2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok tatlım ben gecede 3-4 kez tuvalete kalktığım için eşim uyanmıyor bile artık.duyarsızlaştı.zaten pek sakin aklına hemen kötü ihtimalleri getirmez o :) akıntım oluyor bu aralar acaba suyum mu diyorum yok canım daha erken diyor. bazen onun rahatlığı beni rahatsız etmiyor değil hani aslında endişelenmesinin de faydası olmayacak ama işte belki benim için endişeleniyor diye mutlu olurum. neyse pek dertlendim. kadınlar kulübüne giriyorsan duy sesimi kocacımmmmm !!!! zaten rüyamda da boşanıyoduk. abuk sabuk rüyalar görüyorum 2 gündür çığrından çıktı iyice. dün özelllikle tanıdık tanımadik herkese dair bir rüya gördüm.rüyamda müstehcen film bile izledim töbe töbe.nasıl bi bilinçaltıysa

canım ben direk kendime doğru çekiyorum anlarsam yoksa uzattım gerdiğimde kurtuluşu olmuyor daha çok giriyorr :26:

Kızlar bacağınıza kramp girince masaj yaptırmayın kalkıp yürümeye çalışın o şekilde açılsın. Yoksa masaj yapılan yerin acısı geçmiyor hep aynı yerden kramp girmeye devam ediyor. Benim kramp çözme yöntemim de bu

:)) oğluma doğuma giderkenki eşimin hali geldi aklıma. ben istanbuldaydım annemlerin yanında o da tekirdağda. nişanım gelmişti ama eşime söylemedim sonra hastanede nts için çağırdı doktor dedim şimdi bişey demessem küser bide sezeryana felan alırlar neyse aradım ama ben o kadar sakinim ki hiç heyecan yok. dedim böyle böyle istersen gel yavaş yavaş. 1,5 saat sonra yanımdaydı. evden çıkarken bütün evi birbirine geçirmiş banyoda çamaşır suyunu devirmiş ne işi vardıysa. saç kurutmayı düşürmüş. ayağını kolunu biyerlere çarpmış. nasıl sağ salim geldi şimdi hayret ediyorum:))) erkekler daha çok heycan yapıyor sanki.

Ya kızlar bu iyi mi kötü mü bilemedim yorulunca belim bacaklarım ağrıyor karnıma sanci yerleşiyor dinlenince geçiyor Ama benim bacaklarıma falan daha hic kramp girmedi.

kız yokluğun belli oluyor valla gözlerimiz aradı seni burada

hayatımsın; geçen bende ayyy off falan yapıyorum mutfakta yemek yaparken eşim kalkmış gelmiş tamam tamam gel seveyim bari çok uğraştın diyor bende yemek yaptım ya onun için uğraştın diyor sandım. sonra demez mi aşkım ne ilgi çekmeye çalışıyon gel sev desen gelir severdim nefes nefese kaldın demez mi seni Allah kahretmesin dedim mutfakta parçalıyordum valla

Çok şükür fazla kramp girmiyo ama çır çır olmak için ben de mi magnezyuma başlasam acaba
Bol bol sıvı tüket canım giden suyu karşıla.
Yemek konusunda ben de dertliyim eşim nöbette iken bişi canım istemiyo ne meyve ne yemek. Kızıyorum kendime bebişimi yeterince besleyemiyorum ama napayım yalnızlık zor.
Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin...
Ayy canım senin eşin fena yaa maşallah. Ne güzel ilgileniyo.
Bizimki arada yatarız ışık kapatılacak olu su gelecek olur dur ben yaparım der o kadar. Dun dedim sen hamile olsan nasıl olurdun acaba. Sorma yaaa diyo sen iyi dayanıyosun diyo :)
Kendimi yatakta dönerken derin viraj dönen kamyon gibi hissediyorum

Bu bebişler rüyalarımızı da sapıttı sankim

Ayyy canimmm tesekkur ederim...
Allah razi olsun.sen basta olmak uzere insallah hepimizinki kolay dogum olur..

78 gun kalmis bebisime kavusmama saka gibi... tombisim benim yaa

Ya kızlar bu iyi mi kötü mü bilemedim yorulunca belim bacaklarım ağrıyor karnıma sanci yerleşiyor dinlenince geçiyor Ama benim bacaklarıma falan daha hic kramp girmedi.

dikkat et parme bende çok torulunca bir tarafa giriyor sancı ta ki dinlenip geçene kadar uğraştırıyor beni banada kramp girmedi ama yorulunca sancım başladı doktorda kasılma sancı oluyor diye megnezyum vermişti ihmal etme demişti en son gidince yorma sakın kendini artık bu saatten sonra yavaş yavaş yapacaksın her işini demişti

Canım inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin

Ayyy onu ben de düşündüm ama hepimiz ayrı şehirlerdeyiz. Ne güzel olurdu aslında

Ortada biyerde buluşuruz :) Otel kapatalım hep beraber bodrumda Düşünsenize bir otel dolusu bebekli kadın

Heee ondan benim kramplar hep aynı yerden aynı saatte giriyo ve ben ondan sabahları topallayarak yürüyorum:44:

insanın aklına gelp güleceği çok güzel birşey bunlar.. aman ço kşükür sağ salim gelmiş yanınıza

benim eşimde benden heyecanlıdır onunla doğuma giderken ki halimizi hayal bile edemiyorum

Benim annem de çok heyecanlı geçen aydan beri kızım yıkayalım diyor ben daha erken diyorum... Bu arada ben Dalan Roxy sabun tozu aldım kokusu ve temizliği harika yumuşatıcı kullanmayacağım...
Böyle canım böyle gece yatakta su içmek için doğrulsam bile ne oldu diyor uykusu da ağırdır normalde ama sonlara yaklaştıkça o da heyecanlanıyor
Canım inşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin

Ortada biyerde buluşuruz :) Otel kapatalım hep beraber bodrumda Düşünsenize bir otel dolusu bebekli kadın
Ay çalışanlar terk eder oteli kesin

herkese merhaba kızlar bizi ve meleklerimiz için çook güzel bir gün olsun inşallah

luboyf canım çok sevindim senin adına darısı diger bu sorunla ugraşan arkadaşların başına inşallah

helenas canım annenin gitmesine 1-2 gün kala yapın mevlütü bu şekilde kayınvalidenlerle çok zamanda geçirmemiş olurlar ikiside bulunur hem mevlütte de

arasta bebişinin saglıklı olmasına sevindim canım maşallah nazar değmesin kızına

kramp bende yaşıyorum burada en erken magnezyum kalsiyuma başlayan benim sanırım 3.ayımızın başından beri kullanıyorum bende krampı anladıgımda ayagımı kasıyorum gelir gibi oluyor ama gelmiyor bu şekilde durunca

hayatımsın eşinin hassasiyeti çok güzel ilk çocuk olunca eşlerde biraz telaşlı olabiliyorlar benimki alışkın oldugu için gözünü açıp bakıyor ne oldu diye sorsa bile daha ben cevap vermeden uyuyor

oyyyy fıstııık sonuçların kontrolün güzel geçmiş korktuğun gibi olmamış çentik meselesi ne sevindim ben sana yaaaaaaaa tey tey diye oynuyor bak bebişde içeride luboyf teyzesine gözün aydın fıstık

kızlar krampları aynı tarz ayakkabı giymekte tetikliyor. aynı kaslar çalışıyor herhalde. arada ayakkabı tarzını değiştirmekte fayda var.

ay allahımm sesli güldüm vallaa.. alem bu erkeklerr..

Heee ondan benim kramplar hep aynı yerden aynı saatte giriyo ve ben ondan sabahları topallayarak yürüyorum:44:

Canım kesin öyledir diyemem tabi ama masaj yapınca yerinin kaldığını ve çok acıdığını biliyorum. Yürüyerek geçirdiğim zaman o kasılma tamamen gidiyor acımıyor.

Gunaydin kahvaltimizi yaptik geldik teyzelerimiz nasilsiniz ? Herkes birseylerden sikayetci bende tabikisi
Dun gecehic bi problem yok ne kasilma ne kramp ne agri havada sicak degil ama dogru duzgun uyuyamadim cok sinir bozucu 5le 7 arasi hic uyumadim esim gittikten sonra uyumusum neyseki
Takvim neler yumurtluyor bakalim bugun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…