2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağlattınız beni anne olmak ne zor,bende yaklaşık 1 aydır kasılmalarla mücadele ediyorum 12 mayısda doğmaya kalktı oğluşum 15 gün hastanelerde şimdide evde yatıyoruz oğluşumla,kalktığım anda kasılmalarım şiddetleniyor.yazılanları okuyunca doğumda bizi neler bekliyor diye düşünmeden edemedim.inşallah bebeklerimizi vakti geldiğinde hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız.benimde duam RABBİM kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.çok çabaladık biz bebeğimiz için,12sinde doğacak diye çok korktum,ben hiç şikayet etmiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun.

tüm annelerin kandilini kutluyorum bol bol dua edip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı dileyelim birbirimiz için kızlar.müslümanın müslümana duası geçermiş çünkü. bu arada kızlar ben doğum yapanlara arada bakıyorum ama genelde 10-15 gün erken yapmış herkes.yani ortalama 38.hafta gibi.bizde mi öyle olcaz acaba kızlar.ay çok az kaldı korktum şimdi

evet canım bende çok ağladım sabah okuduğumda. hatta işyerindeyim ,millet beni pc 'de çalışıyo sanıyor. ben formda geziniyom. bir okudumm başladım ağlamaya herkes geldi başıma neoldu ağrınmı var sancın mı tuttu diye korktular.
utandım valla formdaki doğum hikayesine ağladım diyemedim

Sizler böyle ağladık yazınca ben okumadım vallahi. :)
Birde etkilenmek istemiyorum yoksa aklımdan çıkmaz okuduklarım o yüzden okumuyorum.
Ütü yaptım 1 saat boyunca.Yoruldum vallahi hem ayakta kalmak hemde sıcak yordu. :)

Buarada maviye katılıyorum ilk zamanlar kesinlikle unibaby yenidoğan kullanmanızı tavisye ederim.Sadece saf su ve saf pamuktan oluşuyor.Prima,dalin vs.ıslak mendiller daha sonra biraz büyüdüğünde.

Son düzenleme:
bende okudum zaten tırsıyodum dahada tırstımmmmmmm:18:
sanırım ben normal doğuramıcammmmmm hayırlısı ne diyim...
doktorumda bence sen cok rahat doğurursun deyip duruyorr ama ben cokm korkuyommmmmmmmm

arkidişlerim hangi göğüs kremini aldınız ne kullanıyonuz.çok sancıyo uçları bu ara alcam hemen bi krem.hem artık kullanmalıyız sanırım.çatlaklar ne alemde başladımı sizde kızlar

bence de böyle bir dönemdeyken bu yazıların paylaşılması hoş değil. çok güzel doğum hikayeleri de var. paylaşmak isteyen onları paylaşsın.
yaşamcım korkma lütfen.herkesin bünyesi farklı, herkes zorluk çekecek diye bir şey yok.ben de normal doğum istiyorum ve asıl kendimi sezeryan olup kestirmekten korkuyorum.

Son düzenleme:

arkidişlerim hangi göğüs kremini aldınız ne kullanıyonuz.çok sancıyo uçları bu ara alcam hemen bi krem.hem artık kullanmalıyız sanırım.çatlaklar ne alemde başladımı sizde kızlar

Ben ucu için değilde çevresi ve göberk bölgem için kullanıyorum çatlak kremi.
Gögüs ucu için lansinohu çok tavsiye ediyorlar.Geçen kontrolde sordum doktoruma 1 ay önceden başlasammı hiç yara olmaması için dedim hayır 37.haftanda yazacağım dedi.
Bir arkd.konuştum bugün 7 hafta oldu bebişi doğalı gögsüler feci durumdaymış.Dr.soğan sür demiş,geçmezse bir krem yazmış bunu kullan demiş.
İnş.bizimkiler olmaz.

aaa ölcülermi tutmadı canım ...:44:iade edebilirsin canım üzme kendini

iade etmem imkansız artık.. eksraformudur nedir onu takmamışlar. onu diktim dün.. tühh keşke ölçseydim tadilat yapmadan.. neyse idare edicez biraz..

kızımın odasını yerleştirdim dolaplarını doldurdumm.. ay yerim ben kızımı yahuuu... kalbimin bi yeri hemencik gelsin diyor öpmek koklamak için. diğer yanı sus bakim o daha çok küçük zamanında gelsin diyor.. böyle kavga ediyorum kendimle

tüh canım ya nerden bilceksin kii ölcülerin tutmayacağını hayırlısı olsun ölede güzeldir eminimm
oyyş herşeyleri öle şirinki her bişiyleri zevk veriyoo insanaa merak ettim kızcenin odasını valla foto eklesende teyzoşlarıda görsee
aynen ölee bende sabırsızlanıyorum canım miniğimi kucaklamak için ,mis kokusunu içimee cekmek için
vaktinde sağlıkla gelsinler inş canım

canım ben 2 hafta önce aldım çalışabilir raporunu bebiş önden gittiği için
ama ben söylemedim doktor kendisi söyledi

canım benim gittiğim dr sat a göre veririm dedi, ama sat a göre 2 hft önden gidiyor ve zaten sezeryan olacağı için 39 hft da alıncak, niye boşa çalışıyorum 1-2 hft fazladan anlamadım
devlet hst gidip sat ı 1 hft erken söyleyim yani 31 hft da 32 yi alayım diyorum ama sorun olmaz inşallah, çünkü o devlet hst de daha önce 3lü test yaptırmıştım ama o kadar çok hasta varki sat.ları takip etmiyorlardır heralde, aslında yaptığım yanlışda sayılmaz bence sata göre değil haftasına göre vermeliler rapor, benim dr vermedi işte

bende başlamadım cnm ama karnıma sürerken çogu zaman göğsümede çatlak kremi bebe yağı sürüorum lansonih aldım ama doğum çantama koydum bakalım,

yaa kızlar bu mermerşahi büyük bez netten alan varmı burası küçük bi yer ve ben pek bulacağımı sanmıorum

Merhaba 2013 un agustos anneleri bende 2007 - 2012 ağustos annesı olarak size hayırlı doğumlar diliyorum. İlk bebeklerı olacaklara cok mutlu olacakları zamanların yaklaştığını söylemek isterım. Kıs mutluluktan tavan yapcanız minik eller minik ayaklar geliyo.insan bi pırt a bu kadar mı sevınır halinize şaşırcanız. Çoğu bitti azı kaldı. Herşey inanın çok guzel olacak. Bi ihtiyac anında hopp 2012 annelerıne koşun benı bulun bben saksı değilim en çok bana sorcanız. Boru değil 2 tane buyutuyorum. Sağlıklı sıhhatlı doğurun inşallah kilolarıda takmayın zaten gidiyo çoğu. Ama çokda yemeyın gerı kalan kiloyu beslemeyın. Emzirmede bol bol rezene için . Hadi hepiniz kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…