- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.061
canım oda takımını babam hediye aldı.. havuç tan almışş. fiyatını bilmiyorum.. teşekkür ederiz teyzesii inş daha güzelleri sizin olur..herşey çok güzel olmuş cnm, bebişinle iyi günlerde kullan... beşiği nerden ve kaça aldın? çok beğendim, bana da uyacak gibi..
heracım o perdedeki süsleri nerden aldın cnm bayıldımmm
arkidişlerim hangi göğüs kremini aldınız ne kullanıyonuz.çok sancıyo uçları bu ara alcam hemen bi krem.hem artık kullanmalıyız sanırım.çatlaklar ne alemde başladımı sizde kızlar
katılıyorum cnm valla bende etkileniyorum en ufak bişe duymaya dayanamıyorum arkadaşım normal yaptı doğumu bebişi 18 günlük daha sabah namaza kalkmış bakmış hafif sancı var wcye gitmiş peçeteye kan gelmiş sakince hazırlanmış annesigildeydi eşini çağırmış eşi 45 dklık mesafede o gelmiş almış gitmişler hastaneye yatmış neyse gidim diyene saat 6 falan olmuş sonra masaya almışlar pıt die su gelmiş aynı balon patlamış gibi oldu dio sonra iice açılma olmuş almışlar doğumhaneye 7.40 da 8.00 de bebiş doğmuş hiç bağırmadım bile dio tabi en zoru o 20 dkkaydı dio ama zorlanmadı ertesigünde ayaktaydı, bi başka arkadaşımında suyu gelmiş evde biraz sancıyı falan beklemiş 4 saat sonra hastaneye gitmiş 6 cnm açılmış,yatmış saat 10da 2 de pırt die çıktı bilmedim bile dio yani kişiden kişiye değişio bak bunlar ne moral verici doğumlar bence böle şeyler paylasalım okuyalım daha ii
bak işte güzel doğum hikayeleride var böyle. öenmli olan o anı korkuyla beklememek o yüzden olumsuz hikayeler korkutuyor beni herkesin bünye başka başka. bilemiyorum ki benim ki nasıl olur ama kötüyü okudukça insan ya benimde böyle olursa diye korkmuyor değil olamayacaksa bile panikliyor insan böyle şeylerde.
kızlarrr slmmmm hepimizin kandili mübarek olsunnn
ben burdayım ama aslında yokummmm hastane fiyat araştırması yapıyodum.
öğle arası sosyete pazarına gittimm lohusa tacı aldım geldimm ilk aldığım şey o oldu diyorumki kendi kendime haaaa bi eksiğim buydu tamam oldu
napıyım arayınca bazen bulunmuyo yandan kurdeleli kırmızı sade bişey..
hastane çıkışlarına baktım 10 parça alacaktım vazgeçtimm arkadaşalar vazgeçirdi gerek yok sadece alt üst takım al 2 tane yeter dediler şapkalı falan..
bu arada ben de epidural normal doğum yaptımm kızlar 2.yide öyle istiyorum inşallah
sıfır ağrısız doğum yoktur demişti doktorum
epidural normal doğum da 4 cm açılma olana kadar sancıyı çekiyorsun sonra iğne yapılıyor ama iğneden sonra çookk rahatlıyo insan sancı kesilmiyo ama çok hafifliyo hissiyat geçmiyo ıkınma vs onları yapabiliyosun
seninde kandilin mübarek olsun tatlışş
ohh pazarlara gidilmişşee tabii loğusa tacsız olurmu kuzu eksik kalmasınn aynı benim tacımda öle kırmızı kurdele sade bişiyy
bende ölee 10 parca-20 parca hastane cıkışlarından almadım kuzu cok gereksiz seyler var içindee onun yerine 2 li kaç tane takım alırım bi tane 5 li takım aldım bide 2 li takım koydum 2 tanee yeter zatennn
tüm annelerin kandilini kutluyorum bol bol dua edip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı dileyelim birbirimiz için kızlar.müslümanın müslümana duası geçermiş çünkü. Bu arada kızlar ben doğum yapanlara arada bakıyorum ama genelde 10-15 gün erken yapmış herkes.yani ortalama 38.hafta gibi.bizde mi öyle olcaz acaba kızlar.ay çok az kaldı korktum şimdi
arkidişlerim hangi göğüs kremini aldınız ne kullanıyonuz.çok sancıyo uçları bu ara alcam hemen bi krem.hem artık kullanmalıyız sanırım.çatlaklar ne alemde başladımı sizde kızlar
bu da benim kızçemin henüz süslenmemiş odasıEki Görüntüle 728877 Eki Görüntüle 728889 Eki Görüntüle 728888 Eki Görüntüle 728887 Eki Görüntüle 728886 Eki Görüntüle 728885 Eki Görüntüle 728884 Eki Görüntüle 728882 Eki Görüntüle 728881 Eki Görüntüle 728880 Eki Görüntüle 728879 Eki Görüntüle 728878 Eki Görüntüle 728891
kızlarrr slmmmm hepimizin kandili mübarek olsunnn
ben burdayım ama aslında yokummmm hastane fiyat araştırması yapıyodum.
öğle arası sosyete pazarına gittimm lohusa tacı aldım geldimm ilk aldığım şey o oldu diyorumki kendi kendime haaaa bi eksiğim buydu tamam oldu
Napıyım arayınca bazen bulunmuyo yandan kurdeleli kırmızı sade bişey..
Hastane çıkışlarına baktım 10 parça alacaktım vazgeçtimm arkadaşalar vazgeçirdi gerek yok sadece alt üst takım al 2 tane yeter dediler şapkalı falan..
Bu arada ben de epidural normal doğum yaptımm kızlar 2.yide öyle istiyorum inşallah
sıfır ağrısız doğum yoktur demişti doktorum
epidural normal doğum da 4 cm açılma olana kadar sancıyı çekiyorsun sonra iğne yapılıyor ama iğneden sonra çookk rahatlıyo insan sancı kesilmiyo ama çok hafifliyo hissiyat geçmiyo ıkınma vs onları yapabiliyosun
Eki Görüntüle 728928
kızlar bebek yatağının ölçüsü bu sanırım bu ölclere gore dıkecegımhastane yatak süsünü artık napalım
teyzoşlarr bu hafta sonu aldıgımızz 20 li hastane çıkışımızzzz nasılll mini damlanın yatan ayı modeli
Eki Görüntüle 728727
ay kızlar sizinde karnınız bi o yana bi bu yana jöle gibi oynuo mu ya maşallah bıcırık hiç durmuo karnımın şekli sürekli değişio annesi yer onu
aynı dün kociş korktu cnm karnım rüzgarda tül gibi savruluogeçende gece kocişe arkadan sarıldım uyutmamış miniğim babayı cnm dön lütfen çok vuruo dio dedim benim canım yok mu ama ben çoktan uyumuştum
slm kizlar logusa pijamasi aldinizmi nasil aldiniz ben hic begenmiyorum baktimda...neler koyucaksiniz cantaniza kendiniz icin ? simdiden hazirlamak gerekirmi acaba ?
beni tek düşündüren battaniyesinin olmamasıydı 5li takımlarım ama evdeki battaniyelerden götürürüm diye düşündüm sen battaniye aldınmı ayrıca
slm kizlar logusa pijamasi aldinizmi nasil aldiniz ben hic begenmiyorum baktimda...neler koyucaksiniz cantaniza kendiniz icin ? simdiden hazirlamak gerekirmi acaba ?
ben normal alt üst pijama aldım doğumdan sonra giyilebiliyor çünkü. ablamdan tecrübe. kolu geniş olsun yeter. serum için.
ağlamak istiyorum... kızıma butikbebeden aldığım perde 1 karış kısa geldi.... düdük gibi duruyorühühühühüh
herkesin kandili mübarek olsun canlar, Allah kolay doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
ben size bişey danışmak istiyorum, benim bebek 2 hft önden gidiyor, hftya cuma 32 hft dolacak ve çalışabilir raporu alacaktım normalde ama acaba devlet hst gidip bu cuma , sat ı 1 hft erken söyleyerek raporu alsammı , nasıl olsa 2 hft öndeyim, erken doğum olursa bari 1 hft boşa gider
o devlet hst tetkik için daha önce gitmiştim ama sat değişti desem sıkıntı olur mu ki, yanlış biliyormuşum derim bebek önde nasılsabende böyle durumlarda hep şanssızımdır, hemen yakalanırım , hiç yalan söyleyemem, ne yapsam ki acaba ??
lohusa sepeti.comdan aldım ben canım çok da beğendi herkes cumartesi inş gidiyoruz bavulumuzla memlekete gittiğimin sabahı hemen hazırlayacağım çantamı ne olur ne olmaz çünkü hazır olmak iyidir. sonra uğraşmayayım diye bavula bile herşeyimi yıkayıp ütüleyip hurçlarla sarılı koydum tezcanlıyım sanırım yaaaslm kizlar logusa pijamasi aldinizmi nasil aldiniz ben hic begenmiyorum baktimda...neler koyucaksiniz cantaniza kendiniz icin ? simdiden hazirlamak gerekirmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?