2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bna oyle bsey dıymemz vlaa ben hamıle halımle nazını cekemem onun :) o da bılıyo zatenn hc ses cıkarmıyo bna kuzum yaaa bn naz ypıyrm bol boll..sıkayet edıyo bnı zaten kızm sen dogda bnde su temızlık ısınden kurtulayım artık dıyee:)

Kızlar bişi sorcam su gibi akıntı olduğu zaman test için eczaneden bi pet aldığını soylemişti arkadaşlar.. Onun adı neydı acaba bende de oldu da çok merak ettım doktoruma da ulaşamadım iş cıkısında eczaneden alıyım diyorum:/

merhaba kızlar;

3 gündür iş seyahatindeydim. herkes havuza denize girerken ben onları izledim. yüzmeyi bukadar çok severken öyle bir ızdırap geldiki anlatamam
eşim mikrop kaparım diye havuza girmeme izin vermedi. doktor yüzebilirsin diyo oysaki
neyse formdan da uzak kaldım herkes iyidir inşallah

aslında var canım yaa ama hormonludur sanırım bende de öle aşerme falan olmadıı ama canım istiyooo acıkınca ,oda aşermek sayılmaz sanırımmm

hormonlu mormonlu nefsimizi körlese yetcek bencede cnm bizim bu hallerımız aşerme sayılmaz acıkınca oluyorr hani bi reklam var ya acıkınca kafamm ....... gider

hormonlu mormonlu nefsimizi körlese yetcek bencede cnm bizim bu hallerımız aşerme sayılmaz acıkınca oluyorr hani bi reklam var ya acıkınca kafamm ....... gider

öle valla cok detay düşünürsek hic bişiy yemememiz lazımmbugün hava sıcakk ve canım hic bişiy istemiyooo ha bire su içmekten şiştimmm ilerki zamanlardaaa nasıl olcakk yaa amaninnn panik haliii başladı sıcakda ben pek yemekte yiyemem nasıl nefes alcaz Allahım yardımcımız olsun...
bugünde kızım öle hareketlikiii içerde futbol maçı var dersinn güm pat tepik yemekten bi hal oldum güclenmiştee artık acıtıyoo vallaabu pıtırcanlarııı sağlıkla bi doğursakkk yaa zamanında ama hemencik gecsin doğuruyim istiyom valla

aslında var canım yaa ama hormonludur sanırım bende de öle aşerme falan olmadıı ama canım istiyooo acıkınca ,oda aşermek sayılmaz sanırımmm

cucu bnm canm neler ıstıyoo asermenn sınırlarını zorluyrmm bazenn :) ama hc yararlı bısey ıstemıyo cnm...soyluyrmm esımde almıyoo dosdogru bısey ıstemıyosnn dıye...bak o sey gne aklıma gldıı delırebılırmm :)

keyfini cıkar aşermenin ddicem ama eşin almıyomuşşş valla ne diyimm kız bosver yap sen arada kaçamak kendi kendine al ye nefsini körelt...
ben acıkıncaa canım bişiyler istiyooo oda açlıktan saçma sapan seyler oda asermek sayılmazz valla ben zararlıda olsa canım isteyince az az yiyorum içiyorumm napalım yaa hamileyiz diyee insanızz yanee can bu cekiyooo zararlı seyler nedense ama hep zararlı seyler cekiyoo canımızzzzz

cnm o pedn ne oldugunu bılmıyrmm ama..bn ablama sordmm dedıkı su geldgndee hıssedersnn hanı adet oldugnda akar yaa onun gbı dedı...bn htrlıyrmm ablamn suyu glmeye bsladgnda devmlı aktıı htta pantolonu sırılsıklamdıı...bnmde oluyo ama tuvaletten cknca..bn onun ıdrar olduguu anlıyrmm..bı kokusu olurmuss o sıvınn ayrıca..bde artık sıcaktan terlıyrzz nemlenıyoo camasr blkı oyle bseydrr panık ypmaa hemen

ne kadar şansızım ben ya 1 ay bebeğimin eşyaları gelicek diye bekle 2 haftada bugün yarın diye salla. bugün geldiler kurmaya bi tek gardrobu kuruldu. şifonyeri ile karyolasının parçaları yanlış gelmiş. bırakıp gittiler daha sonra tekrar gelicez diye ühühühühühüh

vlaa o dedgm seyı ıstemkten bı tarafmm sıstı :) yok sırf boyaymıss yok zararlıymıss dosdogru bsey ısteseymısmm canını yeseymısmm fızana gdermıss :) dogurduktan snra acısını cıkarıcamm vlaa markettekıler soyler dıye kndımde alamıyrmm cnku dıyoo onlara...

al-sense o pedin adını aminiyosentez testi diye satılıyor üç tane ped var içinde

ozaman sabretmekten başka yapıcağın bişiy yokk canım doğuruncaa bolca yersin içersinn canın ne cektiysee
kıs senin eşinde ajan gibi markettekilerii bile ayarlamışş amaninn işin zorr

kız neymiş o boyalı şey çatlıycam meraktannnn

komşuna söyle alsın ne haberi olacak kocanın amannn sende herşeyi bilmeseler de olurrrr

Son düzenleme:

öle deyipte şansını köreltme tatlımmhepsi olur böle seyler için kendinide meleğinide üzme bencee

kız neymiş o boyalı şey çatlıycam meraktannnn

polıcım soylımm cnm da smdı bı krızz yaratmak ıstemıyrmm seven olurr canı ısterr ustu kapalı anlatmaya calısayımm...meyve aromalı oluyo hayvan sekıllerı flan oluyo lastık gbıı renk renklı :)) adını soylemedmm kızlar ama bakınnn :):)

angysangel doğum günün kutlu olsu şimdiden ben hafta sonu girmiyorum
kocan sana doğum günü hediyesi olarak o boyalı şeyden alıyomuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…