2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar gecmisi tam anlamiyla okuyamadim ama okudugum kadariyla herkesi bi korku sarmisbenim kismet olursa bu ikinci dogumum olacak.herhangi bir terslik olmadigi surece ikinciyide normal dogum istiyorum. Bence normal dogumdan kormakmayin adi ustunde "normal" dogum.annelerinizi bi dusunun veya buyukannelerinizi dusunun onlar hastane ortami olmadan evde legenlerde dogum yapmislar bide bizim imkanlarimiza bakin hastaneler drlar igneler...kendinize guvenin neleri basarabiliyoruz.sezeryani olumsuz bi durumda dusunun. Arti normal dogumdaki dikislerden bahsedilmis o kadari da olsun artik o dikislere ragmen ayni gun hatta 3 4 saatvsonra ayaga kalkabiliyoruz. Kendinizi korkutmayin hayirlisini isteyin dogum hikayelerinide okumayinherkesin aciya dayanikligi farklidir bunuda unutmayinnn simdilik bu kadar....

Kıs fazla kıyafet almayın daha giyemeden buyuyorlar birde benim ilk yavrumda yaptığım hata görmemişin çocuğu olmuş gibi gitti koca araba aldım ne asansore sıgar ne bagaja kük araba alın hafıf olsun tam yatsın valla bizimkiler tırım tırım puset alıyo. Bende artık yeter dedim ve aldım. Cok zor oluyo her turlu.

cok saol canım evet inş. güzel günler yakın miniş miniş elleri avuclamaya, mis kokusunu içimize cekmeye cok az kaldı sağlıkla kavusuruz inş. meleklerimize

cok güzelll olmuş canım ya güzeller güzeli kızın mis gibi uykular ceksin bu güzel odada

bende daha almadım öle hafif bi araba bulamadım şimdilik sadece ana kucağı aldım,hastanede lazım olanları şöle bi sıralasan cnm bide senden dinlesek

Aynen katılıyorum dikiş her sekilde olacak +++ sezsryanda hemen kalkamıyosun. İstisnalar hariç tabi. Sancıyı cekmek istemeyen varsa epidural olsun. Ben hiç araştırmamıştım sağolsun dr da bu konuda bilgi vermemişti ve sezwryan olmuştum. Şimdiki aklım olsa kesin epidyral normal dogururdum ohhh mis sancıda yok git evine al kucağına kuzuyu kokla kokla dur

bende karnımdan ameliyat olduğum için çekiniyrm sezeryandan sağa sola dönmek çok zor oluo uyanınca ağrı acaip fazla sonra yürütüolar bişe yiyemiosun ee narkoz var bide ayrıca benim kanımda zor duruo amaan normaldende korkuyorum ama sıkıştığımda epidüral alırım diyorum

hera çok güsel olmş odası bebişin..güle güle büyütün inş.

bende sağlık ocağından geldm ordaki tartıya göre 16 kilo almşımmm ya bitek ben mi böyleym çok alıyorum kilo...ama okadar

yemiyorum..ekmek kepekli,pilaw çok nadir yiyorum,sütüm bile light yaa offf...tmm diyet yapmıyorum ama bukadarda olmamalı cnm

sıkıldı

bende daha almadım öle hafif bi araba bulamadım şimdilik sadece ana kucağı aldım,hastanede lazım olanları şöle bi sıralasan cnm bide senden dinlesek
Valla durucum ben acıkcası bavulla gitmedim. Bez aldım çocuga hastane cıkışı bide pijama takımı aldım hiçde kirletmeden cıktım ertesı gun. 2 gun kalmak istemedim. Tabiki iç çamaşır sabahlk.pedi hemşirede verıyo istersen alırsın. Mama gelan almadım onlar muhakkak emzirene kadar vermiştir. sonuçta gerek duyulursada iner aşağıdan eczaneden alınır. Kırmızı lohusa tacımızı unutmayalım. Taktınmı derseniz yok sonradan eve gelince almış ablam

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar yine sıcak çok sıcak,bi daha hamile kalırsam son ayları kışa denk getirecem yaa

kışa değil bahara getirmeli canım ,yaz girmeden nisan gibi doğurmalı
kışa getiririrsen o geçen tüm yaz yine hamile oluyosun, benim kızım ekimin sonunda doğdu, o yaz sıcaklardan mahvoldum

cnm bende 12 kilo almışım sadece gecen ay 4 kilo almıştım ama durdum bu ay 1 kilo aldım ama görenler sadece karnın çıkmış dio

kışa getiririrsen o geçen tüm yaz yine hamile oluyosun, benim kızım ekimin sonunda doğdu, o yaz sıcaklardan mahvoldum

evet en iisi nisan gibi doğurmak ama şubatta olur kız ilk aylar pek yangınlık olmuo 3.4 ay idare ederizDD

benmde boyum uzun çok göstermiyorum ama sağlıksız bi durum die cnm sıkılıo ayrıca bebişte ii gidio oda alıo kilo...

belkide yapımdan dolayıdır inş. çabukta weririm

ayy evet banada kardeşim aldı lohusa tacı çok tatlıda takarım inşallahdd

Hımmmm bende öle plan yapmıştım da ağustosta hamile kalıp nisana doğururum diye ama allah c.c sen işime karışma kulum yürü git aralıkta kalıp ağustosta doğurcan dedi

benmde boyum uzun çok göstermiyorum ama sağlıksız bi durum die cnm sıkılıo ayrıca bebişte ii gidio oda alıo kilo...

belkide yapımdan dolayıdır inş. çabukta weririm

bide benim ödemim çok fazla akşama ayaklarım davul gibi şişiobende ona çok üzülüyorum insin diesırf o yüzden 2 hafta falan daha çalışıp ayrılmayı düşünüorum şu doğum izni bi çıksa doğurmadan allah bildiği gibi yapsın onları bu kadar hamileyi süründürüolar((

ödem de kötü ewt...su iç ayaklarını uzat..

doğum izni deyince bişi sorucam 32 hafta raporu alanlar....32.hafta bittiğindemi alınıoo drum öyle randewu wermş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…