- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.401
Canlarımm merhabaa
benim sizlere danışacak bir şeyim var kızlar,şimdi biz bağkurluyuz ama ben hep özel hastaneleri araştırıyorum doğum için birde şimdiye kadar düzenli, tek bir hekime gidemedim .. artık hastane ve doktorumu netleştiricem ama sice özele bir dünya para harcamayıp devlete mi gitsem,yoksa fark ödeyip özele mi gitsem? sizce hangisi daha güvenilirdir?
Canım ya çook çok geçmiş olsun. Nefes darlığı sıkıntısını bende yaşıyorumİlk olduğunda boğuluyorum zannettim. Zor bir durum ama yapacak bir şey yok. Hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza bi alsak..eminim her şeyi unutacaz
Yazık ya resmen cinayet bence..ne güzel Allah ikiz nasip etmiş şükürsüz insanlar
Cahillik bahane ya artık saglık ocakları bedava dağıtıyor korunma yöntemlerini , bunların işine gelmiyor tembellikten..
Canım bence Dr önemli
İlk doğumumda büyük bir devlet Hast. (Dogum hastanesi ) Dr unun özeline gittim o devlet Hast. De sezeryan dogum yaptım ama cok memnun kalmadım Dr dan kaynaklandı sıkıntı
Simdi özelde yapacagım Dr cok ilgili , riskli gebelik profesörüymus, güven verdi bana , bakalım hayırlısı .. .
Birde devlet Hast. De adam gibi muamele etmiyorlar ayrıntılı usg ye gitmiştim hic bilgi vermediler
Nacizane fikrimi belirtmek istedim. Ben özele gidiyorum. Gitmemdeki neden dr arkadaşım ve hastanenin ebesi eşimin işten arkadaşının annesi. Eğerki bu durumlar olmasaydı devlette doğum yapacaktım. Hastanenin sunduğu şartlar her şeyden önemlidir. Allah korusun beklenmeyen bir durumla karşılaşıldığında sana ya da bebeğe müdahele edebilecek ekip ve ekipmanın yeterli olması en önemli mevzu. Gidip bi gez, odalarını gör.. Tabi doktorunun kim olacağınada bu sırada karar ver
Canlarımm merhabaa
benim sizlere danışacak bir şeyim var kızlar,şimdi biz bağkurluyuz ama ben hep özel hastaneleri araştırıyorum doğum için birde şimdiye kadar düzenli, tek bir hekime gidemedim .. artık hastane ve doktorumu netleştiricem ama sice özele bir dünya para harcamayıp devlete mi gitsem,yoksa fark ödeyip özele mi gitsem? sizce hangisi daha güvenilirdir?
Selam kızlar:) bugün doktor kontrolümüzü olduk güzel kızım 30+6 çıktı ultrasondaRenkli dopplerde sadece radyolog gördü kızımı ben göremedim. Kordondan kan akışına filan baktı kanın akış yeri renkli görünüyor diğer yerler normal sadece kafamı kaldırıp 1 kez bakabildim, sonra da sonucu doktoruma götürdüm 31 haftalıkken çağırdı yani o zaman görebilicem. Neyse çentik filan yok herşey yolunda çok şükür.
Bir sürü alıntı yapmıştım, maalesef sayfa dondu yenilemek zorunda kaldım hepsi gitti. Bana geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)
Medcezir tatlım mobilyan benimkiyle aynı nerdeyse benimki little colorstı ondan sordum :)
MERHABA TONTİŞ ANNECİKLERKUZUMU SORMUŞSUNUZ TEŞEKKÜR EDERİZ AYAKLANDI BUGÜN,GAYET İYİ MAŞALLAH O DA TEŞEKKÜR ETTİ HEPİNİZE
ARASTA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİM DİKKAT ET KENDİNE LÜTFEN
Emelbaha canım evet krem kullandım gayet iyiyim artıkULTRAPROCT POMAT . hiç bir yan etkisi yok gebelik için. geçmiş olsun.
İyi geceler tontişler gece gece oğlumun kıyafetlerini yıkadım astım bı posta yarın ütüye başlıcam :)) çok heyecanlı kızlar siz nasıl yıkadınız ben 20 dklık programda 40 derecede yıkadım üstüne 20 dakka durulama sıkma yaptım dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullandım ilave durulama yapınca kokusu pek kalmamış
Ben bir kaç bişii yıkadım onlarıda yarım saatlik programda 30 derecede yıkamıştım. Yıkamak için daha çok erken diye düşünüyorum ama belli de olmaz. Ütüleme işi çok zor benden söylemesiküçücükler insan zorlanıyor.. Yıkadığımda kurumalarını zor beklemiştim
benim de iki gündür kalp çarpıntım oluyor. çok rahatsız edici kalbim ağzımdan çıkacak gibi doktora sordum normal dedi.
bir de güneş kremi sordum solante pregna önerdi.
Bütün yemediklerimi sanki bir günde yemiş gibi oldum diyebilirimAkşam üstü markete gidip bir sürü çikolata aldım..kocişim bile şaşırdı 'naapıyon?çıldırdın mı?bunları yersen, ki yiyemezsin, çatlarsın' dedi Kendime inanamıyorum! İnşallah irademe hakim olabilirim. Her geçen gün daha da zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?