- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.281
Kızlar cinsiyet konusu mu var:) benim de kayınvalidem ilk duyduğuna olsun demişti :))) sonra da hep bir ümit bekledi erkektir diye ne acı :) ben bile erkek sandım artık her gören bu erkek erkek karnı bu , hatta dün sağlık Ocğ hemşiresi bile erkek mi dedi , erkeğe benziyormuş karnım , hey allahım ben bile şüpheleniyorum bazen ama ben prenses imi istiyorumm ona ciciler de aldım
Kızlar buarada isim konusunda yardım istiyorum; Zeynep Naz ve Azra arasında kaldık eşimle fikirleriniz nedir ???
aynı kaderi paylaşmışız. benim kayınvalidem de acaba doktor yanılıyormudur erkek olabilir mi bence erkek diyip duruyor :) geçenlerde de daha ilk bebeğimi doğurmamışım 2. çocuk inş erkek olur dedi. dur bi yahu bi ablasını doğurayım büyüteyim 2. yi yine Allah bilir olur mu olmaz mı? bence AZRA daha güzel canım.. bu arada sevme sitilinden bahsedilmiş. ananemin hataylı bi arkı vardı. çocukları DÖLÜM diye seviyordu. nasıl iğrenmiştim ve de şaşırmıştım
canım yakın bir zamanda kan değerlerine bakıldı mı bakılmadıysa baktır istersen bu halsizlik ve yorgunluk genelde kan değerleri düşünce ortaya çıkıyor.
canımcıııım geçmiş olsun ayyy döküldük bu aralar kaburga ağrılarımız uykusuzluklar mide üşütmeler inş çabucak toparlarsın sıvı alımını azaltma yinede sen
Günaydın canlarımarasta dün hastaymış geçmiş olsun. sanırım bugün de benim midemde bişey var. Serviste bulanmaya başlamıştı kahvaltımı yapar yapmaz çıkardım yüzüm gözüm şişti kızardı yine kusmaktan nefret ediyorum.
kıslarrr müjde kamuhaberden mesaj geldi.
Fatma Şahin doğum izni ile ilgili bu hafta sonu Başbakana sunum yapacakmış. Önümüzdeki bakanlar kurulunda görüşülmesi bekleniyormuş. Dua edelim de onaylansın. Heyecanlandım bennnnEmir Bebek
Ay sen çok yaşa bugünki ilk kahkahamı patlattım onu da ilk kez duydum dölüm neymiş ya ayyy biz de yapalım millet şokkk hahhahhaha
Yuhhh ya böyle dua edecekse etmesin. Sağlıklı olsun diye dua edeceğine erkek olsun diye dua ediyormuş hanımcık... Akraba bile değil bunu yapan komşu! Bu arada benim amca oğullarımın hepsinin kızı var 3ünün 2şer tane 1inin tek başka çocuk düşünmüyorlar. Babamların soyisminin son neferi de abim olmuş oluyor. Bazen kuzenler dalga geçiyorlar umudumuz sensin falan diye :) Abimin evlenmeye bile niyeti yok :)
Amaaaaaan pipisini tişörte bastırıp gezer böylesi sokaklardaBenimki bana erkek olmasını istiyosan şöyle yapcaksın kız olmasını istiyosan böyle yapcaksın diye taktik vermişti
canım benim eşimde ailenin soyadını taşıyan tek erkek. hatta tek çocuk.. kuzenleri bile yok.. o kadar kıymetli ki anlatamam. kayınvalidem erkek istiyordu doktor kız dedi hala ümitli yanlış görmüştür erkektir diye. benim babamın erkek çocuğu yok. o zaman bizim soyumuz kurudu. bu mudur yani.. inş 2. erkek olur dedi kv. bende öyle dua etme Allah erkek ama sakat vericek ömür boyu çekeceğiz nolur sağlıklısını iste dedim kıvırma moduna girdi öyle canım sağlıklı olsun önce diye.. ne diyim.. o erkek dedikçe 10 tane kızçe doğurasım geliyor ki eşimde bende nişanlıyken hep kız bebek hayal ediyorduk adı o zaman kondu kızımın masal diye hatta ileriye gittik 2. de kız olursa hayal yada öykü olur dedik.. Allah tan eşim takıntılı değil erkek çocuğuna. soyları ilerlicekmiş.. hay soylarına......
kıslarrr müjde kamuhaberden mesaj geldi.
Fatma Şahin doğum izni ile ilgili bu hafta sonu Başbakana sunum yapacakmış. Önümüzdeki bakanlar kurulunda görüşülmesi bekleniyormuş. Dua edelim de onaylansın. Heyecanlandım bennnnEmir Bebek
canım dikkat et kendine. bol sıvı. bak kızçem de geçmiş olsun diyor tepikleriyle iyi baksın kendine teyzem diyorrrrr
Sağol canım öperim ben o minik ayakları merak etmesin arkadaşına da kendime de iyi bakarım
Kızlar memurlar.nette haberin altında bi yorum vardı çok güldüm adam haklı
"ablalarım bu kanun doğacak çocuklara yetişmez inşallah 2. ciyi yaparsanız o zamana yetişir"
Güle güle kullan müthiş olmuş. Çok özene bezene yapmışsın canım fıstık mışıl mışıl uyusun oyunlar oynasın. Bu arada mobilyan little colors olabilir mi acaba
Emin ol sen de çok özlendin. Bi daha arayı bu kadar açma nanna yaparım
Hepsi çok güzel güle güle kullanın tatlım :)
Selam kızlar
Bugün yazamadım pek.
Günebakan, arasta ve redcim canlar çok geçmiş olsun sizlere. Medvecezir canım odanız çok güzel olmuş.Herkesin yokluğu belli oluyor valla. Kimse gitmesin topikten. Ben hala alışveriş yorgunluğumu atamadım. Dün beşiğimizi kurduk. Gidip gelip sallıyoruz
Cinsiyetlerden konuşulmuş. Benim kayınvalidem de erkek olmasını çok istiyordu. Sürekli inşalllah oğlunuz olur derdi. Kız olduğu kesinleşince hala inanmıyordu. Ne zaman kesinleşecek peki diye soruyor ben de her seferinde kesin zaten diyip kapatıyordum. En son görüştüğümüzde bi çok arkadaşın başına gelen gibi bana da sürekli inşallah 2.si oğlan olur diyip duruyor. Sinirlerim bozuldu dayanamadım. aşkolsun anne 2.si kız olursa sevmeyecek misin yani dedim. Aaaaa olur mu öyle şey. Allah sağlıklısını versin diyip kıvırdı. Çok üzülmüştüm o zaman. Şimdi takmıyorum
Slm canlar nasılsınız? Ne var ne yok ? Herkes iyidir inşallah....
Kaç gündür çok uzak kaldım yaa, hepinizi çok özledim. Hala vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum, iş yoğunluğundan bitiremiyorum daha 30 sayfam var...
Bir yandan da aklım sizde sohbete dahil olmak istiyorum ama vakit bulamıyorum....
Bu arada dün dr.umun hemşiresi ile görüştüm raporlarla ilgili.
Perşembe 5 haftalık çalışabilir raporu almam gerekiyor artık.
şok şok şok
çalışabilir raporu aldıktan sonra bu süre içinde alınan raporları kullanamıyormuşuz.
Yani dr.um raporunu yazalım, 34. Hafta başka bir nedenden rapor veririm işten ayrılırsın demişti.
Erken doğum riskine karşılık evde istirahat etmem şimdi.
Ama olmuyormuş kızlar.
Mesela kadının biri (memur) 5 haftalık çalışabilir raporlu iken kaza yapıp bacağı kırılmış, 2 hafta rapor almış ama sgk doğum sonrasına 5 hafta değilde 3 hafta ilave etmiş, raporlu olduğu dönemi fiili çalışmadığı gerekçesi ile hemen doğum sonrasından kesmişler
Ben insan kaynakları ile görüştüm dün kullanabilirsin birşey olmaz dedi. Yıllık izinde kullansan doğum sonrası iznin değişmez ilave edilir onlar merak etme dedi.
Ama hemşire diyorki : 1 nisan 2013 itibariyle raporlar internet üzerinden yazıldığı için sgk hemen görüyor ve anında kesiyor, şirketler bunun farkında değil.mağdur olan sen olursun sadece yıllık izin kullanabilirsin benden uyarması dedi :26:
Kime inanacağımı şaşırdım. Benim vaktimde kalmadı kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Aferin ağzına sağlık iyi konuşmuşsunbacılaaaar biz geldik anam benim şansım yok tam sıra bana geldi doktor iki sezeryana girdi şükür ki bugün yinede muayene oldum. bebeeeem 1200 gram olmuş totoşunu yediğim.doktor en son duymak istediğim cümleyi söyledi bebek doğum pozisyonunda baş aşağı bu cümleyi duyunca eyvah dedim nasıl çıkacak o.sezeryan istiyorum ben çünkü.
en sinir olduğum şeyi yaşadım bugün hastanede kadınla bir kavga ettim demediğim lafı bırakamdım nefret ediyorum buranın insanından.bir kadın geldi kadın yanıma oturdu hamile misin dedi evet dedim normalde sevmem yabancıyla konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum benimde ikizmiş bebekler aldırmak için yalvarıyorum doktora almıyor 3 çocuğum var zaten deyip doktora saymaya başlamaz mı neler diyor ama doktor almıyor diye artık tutamadım kendimi bir bağırmışım ki herkes bana bakıyor. aklın nerdeydi o haltı yerken bir de sanki doktor hatalı bişey yapıyor gibi almıyor deyip ne hakaret ediyorsun be düşünseydin ne cahilsiniz eczane mi yok hap almaya dedim. kadın şok oldu bana Allah verdi napim ben devlet de bakmıyor diyor. Alınsın nasıl bakıcam diyor. kızlar inanın sinirden çıldırdım sizin gibiler midemi kaldırıyor o boku yerken iyi bakmaya gelince bir de utanmadan devlet diyorsun beter olun dedim. herkes bana bakıyordu doktorun odasına girdiğimde kızlar dayanamadım yaaa. millet aramayla bulamıyor iki taneymiş birde aldırıcam diye tutturuyor tabi kendi tercihi ama bu akdar salak mı olunur 3 tane çocuk var git bağlat madem.
o cinsiyet ayrımı yapanlara da bildiğin dalasım var Allah bildiği gibi yapmasın direk beter etsin böylelerini
Offf ısrarla istediğini yapanlara deli oluyorum bence sen al yorganı kullanma sonra atarsın olur biter artık evler eskisi gibi soğuk değil yahu !!!Kizlar az oncede benim kv aradi bende temiz yun var annene vericem yun yorgan yaptirsin bebege diyor dedim ben yun istemiyorum hazir alicam o hazir yorganlarda usur kisin cocuk diyor hey Allahim sanki doguda soguk illerde yasiyorum istanbulda kaloriferli evlerde hamam gibi yasiyoruz zaten akillarina ne koydularsa onu yapmak istiyorlar. Yünun temizligi zor olur diye istemiyorum ama evlenirken banada yaptirmisti bide oglunuda oyle alistirmis kisin yunden baska herseyde Üşüyor..
Canım burada bazı bölgelerde çocuğa döl derler hatta eşim de benle dalga geçer dölüm nasıl diye öğk mide bulandırıcı bence .. Bir de sokakta duymuştum adamın biri çocuğa sen kimin dölüsün diye sormuştuaynı kaderi paylaşmışız. benim kayınvalidem de acaba doktor yanılıyormudur erkek olabilir mi bence erkek diyip duruyor :) geçenlerde de daha ilk bebeğimi doğurmamışım 2. çocuk inş erkek olur dedi. dur bi yahu bi ablasını doğurayım büyüteyim 2. yi yine Allah bilir olur mu olmaz mı? bence AZRA daha güzel canım.. bu arada sevme sitilinden bahsedilmiş. ananemin hataylı bi arkı vardı. çocukları DÖLÜM diye seviyordu. nasıl iğrenmiştim ve de şaşırmıştım
BYuhhh ya böyle dua edecekse etmesin. Sağlıklı olsun diye dua edeceğine erkek olsun diye dua ediyormuş hanımcık... Akraba bile değil bunu yapan komşu! Bu arada benim amca oğullarımın hepsinin kızı var 3ünün 2şer tane 1inin tek başka çocuk düşünmüyorlar. Babamların soyisminin son neferi de abim olmuş oluyor. Bazen kuzenler dalga geçiyorlar umudumuz sensin falan diye :) Abimin evlenmeye bile niyeti yok :)
Amaaaaaan pipisini tişörte bastırıp gezer böylesi sokaklardaBenimki bana erkek olmasını istiyosan şöyle yapcaksın kız olmasını istiyosan böyle yapcaksın diye taktik vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?