2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seyyah canım bende de baş dönmesi bugün ilk kez oldu. okulda biraz fazla koşturdum yoruldum. sonra bir ara gözüm karardı başım döndü öğrencilere çaktırmadan oturdum sandalyeye açıkçası bayılacam diye korktum galiba çok yormamak ve ağır hareket etmemiz gerekiyor artık ama malesef hamile olduğumuzu unutuyoruz

oyy maşşallah hepimizeeee o zamannnnnn eve hemde cok az kaldı cennet kokularımızı koklamayaabu nasıl bır heycandır allahım yaa bende can atılladan takılıyorum bugun dur senın degıın şarkıyı açayım seyyahcım dnlım bende bı

Ay ilk defa Can Atilla dinleyen birini duydum valla ben bayılırım arabada ofiste sürekli dinlerim hatta eşimle papaz oluruz onun yüzünden

Canım sanırım bir anlık tansiyon düşüyor haklısın dikkatli olmalıyız valla ben eskisi kadar hızlı değilim zaten karnım çok şişti ,ayağa kalktığımda bebeğim "anne ben burdayım yavaş ol" diyor zaten hemen doğrulamıyorum

Ay ilk defa Can Atilla dinleyen birini duydum valla ben bayılırım arabada ofiste sürekli dinlerim hatta eşimle papaz oluruz onun yüzünden

bende dınlıyorum canım cok severım hemde ,benımde eşime bayıcı gelır ama bı kaçını oda sever

Oh mis güle güle kirlet cnm çok severim o duyguyu ben de dip köşe temizliği doğuma yakın yaptırmayı düşünüyorum hatta bütün evi kaldırıcam gbi sandalyeleri bile yıkatmaya göndermem lazım beyaz süet başımın belası oldular , halılar yıkamaya , tüller perdeler , koltuğu koca temizliyo ;D of bak bir de bu işler var . Kızım erken gelmemeli ...))

kızlarr dün akşam çok kötüydümm nefes darlığı yaşadım sanki ciğerlerime nefes gitmediçok kötüydü yattım olmuyo kalktım olmuyo balkona çıktım havayı içime çektim yok faydası yokk...kesik kesik nefes alabildim...çok kötüydü 2 3 saat sonra uyumuşumm...sonra bi kalktım kıyafetlerim sıkıyo gibi geldi değiştirdim şort giydim olmadı cık gecelik giydim oda olmadı en son kocamın tsörtlerinden sortlarından giydim anca rahat ettimm..hiçbirşeye sığmıyorum artıkberbat bi geceydi...geceleri yatmaya korkar oldum artık her gece bişiler oluyo geçenlerdede böbreğime ağrı girdi ölüyorum sandım...Allahım beterinden saklasın artıkk

geçmiş olsun nefesimin banada yetmiyormuş gibi hissettiğim anlar oluyo bebeklerimiz büyüyor ve göğüs kafesine baskı yapıyor bu normalmiş geçiçek inşallah

Kızlar gülşen den yatcaz kalkcaz bebişlerden bize gelsin

geçmiş olsun nefesimin banada yetmiyormuş gibi hissettiğim anlar oluyo bebeklerimiz büyüyor ve göğüs kafesine baskı yapıyor bu normalmiş geçiçek inşallah

Nefes almak cidden bazen dunyanın en zor ısı oluyor. Ama ne diyoruz her zamanki gibi sabır sabır ya sabir

kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,

güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.

inşallah canım yaaa
bu arada sen doğumu hangi hastanede yapacaksın karar verdinmi

Balgat koru da yapacağım galiba , cok para istiyolar ama baska yerde bulamadım , esim kvdem de orda olsun diyo ama parası kafama takılıyor , keske özel sigortam olsaymış :/
Dr cok iyi hemde riskli gebelik uzmaniymis, benim de 3. Sezeryan olacak korkuyorum Dr.un elinin iyi olması gerek , 2. De yapisiklik var demislerdi , bilmiyorum iste hayırlısı olsun insallah , Ankara da ne kadar pahalı dogum isleri yaa

bence iyidir canım bebeğin korkma ben bugün gittim daha doktora bebeğimin kilosu 1200 gram dedi 28. hafta içinde gösteriyor takvimimde

Son düzenleme:

Ya canım cok sevindim , insallah sorunsuz alırsın bebisini kucağına
Ne guzel gelismis Cok iyi zaten zamanda azaldı , insallah gelişimi hep iyi devam eder

canım çok sevindim güzel haberlerine :)
sabahtan beri aklımdasınız sen ve mulberyy
Allah ım hepimize evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasib etsin. amin..

benim de iki gündür kalp çarpıntım oluyor. çok rahatsız edici kalbim ağzımdan çıkacak gibi doktora sordum normal dedi.
bir de güneş kremi sordum solante pregna önerdi.

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı benim bugün bir kaç kez oldu bir anda oluyor ve bitiyor :18: Neyse ki ayakta çalıştığım bir işim yok kesin yere yapışırdım valla ...:44:

Benimde oluyor havalar cok sicak malum..ben yanimda erik tasiyorum canim yada eksili biseyler aninda aciliyor gozlerim tansiyonu dengeliyor..tavsiye ederim

luboyf cnm cok sevdnm....allah saglikla kucagimiza versn yavrularimizi....mulberryi cok merak ediyrm ondanda guzel hberler alalm ins.en son doktora gdicekti bda ses ckmadi....carpnti nefes darligi bndede var.derin derin nefes alma ihtiyaci hssediyrm surekli..kan degerm sinirlarda o yuzden tansiyonumda dusuyo bi anda noldumu anlamiyrmm sicakta gu..neste disari ckmami yasakladi doktor o yuzden.cogu gitti azi kaldi kizlar.ne sikayetlerimz oldu dahafa olucak.bu guzelliklere kavusmk caba ve sabir gerektiriyomus bunu goruyrz... Az daha dayanicazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…