2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkilerde erkek olacak diye üzüldü,kız istiyorlardı herkesi memnun etmek imkansız ne yazıkki... ama ben oğluşumu çok seviyorum ve istiyorum o bana yeter kimsenin ne düşündüğü umrumda değil.

Ay sen çok yaşa bugünki ilk kahkahamı patlattım onu da ilk kez duydum dölüm neymiş ya ayyy biz de yapalım millet şokkk hahhahhaha

kıslarrr müjde kamuhaberden mesaj geldi.
Fatma Şahin doğum izni ile ilgili bu hafta sonu Başbakana sunum yapacakmış. Önümüzdeki bakanlar kurulunda görüşülmesi bekleniyormuş. Dua edelim de onaylansın. Heyecanlandım bennnn Emir Bebek

canım dikkat et kendine. bol sıvı. bak kızçem de geçmiş olsun diyor tepikleriyle iyi baksın kendine teyzem diyorrrrr

Ben eşimin ailesinden veya kendi ailemden hiç yorum almadım cinsiyetle ilgili, hatta isim konusunda bile tavsiyede bile bulunmadılar. Saolsunlar çok medeni davrandılar bu konularda, ama dış kapının mandalları maalsef herşeyi söyleme cürretinde bulunuyorlar kızlar. Bizimde ilk bebeğimiz ve eşimlede bazı fikir ayrılıklarımız vardı, ayrılma kararı almıştık 4 ay önce, o konuda bile aileler büyük olgunluk gösterdi, haklarını ödeyemem iki tarafında... Ne taraf oldular nede yorum yaptılar, sadece her koşulda destek olacaklarını bildirdiler... Ama aileler dışında herkes kendince ara bulmaya veya taraf olmaya başladı, gerçekten bizim insanlarımız hadlerini bilmiyorlar...

Bende bu konuyu sizlerden biliyor ve takip ediyordum canım, benim zaten 1 yıl izin hakkım var ama Türkiyedeki anneler için çok merakla bekliyordum, hamilelerin duası tutarmış, hep birliklte kalpten dileyelimde biran önce çıksın şu yasa sizde son aylarınızda stres yapmamış olun. Şimdiden gözünüz aydın diyelim...

canım dikkat et kendine. bol sıvı. bak kızçem de geçmiş olsun diyor tepikleriyle iyi baksın kendine teyzem diyorrrrr

Sağol canım öperim ben o minik ayakları merak etmesin arkadaşına da kendime de iyi bakarım

Kızlar memurlar.nette haberin altında bi yorum vardı çok güldüm adam haklı

"ablalarım bu kanun doğacak çocuklara yetişmez inşallah 2. ciyi yaparsanız o zamana yetişir"

Ayyy ağlanacak halimize gülüyoruz. Doğru demiş 1 yıldır kaç anne mağdur oldu. izninin bitmesine 1 gün kalanlar bile umutluydu umarım artık çıkarda kurtuluruz.

Selam kızlar
Bugün yazamadım pek.
Günebakan, arasta ve redcim canlar çok geçmiş olsun sizlere. Medvecezir canım odanız çok güzel olmuş.Herkesin yokluğu belli oluyor valla. Kimse gitmesin topikten. Ben hala alışveriş yorgunluğumu atamadım. Dün beşiğimizi kurduk. Gidip gelip sallıyoruz
Cinsiyetlerden konuşulmuş. Benim kayınvalidem de erkek olmasını çok istiyordu. Sürekli inşalllah oğlunuz olur derdi. Kız olduğu kesinleşince hala inanmıyordu. Ne zaman kesinleşecek peki diye soruyor ben de her seferinde kesin zaten diyip kapatıyordum. En son görüştüğümüzde bi çok arkadaşın başına gelen gibi bana da sürekli inşallah 2.si oğlan olur diyip duruyor. Sinirlerim bozuldu dayanamadım. aşkolsun anne 2.si kız olursa sevmeyecek misin yani dedim. Aaaaa olur mu öyle şey. Allah sağlıklısını versin diyip kıvırdı. Çok üzülmüştüm o zaman. Şimdi takmıyorum

mobilya hellobaby mağazasından canım. takımın adı maya.

nanna nannanaaaaaa na na na

Ben ağustos bebişlerinin şansına inanıyorum kızlar hep diyorum şanslı olacaklar ve bu izin çıkacak bak görürsünüz

teşekkürler canım. o beşikler sallanacak ta sallanacak geceler sabahlar boyunca ayy ne güzel

canım benim kayınvalidem de ilk başlarda hafiften lafını vurmuştu kız olduğu için. sinir etmişti beni. onun kızı yok iki oğlu var. ben de ona laf sokmuştum Allah ım iyiki kızım oldu keşke senin de kızın olsaymış ne şanssızsın demiştim hatta hala da sokuyorum lafımı ara ara depreşmesin diye, sen anlamazsın anne kız arasındaki ilişkiyi diye hahaha. napim yoksa tepeme çıkar

Slm canlar nasılsınız? Ne var ne yok ? Herkes iyidir inşallah....

Kaç gündür çok uzak kaldım yaa, hepinizi çok özledim. Hala vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum, iş yoğunluğundan bitiremiyorum daha 30 sayfam var...
Bir yandan da aklım sizde sohbete dahil olmak istiyorum ama vakit bulamıyorum....

Bu arada dün dr.umun hemşiresi ile görüştüm raporlarla ilgili.
Perşembe 5 haftalık çalışabilir raporu almam gerekiyor artık.

şok şok şok

çalışabilir raporu aldıktan sonra bu süre içinde alınan raporları kullanamıyormuşuz.

Yani dr.um raporunu yazalım, 34. Hafta başka bir nedenden rapor veririm işten ayrılırsın demişti.
Erken doğum riskine karşılık evde istirahat etmem şimdi.
Ama olmuyormuş kızlar.
Mesela kadının biri (memur) 5 haftalık çalışabilir raporlu iken kaza yapıp bacağı kırılmış, 2 hafta rapor almış ama sgk doğum sonrasına 5 hafta değilde 3 hafta ilave etmiş, raporlu olduğu dönemi fiili çalışmadığı gerekçesi ile hemen doğum sonrasından kesmişler

Ben insan kaynakları ile görüştüm dün kullanabilirsin birşey olmaz dedi. Yıllık izinde kullansan doğum sonrası iznin değişmez ilave edilir onlar merak etme dedi.

Ama hemşire diyorki : 1 nisan 2013 itibariyle raporlar internet üzerinden yazıldığı için sgk hemen görüyor ve anında kesiyor, şirketler bunun farkında değil.mağdur olan sen olursun sadece yıllık izin kullanabilirsin benden uyarması dedi :26:

Kime inanacağımı şaşırdım. Benim vaktimde kalmadı kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda ?

Çekirgecim biz de seninle öğreniyoruz ayrıntıları. Bence hemşireye güven. Çünkü hem kamu hem özel sektöreden bir çok kişiye rapor hazırlamışlardır. Sonuçlarını görmüşlerdir heralde. Ama ben de bilemedim şimdi.

Aferin ağzına sağlık iyi konuşmuşsun
Offf ısrarla istediğini yapanlara deli oluyorum bence sen al yorganı kullanma sonra atarsın olur biter artık evler eskisi gibi soğuk değil yahu !!!
Canım burada bazı bölgelerde çocuğa döl derler hatta eşim de benle dalga geçer dölüm nasıl diye öğk mide bulandırıcı bence .. Bir de sokakta duymuştum adamın biri çocuğa sen kimin dölüsün diye sormuştu
B
Bu soyun devamı nedir Allah aşkına ya sanki kız doğurunca soyları kuruyacak öfff ...Bu arada tişört iyi fikir hiç aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…