- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.381
rahimde açılma olup olmadığı karından ultrasonla anlaşılıyor mu?? yoksa sadece alttan muayeneyle mi belli oluyo
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
rahimde açılma olup olmadığı karından ultrasonla anlaşılıyor mu?? yoksa sadece alttan muayeneyle mi belli oluyo[/QUO
Ultrasyonda görülmez ise vajinal muayene yapılıyor .Ben amniyosentez yaptırmıştım ondan 3 gün sonra sancım çok olunca acile gitmiştim ; rahimde açılma var mı diye bakılacaktı , ultrasyonla görülemedi , korkudan muayene olamadım vajinal ultrasyonla bakılmıştı .
Dün gittiğimde ise kendi dr.um karından ultrasyonla baktı görebildi .
slmlar hamişler. cnm ultrasonda da belli oluyomuş bana bu kez üstten bakıp dedi açılma yok die dr
bizde dün gittik kızımla doktor amcamıza. 29+2 olmuşuz 1400gr olmuş benim tombişimbende şekerde var onun etkisi olabilir sanki çok büyümüş gibi geldi. birde hala makat gelişli sanırım dönmeyecek benim inatçı kızım. kafası da üstte olduğundan büyük görünüyor dedi ama bilmiyorum daha yüzünü göremedik duruş şeklinden dolayı. rapor olayı da çok karışık ben özelde sigortalı olarak çalışıyorum ama benimde sizler gibi rapor almam gerekecekmi acaba bilmiyorum belirsizlik çok kötü
birde şundan eminim en azından siz bir şekilde haklarınızı kullanacaksınız ben en fazla 2 ay izne ayrılabileceğim gibi gözüküyor hadi hayırlısı özelde şartlar daha ağır kızlar emin olun ama artık bu sıcaklarda çalışmak çok zor.
artık merdiven in çık yoruluyorum nefesim yetmiyor bazen yürürken de bıçak ağrısı gibi ağrılarım oluyor hızlı yürüyemiyorum. bir kaç gecedir de dizden aşağısına kramp giriyor çok kötü oluyorum
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
bikereye mahsus bişey olmaz canımm bayadır yemiyormuşsun.. bugünü kendine ödül verirsin :))) Diğer günler gene iradeye hakim
geçmiş olsun nefesimin banada yetmiyormuş gibi hissettiğim anlar oluyo bebeklerimiz büyüyor ve göğüs kafesine baskı yapıyor bu normalmiş geçiçek inşallah
Nefes almak cidden bazen dunyanın en zor ısı oluyor. Ama ne diyoruz her zamanki gibi sabır sabır ya sabir
kızlarr dün akşam çok kötüydümm nefes darlığı yaşadım sanki ciğerlerime nefes gitmediçok kötüydü yattım olmuyo kalktım olmuyo balkona çıktım havayı içime çektim yok faydası yokk ...kesik kesik nefes alabildim...çok kötüydü 2 3 saat sonra uyumuşumm...sonra bi kalktım kıyafetlerim sıkıyo gibi geldi değiştirdim şort giydim olmadı cık gecelik giydim oda olmadı en son kocamın tsörtlerinden sortlarından giydim anca rahat ettimm..hiçbirşeye sığmıyorum artık berbat bi geceydi...geceleri yatmaya korkar oldum artık her gece bişiler oluyo geçenlerdede böbreğime ağrı girdi ölüyorum sandım...Allahım beterinden saklasın artıkk
bacılaaaar biz geldik anam benim şansım yok tam sıra bana geldi doktor iki sezeryana girdi şükür ki bugün yinede muayene oldum. bebeeeem 1200 gram olmuş totoşunu yediğim.doktor en son duymak istediğim cümleyi söyledi bebek doğum pozisyonunda baş aşağı bu cümleyi duyunca eyvah dedim nasıl çıkacak o.sezeryan istiyorum ben çünkü.
en sinir olduğum şeyi yaşadım bugün hastanede kadınla bir kavga ettim demediğim lafı bırakamdım nefret ediyorum buranın insanından.bir kadın geldi kadın yanıma oturdu hamile misin dedi evet dedim normalde sevmem yabancıyla konuşmayı yüzüne bile bakmıyorum benimde ikizmiş bebekler aldırmak için yalvarıyorum doktora almıyor 3 çocuğum var zaten deyip doktora saymaya başlamaz mı neler diyor ama doktor almıyor diye artık tutamadım kendimi bir bağırmışım ki herkes bana bakıyor. aklın nerdeydi o haltı yerken bir de sanki doktor hatalı bişey yapıyor gibi almıyor deyip ne hakaret ediyorsun be düşünseydin ne cahilsiniz eczane mi yok hap almaya dedim. kadın şok oldu bana Allah verdi napim ben devlet de bakmıyor diyor. Alınsın nasıl bakıcam diyor. kızlar inanın sinirden çıldırdım sizin gibiler midemi kaldırıyor o boku yerken iyi bakmaya gelince bir de utanmadan devlet diyorsun beter olun dedim. herkes bana bakıyordu doktorun odasına girdiğimde kızlar dayanamadım yaaa. millet aramayla bulamıyor iki taneymiş birde aldırıcam diye tutturuyor tabi kendi tercihi ama bu akdar salak mı olunur 3 tane çocuk var git bağlat madem.
o cinsiyet ayrımı yapanlara da bildiğin dalasım var Allah bildiği gibi yapmasın direk beter etsin böylelerini
Canlarımm merhabaa
benim sizlere danışacak bir şeyim var kızlar,şimdi biz bağkurluyuz ama ben hep özel hastaneleri araştırıyorum doğum için birde şimdiye kadar düzenli, tek bir hekime gidemedim .. artık hastane ve doktorumu netleştiricem ama sice özele bir dünya para harcamayıp devlete mi gitsem,yoksa fark ödeyip özele mi gitsem? sizce hangisi daha güvenilirdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?