2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben direk kendime doğru çekiyorum anlarsam yoksa uzattım gerdiğimde kurtuluşu olmuyor daha çok giriyorr :26:

Canım magnezyum almana rağmen kramp oluyorsa kalsiyumu az alıyor olabilirsin. Kalsiyumu biraz artır bakalım.

Günaydın kızlar,

Sabah sabah yine şikayetler sıralanmış. Birtanede benden gelsin kızlar boğaz ağrısına ne iyi geliyordu canım acıyor yahu

O sisko İda'ya söyle yerim ısırırım tOntik yanaklarını totisini :) maşallah yavruma annesi[/QUOTE]

Önceliklle geçmiş olsun canım. Boğaz ağrın çok yoksa kendi kendine geçmesini bekle, eğer artarsa doktoruna sor bence. Ilık şeyler iç bu arada. Sıcak şeyler daha da tahriş eder. İda çok şişko değil parmecim boyuyla orantılı gidiyo aslında. Boy 41.5 olmuş 41.5 kere maşallah kızıma. E kilo da ona göre artmış haliyle Ama sen yine de ye teyzesi ısır onun heryerini

Maşallah tosuncuk kızına Topiğin en tombul bebekleri senin İda ve redin Ada Sare' si olacak galiba. Hepimiz sizinkileri ısırcaz

Parmeye'de söyledim bu 30+6 olayı tüm vücuduyla alakalı, kafası, boyu, karın çevresi vs. hepsi an itibariyle 2 hafta 1 gün önde. Radyolog emin misin verdiğin tarihte hamile kaldığına filan dedi. Ben de doktorum belirledi bu tarihi dedim. Böyle giderse doktorun belirlediği tarihten önce doğuracakmışım gibime geliyor

Isırma işine gelince ben de sizinkilere dalıcam haberiniz olsun O karnınızdakileri sanki kardeşimin çocukları gibi hissediyorum. Hiç tanımadığım insanlara böyle sevgi besleyeceğim, çocuklarını yeğenlerim gibi seveceğim aklıma gelmezdi:))

arastacım maşallah kuzucuğuna
buarada sen daha iyisin inşallah...
en yakın zamanda eski performansına dönmeni bekliyoruz

Daha iyiyim teşekkür ederim canım. Zaten çok ciddi birşey değildi bir gün istirahat yetti :))

Günaydınlar tatlı annişler.
Bizim dün e bebekten aldığımız anakucağı geldi çok güzel aynen resimde görüldüğü gibi :)
Bebişimi onun içinde uyurken düşündükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

Kıyafetleri yıkama konusu bana erken gibi geliyor ama annemde hazırlayalım diyor oda korkuyor sanırım erken gelmesinden:)
Buarada hangi marka deterjan kullandınız?Ben dalin sıvıyı duydum birçok kişi tavsiye etti ama bir arkd.kokusunu beğenmediğini söyledi siz ne dersiniz?

olsun kabuz olmaktan iyidir.. benimde kabuzluğum kesildi bak o magnezyumdan olduğu aklıma gelmemişti. hatta karnım buruyor arada tuvaletim gelince..

insanın canı tekken gerçekten bişey yapmak, yemek istemiyor ki (( inş.. bu günlerin son bulacak canım..

sabah sabah cok güldüm ben bu resme günaydın teyzoşlarrrrrrrrrrrr

Gunaydin guzel anneler..

Geceyi krampla gecirenlere gecmisler ola.banada genelde sabaha karsi oluyo tam uyanip gerinirken artik gerinmiyorum magnezyum eksikliginden dedi doktor gecen ay osteocare diye bi vitamin yazdi devlet karsilamiyor iyi bi ilac dedi ama hala kramplar giriyor dizden asagisi baldirim gergin davul gibi ayak altimda ayni sekilde...bide kullanmasam ne olucak bilemiyorum

2ay kaldi gecicek insalllah Rabbim dayanma
Gucu versin...

Telefondan girdigim icin takvimimizide goremiyorum (

benimde sabahtan beri tık yok dün çok hareket etti yoruldu sanırım Allaha emanet bebişlerimiz

canım sana bi kolaylık yapayım takvimini kopyaladım doğumuna 78 gün kalmış :) Bugünlerde bebeğinizin cildinin altında biriken yağ miktarı arttığı için bebeğinizin cildi daha pürüzsüz ve daha yumuşak. Ayrıca bu yağ birikimi bebeğinizin cildini daha beyaz (önceden kan damarlarının gözükmesinden dolayı pembe idi) görünmesini sağladı. Bebeğinizde oluşan ve biriken yağ eskiden olduğu gibi ısı düzenlemesi yapan kahverengi yağ değil, beyaz yağ. Şişman bebekler her zaman sağlıklı bebekler anlamına gelmez ama biraz yağ bebeğinizin normal vücut fonksiyonları için gereklidir.

Günaydıııın

Doppler ultrasondu , mide üşütmesiydi derken haftayı ortalamışım. Bu hafta sizinle fazla vakit geçirememek büyük eksiklikti. Nasıl da alışmışım var ya. Şimdi tekrar burda olduğum için kendimi
daha iyi hissediyorum. Keyifler iyidir umarım kızlar. Mutlu günler herkese :))))

ben şimdi ay of ah desem minik seslerle kocam hemen noldu diye soruyor. bazen baygınlık geliyor içime yaa diyorumm sorup durma yok bişey ufacık bişey duymasın benden.. çıglı katsam koş yetiş desem neyse... sende ah of dicene direk şuram buram de söyle napim sorarım diyo :)))

gece tuvalete kalkıyorum noldu nereye dio, tuvalete ya nolcak nereye gitcem diorum

sizinkilerde böyle mi??? zaman yaklaştıkça onuda heyecan mı sardı acaba

Canım ben yazayım senin takvimini : Bugünlerde bebeğinizin cildinin altında biriken yağ miktarı arttığı için bebeğinizin cildi daha pürüzsüz ve daha yumuşak. Ayrıca bu yağ birikimi bebeğinizin cildini daha beyaz (önceden kan damarlarının gözükmesinden dolayı pembe idi) görünmesini sağladı. Bebeğinizde oluşan ve biriken yağ eskiden olduğu gibi ısı düzenlemesi yapan kahverengi yağ değil, beyaz yağ. Şişman bebekler her zaman sağlıklı bebekler anlamına gelmez ama biraz yağ bebeğinizin normal vücut fonksiyonları için gereklidir. Aynen böyle yazıyo

Canım magnezyum almana rağmen kramp oluyorsa kalsiyumu az alıyor olabilirsin. Kalsiyumu biraz artır bakalım.

O sisko İda'ya söyle yerim ısırırım tOntik yanaklarını totisini :) maşallah yavruma annesi

Önceliklle geçmiş olsun canım. Boğaz ağrın çok yoksa kendi kendine geçmesini bekle, eğer artarsa doktoruna sor bence. Ilık şeyler iç bu arada. Sıcak şeyler daha da tahriş eder. İda çok şişko değil parmecim boyuyla orantılı gidiyo aslında. Boy 41.5 olmuş 41.5 kere maşallah kızıma. E kilo da ona göre artmış haliyle Ama sen yine de ye teyzesi ısır onun heryerini

Parmeye'de söyledim bu 30+6 olayı tüm vücuduyla alakalı, kafası, boyu, karın çevresi vs. hepsi an itibariyle 2 hafta 1 gün önde. Radyolog emin misin verdiğin tarihte hamile kaldığına filan dedi. Ben de doktorum belirledi bu tarihi dedim. Böyle giderse doktorun belirlediği tarihten önce doğuracakmışım gibime geliyor

Isırma işine gelince ben de sizinkilere dalıcam haberiniz olsun O karnınızdakileri sanki kardeşimin çocukları gibi hissediyorum. Hiç tanımadığım insanlara böyle sevgi besleyeceğim, çocuklarını yeğenlerim gibi seveceğim aklıma gelmezdi:))

Ateşimde var bildigin hastalanıyorum bu havada yahu . Neyse bosver .

Lafın gelişi sisko dedim yahu yoksa biliyorum bebisinin uyumlu olduğunu yakın takip ediyorum bebisini :)

Bende gecen gun yazmıştım buraya hala kendime inanamıyorum sanal sevdiklerim var , telefonda bile msj atmayı hic sevmem arar kısaca söylerim söyleyeceklerimi esim şokta zaten :)

Daha iyiyim teşekkür ederim canım. Zaten çok ciddi birşey değildi bir gün istirahat yetti :))[/QUOTE]

Aynen ya herkesin bebeğini hayal ediyorum sanki kırk yıldır görüşüp tanışıyormuşuz gibi :) Bi organizasyon yaparız belki ilerde bebişleri buluştururuz ne güzel olur

bende aynı yöntemi kullanıyorum kramp girer girmez tekrar geriyorum bacağımı damarlar hemen düzeliyo yoksa ovmakla olacak iş değil üst üste gelen damarları tekrar düzeltiyomuş gibi oluyo yani
ama bunu nasıl anlatacağımı bilemediğimden yazamamıştım:26:

sen anlatınca evde bir öküzle yaşadığımı hissettim sankimmmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar, herkese güzel bir gün olsun.
luboyfcum, güzel haberlerini okudum ve mutlu oldum. bana da umut oldu. yarın randevumuz var ve ben çok merak ediyorum ne oldu acaba çentik kayboldu mu, oğlum kilo aldı mı vs vs... üstelik bende de iki tarafta vardı ve biri 4 küsür, diğeri 2 küsür çıkmıştı. maşallah yavrumun tekmeleri epey sağlam, inşallah bu büyüdüğünün bir göstergesidir.

Aynen ya herkesin bebeğini hayal ediyorum sanki kırk yıldır görüşüp tanışıyormuşuz gibi :) Bi organizasyon yaparız belki ilerde bebişleri buluştururuz ne güzel olur

Ayyy onu ben de düşündüm ama hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Ne güzel olurdu aslında

Canım hoşgeldin çok sevindim direncin düzelmiş olmasına artık rahat bir nefes alabilirsin ... umarım diğer arkadaşlar da böyle iyi haberlerle gelir :)
Benimde oluyor havalar cok sicak malum..ben yanimda erik tasiyorum canim yada eksili biseyler aninda aciliyor gozlerim tansiyonu dengeliyor..tavsiye ederim
Canım sağol çantama her sabah domates salatalık ve ceviz atıyorum acıktıkça yiyorum erik fena gaz yapıyor bence çok fena hem de
Benimkinin de kafası aşağıda ama doktorum herhangi bir problem olduğunu söylemedi bence sen de korkma ama bol bol dinlen
Canım iradeye hakim olmak sorun değil de sonrası birazcık üzüyor işte herkes doya doya bir şeyler yerken benim sadece tadımlık almak zoruna gidiyor bazen özellikle çok sevdiğim gıdalar için geçerli ....
Oyy maşallah tombişime yerim ben onu yerimmmm

burda sekerli anne cok ve diyet yapıyoruz mumkunse bi yeyecek adı nede nerden ne aldnz neyi ne kadar yediniz paylasmayın lutfen
Haklısın canım bazen çok hassas oluyoruz bu konuda
Ayyy korku filminde gibiyiz hep bir gerginlik hep çığlık
Fenaymış canım senin rüyan ben de bu sabah hamileliğimden bu yana gördüğüm saçma sapan rüyaların karışık potporisini gördüm hiç de eğlenceli değildi
Ayyy inatçı bir kız geliyor desene ... Canım bildiğim kadarıyla mevlüt okutulması zorunlu değil bence ona yapacağın masrafla kızın için bir kaç yoksul çocuğu sevindirsen daha iyi olur karar senin yine de içinden ne geçirmişsen onu yap biz bir kaç yoksul aileye yardım yapıcaz ...
kızlar ya hakkaten bizde böyle birşey mi yayınlasak, doğumdan önce bütün eşdost akrabalara göndersek
Lohusalık Bildirisi?
Bence harika fikir ben eşime gönderdim bile bazen duygusal durumumu anlayamıyor canımıniçi
Tv karşısında yemek ye beğendiğin bir programı aç belki faydası olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…