- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.421
Puslu bir havadan herkese günaydın,her sabah aynı saatte insanın bacağına kramp girer mi eşim diyorki çalar saate gerek kalmadan senin kramplar uyandırıyo bizi diyo
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı benim bugün bir kaç kez oldu bir anda oluyor ve bitiyor :18: Neyse ki ayakta çalıştığım bir işim yok kesin yere yapışırdım valla ...:44:
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
iyi aksamlar kizlar... Gecmisi pek fazla okuyamadim.Yaklasik uc gundur kasiklarimda agri,birazda sancim vardi dr umu aradim hemen gel dedi.nts de sanci cikmadi,altan muyanede acilmada yokmus ama yumusama varmis rahimde bide kizimin kafasi asagidaymis. Sizin meleklerinizinde kafasi asagidami acaba??Dinlenmem gerekiyomus temizlik bile yapmamam gerekmis(( yoksa erken dogum olabilirmis ( korktum biraz cunku oglumda erken dogdu.kendinizi fazla yormayin fazla... Dikkatli olmamiz gereken bi donem...
Selam kızlar:) bugün doktor kontrolümüzü olduk güzel kızım 30+6 çıktı ultrasondaRenkli dopplerde sadece radyolog gördü kızımı ben göremedim. Kordondan kan akışına filan baktı kanın akış yeri renkli görünüyor diğer yerler normal sadece kafamı kaldırıp 1 kez bakabildim, sonra da sonucu doktoruma götürdüm 31 haftalıkken çağırdı yani o zaman görebilicem. Neyse çentik filan yok herşey yolunda çok şükür.
Bir sürü alıntı yapmıştım, maalesef sayfa dondu yenilemek zorunda kaldım hepsi gitti. Bana geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)
Medcezir tatlım mobilyan benimkiyle aynı nerdeyse benimki little colorstı ondan sordum :)
çalar saat iyimişş
ya bu kramplara nasıl çare bulacağız. sözde magnezyum içiyoruz ama gene kramp giriyor. demek içmesek adım başı kramp mı gircek acaba anlamadım gitti. boşuna içiyormuşum gibi geliyor, iyi gelmediğini görünce
Valla canım aynen öyle muzmu yesek ki kramplara iyi geliyo diye duymuştum sabahda acısından zor yürüyorum
onu bende duymuştum canım ama oda kabızlık yapıyormuş diye yemeğe korkuyorumgece ayağımı uzatmaya korkuyorum ya uyku halinde gerinir gibi bi uzatıyorum bidahaa çığlıkk
hayatımda ilk kez geçen gün mutfaktayken el parmaklarıma kramp girdi üst üste bindi elimde rende vardı fırlattım onu bi bağırdım kocam koşarak gelio ne oldu diye :)))
Günaydın annecikler...
Bugün rüyamda kızım ayağını karnıma dayamış ayak izi görünüyordu.Eşimi uyandırmaya çalışıyorum tamam sonra bakarım diyo kalkmıyo ona sinirleniyorum bidaha böyle yapmazki diyorum gene kalkmıyo. ssz Sinir oluyorum kızımın ayağını okşuyorum. Çok güzeldi minnoşumun ayağı
Dün çok az hareket etti biraz ona telaşlanmıştım canım kızım rüyamda beni motive etti. Sabah uyandığımdan beride kıpır kıpır kuzucuğum...
Ayyy çok heyecanlıyım bennnn. 2 ay kaldı artıkkkk
Balgat koru da yapacağım galiba , cok para istiyolar ama baska yerde bulamadım , esim kvdem de orda olsun diyo ama parası kafama takılıyor , keske özel sigortam olsaymış :/
Dr cok iyi hemde riskli gebelik uzmaniymis, benim de 3. Sezeryan olacak korkuyorum Dr.un elinin iyi olması gerek , 2. De yapisiklik var demislerdi , bilmiyorum iste hayırlısı olsun insallah , Ankara da ne kadar pahalı dogum isleri yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?