2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herşey çok güzel olmuş cnm, bebişinle iyi günlerde kullan... beşiği nerden ve kaça aldın? çok beğendim, bana da uyacak gibi..
canım oda takımını babam hediye aldı.. havuç tan almışş. fiyatını bilmiyorum.. teşekkür ederiz teyzesii inş daha güzelleri sizin olur..

heracım o perdedeki süsleri nerden aldın cnm bayıldımmm

hehehe canım almadım.. keçeden kendim yaptım onları tül niyetine süslü süslü olsun diye

Teşekkür ederiz teyzeleriiii :)

arkidişlerim hangi göğüs kremini aldınız ne kullanıyonuz.çok sancıyo uçları bu ara alcam hemen bi krem.hem artık kullanmalıyız sanırım.çatlaklar ne alemde başladımı sizde kızlar

Canım eczacı kalfasıyım kendi kremimi kendim yaptım. Geçen hafta kullanmaya başladım. İsteyen olursa içeriğini veririm. Hatta aile hekiminize bile yazdırıp yaptırabilirsiniz. Geçen sene eltime de yapmıştım çok memnun kalmıştı.

kızlarrr slmmmm hepimizin kandili mübarek olsunnn
ben burdayım ama aslında yokummmm hastane fiyat araştırması yapıyodum.
öğle arası sosyete pazarına gittimm lohusa tacı aldım geldimm ilk aldığım şey o oldu diyorumki kendi kendime haaaa bi eksiğim buydu tamam oldu
napıyım arayınca bazen bulunmuyo yandan kurdeleli kırmızı sade bişey..
hastane çıkışlarına baktım 10 parça alacaktım vazgeçtimm arkadaşalar vazgeçirdi gerek yok sadece alt üst takım al 2 tane yeter dediler şapkalı falan..

bu arada ben de epidural normal doğum yaptımm kızlar 2.yide öyle istiyorum inşallah
sıfır ağrısız doğum yoktur demişti doktorum
epidural normal doğum da 4 cm açılma olana kadar sancıyı çekiyorsun sonra iğne yapılıyor ama iğneden sonra çookk rahatlıyo insan sancı kesilmiyo ama çok hafifliyo hissiyat geçmiyo ıkınma vs onları yapabiliyosun

kızlar bebek yatağının ölçüsü bu sanırım bu ölclere gore dıkecegımhastane yatak süsünü artık napalım

seninde kandilin mübarek olsun tatlışş
ohh pazarlara gidilmişş ee tabii loğusa tacsız olurmu kuzu eksik kalmasınnaynı benim tacımda öle kırmızı kurdele sade bişiyy
bende ölee 10 parca-20 parca hastane cıkışlarından almadım kuzu cok gereksiz seyler var içindee onun yerine 2 li kaç tane takım alırım bi tane 5 li takım aldım bide 2 li takım koydum 2 tanee yeter zatennn

beni tek düşündüren battaniyesinin olmamasıydı 5li takımlarım ama evdeki battaniyelerden götürürüm diye düşündüm sen battaniye aldınmı ayrıca

ay çok özlüyorum oğlumu canları ne zman isterlerse gelsin kuzularımız:))

arkidişlerim hangi göğüs kremini aldınız ne kullanıyonuz.çok sancıyo uçları bu ara alcam hemen bi krem.hem artık kullanmalıyız sanırım.çatlaklar ne alemde başladımı sizde kızlar

canım lansınoh mu ne ondan aldım benım doktorum haziran 15te başla sürmeye dedi

bayıldımm süper gelin odası :) oğluma alayım ben bu küçük meleği

ben böyle güzel hikayeler okuyunca hemen gaza geliyorum normal doğurcam dıye :)
bir de kızlar çok mübarek zamanlara geldi çocuklarımız ramazan ayına . Tohumları da aşure ayında atıldı.
Ben o yüzden hem kısmetli çocuklar olacaklarını düşünüyorum hem de hayırlı allah ın izniyle.
Bir de astrolojik olarakta hiç olumsuz gezegen hareketi yok doğum dönemlerimizde .ben de bizler çok rahat doğurcaz içime öyle doğuyor.

slm kizlar logusa pijamasi aldinizmi nasil aldiniz ben hic begenmiyorum baktimda...neler koyucaksiniz cantaniza kendiniz icin ? simdiden hazirlamak gerekirmi acaba ?

teyzoşlarr bu hafta sonu aldıgımızz 20 li hastane çıkışımızzzz nasılll mini damlanın yatan ayı modeli

Eki Görüntüle 728727

Renklerine bayıldımmm güle güle giysin yavru

ay kızlar sizinde karnınız bi o yana bi bu yana jöle gibi oynuo mu ya maşallah bıcırık hiç durmuo karnımın şekli sürekli değişio annesi yer onu

Evetttt :))) O hıçkırırken bile pıt pıt atıyor göbişim.
Ne zaman hissedicez acaba'lardan buralara ne kadar hızlı geldik yav :)))

slm kizlar logusa pijamasi aldinizmi nasil aldiniz ben hic begenmiyorum baktimda...neler koyucaksiniz cantaniza kendiniz icin ? simdiden hazirlamak gerekirmi acaba ?

canım ben lohusa pijamamı aldım..internetten ve çok beğendim....internete bone lohusa pijaması yazarsan görsellerde 3renginde görebillrsin..

beni tek düşündüren battaniyesinin olmamasıydı 5li takımlarım ama evdeki battaniyelerden götürürüm diye düşündüm sen battaniye aldınmı ayrıca

ben bi tane krem rengi alt acma minderinin içinde vardı canım onu koydum krem rengi herşeye uyar diye düşündüm bi tanede tek aldım kırmızılı beyazlı ...sanki illa takımmı olması lazım ...
evde varsa onlardan koy canım benim 2 tane var işte diğerleri kalın kışlık battaniyeler ....
acaba 1 tane daha alsammı poli penye battaniye yetermi bilemedim cok kirletiyolar falan diyolarrr:44:

ben normal alt üst pijama aldım doğumdan sonra giyilebiliyor çünkü. ablamdan tecrübe. kolu geniş olsun yeter. serum için.

aaa giyilebilirse benimde giyilmemiş ölece duran bi takım pijamam var bi deniyim ben onu olmadı onu da koyarım saol canım
loğusa pijaması deyince 2-3 katı fiyat oluyooo

ağlamak istiyorum... kızıma butikbebeden aldığım perde 1 karış kısa geldi.... düdük gibi duruyor ühühühühüh

Canım iade şartlarını bi oku, faturayı isterler muhtelemelen ek bişey istemezler ama bi oku önceden. Sonra iade edeceğini bildirip adreslerine kargolarsın.

Canım başka bi hastaneye gidip dene şansını. Satını sorarsa kendi hesabına göre söylersin. Ölçüme göre veriyolar zaten genelde.
Biz de 1 hafta erkenden aldık (öğretmen olduğum için 2 hafta birden yanmasın, 1 haftayla kurtaralım diye) onda bile eşim geçen hafta gitseymişiz nerden bilcek doktor dedi. 1 hafta tamam da 2 hafta erkenden nasıl alırdım bilmem, ben de yakalanırım, stres olurum hemen çünkü

Son düzenleme:
lohusa sepeti.comdan aldım ben canım çok da beğendi herkes cumartesi inş gidiyoruz bavulumuzla memlekete gittiğimin sabahı hemen hazırlayacağım çantamı ne olur ne olmaz çünkü hazır olmak iyidir. sonra uğraşmayayım diye bavula bile herşeyimi yıkayıp ütüleyip hurçlarla sarılı koydum tezcanlıyım sanırım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…