2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaayyttt
wallahi sesli güldüm

erkekler gerçekten çok panik oluyorlar :18:
kızımın doğumununa giderken benim eşimde resmen benimle birlikte doğurdu sanki
benimde önce nişanım geldi ve hiiiç sancım olmadı ben sanki hasta ziyaretine gider gibi hazırlanıp gittim hastaneye
arabada bizimki dakika başı durum nasıl sancın varmı demekten bana fenalık geldi...
adamımı sakinleştireyim kendi heyecanımımı bastırayım bilemedim walla

Canım ben kullanıyorum bu ilacı . Hatta doktor sormuştu carpintin var mı diye ? O zaman yoktu yok demiştim . Şimdi agirlasmayla birlikte arada oluyor ama çok sık değil yani hergün yasamıyorum bunu.

Kıyamam ben onlara yaaa. Bebişler doğunca bu duyguları silinir ve yepyeni duygulara bırakır yerini inşallah. Bebişlerin sevgisinin her türlü duygu bozukluğunun üstesinden geleceğine eminim. Eşimin yanında kendimi gülmemek için zor tutuyorum bazen. Onunla dalga geçtiğimi düşünmesini istemiyorum. O anki ruh hali neyse ona göre davranmaya çalışıyorum.Bu arada tarihe meraklıyım canım, çok tarih kitabı okurum şu arlar İlber Ortaylı okuyorum mesela ama eğitimim bu yönde değil. O ismi Edirne'deki Mimar Sinan'ın yaptığı Selimiye'nin hemen altındaki çarşıdan aldım :) Ama genel anlamda da tarihi çarşılara Arasta denir. Sen sanırım bundan esinlenerek sordun :)

için rahat olsun canım bende de var bitane nebileyim babalık depresyonumudur nedir

aynı benimki bee :))) göbeğim çıktı gene ya diyet yapıyorum artık dio. bir iki gün dikakt ediyor yedikelrine sonra gene salıyor.. sonra bana söyleniyor çok yemicektim iştee nie yemek yaptın die güelrmisin ağlarmısın her yemekten sonra suyunu içio tartıya çıkıo. diorum kafayımı yedin en ideal kilo sabah aç karnına olan kilodur die.. morali bozuluyor of gene kilo almışım dio. heralde diorum destur sofradan daha yeni kalktın sindirmedi bile bağırsakalrın daha aslında dio göbeğim olmasa zayıfım ben ya bide spor yapsam omuzlara bak off dioo hay allahım :)))

Çok ilginç gerçekten. Bizimkine de Allah geniş omuz vermiş heyt beeee imiş. Bunu ben demiyorum ama o diyo

Canım ben kullanıyorum bu ilacı . Hatta doktor sormuştu carpintin var mı diye ? O zaman yoktu yok demiştim . Şimdi agirlasmayla birlikte arada oluyor ama çok sık değil yani hergün yasamıyorum bunu.
Olduğu Zamanlarda Rahatsız Edici Derecede Oluyor Mu Canım Peki. Yeni Benim Deli Gibi Atıyor Kalbim, Sıcak Basıyor Birden, Kalkıp Elimi Yüzümü Yıkıyorum, Uzanıyorum Biraz Öyle Geçiyor.

Vay be demek herkesin kocasında değişiklikler varmış Benimki geçen akşam düğünde lise arkadaşlarıyla da karşılaşınca hepten tuhaf oldu :) Arkadaşlarına diyo amca moduna girmişiz hepimiz Ne bekliyodun liseli çocuk olarak mı kalcaktınız hey allahım ya... Biz de araba bakıyoruz benim bebekle kullanabileceğim ucuz yollu küçük bi araba düşünüyorduk. Eşim diyor ki mazda 323 alalım onlar çok güzel Hani şu eski model farları göz gibi açılıp kapananlardan. Bu kadar mı benzer yaşadıklarımız hayret vallahi :)

ayyy erkekler çok garip benim eşimde olmadı ama kuzenimin eşi eniştemi hatırlıyorum bizi her gün hayret içinde bırakırdı bir bakım kendine gören onu hamile depresyonuna girdi sanardı. o da çok komikti kuzenim gül gül ölürdü. dolabında beğenmediklerini ayırmış bunlar beni yaşlı yapıypr ver bunları birine diyordu en son şükür doğdu da bir ay önce bebeişleri şimdi bebekle uğraşmaktan kendiyle uğraşamıyor adam

bize sorarsan benim eşimde yok belki yaşımızdan dolayı ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında aam her gün saç sakal kısacık giydiği kıyafet hep aynı ne yapsın. biz biraz deli cesareti erken evlendik eşimle harp okulundna mezun olur olmaz eşim benim okulda bitmişti biz evlenicez demiştik herkes şok olmuştu ben daha 21 yaşındayım o zaman ailede herkes şok. ama iyikide evlenmişim yahuuu

Esim edirneli ( kesanli ) olmasına rağmen utanarak söylemeliyim ki Edirne ye Selimiye ye daha hic gitmedim. Onu bilmiyordum ben seninde dedigin gibi genel anlamda tarihi çarşılara arasta dendiğini biliyorum . O yüzden sordum :)

Olduğu Zamanlarda Rahatsız Edici Derecede Oluyor Mu Canım Peki. Yeni Benim Deli Gibi Atıyor Kalbim, Sıcak Basıyor Birden, Kalkıp Elimi Yüzümü Yıkıyorum, Uzanıyorum Biraz Öyle Geçiyor.

Eh yani sadece 2 kere çok fenalastim digerleri daha hafifti çok önemsemedim. Allahım ne sabırlı kadın olmuşum ben ya:) şimdi düşünüyorum da onu önemsemedim bunu önemsemedim diyip duruyorum

Bence de hayret yani

Seninki daha genç olunca yeterince idrak edememiştir durumu Sanırım 30 yaş üstündeki eşlerde oluyor bu söz konusu durum. Onu farkettim şimdi

Tahmin etmiştim. Ama mutlaka gezmelisin Selimiye'yi. Sanat harikasıdır kendisi

:)))))

hadi hamilelikten yok kasılmalarımız kramplarımız ............vs birbirimize topikteki annişlerle cok benziyoruzda, kocalarmızda bu kadar mı benzer yaaa

Seninkine daha sokakta çocuklar amca demeye başlamamıştır

Benimkide iki gundur yuzune temizlik maske felan yapmak istiyo lekeler varmis tarif bulmus bi yerden gecen aksam markette bebe yagi var mi limon alalim diyo. Nerden buldun tarifi diyorum kadinlar kulubunden okudum hep sen mi bakacaksin oraya diyo gulmekten kirildim ya

hehee bizimkide kendini pek beğenir yaaa ukala derim ben ona. hatun olsan adamı baştan çıkarırmışın diyorum çıkarırdım valla dio :))))

Canım ben eşimden bugüne kadar böyle bişey duymadım. O yüzden çok yadırgıyorum. Hiç megolaman değildir normalde, son derece tevazu sahibidir. Oysa bana göre övünebileceği o kadar çok meziyeti var ki vücudu emin ol bunlardan çok sonra gelir. Ama bu hepsini geçti dış görünüşüne taktı Ayyy çok gülüyorum gerçekten

eşimin bi arkadaşı ocak ayında baba oldu ilk çocugu adamında herneyse adama akıl veriyormuş bak ilkzamanlar gözü bebeğinden başkasını görmeyecek sen ölüyorum desen sana dönüp bakmayacak panikleme demiş sonra kendine sarmaya başlayacak saçına başına giyimine kilosuna aradan kısa bi süre sonrada sana sarmaya başlayacak benimle ilgilenmiyorsun zaman ayırmıyorsun falan diye adama akıl vermiş her ay gelip eşime abi sen erdin mi demiş hakikaten ay ay dediklerini yaşadım bu ay bana sarmaya başladı bu akşam yemege çıkartmazsam bi daha yüzüme bakmaz falan diye konuşmuşlar geçen günde soruyor bundan sonra ne olacak lütfen bana yardım et diye benimkide gururla diyorki oglum ne ermesi bu benim ikinci bebek tecrübe derler buna diyor bende anlam verememiştim ne alaka ne diyor diye meger aralarındaki muhabbet buymuş bende dedimki tecrübe haaa demek sarmışım sana kendime göstericem ben sana dedim sarmak nasıl oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…