- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.461
Kızlar kramplarima çözüm buldum ben, gireceğini anladığınız annda ayak bileğinizi hızlı bir sekilde önee dogru itiyorsunuz yani arka bacak gergin duracak. İyicene gerin.Girmeden hemen kurtuluyorum bir deneyin sonuclarına paylaşın merak etti
Sizdede ise yarayacakmı. Ben cok rahatım artık.
slmm ağustoss annelerii nasılsınzzz.. biz kızımla çok iyiyz çk şükrr:)
çalar saat iyimişş
ya bu kramplara nasıl çare bulacağız. sözde magnezyum içiyoruz ama gene kramp giriyor. demek içmesek adım başı kramp mı gircek acaba anlamadım gitti. boşuna içiyormuşum gibi geliyor, iyi gelmediğini görünce
Günaydın kızlar,
Sabah sabah yine şikayetler sıralanmış. Birtanede benden gelsin kızlar boğaz ağrısına ne iyi geliyordu canım acıyor yahu
Maşallah tosuncuk kızınaTopiğin en tombul bebekleri senin İda ve redin Ada Sare' si olacak galiba. Hepimiz sizinkileri ısırcaz
arastacım maşallah kuzucuğuna
buarada sen daha iyisin inşallah...
en yakın zamanda eski performansına dönmeni bekliyoruz
canlar günaydın güzel olsun gününüz krampsız bol tepikli sağlıklı geçsin bugün.bende iki gündür magnezyum içiyorum kasılma var diye cır cır yaptı beni yaaa bu ilaçkaç gündür evde tek olunca kızlar beslenmemi ihmal ettim bu aralar canım ne yemek yapmak istiyor ne de yemek zorluyorum ama yok ben tek yemek yemeyi hiç sevmem ki amaaaaa
dün benim oğlumda hareket etmedi çok korkuttu bide doktor bana demiştiki suyu fazla hareketlerini kontrol et kordona dolanabilir sabaha kadar kurdum kafamda sabah tekmelemeleriyle uyandım demekki arada bir dinlenme izni yapıyorlar rabim hepimize sağlık afiyet versin.
Gunaydin guzel anneler..
Geceyi krampla gecirenlere gecmisler ola.banada genelde sabaha karsi oluyo tam uyanip gerinirken artik gerinmiyorum magnezyum eksikliginden dedi doktor gecen ay osteocare diye bi vitamin yazdi devlet karsilamiyor iyi bi ilac dedi ama hala kramplar giriyor dizden asagisi baldirim gergin davul gibi ayak altimda ayni sekilde...bide kullanmasam ne olucak bilemiyorum
2ay kaldi gecicek insalllah Rabbim dayanma
Gucu versin...
Telefondan girdigim icin takvimimizide goremiyorum(
Gunaydin guzel anneler..
Geceyi krampla gecirenlere gecmisler ola.banada genelde sabaha karsi oluyo tam uyanip gerinirken artik gerinmiyorum magnezyum eksikliginden dedi doktor gecen ay osteocare diye bi vitamin yazdi devlet karsilamiyor iyi bi ilac dedi ama hala kramplar giriyor dizden asagisi baldirim gergin davul gibi ayak altimda ayni sekilde...bide kullanmasam ne olucak bilemiyorum
2ay kaldi gecicek insalllah Rabbim dayanma
Gucu versin...
Telefondan girdigim icin takvimimizide goremiyorum(
Canım magnezyum almana rağmen kramp oluyorsa kalsiyumu az alıyor olabilirsin. Kalsiyumu biraz artır bakalım.
O sisko İda'ya söyle yerim ısırırım tOntik yanaklarını totisini :) maşallah yavruma annesi
Parmeye'de söyledim bu 30+6 olayı tüm vücuduyla alakalı, kafası, boyu, karın çevresi vs. hepsi an itibariyle 2 hafta 1 gün önde. Radyolog emin misin verdiğin tarihte hamile kaldığına filan dedi. Ben de doktorum belirledi bu tarihi dedim. Böyle giderse doktorun belirlediği tarihten önce doğuracakmışım gibime geliyor
Isırma işine gelince ben de sizinkilere dalıcam haberiniz olsunO karnınızdakileri sanki kardeşimin çocukları gibi hissediyorum. Hiç tanımadığım insanlara böyle sevgi besleyeceğim, çocuklarını yeğenlerim gibi seveceğim aklıma gelmezdi:))
Kızlar kramplarima çözüm buldum ben, gireceğini anladığınız annda ayak bileğinizi hızlı bir sekilde önee dogru itiyorsunuz yani arka bacak gergin duracak. İyicene gerin.Girmeden hemen kurtuluyorum bir deneyin sonuclarına paylaşın merak etti
Sizdede ise yarayacakmı. Ben cok rahatım artık.
ben şimdi ay of ah desem minik seslerle kocam hemen noldu diye soruyor. bazen baygınlık geliyor içime yaa diyorumm sorup durma yok bişey ufacık bişey duymasın benden.. çıglı katsam koş yetiş desem neyse... sende ah of dicene direk şuram buram de söyle napim sorarım diyo :)))
gece tuvalete kalkıyorum noldu nereye dio, tuvalete ya nolcak nereye gitcem diorum
sizinkilerde böyle mi??? zaman yaklaştıkça onuda heyecan mı sardı acaba
sen anlatınca evde bir öküzle yaşadığımı hissettim sankimmmm
Aynen ya herkesin bebeğini hayal ediyorum sanki kırk yıldır görüşüp tanışıyormuşuz gibi :) Bi organizasyon yaparız belki ilerde bebişleri buluştururuz ne güzel olur
Canım hoşgeldin çok sevindim direncin düzelmiş olmasına artık rahat bir nefes alabilirsin ... umarım diğer arkadaşlar da böyle iyi haberlerle gelir :)kızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
Canım sağol çantama her sabah domates salatalık ve ceviz atıyorum acıktıkça yiyorum erik fena gaz yapıyor bence çok fena hem deBenimde oluyor havalar cok sicak malum..ben yanimda erik tasiyorum canim yada eksili biseyler aninda aciliyor gozlerim tansiyonu dengeliyor..tavsiye ederim
Benimkinin de kafası aşağıda ama doktorum herhangi bir problem olduğunu söylemedi bence sen de korkma ama bol bol dinleniyi aksamlar kizlar... Gecmisi pek fazla okuyamadim.Yaklasik uc gundur kasiklarimda agri,birazda sancim vardi dr umu aradim hemen gel dedi.nts de sanci cikmadi,altan muyanede acilmada yokmus ama yumusama varmis rahimde bide kizimin kafasi asagidaymis. Sizin meleklerinizinde kafasi asagidami acaba??Dinlenmem gerekiyomus temizlik bile yapmamam gerekmis(( yoksa erken dogum olabilirmis ( korktum biraz cunku oglumda erken dogdu.kendinizi fazla yormayin fazla... Dikkatli olmamiz gereken bi donem...
Canım iradeye hakim olmak sorun değil de sonrası birazcık üzüyor işte herkes doya doya bir şeyler yerken benim sadece tadımlık almak zoruna gidiyor bazen özellikle çok sevdiğim gıdalar için geçerli ....şekeri olan hamişdaşlarım işiniz çok zor gerçekten.canın isteyip te bişeyi yiyememek pek kötü.hepinize sabır diliyorum ama bebişleriniz için katlanmanız lazım.ben size güveniyorum.bende şeker yok çok şükür ama bende kendim tatlı yiyemiyorum hamileliğin ilk ayından beri bu böyle.hatta çikolataya deliren ben kaç ay ağzıma sürmedim.bu günler az az tadına bakıyorum ama yine eskisi gibi değil.benim yerimde olmak isteyen çok anne adayı var biliyorum ama ben iradenize hakim olacağınıza inanıyorum kızlarrrr.sonunda en tatlı şekeri kucağınıza almak var :)
Oyy maşallah tombişime yerim ben onu yerimmmmGünaydın kızlar,
Sabah sabah yine şikayetler sıralanmış. Birtanede benden gelsin kızlar boğaz ağrısına ne iyi geliyordu canım acıyor yahu
Karbonatlı su ile gargara yapabilirsin bende işe yaradı ama hemen göstermiyor etkisini :)
QUOTE=arasta;30584239]Selam kızlar:) bugün doktor kontrolümüzü olduk güzel kızım 30+6 çıktı ultrasondaRenkli dopplerde sadece radyolog gördü kızımı ben göremedim. Kordondan kan akışına filan baktı kanın akış yeri renkli görünüyor diğer yerler normal sadece kafamı kaldırıp 1 kez bakabildim, sonra da sonucu doktoruma götürdüm 31 haftalıkken çağırdı yani o zaman görebilicem. Neyse çentik filan yok herşey yolunda çok şükür.
Bir sürü alıntı yapmıştım, maalesef sayfa dondu yenilemek zorunda kaldım hepsi gitti. Bana geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)
Medcezir tatlım mobilyan benimkiyle aynı nerdeyse benimki little colorstı ondan sordum :)
Haklısın canım bazen çok hassas oluyoruz bu konudaburda sekerli anne cok ve diyet yapıyoruz mumkunse bi yeyecek adı nede nerden ne aldnz neyi ne kadar yediniz paylasmayın lutfen
Ayyy korku filminde gibiyiz hep bir gerginlik hep çığlıkonu bende duymuştum canım ama oda kabızlık yapıyormuş diye yemeğe korkuyorumgece ayağımı uzatmaya korkuyorum ya uyku halinde gerinir gibi bi uzatıyorum bidahaa çığlıkk
hayatımda ilk kez geçen gün mutfaktayken el parmaklarıma kramp girdi üst üste bindi elimde rende vardı fırlattım onu bi bağırdım kocam koşarak gelio ne oldu diye :)))
Fenaymış canım senin rüyan ben de bu sabah hamileliğimden bu yana gördüğüm saçma sapan rüyaların karışık potporisini gördüm hiç de eğlenceli değildigunaydnnn kızlarr...bnmde gece bacağıma bı agrı gırdıı butun gece gerıl gerıldı sabh kalktm hala vardı saka gbı :)bde artık yatmak cok zor oluyoo ya bnm karnım acayıp gerılıyo yatıncaa nefes alamıyrmm nefes darlığı varr çarpıntım var kalbımı dınlıyrm resmenn ayyyy yaslı teyzelere dondum yaaa :) o sıcaklarda nası uyucaz napıcazzz bnı onun telası sardıı....dünde kabızdımm ondan mahvodum bugun onu astımm başka dertler allah yarmdıcmz olsunnn ....eskıden 10ar tane flan nası dogururlarmıss ben bılmıyrmm...sıkayetlerı olmazmıymıs bacımm yada devır degstıı bn anlamadımm .....bde az once bı rüyayla uyandımm ter ıcınde....yolda gdıyrzz kocamla eskıden bana takılan bı salak vardı o goruyo bızı ooooooo mutluluklarr dıye bagırıyoo kocam ıskıllenmıyo ne dıyo bu ne alak dıyo bu arada o salak arkamızda flan dolanıyo...bı masaya oturuyorz o da yan masaya otuuruyoo tartısıyrz bız bu çocuk bnden degıl dıyoo kocamm delırıyormm masada ne varsa bardakk bılmem ne atıyorm yüzüne yere kırıyormm..kalkıp gdıyrm ordann buda yan masadan bana sırıtıyo basardm der gbı....ayyy ter ıcınde kalktımm acık bı tarafmda yoktu ama bu neyın nesıydı anlamadım :)
Ayyy inatçı bir kız geliyor desene ... Canım bildiğim kadarıyla mevlüt okutulması zorunlu değil bence ona yapacağın masrafla kızın için bir kaç yoksul çocuğu sevindirsen daha iyi olur karar senin yine de içinden ne geçirmişsen onu yap biz bir kaç yoksul aileye yardım yapıcaz ...Günaydın hanımlar;
Ben hala dinlenemedim. Bugünlerde içim çok sıkılıyor mutsuz hissediyorum kendimi.
Dün yeniden 3 boyutlu ultrason için doktordaydık. Ama yine olmadı.Benim eşşek sıpası kızım sadece ayaklarını azıcık hareket ettirdi. Yüzünün önünde göbek kordonu olduğundan yüzü elleri görülemedi. 1 saat öncesinde bir paket çikolata yemiştim yine kar etmedi. Doktor bakıp bakıp 10 dak yürüyün gelin diyor biz yürüyoruz geliyoruz yine yok. Doktor biraz burda yatın dedi. Bi sağınıza bi solunuza dönün dedi. Yaptım yine yok. Bu sefer sırtüstü yatın biraz rahatsız olsun kordonu ittirsin diyor. Yok bizimki tınnnnn En sonunda bir daha ki doktor randevunuzda yine gelin dedi doktor. Son kez deneyelim diye.
Bir sorum olacak kızlar her iki aileden uzak olanlar mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? Nasıl yapacaksınız? Benim annemler 3 saatlik uzaklıkta. Annem doğumdan sonra kırkım çıkana kadar yanımda kalacak. sonra kayınvalidemler gelecek 15 saat uzaklıktan. Aslında iki aileyi yanyana getirmek istemiyorum. Düğün zamanı yaşanan problemlerden dolayı. Sorunlar çözüldü ama yine de emin olamıyorum çünkü. Eeee her ikisi de mevlütte bulunmak ister. Heveslerini kırmak istemiyorum. Bi de teyzemler mevzusu var tabii.... Onlar ne zaman gelecek falan?Kayınvalidemler geldikten sonra yapsam annemler yakın zaten gelip gitse. Annem çok bozulur buna. Kayınvalidem hasta hiç bişeye yardım edemez. Hiç mevlüt yapmasam mı acaba diyorum?Siz neler yapacaksınız kızlar???
Bence harika fikir ben eşime gönderdim bile bazen duygusal durumumu anlayamıyor canımıniçikızlar ya hakkaten bizde böyle birşey mi yayınlasak, doğumdan önce bütün eşdost akrabalara göndersek
Lohusalık Bildirisi?
Tv karşısında yemek ye beğendiğin bir programı aç belki faydası olur tatlımcanlar günaydın güzel olsun gününüz krampsız bol tepikli sağlıklı geçsin bugün.bende iki gündür magnezyum içiyorum kasılma var diye cır cır yaptı beni yaaa bu ilaçkaç gündür evde tek olunca kızlar beslenmemi ihmal ettim bu aralar canım ne yemek yapmak istiyor ne de yemek zorluyorum ama yok ben tek yemek yemeyi hiç sevmem ki amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?