- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.041
bu da benim kızçemin henüz süslenmemiş odasıEki Görüntüle 728877 Eki Görüntüle 728889 Eki Görüntüle 728888 Eki Görüntüle 728887 Eki Görüntüle 728886 Eki Görüntüle 728885 Eki Görüntüle 728884 Eki Görüntüle 728882 Eki Görüntüle 728881 Eki Görüntüle 728880 Eki Görüntüle 728879 Eki Görüntüle 728878 Eki Görüntüle 728891
Merhaba 2013 un agustos anneleri bende 2007 - 2012 ağustos annesı olarak size hayırlı doğumlar diliyorum. İlk bebeklerı olacaklara cok mutlu olacakları zamanların yaklaştığını söylemek isterım. Kıs mutluluktan tavan yapcanız minik eller minik ayaklar geliyo.insan bi pırt a bu kadar mı sevınır halinize şaşırcanız. Çoğu bitti azı kaldı. Herşey inanın çok guzel olacak. Bi ihtiyac anında hopp 2012 annelerıne koşun benı bulun bben saksı değilim en çok bana sorcanız. Boru değil 2 tane buyutuyorum. Sağlıklı sıhhatlı doğurun inşallah kilolarıda takmayın zaten gidiyo çoğu. Ama çokda yemeyın gerı kalan kiloyu beslemeyın. Emzirmede bol bol rezene için . Hadi hepiniz kendinize iyi bakın.
bu da benim kızçemin henüz süslenmemiş odasıEki Görüntüle 728877 Eki Görüntüle 728889 Eki Görüntüle 728888 Eki Görüntüle 728887 Eki Görüntüle 728886 Eki Görüntüle 728885 Eki Görüntüle 728884 Eki Görüntüle 728882 Eki Görüntüle 728881 Eki Görüntüle 728880 Eki Görüntüle 728879 Eki Görüntüle 728878 Eki Görüntüle 728891
Kıs fazla kıyafet almayın daha giyemeden buyuyorlar birde benim ilk yavrumda yaptığım hata görmemişin çocuğu olmuş gibi gitti koca araba aldım ne asansore sıgar ne bagaja kük araba alın hafıf olsun tam yatsın valla bizimkiler tırım tırım puset alıyo. Bende artık yeter dedim ve aldım. Cok zor oluyo her turlu.
Aynen katılıyorum dikiş her sekilde olacak +++ sezsryanda hemen kalkamıyosun. İstisnalar hariç tabi. Sancıyı cekmek istemeyen varsa epidural olsun. Ben hiç araştırmamıştım sağolsun dr da bu konuda bilgi vermemişti ve sezwryan olmuştum. Şimdiki aklım olsa kesin epidyral normal dogururdum ohhh mis sancıda yok git evine al kucağına kuzuyu kokla kokla durMerhaba kizlar gecmisi tam anlamiyla okuyamadim ama okudugum kadariyla herkesi bi korku sarmisbenim kismet olursa bu ikinci dogumum olacak.herhangi bir terslik olmadigi surece ikinciyide normal dogum istiyorum. Bence normal dogumdan kormakmayin adi ustunde "normal" dogum.annelerinizi bi dusunun veya buyukannelerinizi dusunun onlar hastane ortami olmadan evde legenlerde dogum yapmislar bide bizim imkanlarimiza bakin hastaneler drlar igneler...kendinize guvenin neleri basarabiliyoruz.sezeryani olumsuz bi durumda dusunun. Arti normal dogumdaki dikislerden bahsedilmis o kadari da olsun artik o dikislere ragmen ayni gun hatta 3 4 saatvsonra ayaga kalkabiliyoruz. Kendinizi korkutmayin hayirlisini isteyin dogum hikayelerinide okumayin herkesin aciya dayanikligi farklidir bunuda unutmayinnn simdilik bu kadar....
Aynen katılıyorum dikiş her sekilde olacak +++ sezsryanda hemen kalkamıyosun. İstisnalar hariç tabi. Sancıyı cekmek istemeyen varsa epidural olsun. Ben hiç araştırmamıştım sağolsun dr da bu konuda bilgi vermemişti ve sezwryan olmuştum. Şimdiki aklım olsa kesin epidyral normal dogururdum ohhh mis sancıda yok git evine al kucağına kuzuyu kokla kokla dur
Valla durucum ben acıkcası bavulla gitmedim. Bez aldım çocuga hastane cıkışı bide pijama takımı aldım hiçde kirletmeden cıktım ertesı gun. 2 gun kalmak istemedim. Tabiki iç çamaşır sabahlk.pedi hemşirede verıyo istersen alırsın. Mama gelan almadım onlar muhakkak emzirene kadar vermiştir. sonuçta gerek duyulursada iner aşağıdan eczaneden alınır. Kırmızı lohusa tacımızı unutmayalım. Taktınmı derseniz yok sonradan eve gelince almış ablambende daha almadım öle hafif bi araba bulamadım şimdilik sadece ana kucağı aldım,hastanede lazım olanları şöle bi sıralasan cnm bide senden dinlesek
günaydın fıstıklar yine sıcak çok sıcak,bi daha hamile kalırsam son ayları kışa denk getirecem yaa
hera çok güsel olmş odası bebişin..güle güle büyütün inş.
bende sağlık ocağından geldm ordaki tartıya göre 16 kilo almşımmm ya bitek ben mi böyleym çok alıyorum kilo...ama okadar
yemiyorum..ekmek kepekli,pilaw çok nadir yiyorum,sütüm bile light yaa offf...tmm diyet yapmıyorum ama bukadarda olmamalıcnm
sıkıldı
kışa değil bahara getirmeli canım ,yaz girmeden nisan gibi doğurmalı
kışa getiririrsen o geçen tüm yaz yine hamile oluyosun, benim kızım ekimin sonunda doğdu, o yaz sıcaklardan mahvoldum
Valla durucum ben acıkcası bavulla gitmedim. Bez aldım çocuga hastane cıkışı bide pijama takımı aldım hiçde kirletmeden cıktım ertesı gun. 2 gun kalmak istemedim. Tabiki iç çamaşır sabahlk.pedi hemşirede verıyo istersen alırsın. Mama gelan almadım onlar muhakkak emzirene kadar vermiştir. sonuçta gerek duyulursada iner aşağıdan eczaneden alınır. Kırmızı lohusa tacımızı unutmayalım. Taktınmı derseniz yok sonradan eve gelince almış ablam
hera çok güsel olmş odası bebişin..güle güle büyütün inş.
bende sağlık ocağından geldm ordaki tartıya göre 16 kilo almşımmm ya bitek ben mi böyleym çok alıyorum kilo...ama okadar
yemiyorum..ekmek kepekli,pilaw çok nadir yiyorum,sütüm bile light yaa offf...tmm diyet yapmıyorum ama bukadarda olmamalıcnm
sıkıldı
Hımmmm bende öle plan yapmıştım da ağustosta hamile kalıp nisana doğururum diye ama allah c.c sen işime karışma kulum yürü git aralıkta kalıp ağustosta doğurcan dedikışa değil bahara getirmeli canım ,yaz girmeden nisan gibi doğurmalı
kışa getiririrsen o geçen tüm yaz yine hamile oluyosun, benim kızım ekimin sonunda doğdu, o yaz sıcaklardan mahvoldum
benmde boyum uzun çok göstermiyorum ama sağlıksız bi durum die cnm sıkılıo ayrıca bebişte ii gidio oda alıo kilo...
belkide yapımdan dolayıdır inş. çabukta weririm
Tak tak zaten doğumda yamuluyoz şişlerden ağzımız burnumuz şişiyo bare yuzune renk gelirayy evet banada kardeşim aldı lohusa tacı çok tatlıda takarım inşallahdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?