- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.361
Ayy ben bile rahatladım okuyunca temiz ev gibisi yok valla ... 8. aya girdik canım 28 ve 29. haftalar bittiğinde 8e girmiş oluyoruz çok çok azıcık kaldı kokularını duymayaaaaa
Bir de ben Nilüfer'in E bebeğim şarkısını dinliyorum bu şarkıya hastayım çocukluğumdan beri ama şimdi yüreğime dokundu sanki nasıl ağlattı beni , ay bu hamilelikkkk
oyy maşşallah hepimizeeee o zamannnnnneve hemde cok az kaldı cennet kokularımızı koklamayaabu nasıl bır heycandır allahım yaa bende can atılladan takılıyorum bugun dur senın degıın şarkıyı açayım seyyahcım dnlım bende bı
seyyah canım bende de baş dönmesi bugün ilk kez oldu. okulda biraz fazla koşturdum yoruldum. sonra bir ara gözüm karardı başım döndü öğrencilere çaktırmadan oturdum sandalyeye açıkçası bayılacam diye korktum galiba çok yormamak ve ağır hareket etmemiz gerekiyor artık ama malesef hamile olduğumuzu unutuyoruz
Ay ilk defa Can Atilla dinleyen birini duydum valla ben bayılırım arabada ofiste sürekli dinlerim hatta eşimle papaz oluruz onun yüzünden
7 ay sonra evım temızlendı dıp kose cok sukur kadın sımdı gıttı oh be dünya varmış kızlaarrrr...:)
bıraz bebısımle yorulduk ama uzancam sımdı sızlere bakım bı dedım...
bu arada kızlar bız sımdı 8 aya mı grdikkk ?? k.kulubunn günlük takvımınde 8 aın bırıncı haftasında gorunuyoruzz
kızlarr dün akşam çok kötüydümm nefes darlığı yaşadım sanki ciğerlerime nefes gitmediçok kötüydü yattım olmuyo kalktım olmuyo balkona çıktım havayı içime çektim yok faydası yokk ...kesik kesik nefes alabildim...çok kötüydü 2 3 saat sonra uyumuşumm...sonra bi kalktım kıyafetlerim sıkıyo gibi geldi değiştirdim şort giydim olmadı cık gecelik giydim oda olmadı en son kocamın tsörtlerinden sortlarından giydim anca rahat ettimm..hiçbirşeye sığmıyorum artık berbat bi geceydi...geceleri yatmaya korkar oldum artık her gece bişiler oluyo geçenlerdede böbreğime ağrı girdi ölüyorum sandım...Allahım beterinden saklasın artıkk
oyy maşşallah hepimizeeee o zamannnnnneve hemde cok az kaldı cennet kokularımızı koklamayaabu nasıl bır heycandır allahım yaa bende can atılladan takılıyorum bugun dur senın degıın şarkıyı açayım seyyahcım dnlım bende bı
kızlarr dün akşam çok kötüydümm nefes darlığı yaşadım sanki ciğerlerime nefes gitmediçok kötüydü yattım olmuyo kalktım olmuyo balkona çıktım havayı içime çektim yok faydası yokk ...kesik kesik nefes alabildim...çok kötüydü 2 3 saat sonra uyumuşumm...sonra bi kalktım kıyafetlerim sıkıyo gibi geldi değiştirdim şort giydim olmadı cık gecelik giydim oda olmadı en son kocamın tsörtlerinden sortlarından giydim anca rahat ettimm..hiçbirşeye sığmıyorum artık berbat bi geceydi...geceleri yatmaya korkar oldum artık her gece bişiler oluyo geçenlerdede böbreğime ağrı girdi ölüyorum sandım...Allahım beterinden saklasın artıkk
geçmiş olsun nefesimin banada yetmiyormuş gibi hissettiğim anlar oluyo bebeklerimiz büyüyor ve göğüs kafesine baskı yapıyor bu normalmiş geçiçek inşallah
inşallah canım yaaa
bu arada sen doğumu hangi hastanede yapacaksın karar verdinmi
bizde dün gittik kızımla doktor amcamıza. 29+2 olmuşuz 1400gr olmuş benim tombişimbende şekerde var onun etkisi olabilir sanki çok büyümüş gibi geldi. birde hala makat gelişli sanırım dönmeyecek benim inatçı kızım. kafası da üstte olduğundan büyük görünüyor dedi ama bilmiyorum daha yüzünü göremedik duruş şeklinden dolayı. rapor olayı da çok karışık ben özelde sigortalı olarak çalışıyorum ama benimde sizler gibi rapor almam gerekecekmi acaba bilmiyorum belirsizlik çok kötü
birde şundan eminim en azından siz bir şekilde haklarınızı kullanacaksınız ben en fazla 2 ay izne ayrılabileceğim gibi gözüküyor hadi hayırlısı özelde şartlar daha ağır kızlar emin olun ama artık bu sıcaklarda çalışmak çok zor.
artık merdiven in çık yoruluyorum nefesim yetmiyor bazen yürürken de bıçak ağrısı gibi ağrılarım oluyor hızlı yürüyemiyorum. bir kaç gecedir de dizden aşağısına kramp giriyor çok kötü oluyorum
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı benim bugün bir kaç kez oldu bir anda oluyor ve bitiyor :18: Neyse ki ayakta çalıştığım bir işim yok kesin yere yapışırdım valla ...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?