- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.481
ben şimdi ay of ah desem minik seslerle kocam hemen noldu diye soruyor. bazen baygınlık geliyor içime yaa diyorumm sorup durma yok bişey ufacık bişey duymasın benden.. çıglı katsam koş yetiş desem neyse... sende ah of dicene direk şuram buram de söyle napim sorarım diyo :)))
gece tuvalete kalkıyorum noldu nereye dio, tuvalete ya nolcak nereye gitcem diorum
sizinkilerde böyle mi??? zaman yaklaştıkça onuda heyecan mı sardı acaba
canım ben direk kendime doğru çekiyorum anlarsam yoksa uzattım gerdiğimde kurtuluşu olmuyor daha çok giriyorr :26:
ben şimdi ay of ah desem minik seslerle kocam hemen noldu diye soruyor. bazen baygınlık geliyor içime yaa diyorumm sorup durma yok bişey ufacık bişey duymasın benden.. çıglı katsam koş yetiş desem neyse... sende ah of dicene direk şuram buram de söyle napim sorarım diyo :)))
gece tuvalete kalkıyorum noldu nereye dio, tuvalete ya nolcak nereye gitcem diorum
Kızlar bacağınıza kramp girince masaj yaptırmayın kalkıp yürümeye çalışın o şekilde açılsın. Yoksa masaj yapılan yerin acısı geçmiyor hep aynı yerden kramp girmeye devam ediyor. Benim kramp çözme yöntemim de bu
Günaydıııın
Doppler ultrasondu , mide üşütmesiydi derken haftayı ortalamışım. Bu hafta sizinle fazla vakit geçirememek büyük eksiklikti. Nasıl da alışmışım var ya. Şimdi tekrar burda olduğum için kendimi
daha iyi hissediyorum. Keyifler iyidir umarım kızlar. Mutlu günler herkese :))))
Çok şükür fazla kramp girmiyo ama çır çır olmak için ben de mi magnezyuma başlasam acabacanlar günaydın güzel olsun gününüz krampsız bol tepikli sağlıklı geçsin bugün.bende iki gündür magnezyum içiyorum kasılma var diye cır cır yaptı beni yaaa bu ilaçkaç gündür evde tek olunca kızlar beslenmemi ihmal ettim bu aralar canım ne yemek yapmak istiyor ne de yemek zorluyorum ama yok ben tek yemek yemeyi hiç sevmem ki amaaaaa
Ayy canım senin eşin fena yaa maşallah. Ne güzel ilgileniyo.ben şimdi ay of ah desem minik seslerle kocam hemen noldu diye soruyor. bazen baygınlık geliyor içime yaa diyorumm sorup durma yok bişey ufacık bişey duymasın benden.. çıglı katsam koş yetiş desem neyse... sende ah of dicene direk şuram buram de söyle napim sorarım diyo :)))
yok tatlım ben gecede 3-4 kez tuvalete kalktığım için eşim uyanmıyor bile artık.duyarsızlaştı.zaten pek sakin aklına hemen kötü ihtimalleri getirmez o :) akıntım oluyor bu aralar acaba suyum mu diyorum yok canım daha erken diyor. bazen onun rahatlığı beni rahatsız etmiyor değil haniaslında endişelenmesinin de faydası olmayacak ama işte belki benim için endişeleniyor diye mutlu olurum. neyse pek dertlendim. kadınlar kulübüne giriyorsan duy sesimi kocacımmmmm !!!! zaten rüyamda da boşanıyoduk. abuk sabuk rüyalar görüyorum 2 gündür çığrından çıktı iyice. dün özelllikle tanıdık tanımadik herkese dair bir rüya gördüm.rüyamda müstehcen film bile izledim töbe töbe.nasıl bi bilinçaltıysa
canım sana bi kolaylık yapayım takvimini kopyaladım doğumuna 78 gün kalmış :) Bugünlerde bebeğinizin cildinin altında biriken yağ miktarı arttığı için bebeğinizin cildi daha pürüzsüz ve daha yumuşak. Ayrıca bu yağ birikimi bebeğinizin cildini daha beyaz (önceden kan damarlarının gözükmesinden dolayı pembe idi) görünmesini sağladı. Bebeğinizde oluşan ve biriken yağ eskiden olduğu gibi ısı düzenlemesi yapan kahverengi yağ değil, beyaz yağ. Åişman bebekler her zaman sağlıklı bebekler anlamına gelmez ama biraz yağ bebeğinizin normal vücut fonksiyonları için gereklidir.
Ya kızlar bu iyi mi kötü mü bilemedim yorulunca belim bacaklarım ağrıyor karnıma sanci yerleşiyor dinlenince geçiyor Ama benim bacaklarıma falan daha hic kramp girmedi.
günaydın kızlar, herkese güzel bir gün olsun.
luboyfcum, güzel haberlerini okudum ve mutlu oldum. bana da umut oldu. yarın randevumuz var ve ben çok merak ediyorum ne oldu acaba çentik kayboldu mu, oğlum kilo aldı mı vs vs... üstelik bende de iki tarafta vardı ve biri 4 küsür, diğeri 2 küsür çıkmıştı. maşallah yavrumun tekmeleri epey sağlam, inşallah bu büyüdüğünün bir göstergesidir.
Ayyy onu ben de düşündüm ama hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Ne güzel olurdu aslında
Kızlar bacağınıza kramp girince masaj yaptırmayın kalkıp yürümeye çalışın o şekilde açılsın. Yoksa masaj yapılan yerin acısı geçmiyor hep aynı yerden kramp girmeye devam ediyor. Benim kramp çözme yöntemim de bu
Ya kızlar bu iyi mi kötü mü bilemedim yorulunca belim bacaklarım ağrıyor karnıma sanci yerleşiyor dinlenince geçiyor Ama benim bacaklarıma falan daha hic kramp girmedi.
:)) oğluma doğuma giderkenki eşimin hali geldi aklıma. ben istanbuldaydım annemlerin yanında o da tekirdağda. nişanım gelmişti ama eşime söylemedim sonra hastanede nts için çağırdı doktor dedim şimdi bişey demessem küser bide sezeryana felan alırlar neyse aradım ama ben o kadar sakinim ki hiç heyecan yok. dedim böyle böyle istersen gel yavaş yavaş. 1,5 saat sonra yanımdaydı. evden çıkarken bütün evi birbirine geçirmiş banyoda çamaşır suyunu devirmiş ne işi vardıysa. saç kurutmayı düşürmüş. ayağını kolunu biyerlere çarpmış. nasıl sağ salim geldi şimdi hayret ediyorum:))) erkekler daha çok heycan yapıyor sanki.
Benim annem de çok heyecanlı geçen aydan beri kızım yıkayalım diyor ben daha erken diyorum... Bu arada ben Dalan Roxy sabun tozu aldım kokusu ve temizliği harika yumuşatıcı kullanmayacağım...Günaydınlar tatlı annişler.
Bizim dün e bebekten aldığımız anakucağı geldi çok güzel aynen resimde görüldüğü gibi :)
Bebişimi onun içinde uyurken düşündükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.
Kıyafetleri yıkama konusu bana erken gibi geliyor ama annemde hazırlayalım diyor oda korkuyor sanırım erken gelmesinden:)
Buarada hangi marka deterjan kullandınız?Ben dalin sıvıyı duydum birçok kişi tavsiye etti ama bir arkd.kokusunu beğenmediğini söyledi siz ne dersiniz?
Böyle canım böyle gece yatakta su içmek için doğrulsam bile ne oldu diyor uykusu da ağırdır normalde ama sonlara yaklaştıkça o da heyecanlanıyorben şimdi ay of ah desem minik seslerle kocam hemen noldu diye soruyor. bazen baygınlık geliyor içime yaa diyorumm sorup durma yok bişey ufacık bişey duymasın benden.. çıglı katsam koş yetiş desem neyse... sende ah of dicene direk şuram buram de söyle napim sorarım diyo :)))
Ay çalışanlar terk eder oteli kesinCanım inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin
Ortada biyerde buluşuruz :) Otel kapatalım hep beraber bodrumdaDüşünsenize bir otel dolusu bebekli kadın
kız yokluğun belli oluyor valla gözlerimiz aradı seni burada
hayatımsın; geçen bende ayyy off falan yapıyorum mutfakta yemek yaparken eşim kalkmış gelmiş tamam tamam gel seveyim bari çok uğraştın diyor bende yemek yaptım ya onun için uğraştın diyor sandım. sonra demez mi aşkım ne ilgi çekmeye çalışıyon gel sev desen gelir severdim nefes nefese kaldın demez mi seni Allah kahretmesin dedim mutfakta parçalıyordum valla
Heee ondan benim kramplar hep aynı yerden aynı saatte giriyo ve ben ondan sabahları topallayarak yürüyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?