2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nacizane fikrimi belirtmek istedim. Ben özele gidiyorum. Gitmemdeki neden dr arkadaşım ve hastanenin ebesi eşimin işten arkadaşının annesi. Eğerki bu durumlar olmasaydı devlette doğum yapacaktım. Hastanenin sunduğu şartlar her şeyden önemlidir. Allah korusun beklenmeyen bir durumla karşılaşıldığında sana ya da bebeğe müdahele edebilecek ekip ve ekipmanın yeterli olması en önemli mevzu. Gidip bi gez, odalarını gör.. Tabi doktorunun kim olacağınada bu sırada karar ver

sağol canım..ewet boğuluyor gibi oluyo insan gerçekten zormuş.sanada geçmiş olsun puffycim..minik bebişlerimiz için sabredicez bugünleride atlatıp bebeşlerimize kavuşacaz inş..

Yazık ya resmen cinayet bence..ne güzel Allah ikiz nasip etmiş şükürsüz insanlar
Cahillik bahane ya artık saglık ocakları bedava dağıtıyor korunma yöntemlerini , bunların işine gelmiyor tembellikten..

Kesinlikle katılıyorum! Şükürsüzlükten başka bir şey değil bu! Rızkı veren Allah'tır, hiç bir zaman unutmamak lazım. Onca insan çocuk sahibi olmak isterken maddi manevi ne zorluklar çekiyorlar! Sen aldırıp kurtulayım diyorsun...töbe yaaa!! Bu işin cahilliği kalmadı bence. Neredeyse kapı kapı dolaşıyor ebeler,hemşireler...

aslında evet doktor çok önemli işte bende emin olamıyorum bilmiyorum nasıl doktorlar .. ilgi ddiyorsanız tabiki sıfırr benim için önemli bir sebep ama.. şimdi çok fazla özel hastane var sçenek çok fazla ama işte doktorlarını iyi tanımak lazım offf çok az kaldı ben hala doktor araştırıyorum

Selam kızlar:) bugün doktor kontrolümüzü olduk güzel kızım 30+6 çıktı ultrasonda Renkli dopplerde sadece radyolog gördü kızımı ben göremedim. Kordondan kan akışına filan baktı kanın akış yeri renkli görünüyor diğer yerler normal sadece kafamı kaldırıp 1 kez bakabildim, sonra da sonucu doktoruma götürdüm 31 haftalıkken çağırdı yani o zaman görebilicem. Neyse çentik filan yok herşey yolunda çok şükür.

Bir sürü alıntı yapmıştım, maalesef sayfa dondu yenilemek zorunda kaldım hepsi gitti. Bana geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)

Medcezir tatlım mobilyan benimkiyle aynı nerdeyse benimki little colorstı ondan sordum :)

Iyi geceler kizlar...

Ozel hastanemi devlet hastanesimi kisinin elbette kendi tercihi.burda onemli olan hekimin ve hastanenin yetenekli olmasi...kendimden ornek vereyim antalyada medikal parktan memorial ina kadar bi vok hastane var.ben doktorum iyi olsun dedimm oncelikle gebelik saglikli ve dogru bi sekilde takip edilmeli dogumu dusundukcede hastanede onemli oluyor..acaba yeni dogan yogun bakim unitesi varmi vs.zaten soz konusu sagliksa paraninda bi onemi ucun besin hesabi yapilmiyor kaldi devlrt hastanelerininde sartlari belli.iyi dojtora dussen iyi ebeye dusemiyon eben iyi olsa odan vasat oluyo doktor geliyo acilma varmi diye bakmaya suratina bile bakmiyo...

Tercih meselesi herkesin.. :))) ben insallah ozel hastanede olsun istiyorum.dogum zaten yeterince zor daha fazla zorlastirmak istemiyorum

CANIM uç farketmez. Ablam devlette dogurdu orada çalışıyor cunku, haftasında ayaklandı 1 gece kaldı çıktı.dikis izleri bile cok düzgün sezeryan oldu. Ben kürtajı oldum devlette cok şükr hersey yolundaydi. Orada daha çok insan gelip gidiyor.ilgi daha az oluyor evetama uygulama konusunda daha deneyim kazandıklarını düşünüyorum.

Kızına maşallaah! Nazar Burda kimseyi şahsen tanımıyorum ama güzel ve sevindirici haberlere yakınımmış gibi seviniyorum her hangi bi sorun olmaması çok iyi. Bu sırada tahmini doğum tarihlerimiz aynı, bi fark benim oğluşum olacak. Bir kaç güne bende dr gidecem bakalım benim sıpa ne durumda. Valla içerde bi rahat durmuyor..tekme,tokat,omuz,kafa ne var ne yok atıyor Anneye tepik show

İyi geceler tontişler gece gece oğlumun kıyafetlerini yıkadım astım bı posta yarın ütüye başlıcam :)) çok heyecanlı kızlar siz nasıl yıkadınız ben 20 dklık programda 40 derecede yıkadım üstüne 20 dakka durulama sıkma yaptım dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullandım ilave durulama yapınca kokusu pek kalmamış

Teşekkür ederim canım

İyi geceler kızlar

Ben bir kaç bişii yıkadım onlarıda yarım saatlik programda 30 derecede yıkamıştım. Yıkamak için daha çok erken diye düşünüyorum ama belli de olmaz. Ütüleme işi çok zor benden söylemesi küçücükler insan zorlanıyor.. Yıkadığımda kurumalarını zor beklemiştim

Insallah krampsiz bi gece olur esim bu gece nobetci yoksa kramp girdiginde falan masaj yapar Allah razi olsun..o yokken tedirginim ya kiramp girerse diye insallah girmez...

Bende oyüzden gece yıkayım dedim sabah kurumuş olurlar :)) bi yandan bana da erken gelîo ama annem çantasını hazırlayalım dedi bide bizde hep bi erken doğum korkusu var. Havalar da iyice bunaltıcı olmadan yıkayıp ütüleyim dedim o sıcaklarda gelemem ütüye bugün annemde iki perde ütüledim Afakan bastı ama benim evim serîn çok şükür anneminkine nazaran ütü benim göbek adım yıkadığım herşeyi ütülerim mutlaka havlu pijama iç çamaşırı bitek nevresim takımlarını ütülemiyorum onlarda kat izi oluo sinir oluorum eşim Dio bakalım Kaan gelince aynı hassasiyet devam edicekmi yoksa sadece Kaan'a mı hassas davrancaksın biz unutulacakmıyız Dio )) yaşayıp göriciğiiiiz dedim :)) ama ben Kıyamam kocişime

benim de iki gündür kalp çarpıntım oluyor. çok rahatsız edici kalbim ağzımdan çıkacak gibi doktora sordum normal dedi.
bir de güneş kremi sordum solante pregna önerdi.

benimde oluyor bir kaç gündür... o an ayağa kalkıyorsam yere yıkılacak gibi oluyorum içimden bişey kopuo.. tam geçti diyordum gene eskisi gibi oldum sanırım..

offff hadi yaaa.. inşallah olursun canım markete gittiğinde tadımlık al en azından birden de tatlıya yüklenme bence.. demesi kolay tabi ama yüklenmemeye çalış. aklına bebeğinin sağlığını getir. sonucta abur cubur fazlası..

Puslu bir havadan herkese günaydın,her sabah aynı saatte insanın bacağına kramp girer mi eşim diyorki çalar saate gerek kalmadan senin kramplar uyandırıyo bizi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…