- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.261
bacılaaaar biz geldik anam benim şansım yok tam sıra bana geldi doktor iki sezeryana girdi şükür ki bugün yinede muayene oldum. bebeeeem 1200 gram olmuş totoşunu yediğim.doktor en son duymak istediğim cümleyi söyledi bebek doğum pozisyonunda baş aşağı bu cümleyi duyunca eyvah dedim nasıl çıkacak o.sezeryan istiyorum ben çünkü.
en sinir olduğum şeyi yaşadım bugün hastanede kadınla bir kavga ettim demediğim lafı bırakamdım nefret ediyorum buranın insanından.bir kadın geldi kadın yanıma oturdu hamile misin dedi evet dedim normalde sevmem yabancıyla konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum benimde ikizmiş bebekler aldırmak için yalvarıyorum doktora almıyor 3 çocuğum var zaten deyip doktora saymaya başlamaz mı neler diyor ama doktor almıyor diye artık tutamadım kendimi bir bağırmışım ki herkes bana bakıyor. aklın nerdeydi o haltı yerken bir de sanki doktor hatalı bişey yapıyor gibi almıyor deyip ne hakaret ediyorsun be düşünseydin ne cahilsiniz eczane mi yok hap almaya dedim. kadın şok oldu bana Allah verdi napim ben devlet de bakmıyor diyor. Alınsın nasıl bakıcam diyor. kızlar inanın sinirden çıldırdım sizin gibiler midemi kaldırıyor o boku yerken iyi bakmaya gelince bir de utanmadan devlet diyorsun beter olun dedim. herkes bana bakıyordu doktorun odasına girdiğimde kızlar dayanamadım yaaa. millet aramayla bulamıyor iki taneymiş birde aldırıcam diye tutturuyor tabi kendi tercihi ama bu akdar salak mı olunur 3 tane çocuk var git bağlat madem.
o cinsiyet ayrımı yapanlara da bildiğin dalasım var Allah bildiği gibi yapmasın direk beter etsin böylelerini
bacılaaaar biz geldik anam benim şansım yok tam sıra bana geldi doktor iki sezeryana girdi şükür ki bugün yinede muayene oldum. bebeeeem 1200 gram olmuş totoşunu yediğim.doktor en son duymak istediğim cümleyi söyledi bebek doğum pozisyonunda baş aşağı bu cümleyi duyunca eyvah dedim nasıl çıkacak o.sezeryan istiyorum ben çünkü.
en sinir olduğum şeyi yaşadım bugün hastanede kadınla bir kavga ettim demediğim lafı bırakamdım nefret ediyorum buranın insanından.bir kadın geldi kadın yanıma oturdu hamile misin dedi evet dedim normalde sevmem yabancıyla konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum benimde ikizmiş bebekler aldırmak için yalvarıyorum doktora almıyor 3 çocuğum var zaten deyip doktora saymaya başlamaz mı neler diyor ama doktor almıyor diye artık tutamadım kendimi bir bağırmışım ki herkes bana bakıyor. aklın nerdeydi o haltı yerken bir de sanki doktor hatalı bişey yapıyor gibi almıyor deyip ne hakaret ediyorsun be düşünseydin ne cahilsiniz eczane mi yok hap almaya dedim. kadın şok oldu bana Allah verdi napim ben devlet de bakmıyor diyor. Alınsın nasıl bakıcam diyor. kızlar inanın sinirden çıldırdım sizin gibiler midemi kaldırıyor o boku yerken iyi bakmaya gelince bir de utanmadan devlet diyorsun beter olun dedim. herkes bana bakıyordu doktorun odasına girdiğimde kızlar dayanamadım yaaa. millet aramayla bulamıyor iki taneymiş birde aldırıcam diye tutturuyor tabi kendi tercihi ama bu akdar salak mı olunur 3 tane çocuk var git bağlat madem.
o cinsiyet ayrımı yapanlara da bildiğin dalasım var Allah bildiği gibi yapmasın direk beter etsin böylelerini
Kizlar az oncede benim kv aradi bende temiz yun var annene vericem yun yorgan yaptirsin bebege diyor dedim ben yun istemiyorum hazir alicam o hazir yorganlarda usur kisin cocuk diyor hey Allahim sanki doguda soguk illerde yasiyorum istanbulda kaloriferli evlerde hamam gibi yasiyoruz zaten akillarina ne koydularsa onu yapmak istiyorlar. Yünun temizligi zor olur diye istemiyorum ama evlenirken banada yaptirmisti bide oglunuda oyle alistirmis kisin yunden baska herseyde Üşüyor..
Kızlar cinsiyet konusu mu var:) benim de kayınvalidem ilk duyduğuna olsun demişti :))) sonra da hep bir ümit bekledi erkektir diye ne acı :) ben bile erkek sandım artık her gören bu erkek erkek karnı bu , hatta dün sağlık Ocğ hemşiresi bile erkek mi dedi , erkeğe benziyormuş karnım , hey allahım ben bile şüpheleniyorum bazen ama ben prenses imi istiyorumm ona ciciler de aldım
Kızlar buarada isim konusunda yardım istiyorum; Zeynep Naz ve Azra arasında kaldık eşimle fikirleriniz nedir ???
Merhabalar kızlar, hepinize sağlıklıııı bol tekmeli günler dilerim...
Çocukların cinsiyetlerinden bahsedilmiş, bu ayrımı yapan kör cahilleri keşke yok sayabilsek ama sinirlerimiz zıplıyor vallahi, onlara cevap versen zaman kaybı, vermesen için rahat etmez :) Banada Türkiyeden komşumuz mesaj atmıştı, hamileleiğine sevindim inşallah bebek erkektir (cunku eşim kendi sülalesinde soyadını taşıyan son ve tek erkek) sana dua ediyorum demiş :S İnsan önce sağlık diler be kadın :S
bz onlar icinmi doguruyrz onlara noluyo ya...o zamn ogulcuklariyla pazarlik yapsnlar erkek ypicaksnz diye.pipili oglan hanimis kizmn kasesisevme sekillerine bak
kuzum geçmiş olsun nasıl şimdi iyi misin peki?Günaydın canlarımarasta dün hastaymış geçmiş olsun. sanırım bugün de benim midemde bişey var. Serviste bulanmaya başlamıştı kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım yüzüm gözüm şişti kızardı yine kusmaktan nefret ediyorum.
@medvecezir'im odana bayıldım, kızın ne şanslı.. Sağlıkla gelsin inşallah.
@arasta'm ve Günebakanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Redcim umarım kızın bugün daha iyidir.
Günaydınlaaaarrrrrr hepimize. Eşim dün bir firmayla anlaştı, koşulları şuanki yerinden daha iyi. Bi olumsuz yanı İzmir dışında da iş yapıyorlar hatta eşimi İstanbuldaki hastane yapımına göndereceklermiş,şirket ev tutacakmış. En kötü oğlum doğduktan sonra biz de gideceğiz yanına Allahtan bişey çıkmazsa. Boşuna dememişler her şer de vardır bir hayır.
Yığınla ütüm var, öpüyorum sizi.
Benim kayınvalidem ne beni ne bebeği doğru düzgün sormaz. Bi gün bana dedi ki bacak bacak üstüne atma bebeğin kordonu boynuna dolanırsa ölür dedi. Ayy anne dedim hamile olduğumu duyunca da bu kadar sevinme belki düşük olur demiştin dedim. Bence sen böyle nasihatlar vereceğine hiç konuşma daha az yaralıyorsun insanı dedim. O günden beri beni de sormuyor oğlu bekar hayatı yaşıyor sanki evde. Ama çokta tııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
Kızlar cinsiyet konusu mu var:) benim de kayınvalidem ilk duyduğuna olsun demişti :))) sonra da hep bir ümit bekledi erkektir diye ne acı :) ben bile erkek sandım artık her gören bu erkek erkek karnı bu , hatta dün sağlık Ocğ hemşiresi bile erkek mi dedi , erkeğe benziyormuş karnım , hey allahım ben bile şüpheleniyorum bazen ama ben prenses imi istiyorumm ona ciciler de aldım
Kızlar buarada isim konusunda yardım istiyorum; Zeynep Naz ve Azra arasında kaldık eşimle fikirleriniz nedir ???
cnm masallh kizina..cokucen boylelerinn bogazina..bi tarqflarina hakim olamiyolar snra aldirma derdne..oh ne guzel..insani ciledrn cikarirlrr.insanlar cocuk diye doktordan cikamiyo buyk allah sen bilirsn
Ağzına sağlık canım... Tek bildikleri yalapşalap temizlik,yemek ve kocalarını memnun etmek olan, dedikodu yaparak gnü geçiren, nankör olup herşeyi devletten bekleyen (öyle empoze edilmişler çünkü) bu zihniyetin yüzüne tükürsen yağmur sanırlar canım. Allahım vermişse o yavruları vardır bir hikmeti... Allahım o yavruları korusun, hamile hamile isyan etmek hakaret etmek istemiyorum, siz tahmin edersiniz içimden geçenleri... O bebekler için yıllarca bekleyen, yalvaran aileler varken...
Ne kadar buyuk bir gunah ha canli bi insana silah cekip öldürmüş ha icindeki o canlara kiymis Rabbimin takdirine karsi gelmek ki o bebeklerin yollarini bekleyen o kadar insan varki Allah boylelerine akil fikir versin
Kizlar az oncede benim kv aradi bende temiz yun var annene vericem yun yorgan yaptirsin bebege diyor dedim ben yun istemiyorum hazir alicam o hazir yorganlarda usur kisin cocuk diyor hey Allahim sanki doguda soguk illerde yasiyorum istanbulda kaloriferli evlerde hamam gibi yasiyoruz zaten akillarina ne koydularsa onu yapmak istiyorlar. Yünun temizligi zor olur diye istemiyorum ama evlenirken banada yaptirmisti bide oglunuda oyle alistirmis kisin yunden baska herseyde Üşüyor..
aynı kaderi paylaşmışız. benim kayınvalidem de acaba doktor yanılıyormudur erkek olabilir mi bence erkek diyip duruyor :) geçenlerde de daha ilk bebeğimi doğurmamışım 2. çocuk inş erkek olur dedi. dur bi yahu bi ablasını doğurayım büyüteyim 2. yi yine Allah bilir olur mu olmaz mı? bence AZRA daha güzel canım.. bu arada sevme sitilinden bahsedilmiş. ananemin hataylı bi arkı vardı. çocukları DÖLÜM diye seviyordu. nasıl iğrenmiştim ve de şaşırmıştım
teşekkür ettimmmmmgünaydınn herkeseee...
dünkü odaya bayıldım medvecezirdi galiba güle güle kullansın bebişinn....
teşekkürler. amin inşallah.Gunaydinnnnnnn herkese....
Bebek odasini dizen arkadas Rabbim sagliklu sihatli kucagina almayida nasip eder insallah bebeginle huzur dolu bi hayatin olur insallah.
Karnim acikti ve gurulduyor arasla ben felaket acizzzz kahvalti hazirlamam lazim hemennnnn oglusum gece sagolsun yatirmadi bi saga bir sola...buyudukce de yeri daraliyor oda rahatsiz oluyo...
neyse bakalim 30.haftaya dogru gidiyoruz :))))
daha güzelleri senin olsun ccanım.çok güzeller canım güle güle kullanın... darısı bize inşallah...
canım isterseb özelden mail adresini ver göndereyim sana. burda paylaşmak zor olur sanırım.Süpersin valla hayran kaldım bravo
Senin için sakıncası yoksa o excel dosyasını paylaşabilir misin? Biz de ismini değiştirip kullanabiliriz.
Kendim yapayım dicem ama etikete göre hizzalayamam beceremem tam denk getirmeyi(
Ya da varsa bunu hizzalamanın bi kolay yolu, anlatabilir misinÇok şey istedim ama...
canım teşekkür ederim. ben de sizin adınıza sevindim. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.@medvecezir'im odana bayıldım, kızın ne şanslı.. Sağlıkla gelsin inşallah.
@arasta'm ve Günebakanım geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Redcim umarım kızın bugün daha iyidir.
Günaydınlaaaarrrrrr hepimize. Eşim dün bir firmayla anlaştı, koşulları şuanki yerinden daha iyi. Bi olumsuz yanı İzmir dışında da iş yapıyorlar hatta eşimi İstanbuldaki hastane yapımına göndereceklermiş,şirket ev tutacakmış. En kötü oğlum doğduktan sonra biz de gideceğiz yanına Allahtan bişey çıkmazsa. Boşuna dememişler her şer de vardır bir hayır.
Yığınla ütüm var, öpüyorum sizi.
aynen canım benim yaaa geçen akşam halasıda var kaynanamın kocam yanımda ay kız dio karnın ne sivri çocuk gibi... çocuk nee yaaa erkek de madem halalı yeğenli aynı b.k töbe yaaa.. neyseee çocuksa naparsınız o pembe boyaları mobilyaları elbiseleri dio olurmu olur dio... olmaz dedim gayet net gördüler ve doktorum kesin konuştu.. kaynanamda dio hala bende gittim bunalrla doktora özellikle doktora sordum eminmisiniz erkek olmasın die dioooo sinirden kahkaha attım. dicek laf bulamadım bunlara artık..
fundardacım canım sağol iyi olmaya çalışıyorum midemi üşüttüm sanırım bişey durmuyor içerde bugün. Bir günlük diyete girdim hafif bişeyler atıştırdım inşallah yarına bişeyim kalmaz.
slm kizlar ben surekli uyumak istiyorum daha hicbiseyimiz hazir degil ne sekerleri ne susleri ama nedense hic halim yok napacam bilmiorum...
fundardacım canım sağol iyi olmaya çalışıyorum midemi üşüttüm sanırım bişey durmuyor içerde bugün. Bir günlük diyete girdim hafif bişeyler atıştırdım inşallah yarına bişeyim kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?