2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ayy ayyyyy cok güzeldir cidden kıs onlarr ben alırım valla ilk fırsatta

merhaba kızlar;

Biz geldik, eşimin iş yerindeyim, size de slm vereyim dedim :)
Biz kızımızı gördük dün herşey yolundaymış çok şükür :)
1700 gr. olmuş yanakları falan tombik tombikti yavrumun çıkarıp ısırasım geldi
Geçmişi okuyamadım tabiki ama iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim....
10 gün rapor verdi dr. biraz dinlenin dedi.
İnternet buldukça girip yazarım size kızlar.

Hepinizi çok öpüyoruz Allaha emanet olun dostlar....

Cok tesekkurler canımm ayy 30 tl imiş napsam ki ya bi arkadasım yazmııştı adını unuttum şimdi panikten pantolon ıslanır zaten dıye azıcık ıslanmış ya kızlar oldu mu sizde de boyle

evet bende senin gibi hissettim doktor garantiye alalım dedi beni eczane eczane gezdirdi zor buldum bu pedlerden rengi mavi olursa görüşelim dedi mavi olmadı yani normal akıntıymış eskiden bu pedlermi varmış doktorlarda yokuşa sürüyor gibi geldi bana ultrasonla göremezmiydi beni o kadar yordu sen bi dene kendini bakalım devamlı akan bi sumu bu bide koku varmı aseton gibi değişik bi koku

manyakk cnm nolucakkk....sebze ısteseymıss cnm meyve ısteseymıss oyle dıyo :)

meyve sebze olurmu hic saçma bişiy değil bi kereeöle seyler can istermiii
inş.. polininde dediği gibi doğum gününde alır belkim süprizzz renk renkk
bu arada tatlış doğum günün kutluu olsunn cok güzel bi yıl olsun ,ömrün sağlıkla mutlulukla esinle bebişinle bi ömür mutlu gecsinnnnnnn

nickicim evet benim doktorda biraz acımasız konuşmuştu benimle, çünkü 2 aylık heyet raporuma izin verilmeyince yine akşamın 9 larına kadar çalıştığımı öğrenince korkayım diye yaptı heralde,
bi şekilde izin alıp dinlenmek zorundasın sonra çok pişman olursun demişti,
ben yine de seviyorum onu açık konuştuğu için, çok üzülmüşütm ama bi okadarda dikkatli davranmaya başlamıştım, yine dinlenemdim tam gaz çalıştım ama dikkat ettim en azından,

bu arada evet bazıları göğüslerim çok büyüdü 90-95 oldu diyor ama o göğüs büyümesi değil sırt büyümesi,
ben 80 B'ydim, yani sırtım 80 göğsüm B cup tı.
şimdi hala sırt ölçüm 80 o kalınlaşmadı ama göğüs D cup oldu, 2 beden büyüdüler en büyük cup E zaten piyasadaki ve yakında patlayacaklar diye korkuyorum, minyonum zaten vücudum taşıyamıyor, eşim çok memnun bu durumdan tabi onun derdi başka:):):)

ay ayy ayyyyy cok güzeldir cidden kıs onlarr ben alırım valla ilk fırsatta

cucu hanı ergenler sıgara alırlarr aılelerı bılmesn dıye cehennemn zıbındakı markete gderlerr yda bskasına aldırırlar bnde oyle ypıcam en son....polınn dedgı gbı komsuya flan aldrcamm pek severımm eskıdenn sevdıgımı bıldıgnden kednı getırırdı aksamm bagımlısı gbı olmustumm smdıde almıyoo :) gılk canım ıstedgnde markette aldım 1 paket bun e dedı cnn hayırlı bısey ıstemez hsta edıcen kndınıde bebısıde dedı gerı koydu rafaa :) carpasm geldı bı tane ..aglıcaktım vla cocuk gbı :)

geçmiş olsun çekirgecimi çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, maşallah kuzuna

ya sorma evde doğurucam bu gidişle diyodum bi ara...
doktr arayışı yüzünden ama zamanda azalınca artık idare edicez dedik..ya aslında adam kötü doktor demiyorum ama umursamaz davranıyor benim söylediklerimi sallamıyor...yarın zaten eşimi konuşturcam ben konuşmıycam :))

evet alışveriş merkezleri pahalı ama eşim kızlıaydı ulustu dolaşmayı hiç sevmez,gidip alışveriş merkezlerinden alır herşeyi..ama bunlar için en azından kızılaya bakmamız gerekcek sanırım da ben nası dolaşıcam sıcakta onu bilmiyorum !

evt canım özelcan bebe söğütözünde Akparti binasının karşısında işe gidip gelirken önünden geçiyoruz hep.
bende onu diyecektim kentpark cepa falan pahalı olur Ulusa falan baksan keşke

canım ya sağol...ulusa falan hayatta gitmez oralara :/ uf bilmiyorum valla ne yapıcaz...ben iyice ağırlaştım zaten artık çok yoruluyorum..bir de bu kan düşüklüğü mahvediyor beni...

bugün de çok yordum kendimi şu an ölüyorum resmen ve hala yemek yapmakla uğraşıyorum...karnımdan da pırt pırt sesler geliyo garip garip parmak kırtlatması gibi bi tuhaf...o da yoruluyor dimi ben yorulunca kıyamam

kız aynen yaa 7-8 gün oluyor beraber markete gittik ben orda ne kadar zararlı ne varsa canım istiyoooor diye sızlanıyorum ama önden gitmiş hiiiiç arkaya bakmıyor.bende küçük çocuk gibi iç çeke çeke nahvoldum. sonra döndü arkaya birde gülüyor yok sana zararlı şeyler ağlama arkada kendimi kötü hissediyorum sonra benim başımı yiyorsun tartıya çıkınca diyor.

oyy maşallah kızınaa tombilik tombilik yerim ben onu yaa
bizim kızımızla aynılar demek benim kızcemde 1.700 gr dı carsamba günü
sende öpüldün tatlış sen ve meleğin Allaha emanet olun görüşürüz bolca dinlen bu 10 gündee

maşallah bebeğine artık kocaman olmuş bundan sonra daha dikkatli olmak lazım fazla bişey kalmadı allah yardımcın olsun

ayy kıyamam yaa cok canın istiyo senin valla bölede durulmazkii aldır birine bikaç tane ye okadardan bişiy olmazz nefsin körlenirr

saol cnm bnmm hepımzz evlatlarımızzla mutlu huzurlu olalım ınss :)

bende cıkıyorum kociş geliyomuş masamı kurucam öpuyorum sizleriii ve meleklerinizi Allaha emanet olun güzel göbişliler güzel bi haftasonu olur inş. hepimiz içinnnnnn

selam dostlarrr...

ya şu bebeği önde giden tombilik yavruların Anneleri neler yiyorsunuz banada deyin yaa

bnmkı bslıyo sen onun ıcınde ne katkı maddelerı var bılıyomuss bılmem ne bslıyoo konusmayaaa..vlaa aglayasm gelıyoo ya :) koıloysa bız alıyrzz bnmkınn derdı o olsa keskee cocuguda kndımıde hasta edıcekmısmm bunlarla..dosdogru seyler ıstesnmıss cnm..bnm elımde sankı :) bna tısh-o dan hamılee bluzu getırtıyoo..o sıtede kedın dızayn edıyosun yaa...bebıs rresmı var onundee..hep ole ıcılı bıcılı seyler gıyım ıstıyo sırın oluyomuss..bnde boylee salas gomlekelr taytlar ıstyrmm aynanya bakıncaa oyle hosuma gıdıyo cnku..gıyınıyrmm gelıyrmm askım nıyee onune bebek olan bluzu gıymednn o cok sırın oluyoo bılmem nee catlıcamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…