2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte ağlattınız benii(

cok güzelmiş canımm güzel oğluşun güzel günlerde giysinnnnnn

teekkürler teyzesiii.....

Çook güzel.Güle güle kullanın canım.
Benimkide krem rengi ve ufak puanlı çok tatlı yaaa.Buraya resim eklemeyi bilmiyorum bilsem ekleyeceğimde :)

saol cnm bnmkıde krempuanları var kahve rengınde tek tarafı gorunmuyor fazla...senın ekledıklerınıde gordum cnm maşallah hepsı ck guzllelrrrrrr güle gle gyinsin minnoşun cnm

selam hamişler bugün kızımın sabun tozunu aldım cicilerini yıkamak için damaklı emzik ufak suluk 2 pakette prima ıslak mendil ve şampuannını aldım walla ıslak mendilleri stok yapmayı düşünüyorum çok lazım olacak

Merhaba annelerrrr Kandiliniz mübarek olsunn.. Bugün kontrolüm vardı, bebeğim 30 haftalık boyu 40 cm kilosu 1,650 gram. Suyum çoktu normale dönmüş herşey normal, yanaklarını gördüm tombiş tombiş. Çok ilginç bir durum,bu kadar iri bebek olursa ben sezeryan tercih edicem. O zaman 38 haftada alıyorlarmış. 2 hafta sonra çağırdı,sonrasında haftalık çağırmalar başlanacak. Çok az kaldı kavuşmaya inşaallah.

Ay canım annem şuanda aldıklarını yıkıyor, sabun köpürtmedi diye sen dök 2 bardak Makine dönmedi stop ettirdi de yeniden çalıştırdı. Sakın çok fazla kullanma.

canım ben 2 hafta önce aldım çalışabilir raporunu bebiş önden gittiği için
ama ben söylemedim doktor kendisi söyledi

unibaby nin ıslak pamuklarından almanı öneririm civilden aldım ben 3lü paket halinde

slm cnm doğum tarihimiz aynıymış benimde 15 ağustos ve bende öğretmenim.dr la görüştük en azından 2 hafta semineri aktaralım die ama 32 ye girince değil doldurunca son günü veriolarmış raporu.bende 15 haziranda alırın die düşünüyodum ama 20 hazirana son günü imiş 32 nin.son 10 gününü aktarabilcez seminerin malesef.daha önce vermio dr sen bi dene tabi tekrar.eğer erken verirse benide bilgilendir cnm

kANDIL SIMIDI TARIFI BILEN VARSA ACIL PAYLASSIN :)) CANIM CEKIYOR IMDATT !!

Malzemeler
• 1 paket oda sıcaklığında margarin
• 1 adet yumurta (akı ve sarısı ayrılmış)
• 1 çay bardağı yoğurt
• 1 çay bardağı sıvıyağ
• 1 tane kabartma tozu
• 2 çay kaşığı şeker
• Yeterince un
• 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri İçin
• Susam
Yapılışı
1. Margarini elinizle iyice yumuşatın.
2. Sıvıyağ, yumurtanın sarısı, yoğurt, şeker, tuz, ileva edip yoğurun.
3. Yavaş yavaş alabildiğince un ilave edin ve unun üzerine kabartma tozu ilave ederek yoğurmaya devam edin.
4. Hamurunuz sert bir kıvama gelince cevizden büyük parçalar koparıp simit şekli verin.
5. Yağlı tepsiye dizin ve hepsine aynı işlemi uyguladıktan sonra yumurtanın sarısına ve beyazına bulayıp susama bulayıp yerlerine geri koyun.
6. Önceden 180 C’ye ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
7. Soğuduktan sonra tepsiden çıkararak servis edin.
afiyet bal olsun minişinle sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…