- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.561
Ahahahaayy çok doğru bir tespit.
Benimkide iki gundur yuzune temizlik maske felan yapmak istiyo lekeler varmis tarif bulmus bi yerden gecen aksam markette bebe yagi var mi limon alalim diyo. Nerden buldun tarifi diyorum kadinlar kulubunden okudum hep sen mi bakacaksin oraya diyogulmekten kirildim ya
Seninkine daha sokakta çocuklar amca demeye başlamamıştır
Herşeyin kırılma noktası bu zaten bir devrin kapanışı yeni devrin başlangıcı... Küçük emrah modunda amca mı? dıdnıdnıdıdınnnnn eşşek herif bana amca dedi
Selam fıstıklar
Cuma günü yılsonu gösterisi yapıyoruz, slayt hazırlamam lazım dolu işim var
Görüşürüz öpüyorum
Esim edirneli ( kesanli ) olmasına rağmen utanarak söylemeliyim ki Edirne ye Selimiye ye daha hic gitmedim. Onu bilmiyordum ben seninde dedigin gibi genel anlamda tarihi çarşılara arasta dendiğini biliyorum . O yüzden sordum :)
Canım ben eşimden bugüne kadar böyle bişey duymadım. O yüzden çok yadırgıyorum. Hiç megolaman değildir normalde, son derece tevazu sahibidir. Oysa bana göre övünebileceği o kadar çok meziyeti var ki vücudu emin ol bunlardan çok sonra gelir. Ama bu hepsini geçti dış görünüşüne taktıAyyy çok gülüyorum gerçekten
canım bizde sizin gibi erkenden evlendik daha okul bitmeden nişanlandık tabiki herkesin karşı çıkmasına ragmen eşim evliyken askere gitti ve daha abi olabilecek yaştayken baba oldu erken baba olanlarda bu panik pek olmuyor öyleki eşim benimle sancı odasında birlikte olacak kadar sakindi annem bile ondan daha panikti 8 saat suni sancı çekerken serumu o taşıyordu birçok şeye şahit oldu ayy yazık kocama yaa şimdiki aklım olsa yapamam diyor kızımın aşılarında kan aldırmalarında hep o olurdu yanında zaten yapı olarakta hastalıklara karşı sogukkanlı birisi ben paniğimdir ama bunda yaş 30 u geçmeye başlayınca daha farklı bi baba profili çizmeye başladı sanki 2 çocuklu bi adamım diye geziyor ortalarda bu durum onu agır abi yaptı
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki[/QUO
ALLAH yardımcın olsun canım inşallah vaktinde zamanında yaparsın doğumunu üzme kendini stresde tetikliyor bebişlerimizin durumunu. bence iyi ihtimalleri düşün bi sürü insan var erken doğum riskine rağmen vaktinde doğum yapan. hatta erken doğum yapıp bebeği sağlıklı olup hiç küvezde bile kalmayan tanıdığımda var. rabbim sağlık sıhat versin bize ve bebişlerimize. dua edelim inşallah...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
AKlima ne geldi yoksa sen bebisine hazırlıklara dalıp kocise olan ilgiyi azalttın mı ? Belki adam senin tarafından içilmek istiyordum sen soylemeyince laf vuruyordur :) gerçi bunu daha çok kadınlar yapar ama babalık sendromu bu kime ne yaptıracağı belli olmaz
kızlar şimdi kocama msj attım aşkım arkadaşlarımın kocalarıda aynı senmiş yaaa bakımlar zayıflama çabaları falan yazdım.. bana yazdığı msjı aynen aktarıyorum...
hmmm demekki geleneksel birşeymiş babaların böyle davranması tabi aşkım baba olcaz kızım yaşlı bakımsız demesin
işte msj budurrsenki bızdıklarımız doğduğu gibi anne bu dede kim dicek hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?