- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.521
o kaburga ağrısı bnde bugun mevcut bde gogusumn altında bı sıslık var mınık bı totuşş olmasn o :)dondumıkı bnm zıllı :)
Hmmm ben okadar siddetli agri aci hissetmedimbelki baska yeridir
Haftaya gidecegiz kontrole ozaman ogrenecegim artik ne durumda
o kaburga ağrısı bnde bugun mevcut bde gogusumn altında bı sıslık var mınık bı totuşş olmasn o :)dondumıkı bnm zıllı :)
aynen başladımı bayag sürüyor genelde sabahları daha fazla oluyor işyerinde otururken özelliklebenim oğluş marifetlerini babasına göstermiyor canım eşim elini koydugunda pek hareket etmez kendim hiç o an açıp bakmadım bi daha evde olursam bi bakayım pıtlamalar dışardan nasıl görünüyor diye
ah o ağrılar :) benim aynı yer kesin içten yara oldu yanıyor çünkü oraya dayandıkça biber gibi.. geceleri offf yanıyor die uyandığımı biliyorum elimle ovalattırıyorum ozaman ne oluyorsa
bana kafası gibi geliyor çünkü minik bişey deil
adam çocuk bnden degıl dedı resmennnn :) elıme ne gectsyse attm suratına :) bde dedıgn gbı saçma sapan rüyalar...bn oyle cok rüya gormzdmm smdı her gce oscarlık bı senaryoo :)
Eşim orta yaş krizine girdiHani ergen çocuklar olur ya bazen genç gibi davranır bazen çocukça davranır ve bu ikisi arasında gider gelir. Heh işte ben de buna benzer bir vakayla karşı karşıyayım. Şimdi geçen gün bana arabayı değiştirmek istediğini söyledi malum köpeğimiz var, bebişin koltuğu olacak arabada. Arka taraf da full dolar çünkü ben chestera da nerdeyse bir bavul hazırlıyorum bi yere giderken. Mama ve su kapları, maması, poposili, baş ve vücut havlusu, oyuncakları, e benim ve eşimin giysileri, şimdi bir de bebişinkiler eklendi. Eşim de bunları düşünmüş dedi bir aile arabası bakalım dedi olur dedim. Neyse bu baya araştırdı çok geniş bir araba buldu 1 hafta bunu alırız dedi. Şimdi de tek kapılı spor arabalara bakıyor kızlar Bunlardan alıcam diye tutturdu. Sürekli tişört giyerken bi ara sadece gömlek giymeye başladı, şimdi yine tişörtlere yırtık kotlara geri döndü Baba olma fikri ona orta yaşı yaşatıyor bazen, bazen de hooop genç delikanlı oluyor. Saç modelini filan değiştirmiş dün.
Eşim motor tutkunuydu ve ben de öyle biz hep motorla gezerdik, ben hamile kalınca ben binemiycem diye onu sattı. Onun yoksunluğunu filan da hissediyor. Dün dedim bebiş olsun yine motor alırız, yine gezeriz filan dedim baktım hayallere daldı. Bu ruh halinin geçmesini bekliyorum, çok komik oluyor ama bazen de üzülüyorum böyle olmasına. Nasıl davranacağımı şaşırdım valla. Geçicidir bu durum dimi kızlar yaa:))
Eşim orta yaş krizine girdiHani ergen çocuklar olur ya bazen genç gibi davranır bazen çocukça davranır ve bu ikisi arasında gider gelir. Heh işte ben de buna benzer bir vakayla karşı karşıyayım. Şimdi geçen gün bana arabayı değiştirmek istediğini söyledi malum köpeğimiz var, bebişin koltuğu olacak arabada. Arka taraf da full dolar çünkü ben chestera da nerdeyse bir bavul hazırlıyorum bi yere giderken. Mama ve su kapları, maması, poposili, baş ve vücut havlusu, oyuncakları, e benim ve eşimin giysileri, şimdi bir de bebişinkiler eklendi. Eşim de bunları düşünmüş dedi bir aile arabası bakalım dedi olur dedim. Neyse bu baya araştırdı çok geniş bir araba buldu 1 hafta bunu alırız dedi. Şimdi de tek kapılı spor arabalara bakıyor kızlar Bunlardan alıcam diye tutturdu. Sürekli tişört giyerken bi ara sadece gömlek giymeye başladı, şimdi yine tişörtlere yırtık kotlara geri döndü Baba olma fikri ona orta yaşı yaşatıyor bazen, bazen de hooop genç delikanlı oluyor. Saç modelini filan değiştirmiş dün.
Eşim motor tutkunuydu ve ben de öyle biz hep motorla gezerdik, ben hamile kalınca ben binemiycem diye onu sattı. Onun yoksunluğunu filan da hissediyor. Dün dedim bebiş olsun yine motor alırız, yine gezeriz filan dedim baktım hayallere daldı. Bu ruh halinin geçmesini bekliyorum, çok komik oluyor ama bazen de üzülüyorum böyle olmasına. Nasıl davranacağımı şaşırdım valla. Geçicidir bu durum dimi kızlar yaa:))
Kızlar biraz önce pantolonumda bir ıslaklık hissettim gittim baktım beyaz akıntı pantolonuma kadar geçmiş bu ne olabilir çok korkuyorum ağrı sızı yok 15 dakika sonra dersim bitecek
hayatımsın o acı bende cumartesiden beri var o gün çok ayakta durdum bi başladı o gün hala devam ediyor ara ara ama benimki sag kasıgımda rahime yakın yerde sanki içerden birisi jiletliyor oramı dediğin gibi biber yanması gibi yada biyerin kesilir sızım sızım sızlarya aynen o şekilde bazen dayanılmaz oluyor gözlerim acıdan sulanıyor ama benimki çok ayakta durunca oluyor markette çok dolanırsam falan hemen başlıyor cumartesi pazarda resmen aglayacaktım gezerken
günaydın kızlar, herkese güzel bir gün olsun.
luboyfcum, güzel haberlerini okudum ve mutlu oldum. bana da umut oldu. yarın randevumuz var ve ben çok merak ediyorum ne oldu acaba çentik kayboldu mu, oğlum kilo aldı mı vs vs... üstelik bende de iki tarafta vardı ve biri 4 küsür, diğeri 2 küsür çıkmıştı. maşallah yavrumun tekmeleri epey sağlam, inşallah bu büyüdüğünün bir göstergesidir.
canım benim kocada 33 yaşına girecek.. geçen aynaya bakıp yüzüm kartlaştı ya benim yaşlanıyorum sanki falan die kendini kitledi.. dünde geçmiş ayna karşısına çıkan kaşalrını topluyor yüz sabunu soruyor bana bi bakmalar kendisine hayırdır dedim.. kendimi ço ksaldım bakmam lazım diyor.. oda büyük arabalar bakıyordu benim baskım yüzünden bebek var anca sığarız die.. genelde aldığı arabalar hep tek kapıdır. tek kapı hastası.. motoru vardı ben sattırmıştım korkutuğum için.. bana şart koşuyor tamam ozaman 4 kapılı araba alırız onu sen kullanırsın bende elimize para geçince kendime motor alırım diyor... şimdi hergün bunun türküsü var evde kendini salmış sözdeee yalann ya hep bakar kendisinee asıl salan benim :) diyorum asıl ben saldım saç diplerim çıktı işten gel evde telaşe kızım olunca işe başlayınca hepten mahfolucam hiç bakamıcam kendime diyorum.. olsun senin yerinede ben kendime bakarım diyor.. nedersin bu adama kızımızın bakımlı babası olmalıymış kokoş adam :))) giydiği pantalonlar hep renklidir. turuncu mor beyaz mavi :) bi ara kırmızı alacaktı o kaldı bak hatırlasa gider alır
geçici olduğunu sanmıyorum yaa bizim içlerimiz çürür bunalrın çürümez
valla ben de öyle durumlar seziyorum. devamlı bir tarz değiştirme istekleri. top sakal bırakmıştı zorla kestirdim. dün oğlanla parka çıktı normalde sıcak havarlada bile eşofman felan giyerdi baktım dün şort gitmiş, tişört içinde atlet yok. çorap yok. ben dedikçe hava serin üşürsün hiç dinlemiyor. sonra da geldi üşüdüm biraz diyor. hafta sonu havuza gittiler kime artislik yaptıysa yüzmüş yüzmüş her yeri tutulmuş:)) dediğin gibi çocukça geliyor bunlar. ama birde şöyle bir durum eşim duygusal mizaçlıdır ama duygularını belli etmemeyi marifet sanar. şimdi hamilelik durumunda da aşırı heyecanlı ve panik bunu bana belli etmiyor. kendini öyle şeylerle oyalıyor diye hissediyorum. birde çocuk gibi ilgimi istiyor nedir. ben kendi derdimdeyim ancak kendimi çevirebiliyorum onunla ilgilenen yok..
geçen gün dedimki sen beni bu paniklikle doğuma karşıya nasıl götürüceksin. bak taksiyle giderim sana haber bile vermem:) valla bilmiyorum diyor. polisi arayıp eskort istemeyi düşünüyormuş.
aklınızda olsun kızlar aklma gelmişken yazayım. yol durumlardında yolda kaldığınızda felan 155 acayip yardımcı oluyor. bir kez tecrübe ettim. baya yardımcı oluyorlar Allah razı olsun.
arasta benzer şeyler yaşıyormuşuz benimkide ne yapacagını şaşırmış bi halde bi dengesizlik sözkonusu saçlarını yana dogru değişik bi model yapmış diyorki artık 2 çocuk babasıyım dik dik olmaz öyle dedim ne alaka anlayamadım sonra 1 hafta falan geçti dedimki saçların uzamış canım biliyorum dedi uzatıcam kestirmeyeceğim artıksen bilirsin ama sana kısa saç yakışıyordu dedim bi müddet sonra gitti kestirdi ondanda vazgeçti tşört giyerken gitti kendine agır gömlekler aldı enfazla 1-2 hafta giydi ondanda sıkıldı sürekli kilosundan göbeğinden şikayetçi diyet yapmak istiyor değişik ruh halleri ama artık sebebini anladım dün biriyle bebek hakkında konuşmuşlar dediki ben şaşkınım kızma bana ama ben oglum olacagını hala anlayamıyorum konuşuyoruz falan ama hissetmiyorum sonra başka birisyle bebekten bahsedince kafam dank ediyor ozaman heyecanlanıyorum diyor yani anladımki canım çok karışık bi ruh hali var ne yapsa yeridir diye artık yaptıkları garibime gitmiyor onu uzaktan takip ediyorum ve bu hali çok komiğime gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?