2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dualarımız seninlee... aklına hiç birşey getirip kafaya birşey takma.. hayırlısı böyle olsun.. sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına al gerisini bebek doguncada yaparsın yeterki o kucagında olsun.. iyiki sende varsın canım istediğin zaman bize yaz böylee laflarda etme lütfen. biz burda ii gün için deil kötü günlerimiz içinde varız unutma bunu..

Ah bu çevre yok mu bu çevre. Çocuklardan yakınırlar ama 2.yi 3.yü yaparlar. Benim eşime de sürekli uyu diyolarmış, bi daha uyku yok diyolarmış. Nasıl bir abartı bu. Ben eşime dedim sen hiç endişe etme tatlım uyku düzeninde bir değişim olmaycak, sen odamızda uyursun kızımız durmazsa ben bakarım dedim. Olmaz beraber bakarız diyor, kızını göğsüne yaslayıp onunla uyuyacakmış:) Ama bana söylemediği korkuları var bu başka şekillerde dışarı vuruyor bana söylemediği korkusu da hazır olmaması ben biliyorum. Yaşlandım duygusu, çoluğa çocuğa karıştım duygusu. Hiç endişelenme canım hastanede bebeklerimizi eşlerimizin kucaklarına verdiklerinde herşey değişecek, yüzlerini gördükleri an yelkenler suya inecek, babalar bebeklerine görür görmez aşık olurlarmış, bizimkiler de öyle olacak. Sabırlı olucaz biraz şurda ne kaldı

Ben ilişki bırakmayı düşünmüyorum sen doktoruna sor canım :)

Son düzenleme:
kızlar, bu ara herkes bana "hamilelikte eşler de kilo alır, seninki de aldı mı?" diye soruyordu. meğer bi tek benimki değil, sizinkiler de genele uymuyomuş. benim ki spor manyağı oldu bu ara, o kadar çok spor yapıyor ki yakında beni bunalıma sokacak :) napalım biz de doğumdan sonra fit oluruz
geçen sene hamile olan bi arkadaşım bigün kramplardan şikayetçi olduğunu, maden suyunun bu sorunu epeyce azalttığını söylemişti. yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi.
bi de kızlar çatlakları oluşmaya başlayan var mı? biz ne zaman "hah, çatlak olmadan kurtulduk" diyebiliriz ki acaba :26:

pencere, arkadaşım hiç canını sıkma lütfen. herşey olacağına varır. ayrıca erken doğum ihtimali demek, ille olacağı anlamına da gelmez. sen dinlen, kendine dikkat et. inşallah sağlıcakla vektinde gelecek yavrun. hem öyle olsa bile bebekler çok çabuk toparlıyor merak etme. kuzenim 23 yıl önce 1500 gr doğduğunda yaşamaz bu diyen bile oldu, ama şimdi hiçbir sağlık sorunu yok. üni öğrencisi bi kız oldu. ayrıca bebek odası falan öyle çok da acil ihtiyaç değil ki, doğduktan sonra gider alırsınız. sana şimdilik 1 yatak yeter. ben de taşınacağım için hala hiçbir hazırlığım yok. yetişmezse de yetişmesin, sonra yaparım. yeter ki canımız sağolsun.

kızlar bi de lohusa sepetinden alışveriş yapan var mı?

Son düzenleme:

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bende diyorumki hem 9 ay 10 gün diyorlar hemde 40 hafta diyorlar uyuşmuyo nasıl oluyor diye düşünüyordum... ilk kızımı 41.haftada doğurmuştum....10aydan fazla die düşnmüştüm.... mantıklı bir tablo.....

çok geçmiş olsun dikkat et kendine doğuma kadar istirahat se istirahat et ve bebeğinden başka hiçbişey düşünmeee... arkadaşların dediği gibi stres yapma odası herşeyi sonradan da olur erken doğum olupda sağlıklı olan benimde tanıdıklarım var ..... istediğin kadar uzun yazzz olur mu öyle şey... hepimiz bir aileyiz.... hem sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz hemde birbirimizden bişeyler öğrenip eksiklerimizi tamamlıyoruz... Bütün dualarımız sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olması dileğiyle....

Kocası değişen arkadaşlar bencede sorumluluktan ve yaşlanmaktan korkuyorlar....benim eşim 37 yasında saçları bembeyaz ama hiçbir değişiklik yok hep aynı hatta ben uğrasıyorum değiştirmeye..gerçi yaşını göstermıyor beyaz olmasına ragmen çünkü kendi cok dinamık vücudu zayıf çok hareketlı guleçç kıpır kıpırr biri...... ALLAHTAN çok ilgili.... 2.kızımız olcak ilk kızımızda ne yaptysa aynısını yapıyor... seviyor öpüyor konusuyor hareketlerini izliyor... her konuda yardım ediyor......Allah razı olsun eşlerimizden... Çok sevınıyorum ilgili eşler olunca... olmayanlarında değişip ilgilenmesi için dua edıyorum....

Bizimki de sakallarım bile beyazladı diyerek 2 gün surat astı. Diyet yapıyor 2 kilo verdi 3 haftada. Sedan arabalara biz de bakıyoruz. Ama şu anda alacak durumumuz yok. Deli gibi araba araştırıyor nasıl alacaksa. Evlendiğimizden beri motor almak istiyor. Hız tutkusu var ben de korkuyorum bu yüzden. Bu yaşımda içimde heveslerim kalacak senin yüzünden dedi Ben de bana da otomatik vitesli araba alalım o zaman dedim. Bunu kullan diyor. Olmaz diyorum. Bunu satıp otomatik alalım ben de motor alayım diylmaz yağmurda benim arabama binemezsin motorunla gidersin işe diyorum Çok inatçıyımdır. Bunu bildiğinden şimdilik motor işi rafa kalktı. Piyangodan para falan çıksa yandım yani

Amca deme olayı da çok komik. Bizim komşunun kızı bizi görünce bana iyi akşamlar abla eşime iyi akşamlar amca diyor iyice bunalıma giriyor bizimki

Son düzenleme:

Canım bir ay 28 gün değil ki 30 ve 31 gün ortalama. 40 hafta 280 gün yapıyor. 270 i 30 a böl 9 yapar ve 10 ekle 280 yapar :) yani 9 ay 10 gün oluyor tam. Bu da 40 yapar kendimi Devlet Bahçeli gibi hissettim birden hihihihihih

Son düzenleme:

Canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun inşaallah üzülüp stres yapma,dinlenmene bak arkadaşlarında dediği gibi oda olayını hiç düşünme bile doğduktan sonra yaparsın canım onu kafana bile takma

Saol canım zaten devlet adamı gibisin maşallahhhh sendende çok şeyler öğreniyoruz........ gün olarak bende böyle biliyordum daa hafta olarak düşündüğümde hiç mantıklı gelmiyordu....hani 1 ay 4 hafta yaaa

çocuk odası konusuna gelinceee hala hiçbişey yapmadım yaa..... haziranın ortasında bi 5 gün izin alcam çocuk odasıyla oturma odasını yer değiştircem. malüm iki kız çocuk olcak artık.... odaya duvar kagıdı yaptırcam oda takımı yapılması için haziran başında sipariş vercem o zamana kadar anca yapılır o hafta hepsini halledecem inş.... sonra 2-3 hafta daha calısırım sonra izine ayrılırım artık dinlernirim doğuma kadar Allah kısmet ederse.......

Rica ederim :) 1 ay sadece şubatta 4 hafta, diğer zamanlar 4 hafta+2 veya 3 gün. Kafa karışıklığına sebep olan hep 1 ayı 28 gün olarak hesaplamamız.

merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladım

Merhaba anneler.Biz kızımla doktor ablamıza bir merhaba diyip geldik.28 haftamız bitmiş.1148 gr. olmuşuz.Boyumuz 38 cm.Benim kızım şu anda makat gelişli gözüküyor.Bakalım birdahaki kontrole kadar pozisyon değiştirecek mi.Şimdi yazdıklarınızı okuyalım bakalım.

Çok şükür canım. Çok sevindim sıkıntının gitmesine. Rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsin
Dualarımız seninle canım. Moralini yüksek tut bol bol dinlen. Önemli olan bebişinin odası eşyası değil sağlığı. Hele bi sağlıcakla hayırlı zamanda kucağına al istediğini alırsın.
Annem bana öyle diyo çıplakmı kalacak çocuğunuz çok stres yapma diyo.

Canım güle güle uyusun büyüsün bebişin çok beğendim. Nerden ve ne kadara aldın acaba

Çok güzelmiş güle güle kullan:)
teşekkür ederim canım en güzelleri sizin olsun inş..

teşekkür ederim canım.. babam doğum hediyesi aldı komple odasını.. fiyatını bilmiyorum.. markası bebe decor.. havuç mağazasından alındı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…