- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.281
Ya canım ne kadar şanslısın maşallah! Benim kocişimde keşke böyle bu kadar ilgili olsa..yani hakkınıda yemeyeyim şimdi..ilgili ama senin bu yazdıklarının çeyreği kadargeçen ayağını burktu..Allah'ım resmen ayakta kaldım. Su getir,buz getir,ayağım aşada oldu yukarı kaldırmamız lazım..ayyyyy! Sonra sakız vardı ağzında 'aşkıım ağzım yoruldu'diye seslenmez mi!!Neyse geldim sakızınıda aldım.Beni yorduğunu farketti 'Aşkitellam iyiki ben hamile olmuyorum..sen bi kere bile benden bişii istemedin' demez mi! Ağzını yüzüne yediğim yaa
aslında var canım yaa ama hormonludur sanırım bende de öle aşerme falan olmadıı ama canım istiyooo acıkınca ,oda aşermek sayılmaz sanırımmm
hormonlu mormonlu nefsimizi körlese yetcekbencede cnm bizim bu hallerımız aşerme sayılmaz acıkınca oluyorr hani bi reklam var ya acıkınca kafamm ....... gider
aslında var canım yaa ama hormonludur sanırım bende de öle aşerme falan olmadıı ama canım istiyooo acıkınca ,oda aşermek sayılmaz sanırımmm
cucu bnm canm neler ıstıyoo asermenn sınırlarını zorluyrmm bazenn :) ama hc yararlı bısey ıstemıyo cnm...soyluyrmm esımde almıyoo dosdogru bısey ıstemıyosnn dıye...bak o sey gne aklıma gldıı delırebılırmm :)
Kızlar bişi sorcam su gibi akıntı olduğu zaman test için eczaneden bi pet aldığını soylemişti arkadaşlar.. Onun adı neydı acaba bende de oldu da çok merak ettım doktoruma da ulaşamadım iş cıkısında eczaneden alıyım diyorum:/
keyfini cıkar aşermenin ddicem ama eşin almıyomuşşş valla ne diyimm kız bosver yap sen arada kaçamak kendi kendine al ye nefsini körelt...
ben acıkıncaa canım bişiyler istiyooo oda açlıktan saçma sapan seyler oda asermek sayılmazz valla ben zararlıda olsa canım isteyince az az yiyorum içiyorumm napalım yaa hamileyiz diyeeinsanızz yanee can bu cekiyooo zararlı seyler nedense ama hep zararlı seyler cekiyoo canımızzzzz
ben haftasonları gezmekten foruma giremediğim için senin doğum gününü de şimdiden kutluyorum canı. her yaşın öncekinden daha güzel olsun, doğum günün kutlu olsun...
Kızlar bişi sorcam su gibi akıntı olduğu zaman test için eczaneden bi pet aldığını soylemişti arkadaşlar.. Onun adı neydı acaba bende de oldu da çok merak ettım doktoruma da ulaşamadım iş cıkısında eczaneden alıyım diyorum:/
çok teşekkür ederim cnm umarım hepimiz mutlu yıllar yaşarız bebişlerimizle
vlaa o dedgm seyı ıstemkten bı tarafmm sıstı :) yok sırf boyaymıss yok zararlıymıss dosdogru bsey ısteseymısmm canını yeseymısmm fızana gdermıss :) dogurduktan snra acısını cıkarıcamm vlaa markettekıler soyler dıye kndımde alamıyrmm cnku dıyoo onlara...
vlaa o dedgm seyı ıstemkten bı tarafmm sıstı :) yok sırf boyaymıss yok zararlıymıss dosdogru bsey ısteseymısmm canını yeseymısmm fızana gdermıss :) dogurduktan snra acısını cıkarıcamm vlaa markettekıler soyler dıye kndımde alamıyrmm cnku dıyoo onlara...
ne kadar şansızım ben ya1 ay bebeğimin eşyaları gelicek diye bekle 2 haftada bugün yarın diye salla. bugün geldiler kurmaya bi tek gardrobu kuruldu. şifonyeri ile karyolasının parçaları yanlış gelmiş. bırakıp gittiler daha sonra tekrar gelicez diye ühühühühühüh
kız neymiş o boyalı şey çatlıycam meraktannnn
komşuna söyle alsın ne haberi olacak kocanın amannn sende herşeyi bilmeseler de olurrrr
kız neymiş o boyalı şey çatlıycam meraktannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?