- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.581
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
öyle deme kız türk filmlerindeki o şahane repliklerle bu evet bu senin baban diye tanıtırsın
Yok canım yaaa hiç alakası yok. Ben O'na o kadar çok ilgi gösteriyorum ki. Hep aynıyım hiç değişmedim ilgi konusunda, cinselliğimizde filan da bir değişim olmadı. Ben nazlı kaprisli bir insan da olmadım gebelikten sonra hep aynıyım aksine o bana naz yapıyor ve ben anlayışla karşılıyorum. Bu ruh hali diğer arkadaşların eşlerindeki ruh haliyle aynı sanırım bazı şeylere psikolojik olarak hazır değildi ona bağlıyorum örnekleri gördükten sonra :)
canım senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum. benimde psikolojik olarak hazır değildi umarım 9 ay yeter hazırlanmalarına. benim kocişim de baba oluyorum artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak, yaşlanıyorum, geceleri ağlayacak deyip duruyor.yani olumlu taraflarından çok olumsuzlara odaklanıyor. çevredki insanlar sağolsun bu günlerin kıymetini bil deyip durdukları için kocamında mutlu olmasına izin vermiyorlar. zaten kızım duymasın ama bebeği henüz düşünmüyordu. biraz benim düşünmemle birazda Allahın "OL " demesiyle oldu kızımız. ama bebiş hareketlendikçe o da hissettikçe sanki daha çok idrak ediyor. göbüşümü falan öpüyo acayip mutlu oluyorum babası kızımızı seviyor diye. burada arkadaşların çok hevesli eşlerine imreniyorum maşallah. çok şükür Rabbim aratmadı bize bebişimizi acaba ondan mı tam kıymetini bilemiyoruz diyorum. buarada canım cinsellik deyince aklıma geldi kaçıncı haftadan sonra bırakmak gerekiyor ilişkiyi?
canım senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum. benimde psikolojik olarak hazır değildi umarım 9 ay yeter hazırlanmalarına. benim kocişim de baba oluyorum artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak, yaşlanıyorum, geceleri ağlayacak deyip duruyor.yani olumlu taraflarından çok olumsuzlara odaklanıyor. çevredki insanlar sağolsun bu günlerin kıymetini bil deyip durdukları için kocamında mutlu olmasına izin vermiyorlar. zaten kızım duymasın ama bebeği henüz düşünmüyordu. biraz benim düşünmemle birazda Allahın "OL " demesiyle oldu kızımız. ama bebiş hareketlendikçe o da hissettikçe sanki daha çok idrak ediyor. göbüşümü falan öpüyo acayip mutlu oluyorum babası kızımızı seviyor diye. burada arkadaşların çok hevesli eşlerine imreniyorum maşallah. çok şükür Rabbim aratmadı bize bebişimizi acaba ondan mı tam kıymetini bilemiyoruz diyorum. buarada canım cinsellik deyince aklıma geldi kaçıncı haftadan sonra bırakmak gerekiyor ilişkiyi?
Yok canım yaaa hiç alakası yok. Ben O'na o kadar çok ilgi gösteriyorum ki. Hep aynıyım hiç değişmedim ilgi konusunda, cinselliğimizde filan da bir değişim olmadı. Ben nazlı kaprisli bir insan da olmadım gebelikten sonra hep aynıyım aksine o bana naz yapıyor ve ben anlayışla karşılıyorum. Bu ruh hali diğer arkadaşların eşlerindeki ruh haliyle aynı sanırım bazı şeylere psikolojik olarak hazır değildi ona bağlıyorum örnekleri gördükten sonra :)
Canım benim doktorum agri sanci kanama olmadıgı sürece son aya kadar yapabilirsin dedi sanırım bu 35-36 haftalar falan yapiyor
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
bende diyorumki hem 9 ay 10 gün diyorlar hemde 40 hafta diyorlar uyuşmuyo nasıl oluyor diye düşünüyordum... ilk kızımı 41.haftada doğurmuştum....10aydan fazla die düşnmüştüm.... mantıklı bir tablo.....
Canım bir ay 28 gün değil ki 30 ve 31 gün ortalama. 40 hafta 280 gün yapıyor. 270 i 30 a böl 9 yapar ve 10 ekle 280 yapar :) yani 9 ay 10 gün oluyor tam. Bu da 40 yapar kendimi Devlet Bahçeli gibi hissettim birden hihihihihih
Saol canım zaten devlet adamı gibisin maşallahhhh sendende çok şeyler öğreniyoruz........ gün olarak bende böyle biliyordum daa hafta olarak düşündüğümde hiç mantıklı gelmiyordu....hani 1 ay 4 hafta yaaa
merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladımEki Görüntüle 723676
Çok şükür canım. Çok sevindim sıkıntının gitmesine. Rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsinöncelikle sevincimi paylaşan tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederim, iki gündür kuş gibiyim, üzerimden bir tonluk yük kalktı, çünkü doktorların açık açık bu iyileşmez dediği şey iyileşti,
bundan sonra kabuslarım da biter inşallah, rüyalarımda sürekli bebeğime dokunamıyordum, çok küçüktü tutamıyordum,
biraz zayıf yine de ama haftasıyla uyumlu dediği için çok takmıyorum,
nickicim en yakın zaman da senin, mulberrynin, stacımın, 5N1Ke ve diğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımın da güzel haberini alırız inşallah, dualar boşa çıkmayacaktır,
senin değerlerin de benimkilere yakınmış, benim şu an bir damarda hiç önemli olmayacak kadar azmış, diğeri ise %40 kapasite ile çalşıyomuş:):):) ama bu bile fazlasıyla yeterli
kan sulandırıcı, bol yürüyüş yapmam, bol proteinli beslenmem ve uyguladığım limon kürünün çok etkisinin olduğunu düşünüyorum ve tabi dualar,
güzel haberlerini beliyorum canım seninde.
Dualarımız seninle canım. Moralini yüksek tut bol bol dinlen. Önemli olan bebişinin odası eşyası değil sağlığı. Hele bi sağlıcakla hayırlı zamanda kucağına al istediğini alırsın.Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladımEki Görüntüle 723676
teşekkür ederim canım en güzelleri sizin olsun inş..Çok güzelmiş güle güle kullan:)
Çok şükür canım. Çok sevindim sıkıntının gitmesine. Rabbim zamanında sağlıklı doğum nasip etsin
Dualarımız seninle canım. Moralini yüksek tut bol bol dinlen. Önemli olan bebişinin odası eşyası değil sağlığı. Hele bi sağlıcakla hayırlı zamanda kucağına al istediğini alırsın.
Annem bana öyle diyo çıplakmı kalacak çocuğunuz çok stres yapma diyo.
Canım güle güle uyusun büyüsün bebişin çok beğendim. Nerden ve ne kadara aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?