2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bin kişi gezi parkındaki ağaçlar için canlarını ortaya koyuyor. 1 kişi geliyor evimin karşısında ki ormanı cayır cayır yakıyor canımdan can kopuyor şuan ve söndürmek için hiç bir çaba yok.. ağaçlara mı üzüleyim ordaki hayvanlara mı .. ben böyle diktatörlüğünnnn güya yeşili seviyormuşş tabi canım doların yeşilini seviyor bunlar....

selam kızlar çalışan anneler 32. hafta çalışabilir raporunu ne zaman alıyorsunuz ben öğretmenim benimki yaz tatilinden dolayı yanıyor erken alabilen varmı raporu 1.2.hafta erken verseler keşke

bizim aktaracağımız hiçbir hafta yok

canım kaçırmışım köpeğine üzüldüm yazık ama çok şanslı senin gibi birisi bakıyor ona şu anda çabucak iyileşir zaten yalamaya başladıysa

off bu olmadık şeyleri çekmiyor mu can! oof ki ne off! İyi bir şey değil ama..benimde canım hani açılınca fışşşş diye ses çıkaran asitli koyu renkli içecek ve yanında tırtıklı yuvarlak yok yok hatta şekli farketmez o kıtır kıtır şeyden istiyoo

Aynı hikaye bizde de yaşanıyor. İllaki o tarz bir şey almak istiyorsam bütün çerezlerden ve meyvelerden alabilirmişim. İyidee onları istemiyorum kiiiii! Ama arada kaçamak yapıyorum ben..çikolata ve bisküvi falan yiyorum. Tatmin etmesede hiç yoktan iyidir diyorum işte

canım benim normalde doğum 17 ağustos ama ultrason 1 hafta ileri gebeliğin başından beri o yüzden senle yaklaşık aynı gün görünüyor doğumumuz. doktor isterse ultrason tarihine göre yazabiliyor ben sordum ultrasona göre 17 haziran pazartesi 32+0 oluyormuşum o gün yazacakmış gerçi bana pek bir faydası yok sonuçta okulu kapatıyoruz doktoruna sor ultarasona görede sat tarihine görede yazabilir ok :)

ne güzel herkes iyi yada kötü birşeylere aşeriyor :) bende ise tam tersi canım hiç o zararlı şeyleri istemiyor gerçi faydalı şeyler de istemiyor mümkünse sebze olsun ne et ne tavuk ne balık ne cips kola nutella hepsinden nefret eder oldum. eşim bile dalga geçiyor hamilelikte nasıl böyle oldun diye sürekli birşeyler alıp getiriyordu ye canın ister diye baktı yok ben yemiyorum kendi yiyip hepsini kilo alıyor artık o da vazgeçti:) aslında özeniyorum sizlere zararlıda olsa canım yiyecek birşeyler cekse keşke :)

kızlar ben tansiyon yüksekliği yaşamaya başladım özellikle de akşam olunca çıkıyor benim tansiyon benzer durum yaşayan var mı?

kızlar ben tansiyon yüksekliği yaşamaya başladım özellikle de akşam olunca çıkıyor benim tansiyon benzer durum yaşayan var mı?

aynı sorunu bende yaşıyorum.. düşüyor mu çıkıyor mu bilmiyorum.. doktorumu aradım senin tahminin tansiyon ama tansiyonda olmayabilir dedi. tansiyon aleti alıp sabah akşam ölçüp not etmemi istedi.. yarın başlayacağım ölçmeye fakat sabahları iyiyim akşama doğru yattığım yerden gözlerimde böyle beyaz beyaz noktacıklar çıkıp çoğalıyor

Ben en basindan beri carpinti ve yuksek tansiyondan sıkıntisi cekiyorum onun icin en basjndan beri balik hapi kullaniyorum tansiyonu duzenliyormus doktoruna bir sor istersen

faydali bsey istemiyrm napaym vla bnde cikolata flan yiyorm o kdarda kasmam..hem marketr goturyo cnn ne istersen al diyo istedgmi alinca elimden aliyo senn o dedgn seyde geliyo ara ara aklima snra unutuyrmm

Eki Görüntüle 724564
bu da benim tontiş, nasıl başarmışsa ayağı alnına değiyor

Maşallah dünya güzeliii
Sizin bebişlerinizin böyle net yüzlerini gördükçe eşime kızıyorum gerek yok gerek yok deyip durduğu için
Kaç paraysa verip yaptırıcem huleyyyyn
issssyeeeaaaaannnnnn

Oy kuzuuuuuu kıyamam canım benim
Arastacım hiç üzülme, bizim salak o işi kendi kendine yapıyor bazen. Nedense tırnak yeme huyu hortluyor arada. Yarına çok daha iyi olur oğluşun, canını sıkma... Geçmiş olsun...

Gösterimizi yaptık çooooook şükür. 2 grup da çok güzel hazırlanmıştı. Herkes çok memnun kaldı çok şükür, allahım utandırmadı bizi... Eğlenceli, komik ve duygusal anlar yaşadık. Yaramazlar herkesin önünde gene kudurdular Anneleri nihayet hak verdi bize, sene sonu da olsa
Güzel bir sene oldu bütün zorluklarına rağmen. Hey gidi günler heyyyyyyy

Offfffffffffff o kadar çok şey yazabilirim ki şu an zor tutuyorum kendimi!!!!!!!!!
Hele bugün haberleri izledim kahroldum... Dünya gözüyle görsek cezalarını çektiklerini...

ben yarın sabah oğlumu görcem inşallah merakla bekliyorum daha yüzünü göremedikte bıdığın :) ben haberlere bakmıyorum anladığım kadarıyla iyi de yapıyorum yine üzücü şeyler olmuş belli ki.allah kötülük yapanların yanına koymaz inş.ya kızlar bende ultrason cd si almak istiyorum ama benimki yüzünü hiç dönmüyo ki o yüzden doktoruma söylemedim bile.nasıl alcam ben onu bu durumda bilen var mı

CANIM ÜZÜLDÜM YAVRUM DİLİ DE YOK Kİ ANLATSIN ACISINI GÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR. biz böyle düşünüyoruz ama hayvanoğluhayvanlar ne yapıyor bakın... köpeğe gaz sıkan polis - Google'da Ara türk ya da yabancı ne fark eder ? önemli olan yapılan yanlış

canım dikkat et az ve sık yemek yiyip tansiyonunu dengeye tutumaya çalış. muhtemelen insan tüm gün acıkınc akşam çok yiyor yorgunluğun etkisiyle de iyice çıkıyor.
bana da arada bayılma hissi falan oluyor gözlerimin kenarı pırpırlanıyor falan ama düşüyormu yükseliyormu anlamıyorum

Kıyamam yaaaa insanın içi paramparça oluyor, geçmiş olsun canım. Ama çabuk toparlar merak etme

Canim benim kıyamam ona ben ya gecmis olsun benim yerime op yavruyu olur mu?

geçmiş olsun arasta umarım en kısa zamanda iyileşip koşturmaya başlar bıdık

ayy kıyamam ben o yavruya çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışınız vallaa. kanı durdurabilmişin neyseki. şimdi o kendi kendini tedavi eder.

canım kaçırmışım köpeğine üzüldüm yazık ama çok şanslı senin gibi birisi bakıyor ona şu anda çabucak iyileşir zaten yalamaya başladıysa

Çok teşekkür ederim hayvansever arkadaşlarım benim :) Aldım oğluşumu ablamlara getirdim. Ablamın köpeği var onla iyi anlaşıyolar. Acısını unutur da oynar diye düşündüm. Sanki şuan daha keyifli gibi, oyun oynamaya çalışıyor. Redcim gördüm görmez olaydım. Hayvanlara keyfi olarak eziyet eden her türlü insandan tiksiniyorum. Av meraklısı amca oğlumla yıllardır konuşmuyorum. Ve tek duam bu insanlar hayvana yaptığı eziyetin 10 katını çeksin burda da öbür tarafta da. Zaten Antlaya'da olan olaylar beni ziyadesiyle gerdi.Ben köpeğimi hiç kimseye vermedim eğitsin diye, nasıl güvenip de bırakırlar öyle yerlere. O köpeklerin sahiplerine de çok kızgınım.

Daha iyi olmasına sevindim canım :) Sen de rahatlamışsındır...

Evet daha iyiyim :) 3 ayağının üzerinde yürümeyi öğrendi. Hayvanların en güzel özelliği bize göre daha hızlı iyileşmeleri, doğumları vs. herşeyleri bize göre daha hızlı oluyor. 1-2 güne yeni tırnak çıkar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…