- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.081
ben bu dogum hıkayesınıde okuduktan sonra kesınlıkle sezeryan ıstedıgıme karar verdmmm
slm can kuşlarımmmm özledik be sizitakvimimize bakalım sonrada kocişi beklicez kızımla
bu da benim kızçemin henüz süslenmemiş odasıEki Görüntüle 728877 Eki Görüntüle 728889 Eki Görüntüle 728888 Eki Görüntüle 728887 Eki Görüntüle 728886 Eki Görüntüle 728885 Eki Görüntüle 728884 Eki Görüntüle 728882 Eki Görüntüle 728881 Eki Görüntüle 728880 Eki Görüntüle 728879 Eki Görüntüle 728878 Eki Görüntüle 728891
ben bu dogum hıkayesınıde okuduktan sonra kesınlıkle sezeryan ıstedıgıme karar verdmmm[/QUOTE
okuyup okumamak senin tercihin diyecekler ama zaten normal doğuma ön yargıyla bakıyoruz çoğumuz korktuğumuz ilk hamileliğimiz olduğu için böyle zorlu doğum hikayeleri ve başa gelen görünmez kazaları paylaştıkça arkadaşlar ben daha çok korkuyorum. paylaşılmasa bu sayfada daha iyi aslında. bayan bayağı bir zorluk çekmiş ama ben şu anda normal de olacaksın deseler kednimi kestirecek doktor arayacağıım bu hikayeden sonra
yasamcımm kesınlıkle sana katılıyrm cnmm..bu tur kazalar sorunlar uzuntulerr olumsz doğum hıkayelerı paylaşılmasa cok ıyı olur..zaten artık hepımızı bı doğum korkusu sardı...son aylardayızz gergınızz halıylee korkularımzz varr bunlar ınsanı ıyıce gerıyo vlaa okuduktan snraa sen çıkma kızım bn senı 2 yılda taşırım dıye duşundum yanı ....pozıtıff olumlu seyler duyarsak kndımız ıyı hıssederızz pozıtıff yaklasırz bazı seylere karsıı...vla ıyıce tırsmaya basladımm bı yandan bebısımı bı an once kucağıma alıp opup koklamak ıstyrm bı yandan doğum korkusu yasıyrmm senı cok ıyı anlıyrmm bn cnmm aynı ruh halı ıcndeyızzz
slm can kuşlarımmmm özledik be sizitakvimimize bakalım sonrada kocişi beklicez kızımla
kızlarrr slmmmm hepimizin kandili mübarek olsunnn
ben burdayım ama aslında yokummmm hastane fiyat araştırması yapıyodum.
öğle arası sosyete pazarına gittimm lohusa tacı aldım geldimm ilk aldığım şey o oldu diyorumki kendi kendime haaaa bi eksiğim buydu tamam oldu
napıyım arayınca bazen bulunmuyo yandan kurdeleli kırmızı sade bişey..
hastane çıkışlarına baktım 10 parça alacaktım vazgeçtimm arkadaşalar vazgeçirdi gerek yok sadece alt üst takım al 2 tane yeter dediler şapkalı falan..
bu arada ben de epidural normal doğum yaptımm kızlar 2.yide öyle istiyorum inşallah
sıfır ağrısız doğum yoktur demişti doktorum
epidural normal doğum da 4 cm açılma olana kadar sancıyı çekiyorsun sonra iğne yapılıyor ama iğneden sonra çookk rahatlıyo insan sancı kesilmiyo ama çok hafifliyo hissiyat geçmiyo ıkınma vs onları yapabiliyosun
bizde seni özledik tatlışşşş
hazırlıklar bittimii ne güzel bi gece hem mirac kandili hem eşinin d. günüü bereketli ,sağlıklı bi yıl olsun kızınızla...masal kızın annişi
cucu avatardakı resm nası guzelmıss cnmm baba anne bebıss kucuk ellere bakk kıyamamm ya :)
ben bi tane krem rengi alt acma minderinin içinde vardı canım onu koydum krem rengi herşeye uyar diye düşündüm bi tanede tek aldım kırmızılı beyazlı ...sanki illa takımmı olması lazım ...
evde varsa onlardan koy canım benim 2 tane var işte diğerleri kalın kışlık battaniyeler ....
acaba 1 tane daha alsammı poli penye battaniye yetermi bilemedim cok kirletiyolar falan diyolarrr:44:
aaa giyilebilirse benimde giyilmemiş ölece duran bi takım pijamam var bi deniyim ben onu olmadı onu da koyarım saol canım
loğusa pijaması deyince 2-3 katı fiyat oluyooo
Ay canım annem şuanda aldıklarını yıkıyor, sabun köpürtmedi diye sen dök 2 bardakMakine dönmedi stop ettirdi de yeniden çalıştırdı. Sakın çok fazla kullanma.
yasamcımm kesınlıkle sana katılıyrm cnmm..bu tur kazalar sorunlar uzuntulerr olumsz doğum hıkayelerı paylaşılmasa cok ıyı olur..zaten artık hepımızı bı doğum korkusu sardı...son aylardayızz gergınızz halıylee korkularımzz varr bunlar ınsanı ıyıce gerıyo vlaa okuduktan snraa sen çıkma kızım bn senı 2 yılda taşırım dıye duşundum yanı ....pozıtıff olumlu seyler duyarsak kndımız ıyı hıssederızz pozıtıff yaklasırz bazı seylere karsıı...vla ıyıce tırsmaya basladımm bı yandan bebısımı bı an once kucağıma alıp opup koklamak ıstyrm bı yandan doğum korkusu yasıyrmm senı cok ıyı anlıyrmm bn cnmm aynı ruh halı ıcndeyızzz
canım bence herşeye hazırlıklı olmalıyız,düşünsene dünyadaki en güzel şey annelik duygusu
milyonlarca anne var gelmiş geçmiş ninelerimiz,annelerimiz onlarda böyle düşünseydi bizler olamazdık. hayatın kanunu bu. erkeklere verilmeyen bir özellik bahşedilmiş bize ,bence kıymetini bilelim. acılı,ağrılı,sancılı ne şekilde olursa olsun sonunda geçicek ve sonunda en büyük mutluluğu yaşayacağız.
annem hep derki ,normal doğum yapınca anlıyorsun anne olduğunu vücudundaki bütün kemikler yerinden oynuyor. sende yeniden doğuyosun bebeğinle. bence korkmaktan çok mutluluğa odaklanalım. ben bugüne kadar doğum acısından öleni duymadım
inşallah Rabbim bizleride koruyup kollayacak, bir çırpıda doğuruvercez minişleri
ben normal alt üst pijama aldım doğumdan sonra giyilebiliyor çünkü. ablamdan tecrübe. kolu geniş olsun yeter. serum için.
Merhaba güzel anneler ben bugün izinliyim evdeyim dün alış veriş yaptım bir gecelik ve sabahlık iki de çok hoş pijama aldım öyle çok janjanlı değil spor ve rahat edebileceğim türden, yıkadım kurumasını bekliyorum ütüleyip valize yerleştiricem . Oğluma da english home dan iki tane nevresim takımı aldım bir tane de şirin sepet aldım dolabında kalsın çoraplarını eldivenlerini yerleştiririm dağılmaz
sezeryan olursan giyemezsin dediler bana alt ust o yuzden gecelik bakiyorum bende...gecelikleride pek begenmiyorum iste o yuzden fikrinizi alayim dedim
hayırlı olsun güle güle kullanın canım yarın bende bakıcam english home inş ne kadara aldın nevresimleri 39 tlik olanlardanmı aldın yeri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?