- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.321
off bu olmadık şeyleri çekmiyor mu can! oof ki ne off! İyi bir şey değil ama..benimde canım hani açılınca fışşşş diye ses çıkaran asitli koyu renkli içecek ve yanında tırtıklı yuvarlak yok yok hatta şekli farketmez o kıtır kıtır şeyden istiyoovlaa o dedgm seyı ıstemkten bı tarafmm sıstı :) yok sırf boyaymıss yok zararlıymıss dosdogru bsey ısteseymısmm canını yeseymısmm fızana gdermıss :) dogurduktan snra acısını cıkarıcamm vlaa markettekıler soyler dıye kndımde alamıyrmm cnku dıyoo onlara...
kız aynen yaa 7-8 gün oluyor beraber markete gittik ben orda ne kadar zararlı ne varsa canım istiyoooor diye sızlanıyorum ama önden gitmiş hiiiiç arkaya bakmıyor.bende küçük çocuk gibi iç çeke çeke nahvoldum. sonra döndü arkaya birde gülüyor yok sana zararlı şeyler ağlama arkada kendimi kötü hissediyorum sonra benim başımı yiyorsun tartıya çıkınca diyor.
selam kızlar çalışan anneler 32. hafta çalışabilir raporunu ne zaman alıyorsunuz ben öğretmenim benimki yaz tatilinden dolayı yanıyor erken alabilen varmı raporu 1.2.hafta erken verseler keşke
bizim aktaracağımız hiçbir hafta yok
kızlar ben tansiyon yüksekliği yaşamaya başladım özellikle de akşam olunca çıkıyor benim tansiyon benzer durum yaşayan var mı?
kızlar ben tansiyon yüksekliği yaşamaya başladım özellikle de akşam olunca çıkıyor benim tansiyon benzer durum yaşayan var mı?
off bu olmadık şeyleri çekmiyor mu can! oof ki ne off! İyi bir şey değil ama..benimde canım hani açılınca fışşşş diye ses çıkaran asitli koyu renkli içecek ve yanında tırtıklı yuvarlak yok yok hatta şekli farketmez o kıtır kıtır şeyden istiyoo
Aynı hikaye bizde de yaşanıyor. İllaki o tarz bir şey almak istiyorsam bütün çerezlerden ve meyvelerden alabilirmişim. İyidee onları istemiyorum kiiiii! Ama arada kaçamak yapıyorum ben..çikolata ve bisküvi falan yiyorum. Tatmin etmesede hiç yoktan iyidir diyorum işte
Günaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
bin kişi gezi parkındaki ağaçlar için canlarını ortaya koyuyor. 1 kişi geliyor evimin karşısında ki ormanı cayır cayır yakıyorcanımdan can kopuyor şuan ve söndürmek için hiç bir çaba yok.. ağaçlara mı üzüleyim ordaki hayvanlara mı .. ben böyle diktatörlüğünnnn güya yeşili seviyormuşş tabi canım doların yeşilini seviyor bunlar....
CANIM ÜZÜLDÜM YAVRUM DİLİ DE YOK Kİ ANLATSIN ACISINIGünaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
Kıyamam yaaaa insanın içi paramparça oluyor, geçmiş olsun canım. Ama çabuk toparlar merak etme
Canim benim kıyamam ona ben ya gecmis olsunbenim yerime op yavruyu olur mu?
geçmiş olsun arasta umarım en kısa zamanda iyileşip koşturmaya başlar bıdık
kızlaarr biz bugün SEYYAH la buluşuyoruzağustos annelerinden daha önce buluşan var mıydı bilmiyorum ama güzel bir buluşma olacağı kesin 2 koca göbüş dolanalım bakalım millet de güzellik görsün
Canım çok üzüldüm(( Geçmiş olsun. Merak etme o yalayarak iyileştirir kendini...
Çok güzelsiniz hanımlarrbeğendim canım kıyafetlerinizi. Kuşaklar da takım sanki anne kız
Canım doktoruna sonuçları gösterince tatmin olur artık heralde. Bu kadar tutarsız da olunmaz kiii
Çokkkk güzeller canım. Dönence bitincede paylaş olur mu
Aynı dert bende de var. İşteyim 5,30 da evde olurum. Hiç yemek yapasım da yok.
Sanırım mercimek çorbası ve semizotu yapıcam
ayy kıyamam ben o yavruya çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışınız vallaa. kanı durdurabilmişin neyseki. şimdi o kendi kendini tedavi eder.
canım kaçırmışım köpeğine üzüldüm yazık ama çok şanslı senin gibi birisi bakıyor ona şu anda çabucak iyileşir zaten yalamaya başladıysa
Maşallah dünya güzeliii
Sizin bebişlerinizin böyle net yüzlerini gördükçe eşime kızıyorum gerek yok gerek yok deyip durduğu için
Kaç paraysa verip yaptırıcem huleyyyyn
issssyeeeaaaaannnnnn
Oy kuzuuuuuu kıyamam canım benim
Arastacım hiç üzülme, bizim salak o işi kendi kendine yapıyor bazen. Nedense tırnak yeme huyu hortluyor arada. Yarına çok daha iyi olur oğluşun, canını sıkma... Geçmiş olsun...
Gösterimizi yaptık çooooook şükür. 2 grup da çok güzel hazırlanmıştı. Herkes çok memnun kaldı çok şükür, allahım utandırmadı bizi... Eğlenceli, komik ve duygusal anlar yaşadık. Yaramazlar herkesin önünde gene kudurdularAnneleri nihayet hak verdi bize, sene sonu da olsa
Güzel bir sene oldu bütün zorluklarına rağmen. Hey gidi günler heyyyyyyy
CANIM ÜZÜLDÜM YAVRUM DİLİ DE YOK Kİ ANLATSIN ACISINIGÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR. biz böyle düşünüyoruz ama hayvanoğluhayvanlar ne yapıyor bakın... köpeğe gaz sıkan polis - Google'da Ara türk ya da yabancı ne fark eder ? önemli olan yapılan yanlış
Daha iyi olmasına sevindim canım :) Sen de rahatlamışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?