma gelmedi.

hayatımsın, canım senin o kv ni alıp alıp öpmek lazım (anladın sen onu )

cinsiyet ayrımı yapan insanlara acıyorum ve onlar adına üzülüyorum. demek ki onlar cinsiyetleri nedeniyle hiç sevilmemişler. yazık...

bir de bu erkeğe çocuk diyenlerin kökeni trakya di mi kızlar : ) oralarda öyle söylenir tuhaf ama gerçek.

Son düzenleme:
fundardacım canım sağol iyi olmaya çalışıyorum midemi üşüttüm sanırım bişey durmuyor içerde bugün. Bir günlük diyete girdim hafif bişeyler atıştırdım inşallah yarına bişeyim kalmaz.

inşallah geçer canım bu havalar üşütmeye birebir malesef :S dikkat et kuzu karnını da sıcak tutmaya çalış

slm kizlar ben surekli uyumak istiyorum daha hicbiseyimiz hazir degil ne sekerleri ne susleri ama nedense hic halim yok napacam bilmiorum...

canım yakın bir zamanda kan değerlerine bakıldı mı bakılmadıysa baktır istersen bu halsizlik ve yorgunluk genelde kan değerleri düşünce ortaya çıkıyor.

canım gözün aydın bebeğini görmüşsün nihayet Allah size bağışlasın.

o bahsettiğin tipte insan malesef çok var. içimden çok şey sıralamak geliyor benim de ama hamile halimle mana bulmak istemiyorum. bebeği devlet mi koyuyor karnına bakacak töbe töbe

canımcıııım geçmiş olsun ayyy döküldük bu aralar kaburga ağrılarımız uykusuzluklar mide üşütmeler inş çabucak toparlarsın sıvı alımını azaltma yinede sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…