- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.301
ozaman sabretmekten başka yapıcağın bişiy yokk canım doğuruncaa bolca yersin içersinn canın ne cektiysee
kıs senin eşinde ajan gibi markettekilerii bile ayarlamışşamaninn işin zorr
angysangel doğum günün kutlu olsu şimdiden ben hafta sonu girmiyorum
kocan sana doğum günü hediyesi olarak o boyalı şeyden alıyomuşşşş
al-sense o pedin adını aminiyosentez testi diye satılıyor üç tane ped var içinde
polıcım soylımm cnm da smdı bı krızz yaratmak ıstemıyrmm seven olurr canı ısterr ustu kapalı anlatmaya calısayımm...meyve aromalı oluyo hayvan sekıllerı flan oluyo lastık gbıı renk renklı :)) adını soylemedmm kızlar ama bakınnn :):)
Cok tesekkurler canımm ayy 30 tl imiş napsam ki ya bi arkadasım yazmııştı adını unuttum şimdi panikten pantolon ıslanır zaten dıye azıcık ıslanmış ya kızlar oldu mu sizde de boyle
manyakk cnm nolucakkk....sebze ısteseymıss cnm meyve ısteseymıss oyle dıyo :)
benim daha kırkım çıkmadan çok sevdiğim bi kuzenim evleniyor. elbise bulmak bi dert, alışverişe çıkmak, o süre boyunca kuzudan ayrı olmak bi dert, düğünde kuzuyu ne yapacağım ayrı bi dert... o zamana ne durumda olacağımı bilmediğim için şimdiden elbise de bakamıyorum. üstelik ondan sonra da başka bi kuzenimin düğünü var, hadiii yeniden... bi de ayanı taraftan kuzenler olmasa aynı elbiseyi giyerdim ama o da olmuyo... bakalım ne yapcam:26:
ay senin doktor ne kadar kötümser konuşmuş öyle, Allahım korusun. senin direnç değerlerin neydi ki canım, ben hep benimkileri yüksek gördüm.
mulberrynin evinde internet yoksa evet raporlu olabilir. inşallah evde dinleniyordur yada daha iyi bi ihtimal belki. Allah yavrularımızı korusun.
policim 80 senin bedeninin ölçüsü, cup göğüslerin ölçüsü. 80nin Ası Bsi Csi Dsi var mesela, kişi zayıf ama göğüsler büyükse 80D alır, ya da daha kalıplı ama göğüsler küçükse 90A alabilir. umarım anlatabildim :)
ay ayy ayyyyy cok güzeldir cidden kıs onlarrben alırım valla ilk fırsatta
merhaba kızlar;
Biz geldik, eşimin iş yerindeyim, size de slm vereyim dedim :)
Biz kızımızı gördük dün herşey yolundaymış çok şükür :)
1700 gr. olmuş yanakları falan tombik tombikti yavrumunçıkarıp ısırasım geldi
Geçmişi okuyamadım tabiki ama iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim....
10 gün rapor verdi dr. biraz dinlenin dedi.
İnternet buldukça girip yazarım size kızlar.
Hepinizi çok öpüyoruz Allaha emanet olun dostlar....
canım sen gel balgatta beraber doğuralım göbüş kardeşimçok para istiyor dr ama bana 4. sezeryanı yaptırabilecek güzellikte sezeryan yapacağına söz verdi (bu benim 3. olacakya ), 2. olsa normal bile doğurtacak nerdeyse, çok destek.
kentpark filan pahalı olmazmı canım ya, özelcan bebe yi ulusta diye biliyorum ben, ama netten baktım şimdi söğütözünde de bi adres var
evt canım özelcan bebe söğütözünde Akparti binasının karşısında işe gidip gelirken önünden geçiyoruz hep.
bende onu diyecektim kentpark cepa falan pahalı olur Ulusa falan baksan keşke
vlaa o dedgm seyı ıstemkten bı tarafmm sıstı :) yok sırf boyaymıss yok zararlıymıss dosdogru bsey ısteseymısmm canını yeseymısmm fızana gdermıss :) dogurduktan snra acısını cıkarıcamm vlaa markettekıler soyler dıye kndımde alamıyrmm cnku dıyoo onlara...
polıcım soylımm cnm da smdı bı krızz yaratmak ıstemıyrmm seven olurr canı ısterr ustu kapalı anlatmaya calısayımm...meyve aromalı oluyo hayvan sekıllerı flan oluyo lastık gbıı renk renklı :)) adını soylemedmm kızlar ama bakınnn :):)
merhaba kızlar;
Geçmişi okuyamadım tabiki ama iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim....
merhaba kızlar;
cucu hanı ergenler sıgara alırlarr aılelerı bılmesn dıye cehennemn zıbındakı markete gderlerr yda bskasına aldırırlar bnde oyle ypıcam en son....polınn dedgı gbı komsuya flan aldrcamm pek severımm eskıdenn sevdıgımı bıldıgnden kednı getırırdı aksamm bagımlısı gbı olmustumm smdıde almıyoo :) gılk canım ıstedgnde markette aldım 1 paket bun e dedı cnn hayırlı bısey ıstemez hsta edıcen kndınıde bebısıde dedı gerı koydu rafaa :) carpasm geldı bı tane ..aglıcaktım vla cocuk gbı :)
meyve sebze olurmu hic saçma bişiy değil bi kereeöle seyler can istermiii
inş.. polininde dediği gibi doğum gününde alır belkim süprizzz renk renkk
bu arada tatlış doğum günün kutluu olsunn cok güzel bi yıl olsun ,ömrün sağlıkla mutlulukla esinle bebişinle bi ömür mutlu gecsinnnnnnn
kız aynen yaa 7-8 gün oluyor beraber markete gittik ben orda ne kadar zararlı ne varsa canım istiyoooor diye sızlanıyorum ama önden gitmiş hiiiiç arkaya bakmıyor.bende küçük çocuk gibi iç çeke çeke nahvoldum. sonra döndü arkaya birde gülüyor yok sana zararlı şeyler ağlama arkada kendimi kötü hissediyorum sonra benim başımı yiyorsun tartıya çıkınca diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?