2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm anneler ve melekleri:) bu ara hepimiz raporları araştırıyoruz. öğretmen olanlara bir bilgi vermeyi istiyorum dün akademik takvimi inceledim resmiyette 15 temmuza kadar öğretmenler çalışıyor o tarihte tatile çıkıyor diye görünüyor bu durumda temmuz 15 e kadar raporlarımız ölmüyor bilginiz olsun. benim sadece 1 haftam kalıyor aktaramadığım. 17 haziranda 32.hafta çalışabilir raporu alıyorum. 15 temmuza kadar çalışıyor göründüğüm için sadece 1 haftam yanıyor arada. bilginiz olsun okul bu hesabı yaparken yada siz hesaplarken sakın 1 temmuz yada 4 temmuz diye hesaplatmayın. gerçi bu durum sadece liselere mi ait net bilmiyorum takvime baktım sizlerde inceleyin isterseniz

Selam güzel anneler
Dün deliler gibi temizlik yaptım,gece ağrıdan uyuyamadığım gibi bugünde oturduğum yerden zor kalkıyorum Bu halimle bile aklım hala gezme tozma peşinde!
Şimdiye kadar hep irademe sahip çıkmıştım ama artık kendime engel olamıyorum. Gözümü kırpınca bile çikolata kavanozunu görüyorum yarım ekmeği yedim ve kavanoz bitmek üzere hala tatmin olmadım. Ne olacak bu duruuum :18: Böyle gidersem doğurana kadar 70 kilo olurum

Canım nerde yazıyor emin misin? 1 temmuz diye biliyorum ben, öyle değil mi?

bikereye mahsus bişey olmaz canımm bayadır yemiyormuşsun.. bugünü kendine ödül verirsin :))) Diğer günler gene iradeye hakim

:26: bende doğum parası için 170 aradım özelde yapsanda sgkdan parasını alırsın dedi hatta üst üste eminsiniz değil mi diye tekrar ettirdim.
kayıt altına alınıyo diye. bu arada kuzum 32 haftalık çalışır raporundan sonra yıllık izin olayına da olur dedi mi alo 170:)
benim raporun başladığı an yıllık iznimde başlayacak da

nasiii ... raporu kendi doktorumuzdan almıyor muyuz??

canım benim doktorun özel muayenehanesine gidiyorum hastanede çalışmıyor.doğum parası için de raporu sgkdan almak lazım ya o yüzden 32 ve 35 haftalıkken sgk hastanesine gidicem.

Son düzenleme:

anladım canım.. öyle olunca doğumun nerde oluyor pekii...

sınıf öğretmenleri 1 temmuz a kadar çalışıyoruz maalesef cnm..lise olduğundan sizin 15 temmuzdur...

bende pzt dr a gidicemm bide red yazmıştı sanırımmm önden gidiosa bebek 32.hafta raporunu erken alabiliomuyuzzzz??

canım bende ztahirde takibe gitmiyorum ama oraya sabahtan gidip 32 hft sonrası çalışabilir raporu alacağım,daha öncede öyle yapmıştım,bişey sormadan sata göre direk veriyorlar, devletin olduğu için en güvenilir orası

evt bu raporlar için ensağlam yer bencede
doktor bişey demiyo demi burda takibin yapılmamış falan diye bide oraya randevulu mu gidecez canım

evet cnm kalanı doğum sonrasına aktarılacak. 40 gün yıllık iznim var. 6 aylık izin çıkarsa bunun 20 günü yanacağından doğumdan önce içim rahat kullanırım. ama yasa çıkmazsa doğumdan sonra bana lazım olacak. ben üniversitede çalışıyorum. 21 haziranda okul bitecek. bizde yıllık izin esastır. öğretmenler gibi okulun bitmesi ya da açılmasıyla ilgili değil ama yönetim isterse okul bitti diye beni idare edebilir. yasa çıkarsa direkt yıllık izin+mazaret izni kullanırım ama çıkmazsa yönetimden beni idare etmelerini istemem gerekecek ki, birinden birşey istemek en yakınım bile olsa hayatta en nefret ettiğim ve zorlandığım şeydir. ama bebiş için mecburen şansımı denicem. yasa çıkarsa kimseye el açmak zorunda kalmam. özel sektöre göre daha şanslıyım ama yönetimin inisiyatifinde herşey.

benim doktorum ultrason tarihine göre yazalım dedi çalışabilir raporunu dedi :) 1 hafta önce yani

canım şu adresi bir incele istersen ok okuldaki idarecine de sor
Zeytinburnu TRSAD Kz Teknik ve Meslek Lisesi

İlköğretimler 1 temmuza kadar canım. Sen lisedeysen 15 günün daha var :)

"MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ

Meslekî Çalışmalar

Madde 98- İlköğretim okullarında yönetici ve öğretmenler, derslerin kesiminden 1 Temmuz’a, 1 Eylül’den derslerin başlangıcına kadar; yıl içinde ise yıllık çalışma programında belirtilen sürelerde meslekî çalışma yaparlar. "

Nedense bu doğum izni konusunda umutlanamiyorum. Surda cok az zamanimiz kaldi ve her şey o kadar yavaş ilerliyor ki. Yasalaşana kadar biz yetisemeyecegi gibi geliyor. Umarim yanilirim..

haftaya başbakana sunacaklarmış, heralde bu kadar insanı yüzüstü bırakmazlar canım ya, ben umutluyum inşallah çıkar, dua edelim..
ne biliyim çıkarmayacak olsalar bu kadar tantana yapmazlardı gibi geliyor bana

inşallah canım yaaa
bu arada sen doğumu hangi hastanede yapacaksın karar verdinmi

Son düzenleme:

Ne enteresan insanlar var ya allah iyi insanlarla karsilastirsin...

Kayin validemse bana attim 29.haftadayiz hala bulantin varmi yoksa kesin kizdir benim oyle olmustu deyip duruyo..her seferinde yok diyorum cok sukur ilk aylar oldu gecti.olsun genede kizdir diyo hem cinsiyet hemde isim takintisi var kafaya koymus kendi adini koyacak...

Hey yarabbi ya sanki herkes cocuk yapmayi hesaplamista adini koymak aklina gelmemis.

Dun aradim konusuyoz erkek olucak cok istiyorsan pipisinin fotografini gondeeyim dedim bu seferde soyleyecek birsey buldu.
Ben ilk evlendigim sene dusuk yaptim ona omer olsun deyip duruyordu hz.omer adaleti olsun diye ayni sene eltim hamile dogum yapti ona furkan ismini koydu bebek kiz oluncada koyamadi gecende gelmis bana diyooki gel en iyisi omer furkan koy...
Ama kuzulari sayiyorum tam o sira yani sinirler tavan yapti yok furkan falan Aras olucak ARAS dedim cok istiyorsan dogur bitanede koy...zorla kendine laf soyletiyorsun ya senin normal halin yokmu allah askina dedim kapattim telefonu...

Babanneymis bir kirik iynesi bile evimde olmayan cikar iliskiletinde kalmis bi anne babalik..bazen esime cok aciyorum uzuluyorum yazik..kimseye anne babasini secme hakki verilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…