2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim genelde ya bacağıma giriyo yada ayak parmaklarıma istesem o ayak parmaklarımı o şekilde ayıramam haa nasıl ayrılıyo benim de girdiği an çığlığı basıyorum eşim kalkıyo noldu diye sormadan gözü kapalı bacağımı alıyo bastırarak masaj yapınca iyi geliyo bi gözü kapalı bi gözü açık hep sola girerdi geçen gece kalkar kalkmaz sol bacağı aldı eline hayır öteki öteki diyorum otomatiğe bağladı sabah çok güldüm halimize

yaşasııın sabah sabah bu halay senin için gelsin o zaman...

Kızlar bizim için pasta yapmışlar size ikramım olsun..

Eki Görüntüle 723416

anaaammm bu ne şirin şey böyle...
kesin bizim topikden biri yaptı bunu, doğru söyleyin kızlar kimin marifeti bu güzel pasta

arastacım maşallah kuzucuğuna
buarada sen daha iyisin inşallah...
en yakın zamanda eski performansına dönmeni bekliyoruz

Valla canım aynen öyle muzmu yesek ki kramplara iyi geliyo diye duymuştum sabahda acısından zor yürüyorum

gerçekten doğrumu acaba yaa...
öyleyse hemen bende muz yemeye başlayayım, bu kramplarla benimde başım belada
muzu yiyip yiyip birde kabız olmayalım da

Puslu bir havadan herkese günaydın,her sabah aynı saatte insanın bacağına kramp girer mi eşim diyorki çalar saate gerek kalmadan senin kramplar uyandırıyo bizi diyo

walla acıyı biz çekiyoruz ama eşlerimize de yazık yaa
benimde hep sabaha karşı oluyo, ve her çığlığımda eşimin uyanması ve tepkisi aynı...
-noldu sancınmı var yoksa

bu doktorlar nıye böyle yapıyo yaaa ınsanı gerıyolarr....cnm bnm kzım 2 hfta once boynuna dolamıştı kordon bn bı hfta oldum dırıldmm gıttgımde cozmustu...kordon esnek bısey olduğundan anne karnında dolansada bebeğe zarar vermıyomuss sadece normal doğum yapamıyomusun o kdar...allah korusun bnmde ablamında boynunnda kac kat kordon varmıss bde bız normal dogmusuz yanıı...bnm suyum flanda fzla degıldı ama yaramaz kızım dolamıştı cıktı..kafana takma bunlarıı

Zaten zorla uyuyoruz onda da rüyalarla boğuşuyoruz canım ya seninki de komikmiş Eşin çocuk benden değil dedi ha

benimde genelde öyle el parmağıma ilk kez girdi.. harbiden ya bu kramp ayak parmakalrı çok komik yapıyor vallaa ilerki zamanda bağırsak doğum sancısı girse bu sefer kramp girdi die ovacaklar bizi çok komik haller hepimizde, buraya yazarken bile gülüyorum :)

Günaydın hanımlar;
Ben hala dinlenemedim. Bugünlerde içim çok sıkılıyor mutsuz hissediyorum kendimi.
Dün yeniden 3 boyutlu ultrason için doktordaydık. Ama yine olmadı.Benim eşşek sıpası kızım sadece ayaklarını azıcık hareket ettirdi. Yüzünün önünde göbek kordonu olduğundan yüzü elleri görülemedi. 1 saat öncesinde bir paket çikolata yemiştim yine kar etmedi. Doktor bakıp bakıp 10 dak yürüyün gelin diyor biz yürüyoruz geliyoruz yine yok. Doktor biraz burda yatın dedi. Bi sağınıza bi solunuza dönün dedi. Yaptım yine yok. Bu sefer sırtüstü yatın biraz rahatsız olsun kordonu ittirsin diyor. Yok bizimki tınnnnn En sonunda bir daha ki doktor randevunuzda yine gelin dedi doktor. Son kez deneyelim diye.

Bir sorum olacak kızlar her iki aileden uzak olanlar mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? Nasıl yapacaksınız? Benim annemler 3 saatlik uzaklıkta. Annem doğumdan sonra kırkım çıkana kadar yanımda kalacak. sonra kayınvalidemler gelecek 15 saat uzaklıktan. Aslında iki aileyi yanyana getirmek istemiyorum. Düğün zamanı yaşanan problemlerden dolayı. Sorunlar çözüldü ama yine de emin olamıyorum çünkü. Eeee her ikisi de mevlütte bulunmak ister. Heveslerini kırmak istemiyorum. Bi de teyzemler mevzusu var tabii.... Onlar ne zaman gelecek falan?Kayınvalidemler geldikten sonra yapsam annemler yakın zaten gelip gitse. Annem çok bozulur buna. Kayınvalidem hasta hiç bişeye yardım edemez. Hiç mevlüt yapmasam mı acaba diyorum?Siz neler yapacaksınız kızlar???

Canım ben neden korkuyorum biliyor musun senin ki yine sancın mı var diye soruyo benimki artık çığlıkda direk bacağımı eline alıyo yarın bir gün sancılanıp bağırdığımda benimki yine kalkıp bacağımı eline alacak ondan korkuyorum

anaaammm bu ne şirin şey böyle...
kesin bizim topikden biri yaptı bunu, doğru söyleyin kızlar kimin marifeti bu güzel pasta

:))) yok canım bursa annişlerini okurken gördüm, bi anne doğumdan sonra bu işe atılmış.. biri sipariş vermiş ona heralde facebook sayfasından aldım sizin için :)))

canım çok sevindim gözün aydın.
bu nefes darlığını ara ara bende yaşıyorum tam iki göğsümün arası sıkışıyo çok zor nefes alıyorum yürüyünce derin derin nefes alınca hafifliyo biraz..
bu rüyalar bi tuhaf hakkaten bende dün gece bebişimin ayakları göbeğimin dışına çıkmış elimle itiyorum içine hahha

kızlar hani bebekler yeni hareketlenirde elleri ayakları aynı anda jimnastik yapar gibi tepinir resmen onu hissediyorum benn çok hareketli maşallah yanımdakiler bile sallandığımı hissediyo :)))

Canım aynı şeyleri düşünüp yazmışız :13:

Kızlar bizim için pasta yapmışlar size ikramım olsun..

Ayyy bu pasta hepimize yetmezki paylaşmamda şart herkes hamile

Eki Görüntüle 723416

Valla canım aynen öyle muzmu yesek ki kramplara iyi geliyo diye duymuştum sabahda acısından zor yürüyorum

Kızlar kramplarima çözüm buldum ben, gireceğini anladığınız annda ayak bileğinizi hızlı bir sekilde önee dogru itiyorsunuz yani arka bacak gergin duracak. İyicene gerin.Girmeden hemen kurtuluyorum bir deneyin sonuclarına paylaşın merak etti
Sizdede ise yarayacakmı. Ben cok rahatım artık.

Son düzenleme:
Zaten zorla uyuyoruz onda da rüyalarla boğuşuyoruz canım ya seninki de komikmiş Eşin çocuk benden değil dedi ha

adam çocuk bnden degıl dedı resmennnn :) elıme ne gectsyse attm suratına :) bde dedıgn gbı saçma sapan rüyalar...bn oyle cok rüya gormzdmm smdı her gce oscarlık bı senaryoo :)

canlar günaydın güzel olsun gününüz krampsız bol tepikli sağlıklı geçsin bugün.bende iki gündür magnezyum içiyorum kasılma var diye cır cır yaptı beni yaaa bu ilaçkaç gündür evde tek olunca kızlar beslenmemi ihmal ettim bu aralar canım ne yemek yapmak istiyor ne de yemek zorluyorum ama yok ben tek yemek yemeyi hiç sevmem ki amaaaaa

Günaydınlaaarrrrr olsunn. Gece 3 saat uyuduysam ne ala.. O da rüyamda deprem oluyordu kaçışan insanlar filan bi kalktım nefes nefeseyim, oğlan etkilenmiş olacak ki nasıl vuruyo bana.
Rüyası bile kötü Rabbim herkesi kötülüklerden korusun.

bnde senn gbıyım cnmm yalnız oluncaa hcbsey yıyesm gelmıyo..suan aşırı açımm kahvlatı ypamam lazımm yerimden kalkasm yokk vla

sanırım dönem dönem o sıkıntı hepimizde oluyor canım.. miniğin çok nazlı olacak galiba annesi birazda inat mı yapıyor acaba maşallah ona ama nazar değmesin..

mevlüt konusunda bizim iki tarafta yakın oyüzden yarı kırkından sonra yapabiliriz diye konuşuldu.. allah yardımcın olsun senin iş biraz karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…