- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.601
teşekkür ederim canım en güzelleri sizin olsun inş..
teşekkür ederim canım.. babam doğum hediyesi aldı komple odasını.. fiyatını bilmiyorum.. markası bebe decor.. havuç mağazasından alındı :)
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
Canım benim hiç stress yapma her şey çok güzel olacak üzülme odasını da yavaş yavaş hazırlarsın doğduğunda odası olmazsa bebeğin üzülmez dert etme... Erken doğarsa da sen baş edebilirsin biz çok güçlüyüzSevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
MaşallahhhMerhaba anneler.Biz kızımla doktor ablamıza bir merhaba diyip geldik.28 haftamız bitmiş.1148 gr. olmuşuz.Boyumuz 38 cm.Benim kızım şu anda makat gelişli gözüküyor.Bakalım birdahaki kontrole kadar pozisyon değiştirecek mi.Şimdi yazdıklarınızı okuyalım bakalım.
merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladımEki Görüntüle 723676
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladımEki Görüntüle 723676
kızlar ya hakkaten bizde böyle birşey mi yayınlasak, doğumdan önce bütün eşdost akrabalara göndersek
Lohusalık Bildirisi?
Faruk çeliğe de bak heleeee
6 ay doğum iznini şahsen doğru bulmuyorum
Memurhaber.com - Doğum izninin karar aşamasında olduğunu şu günlerde bu süreci değerlendiren Faruk Çelik, 6 aylık doğum izin süresini doğru bulmadığını açıkladı.
İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in o açıklamaları...
Konu Başbakanla yarın değerlendirilecek. Aile bütünlüğü çok önemli. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapmamız gerekiyor. Çalışan kadınlar için doğum izninin 6 aya çıkarılmasını şahsen doğru bulmuyorum. 6 ay çok uzun. Daha farklı bir zaman olabilir. Prim desteği verilebilir. Çalışan kadınlara 24 hafta izin kadın istihdamını zorlaştırır. Bu konuyu tüm kesimlerle birlikte neticelendirmek gerekiyor.
Tuzu kuru dedikleri bu olsa gerek. Bi düşünsün bakalım zamanında annesi çalışsa 3 aylık iken onu beşiğine bırakıp işe gitse o nasıl büyürdüFaruk çeliğe de bak heleeee
6 ay doğum iznini şahsen doğru bulmuyorum
Memurhaber.com - Doğum izninin karar aşamasında olduğunu şu günlerde bu süreci değerlendiren Faruk Çelik, 6 aylık doğum izin süresini doğru bulmadığını açıkladı.
İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in o açıklamaları...
Konu Başbakanla yarın değerlendirilecek. Aile bütünlüğü çok önemli. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapmamız gerekiyor. Çalışan kadınlar için doğum izninin 6 aya çıkarılmasını şahsen doğru bulmuyorum. 6 ay çok uzun. Daha farklı bir zaman olabilir. Prim desteği verilebilir. Çalışan kadınlara 24 hafta izin kadın istihdamını zorlaştırır. Bu konuyu tüm kesimlerle birlikte neticelendirmek gerekiyor.
canım çok üzüldüm gerçekten...geçmiş olsun mu demeliyim bilemedim..umarım herşey yolunda gider ve erken doğum olmaz,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız yine :)
bi kaç gündür keyifsizim yine ve dünden beri kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi sancı oluyor ara ara...korkmaya başladım...bu dönemler artık tehlikeli bizim için ve ben üzülmeye,strese girmeye devam ediyorum...
cumartesi kontolümüz var,umarım bana da erken doğum riski fln demez doktor...
kızımı çok merak ediyorum,özledim...ah yavrum benim neler çekti benle birlikte..inşallah doğunca ona ihtiyacı olan huzurlu ortamı sağlayabilirim....
bugün çok ağladım sabah...eşimin gömleklerine sarılıp
ben onu çok sevdim hep ve seviyorum da....ama o kadar çok şey yaşadık ki yıprandık,tükendik...
neyse hepinize sevgiler...kendinize dikkat edin...
Kızlar mutfakta yemek yapıyordum İdoş kıpırdamaya başladı ben de konuşuyodum O'nla cam da açık yan komşu bahçesiyle ilgileniyodu beni gördü konuşurken acaba deli olduğumu düşünmüş müdürBen doktorun dediğini yapıyorum konuş seni duyuyo dedi ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?