2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok komikmis Buda ya:)

Gunebakan iste olay budur. Hersey birinin amca demesi ile baslar çok haklisin :)

canım bizde sizin gibi erkenden evlendik daha okul bitmeden nişanlandık tabiki herkesin karşı çıkmasına ragmen eşim evliyken askere gitti ve daha abi olabilecek yaştayken baba oldu erken baba olanlarda bu panik pek olmuyor öyleki eşim benimle sancı odasında birlikte olacak kadar sakindi annem bile ondan daha panikti 8 saat suni sancı çekerken serumu o taşıyordu birçok şeye şahit oldu ayy yazık kocama yaa şimdiki aklım olsa yapamam diyor kızımın aşılarında kan aldırmalarında hep o olurdu yanında zaten yapı olarakta hastalıklara karşı sogukkanlı birisi ben paniğimdir ama bunda yaş 30 u geçmeye başlayınca daha farklı bi baba profili çizmeye başladı sanki 2 çocuklu bi adamım diye geziyor ortalarda bu durum onu agır abi yaptı

aaahhh ne günlerimiz geçti o selimiye camisinde, parkında ve hemen alt tarafındaki arasta çarşısında
her gelen misafirimizi küçük bir tura çıkarırdık tabi ilk durağımız selimiye camii olurdu...
şimdi mekan ve konsept değişti
şimdi gelenleri gökçetepe ve erikli sahillerine götürüyoruz...
bu senede enezde küçük bir gezi turumuz olacak...
gelenler bizimi görmeye geliyorlar, yoksa tatil yapmaya mı geliyorlar anlamadım ya neyse :44:

AKlima ne geldi yoksa sen bebisine hazırlıklara dalıp kocise olan ilgiyi azalttın mı ? Belki adam senin tarafından içilmek istiyordum sen soylemeyince laf vuruyordur :) gerçi bunu daha çok kadınlar yapar ama babalık sendromu bu kime ne yaptıracağı belli olmaz

Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlu sizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz...cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki

Seninki baya tecrübe edinmiş her anında yanındaymış ne güzel. Benim eşim çok panik sancı çekerken mümkünse yanımda olmasın :) Yoksa acı çekiyorum diye alın hemen bebeği der herkese kızar. Merak ediyorum nasıl olacak biz nasıl gidicez hastaneye Çok heyecanlı şeyler ya insan sabırsızlanıyor düşününce

selam bacularrrrrrrrrrrrr

ay kızçemle randevum var bir görüp gelcemmm. geçmişi okuyamadım daha gelince okuyacağım hepinizi çok öptüm görüşürükkk

Canım benim bütün guzel dualar senin icin olsun. Ama neden niçin sorgulama hersey neden olabilir ya da bir neden olmasına gerek yok sebepsiz olabilir. Bunları düşünürsen iyice strese girersin . Bu da seni ve meleğini olumsuz etkiler.

Dinlen gitsin ne kaldı sunun şurasında dün erken dogum yapan bir arkadasım aradı ; diyorki iyi ki erken doğmuş çok hastalanmistim olebilirdim sadece cocuk dışlarda büyüdü içerde büyümek yerine hic bir farkı yok. Doğduktan sonra zaten hiçbirşey umursamiyorsun eşyası kıyafeti diyor . Haklı çok haklı . Herseyin hayırlısını versin Allah gerisini bosver

Canım sen hiç olanları düşünüp daha çok stres yapma. Yat dinlen içini ferahlatacak şeyler düşün. Bebişin inşallah sağlıkla doğacak annesi. Eşyalarını da eşin ailen tamamlar ya da şimdilik bir sepet beşik alın odasını doğunca hazırlarsın istediğin şekilde. Böyle olacağı varmış tatlım bilemezdin ki bebişin erken gelmeye kalkacağını. Yeter ki sağlıklı doğsun da gerisi halledilir. Dualarımız bütün sıkıntı yaşayan annelerle... Burada hepimiz her konuda birbirimize desteğiz

Yok canım yaaa hiç alakası yok. Ben O'na o kadar çok ilgi gösteriyorum ki. Hep aynıyım hiç değişmedim ilgi konusunda, cinselliğimizde filan da bir değişim olmadı. Ben nazlı kaprisli bir insan da olmadım gebelikten sonra hep aynıyım aksine o bana naz yapıyor ve ben anlayışla karşılıyorum. Bu ruh hali diğer arkadaşların eşlerindeki ruh haliyle aynı sanırım bazı şeylere psikolojik olarak hazır değildi ona bağlıyorum örnekleri gördükten sonra :)

Canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun. Tabi ki senin için dua ederiz. Allah böyle istiyorsa vardır bir bildiği ve unutma her şeyde bir hayır vardır. İçini ferah tut ve oluruna bırak. Ne güzel dinleniceksin yatarak hem bunları düşün.

kızlar şimdi kocama msj attım aşkım arkadaşlarımın kocalarıda aynı senmiş yaaa bakımlar zayıflama çabaları falan yazdım.. bana yazdığı msjı aynen aktarıyorum...

hmmm demekki geleneksel birşeymiş babaların böyle davranması tabi aşkım baba olcaz kızım yaşlı bakımsız demesin

işte msj budurr senki bızdıklarımız doğduğu gibi anne bu dede kim dicek hehehehe

canım çok geçmiş olsun etmez miyiz dua ederim tabi Allah sağ salim kucağına alıp zamanınnda bebeişinin geldiği ünleri gösterecek sana merak etme varsın eşyası eksik olsun yeter ki kucağına al sağ salim. sen evde dinlenmene bak neyin ne sebep olduğunu bile düşünme ki bu saatten sonra hepten strese girme.uzat ayaklarını tv karşısında yemeğini ye iç yorulma herkesin dayanma gücünün verir Allah hiç merak etme

öyle deme kız türk filmlerindeki o şahane repliklerle bu evet bu senin baban diye tanıtırsın

bebeğin ilk aylarda yatması için yatak odasına beşik alan varmı ? Varsa nereden ve hangi modelleri tercih etti paylaşabilir mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…