2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşlerinizle ilgili yazdıklarınıza çok güldüm:))
hele şu amca abi meselesine

hafta sonu oğlumla dışarı çıktılar. yeni çocuklar görmüşler 5-6 yaşladında. bizimkini oynatmışlar. bana anlatırken diyorki bu çocukları çok sevdim daha önce görmemiştim. çok ta saygılı efendiler. bana abi dediler :))) bende dedim ne diceklerdi, amca demediler abi dediler diyor sevinmiş garibim :)))))))

Canım emin ol bu yazını okuyan herkes senin için dua edecek, ama sana da çok iş düşüyor. Aklına olumsuz şeyleri getirme artık, seni üzen şeyleri düşünme, doktorunun dediği gibi yat dinlen, bol bol suyunu iç, vitaminlerini al, güzelce beslen ki bebeğin erkende doğacaksa en iyi kiloda doğsun. Bak en son gittiğim doktor kontrolünde 29, 30 haftadan sonra artık bebek doğduğunda kendi kendine yaşayabilecek duruma gelecek demişti bana, hatta bende erken doğum riski falan mı var demiştim. O da sadece söylüyorum dedi, neyse lütfen kendini yıpratma, senin için alışverişe çıkabilecek birileri vardır mutlaka çevrende onlara söyle mesela prematüre bebek kıyafetleri alsınlar senin için .. Bu süreçte sen önce kendini sonrada bebeğini düşün, iyi bakın kendinize.

kızlar size bişey danışmak istiyorum. güzel bir güneş kremine ihtiyacım var. doktoruma sordum solante pregna önerdi. şimdi düşünüyorumda birde oğlum için ihtiyacım var. bu krem çocuklara olmaz herhalde. çocuk kremi alıp beraber kullanmak daha mantıklı geliyor. meneral bazlı, alkolsüz, parfümsüz, parabensiz ikimizn kullanabileceği güneş kremi biliyormusnuz?

buradaki sayfaları kaçırabiliyorum. özel msg olarak da yazarsanız çok sevinirim..

Canım benim hiç stress yapma her şey çok güzel olacak üzülme odasını da yavaş yavaş hazırlarsın doğduğunda odası olmazsa bebeğin üzülmez dert etme... Erken doğarsa da sen baş edebilirsin biz çok güçlüyüz Bu arada bebeğin beslenemez falan diye de düşünme annem bana hamileyken hiç beslenememiş ve ben 1.900 doğmuşum doktor yaşamaz demiş benim için , her şey annenin özverisiyle oluyor unutma ...
Maşallahhh döner daha annesi takılma şimdiden pozisyonuna :)

Çok şirinmiş Hera güle güle kullansın bebeğin mışıl mışıl uyusun içinde

Faruk çeliğe de bak heleeee

6 ay doğum iznini şahsen doğru bulmuyorum
Memurhaber.com - Doğum izninin karar aşamasında olduğunu şu günlerde bu süreci değerlendiren Faruk Çelik, 6 aylık doğum izin süresini doğru bulmadığını açıkladı.

İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in o açıklamaları...

Konu Başbakanla yarın değerlendirilecek. Aile bütünlüğü çok önemli. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapmamız gerekiyor. Çalışan kadınlar için doğum izninin 6 aya çıkarılmasını şahsen doğru bulmuyorum. 6 ay çok uzun. Daha farklı bir zaman olabilir. Prim desteği verilebilir. Çalışan kadınlara 24 hafta izin kadın istihdamını zorlaştırır. Bu konuyu tüm kesimlerle birlikte neticelendirmek gerekiyor
.

canım çok üzüldüm gerçekten...geçmiş olsun mu demeliyim bilemedim..umarım herşey yolunda gider ve erken doğum olmaz,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız yine :)

bi kaç gündür keyifsizim yine ve dünden beri kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi sancı oluyor ara ara...korkmaya başladım...bu dönemler artık tehlikeli bizim için ve ben üzülmeye,strese girmeye devam ediyorum...

cumartesi kontolümüz var,umarım bana da erken doğum riski fln demez doktor...

kızımı çok merak ediyorum,özledim...ah yavrum benim neler çekti benle birlikte..inşallah doğunca ona ihtiyacı olan huzurlu ortamı sağlayabilirim....

bugün çok ağladım sabah...eşimin gömleklerine sarılıp

ben onu çok sevdim hep ve seviyorum da....ama o kadar çok şey yaşadık ki yıprandık,tükendik...

neyse hepinize sevgiler...kendinize dikkat edin...

hera ne şirin bişey o öyle ya minik bebişin huzurla uyusun onda bayıldım bayıldımmm

Kızlar bizim için pasta yapmışlar size ikramım olsun..

Eki Görüntüle 723416

Offffff çok güzel görünüyor.Şimdi olsada yesem.

kızlar ya hakkaten bizde böyle birşey mi yayınlasak, doğumdan önce bütün eşdost akrabalara göndersek
Lohusalık Bildirisi?

Bu bildiri tam benlik.Benim duygularım.Kalabalıktan hiç hoşlanmam.Hele yeni doğum yapmışken.Beni minik meleğimle başbaşa bıraksınlar.

Kızlar yazılanları daha fazla okuyamayacağım çooook uykum geldi.Biraz uyuyayım sonra okumaya devam ederim.

evet tecrübeli canım zaten dediğim gibi normalde de hastalıklara karşı falan sogukkanlıdır sakin tedbirli bi yapısı var.bunda gelmeyeceğim hastahanenin bahçesinde bekleyeceğim manyakmıyım strese sokuyorum kendimi diyor ama ben eşimi tanıyorum beni yanlız bırakmaz.ben istesem dogumhaneye bile girer de ben istemiyorum.ona çok güveniyorum bu sefer kimseye söylemeyelim kendimiz gidelim dogum olunca arar söylersin nede olsa evle hastahane arası 15 dakika gelirler diyorum bide özel hastahane bebegin ilk bakımlarını onlar yapıyorlar ama benimki söylemeden duramaz bide bu huyu var

gerizekalı yaaaaa erkek işteee kadsın halinden ne anlar.. o evliyse karısı çalışmıyodur ki bu sözleri söyleyebilmiş.. prim desteği istemedik biz bebeklerimizle uzun zaman geçirmek istedik. allahın cezasııı asmak lazım böylelerini

canım güle güle kullan prensesinle..çok güzelmiş :))

Son düzenleme:
Tuzu kuru dedikleri bu olsa gerek. Bi düşünsün bakalım zamanında annesi çalışsa 3 aylık iken onu beşiğine bırakıp işe gitse o nasıl büyürdü
Kızdım yaaaa

Canım eşinle aran umarım minik kelebeğin ile beraber daha da güzel olacak. Geçmişi çok gündeme getirmeyin canım. Gelecek size hep mutluluk getirsin

Kızlar mutfakta yemek yapıyordum İdoş kıpırdamaya başladı ben de konuşuyodum O'nla cam da açık yan komşu bahçesiyle ilgileniyodu beni gördü konuşurken acaba deli olduğumu düşünmüş müdür Ben doktorun dediğini yapıyorum konuş seni duyuyo dedi ama yaaa

canım dualarımız seninle inşalalh yavrunu vakti zamanında saglıklı bi şekilde kucagına alırsın stres yapmamaya çalış bende odasını dogumdan sonra yapacagım bunlar can sıkılacak konular değil o saglıklı olsunda inanki diger şeyler bir bir olur .elbetteki her anne gibi herşeyin en iyisini istiyorsun içindeki hevesleri yaşamak istiyorsun normal anlıyorum seni ama asıl önemli olan inşallah sende bebeğinde saglıklı bi şekilde vakti zamanında birbirinize kavuşursunuz

Ama canım sen tek değilsin ki 2 kişisiniz. Eğer öyle düşünürse gözlerinde problem varır. Görmüyomu senin minnoşunu.
Tabiki duyuyo anneciğini. Ben de meleğimle işte olduğum için o kıpırdadıkca akşama kadar duygusal güçle konuşuyorum elimi karnıma koyup. Hissediyodur heralde

canım bence vakit kaybetmeden bi aile terapistinden yardım istemelisiniz üstesinden gelemeyebilirsiniz bazen olaylar arapsaçına döner ve dışarıdan birisinin müdahalesi işe yarar hele ki bi uzmanın.şuan seninde meleğininde huzura ihtiyacı var benim görümcem 6 ay ayrı kalıp boşanmak için 2. gittikleri mahkemeden aile terapisti sayesinde çözüm bulup birbirlerini anlayıp evliliklerini kurtardılar.kendini toparla ve eşini muhakkak buna ikna et inşallah işe yarayacaktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…