- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.541
Canım ben neden korkuyorum biliyor musun senin ki yine sancın mı var diye soruyo benimki artık çığlıkda direk bacağımı eline alıyo yarın bir gün sancılanıp bağırdığımda benimki yine kalkıp bacağımı eline alacak ondan korkuyorum
:)) oğluma doğuma giderkenki eşimin hali geldi aklıma. ben istanbuldaydım annemlerin yanında o da tekirdağda. nişanım gelmişti ama eşime söylemedim sonra hastanede nts için çağırdı doktor dedim şimdi bişey demessem küser bide sezeryana felan alırlar neyse aradım ama ben o kadar sakinim ki hiç heyecan yok. dedim böyle böyle istersen gel yavaş yavaş. 1,5 saat sonra yanımdaydı. evden çıkarken bütün evi birbirine geçirmiş banyoda çamaşır suyunu devirmiş ne işi vardıysa. saç kurutmayı düşürmüş. ayağını kolunu biyerlere çarpmış. nasıl sağ salim geldi şimdi hayret ediyorum:))) erkekler daha çok heycan yapıyor sanki.
Kızlar Nasılsınız? Sizlerde Bebişlerinizde İyisinizdir Umarım. Bayadır Takip Edemiyorum Topiği, Evde Kalamıyorum Bir Türlü. Gezmelerde Doğurcam Bu Gidişle
Yaklaşık 1-1.5 Aydır Troid Hormonları İçin Euthyrox Kullanıyorum. İnanılmaz Derecede Çarpıntı Yapıyor. Doktoruma Sordum, Normal Dedi İlaç Yapıyormuş Ama Kullanman Da Gerek Dedi.
Var Mı İlacı Kullanan, Bu Sorunu Yaşayan ?
Canim erkekler icinde zorlu bir süreç bu . Yine bir yerlerde okumuştum erkeklerin de dogum oncesinde bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye endişeye kapıldıklarını hatta bazılarının tıpkı bizim gibi depresyona girdiklerini yazıyordu.
Bence esın yaslanıyor muyum hissine kapılmış korkmuş baba olmak apayrı bir sorumluluk . Biz bazen sadece kendimizin bu durumdan sadece etkilendiğimizi saniyoruz. Eşimde de benzer degisimler var. ( ALlahtan biz spor arabamızı hamilelikten once sedan ile değiştirmiştik ) sabahları bana kahvaltı hazırlayıp iğnemi vurup öyle ise gidiyor . Bu sabah acmış sabahın köründe bangir bangir metal muzik dinliyor . Bunu evlenmeden once yapardı ama evlendikten sonra yapmamıştı mesela :)
Çok üstüne gitmeden farkettirmeden izlemek yeterli bence şimdilik . Eminim hepsi geçecek endişelenmeye gerek yok bence Canım
Birde aklıma gelmişken sorayım sen sanat tarihi resterasyon falan mı okudun ? Nickin ordan mı geliyor?
Bizim vücut yavaş yavaş annelliğe hazırlanırken, bunların psikolojisi hazırlanmıyor sanırım yaa. Tek ben değilmişim meğer ay buna sevindim. Dedim hopdedik noluyo böyle bizim adama ama sende de varmış, nasıl garipleştiler böyle anlamadım gitti, yeni bir sorumluluk geliyor sebep bu mu acaba araştırmak lazım psikoloji sitelerinden
Hep aynı sorunlar benimki de diyet yapıyor. Hafif bir göbeği vardı onu eriticekmiş. Aynaya bakıp duruyor, omuzlarım geniş spor yapsam bir de şu göbeği atsam fiziğim süper olucak filan diyorÇok değişik bir ruh halinde ama sizinkilerin de böyle olması beni rahatlattı gerçekten. Demek babalarda bizim hamilelik duygu durum bozukluklarına sebep oluyor Hanidir sadece benimki mi böyle diye düşünüyordum. Yaşasın bu site
Canım ben kullanıyorum bu ilacı . Hatta doktor sormuştu carpintin var mı diye ? O zaman yoktu yok demiştim . Şimdi agirlasmayla birlikte arada oluyor ama çok sık değil yani hergün yasamıyorum bunu.
aynı benimki bee :))) göbeğim çıktı gene ya diyet yapıyorum artık dio. bir iki gün dikakt ediyor yedikelrine sonra gene salıyor.. sonra bana söyleniyor çok yemicektim iştee nie yemek yaptın die güelrmisin ağlarmısın her yemekten sonra suyunu içio tartıya çıkıo. diorum kafayımı yedin en ideal kilo sabah aç karnına olan kilodur die.. morali bozuluyor of gene kilo almışım dio. heralde diorum destur sofradan daha yeni kalktın sindirmedi bile bağırsakalrın daha aslında dio göbeğim olmasa zayıfım ben ya bide spor yapsam omuzlara bak off dioo hay allahım :)))
Olduğu Zamanlarda Rahatsız Edici Derecede Oluyor Mu Canım Peki. Yeni Benim Deli Gibi Atıyor Kalbim, Sıcak Basıyor Birden, Kalkıp Elimi Yüzümü Yıkıyorum, Uzanıyorum Biraz Öyle Geçiyor.Canım ben kullanıyorum bu ilacı . Hatta doktor sormuştu carpintin var mı diye ? O zaman yoktu yok demiştim . Şimdi agirlasmayla birlikte arada oluyor ama çok sık değil yani hergün yasamıyorum bunu.
Kıyamam ben onlara yaaa. Bebişler doğunca bu duyguları silinir ve yepyeni duygulara bırakır yerini inşallah. Bebişlerin sevgisinin her türlü duygu bozukluğunun üstesinden geleceğine eminim. Eşimin yanında kendimi gülmemek için zor tutuyorum bazen. Onunla dalga geçtiğimi düşünmesini istemiyorum. O anki ruh hali neyse ona göre davranmaya çalışıyorum.Bu arada tarihe meraklıyım canım, çok tarih kitabı okurum şu arlar İlber Ortaylı okuyorum mesela ama eğitimim bu yönde değil. O ismi Edirne'deki Mimar Sinan'ın yaptığı Selimiye'nin hemen altındaki çarşıdan aldım :) Ama genel anlamda da tarihi çarşılara Arasta denir. Sen sanırım bundan esinlenerek sordun :)
Olduğu Zamanlarda Rahatsız Edici Derecede Oluyor Mu Canım Peki. Yeni Benim Deli Gibi Atıyor Kalbim, Sıcak Basıyor Birden, Kalkıp Elimi Yüzümü Yıkıyorum, Uzanıyorum Biraz Öyle Geçiyor.
Vay be demek herkesin kocasında değişiklikler varmışBenimki geçen akşam düğünde lise arkadaşlarıyla da karşılaşınca hepten tuhaf oldu :) Arkadaşlarına diyo amca moduna girmişiz hepimiz Ne bekliyodun liseli çocuk olarak mı kalcaktınız hey allahım ya... Biz de araba bakıyoruz benim bebekle kullanabileceğim ucuz yollu küçük bi araba düşünüyorduk. Eşim diyor ki mazda 323 alalım onlar çok güzel Hani şu eski model farları göz gibi açılıp kapananlardan. Bu kadar mı benzer yaşadıklarımız hayret vallahi :)
ayyy erkekler çok garip benim eşimde olmadı ama kuzenimin eşi eniştemi hatırlıyorum bizi her gün hayret içinde bırakırdı bir bakım kendine gören onu hamile depresyonuna girdi sanardı. o da çok komikti kuzenim gül gül ölürdü. dolabında beğenmediklerini ayırmış bunlar beni yaşlı yapıypr ver bunları birine diyordu en son şükür doğdu da bir ay önce bebeişleri şimdi bebekle uğraşmaktan kendiyle uğraşamıyor adam
bize sorarsan benim eşimde yok belki yaşımızdan dolayı ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında aam her gün saç sakal kısacık giydiği kıyafet hep aynı ne yapsın. biz biraz deli cesareti erken evlendik eşimle harp okulundna mezun olur olmaz eşim benim okulda bitmişti biz evlenicez demiştik herkes şok olmuştu ben daha 21 yaşındayım o zaman ailede herkes şok. ama iyikide evlenmişim yahuuu
Esim edirneli ( kesanli ) olmasına rağmen utanarak söylemeliyim ki Edirne ye Selimiye ye daha hic gitmedim. Onu bilmiyordum ben seninde dedigin gibi genel anlamda tarihi çarşılara arasta dendiğini biliyorum . O yüzden sordum :)
Çok ilginç gerçekten. Bizimkine de Allah geniş omuz vermiş heyt beeee imiş. Bunu ben demiyorum ama o diyo
Vay be demek herkesin kocasında değişiklikler varmışBenimki geçen akşam düğünde lise arkadaşlarıyla da karşılaşınca hepten tuhaf oldu :) Arkadaşlarına diyo amca moduna girmişiz hepimiz Ne bekliyodun liseli çocuk olarak mı kalcaktınız hey allahım ya... Biz de araba bakıyoruz benim bebekle kullanabileceğim ucuz yollu küçük bi araba düşünüyorduk. Eşim diyor ki mazda 323 alalım onlar çok güzel Hani şu eski model farları göz gibi açılıp kapananlardan. Bu kadar mı benzer yaşadıklarımız hayret vallahi :)
ayyy erkekler çok garip benim eşimde olmadı ama kuzenimin eşi eniştemi hatırlıyorum bizi her gün hayret içinde bırakırdı bir bakım kendine gören onu hamile depresyonuna girdi sanardı. o da çok komikti kuzenim gül gül ölürdü. dolabında beğenmediklerini ayırmış bunlar beni yaşlı yapıypr ver bunları birine diyordu en son şükür doğdu da bir ay önce bebeişleri şimdi bebekle uğraşmaktan kendiyle uğraşamıyor adam
bize sorarsan benim eşimde yok belki yaşımızdan dolayı ben 23 yaşındayım eşim 25 yaşında aam her gün saç sakal kısacık giydiği kıyafet hep aynı ne yapsın. biz biraz deli cesareti erken evlendik eşimle harp okulundna mezun olur olmaz eşim benim okulda bitmişti biz evlenicez demiştik herkes şok olmuştu ben daha 21 yaşındayım o zaman ailede herkes şok. ama iyikide evlenmişim yahuuu
hehee bizimkide kendini pek beğenir yaaa ukala derim ben ona. hatun olsan adamı baştan çıkarırmışın diyorum çıkarırdım valla dio :))))
Seninkine daha sokakta çocuklar amca demeye başlamamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?