- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.441
onu bende duymuştum canım ama oda kabızlık yapıyormuş diye yemeğe korkuyorumgece ayağımı uzatmaya korkuyorum ya uyku halinde gerinir gibi bi uzatıyorum bidahaa çığlıkk
hayatımda ilk kez geçen gün mutfaktayken el parmaklarıma kramp girdi üst üste bindi elimde rende vardı fırlattım onu bi bağırdım kocam koşarak gelio ne oldu diye :)))
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
Selam kızlar:) bugün doktor kontrolümüzü olduk güzel kızım 30+6 çıktı ultrasondaRenkli dopplerde sadece radyolog gördü kızımı ben göremedim. Kordondan kan akışına filan baktı kanın akış yeri renkli görünüyor diğer yerler normal sadece kafamı kaldırıp 1 kez bakabildim, sonra da sonucu doktoruma götürdüm 31 haftalıkken çağırdı yani o zaman görebilicem. Neyse çentik filan yok herşey yolunda çok şükür.
Bir sürü alıntı yapmıştım, maalesef sayfa dondu yenilemek zorunda kaldım hepsi gitti. Bana geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)
Medcezir tatlım mobilyan benimkiyle aynı nerdeyse benimki little colorstı ondan sordum :)
Valla canım aynen öyle muzmu yesek ki kramplara iyi geliyo diye duymuştum sabahda acısından zor yürüyorum
Puslu bir havadan herkese günaydın,her sabah aynı saatte insanın bacağına kramp girer mi eşim diyorki çalar saate gerek kalmadan senin kramplar uyandırıyo bizi diyo
dün benim oğlumda hareket etmedi çok korkuttu bide doktor bana demiştiki suyu fazla hareketlerini kontrol et kordona dolanabilir sabaha kadar kurdum kafamda sabah tekmelemeleriyle uyandım demekki arada bir dinlenme izni yapıyorlar rabim hepimize sağlık afiyet versin.
gunaydnnn kızlarr...bnmde gece bacağıma bı agrı gırdıı butun gece gerıl gerıldı sabh kalktm hala vardı saka gbı :)bde artık yatmak cok zor oluyoo ya bnm karnım acayıp gerılıyo yatıncaa nefes alamıyrmm nefes darlığı varr çarpıntım var kalbımı dınlıyrm resmenn ayyyy yaslı teyzelere dondum yaaa :) o sıcaklarda nası uyucaz napıcazzz bnı onun telası sardıı....dünde kabızdımm ondan mahvodum bugun onu astımm başka dertler allah yarmdıcmz olsunnn ....eskıden 10ar tane flan nası dogururlarmıss ben bılmıyrmm...sıkayetlerı olmazmıymıs bacımm yada devır degstıı bn anlamadımm .....bde az once bı rüyayla uyandımm ter ıcınde....yolda gdıyrzz kocamla eskıden bana takılan bı salak vardı o goruyo bızı ooooooo mutluluklarr dıye bagırıyoo kocam ıskıllenmıyo ne dıyo bu ne alak dıyo bu arada o salak arkamızda flan dolanıyo...bı masaya oturuyorz o da yan masaya otuuruyoo tartısıyrz bız bu çocuk bnden degıl dıyoo kocamm delırıyormm masada ne varsa bardakk bılmem ne atıyorm yüzüne yere kırıyormm..kalkıp gdıyrm ordann buda yan masadan bana sırıtıyo basardm der gbı....ayyy ter ıcınde kalktımm acık bı tarafmda yoktu ama bu neyın nesıydı anlamadım :)
Benim genelde ya bacağıma giriyo yada ayak parmaklarıma istesem o ayak parmaklarımı o şekilde ayıramam haa nasıl ayrılıyobenim de girdiği an çığlığı basıyorum eşim kalkıyo noldu diye sormadan gözü kapalı bacağımı alıyo bastırarak masaj yapınca iyi geliyo bi gözü kapalı bi gözü açık hep sola girerdi geçen gece kalkar kalkmaz sol bacağı aldı eline hayır öteki öteki diyorum otomatiğe bağladı sabah çok güldüm halimize
gerçekten doğrumu acaba yaa...
öyleyse hemen bende muz yemeye başlayayım, bu kramplarla benimde başım belada
muzu yiyip yiyip birde kabız olmayalım da
walla acıyı biz çekiyoruz ama eşlerimize de yazık yaa
benimde hep sabaha karşı oluyo, ve her çığlığımda eşimin uyanması ve tepkisi aynı...
-noldu sancınmı var yoksa
gunaydnnn kızlarr...bnmde gece bacağıma bı agrı gırdıı butun gece gerıl gerıldı sabh kalktm hala vardı saka gbı :)bde artık yatmak cok zor oluyoo ya bnm karnım acayıp gerılıyo yatıncaa nefes alamıyrmm nefes darlığı varr çarpıntım var kalbımı dınlıyrm resmenn ayyyy yaslı teyzelere dondum yaaa :) o sıcaklarda nası uyucaz napıcazzz bnı onun telası sardıı....dünde kabızdımm ondan mahvodum bugun onu astımm başka dertler allah yarmdıcmz olsunnn ....eskıden 10ar tane flan nası dogururlarmıss ben bılmıyrmm...sıkayetlerı olmazmıymıs bacımm yada devır degstıı bn anlamadımm .....bde az once bı rüyayla uyandımm ter ıcınde....yolda gdıyrzz kocamla eskıden bana takılan bı salak vardı o goruyo bızı ooooooo mutluluklarr dıye bagırıyoo kocam ıskıllenmıyo ne dıyo bu ne alak dıyo bu arada o salak arkamızda flan dolanıyo...bı masaya oturuyorz o da yan masaya otuuruyoo tartısıyrz bız bu çocuk bnden degıl dıyoo kocamm delırıyormm masada ne varsa bardakk bılmem ne atıyorm yüzüne yere kırıyormm..kalkıp gdıyrm ordann buda yan masadan bana sırıtıyo basardm der gbı....ayyy ter ıcınde kalktımm acık bı tarafmda yoktu ama bu neyın nesıydı anlamadım :)[/QUinsan
ay ne zor bi durum en zor şey insanın kendini ifade edememesidir.rabbim böyle bir durumda bırakmasın allah tanki sadece bir rüya mutluluğunuz daim olsun
anaaammm bu ne şirin şey böyle...
kesin bizim topikden biri yaptı bunu, doğru söyleyin kızlar kimin marifeti bu güzel pasta
kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
benimde genelde öyle el parmağıma ilk kez girdi.. harbiden ya bu kramp ayak parmakalrı çok komik yapıyorvallaa ilerki zamanda bağırsak doğum sancısı girse bu sefer kramp girdi die ovacaklar bizi çok komik haller hepimizde, buraya yazarken bile gülüyorum :)
çalar saat iyimişş
ya bu kramplara nasıl çare bulacağız. sözde magnezyum içiyoruz ama gene kramp giriyor. demek içmesek adım başı kramp mı gircek acaba anlamadım gitti. boşuna içiyormuşum gibi geliyor, iyi gelmediğini görünce
Kızlar bizim için pasta yapmışlarsize ikramım olsun..
Ayyy bu pasta hepimize yetmezkipaylaşmamda şart herkes hamile
Eki Görüntüle 723416
Valla canım aynen öyle muzmu yesek ki kramplara iyi geliyo diye duymuştum sabahda acısından zor yürüyorum
Benim genelde ya bacağıma giriyo yada ayak parmaklarıma istesem o ayak parmaklarımı o şekilde ayıramam haa nasıl ayrılıyobenim de girdiği an çığlığı basıyorum eşim kalkıyo noldu diye sormadan gözü kapalı bacağımı alıyo bastırarak masaj yapınca iyi geliyo bi gözü kapalı bi gözü açık hep sola girerdi geçen gece kalkar kalkmaz sol bacağı aldı eline hayır öteki öteki diyorum otomatiğe bağladı sabah çok güldüm halimize
Zaten zorla uyuyoruz onda da rüyalarla boğuşuyoruz canım ya seninki de komikmişEşin çocuk benden değil dedi ha
canlar günaydın güzel olsun gününüz krampsız bol tepikli sağlıklı geçsin bugün.bende iki gündür magnezyum içiyorum kasılma var diye cır cır yaptı beni yaaa bu ilaçkaç gündür evde tek olunca kızlar beslenmemi ihmal ettim bu aralar canım ne yemek yapmak istiyor ne de yemek zorluyorum ama yok ben tek yemek yemeyi hiç sevmem ki amaaaaa
Günaydın hanımlar;
Ben hala dinlenemedim. Bugünlerde içim çok sıkılıyor mutsuz hissediyorum kendimi.
Dün yeniden 3 boyutlu ultrason için doktordaydık. Ama yine olmadı.Benim eşşek sıpası kızım sadece ayaklarını azıcık hareket ettirdi. Yüzünün önünde göbek kordonu olduğundan yüzü elleri görülemedi. 1 saat öncesinde bir paket çikolata yemiştim yine kar etmedi. Doktor bakıp bakıp 10 dak yürüyün gelin diyor biz yürüyoruz geliyoruz yine yok. Doktor biraz burda yatın dedi. Bi sağınıza bi solunuza dönün dedi. Yaptım yine yok. Bu sefer sırtüstü yatın biraz rahatsız olsun kordonu ittirsin diyor. Yok bizimki tınnnnn En sonunda bir daha ki doktor randevunuzda yine gelin dedi doktor. Son kez deneyelim diye.
Bir sorum olacak kızlar her iki aileden uzak olanlar mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? Nasıl yapacaksınız? Benim annemler 3 saatlik uzaklıkta. Annem doğumdan sonra kırkım çıkana kadar yanımda kalacak. sonra kayınvalidemler gelecek 15 saat uzaklıktan. Aslında iki aileyi yanyana getirmek istemiyorum. Düğün zamanı yaşanan problemlerden dolayı. Sorunlar çözüldü ama yine de emin olamıyorum çünkü. Eeee her ikisi de mevlütte bulunmak ister. Heveslerini kırmak istemiyorum. Bi de teyzemler mevzusu var tabii.... Onlar ne zaman gelecek falan?Kayınvalidemler geldikten sonra yapsam annemler yakın zaten gelip gitse. Annem çok bozulur buna. Kayınvalidem hasta hiç bişeye yardım edemez. Hiç mevlüt yapmasam mı acaba diyorum?Siz neler yapacaksınız kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?