- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.101
giyilir bence canım yaaa dikiş kasıkda olacak belde değil kiii:26:
Sağol canm evet 40 lira kumaşı da çok güzel pamuk desenlerine bayıldım bence kaçırma
Kızlar bugün çok mutluyum çünkü bebeğin odasını aldık ve çok beğenerek aldım haftaya gelecek çok heyecanlıyım babaanemiz hediye etti bir de eltim sağ olsun kraft dondy beşik hediye aldı bana yarın elime ulaşacak ona da çok sevindim yarın da kardeşim chicco nun bebe arabasını alacak ohhhhhh benden iyisi yok şu anda :)))))
Hayırlı olsun canım çok sevindim güle güle kullanın bebeğinle :)
yeter bence canım yaz günü zaten battaniye çok kullanılmaz evt pijama tabiki lohusa olması şart değil ya doğumdan sonra hamile göbeği olmaz zaten
bir de hasataneden çıkarken giymek için pijama dışında eşortman tarzı bişeyler koymak lazım
Ya kızlar bende 3 gündür kasılmalar oluyor karnım taş gibi oluyor bazen çok sık oluyor bazen de bir kaç saat hiç olmuyor normaldir değil mi korkmayım ?? Deminden beri bakıyorum yaklaşık 3 dakikada bir oluyor ılık bir duş alsam mı iyi gelir mi acaba
Ya kızlar bende 3 gündür kasılmalar oluyor karnım taş gibi oluyor bazen çok sık oluyor bazen de bir kaç saat hiç olmuyor normaldir değil mi korkmayım ?? Deminden beri bakıyorum yaklaşık 3 dakikada bir oluyor ılık bir duş alsam mı iyi gelir mi acaba
evet policim yeter bencede kirlensede yıkarız hemencik kurur zaten bi sürü yığmanın anlamı yok gerekirse alırız çarsıda bitmiyo yaaevet ya normal bi pijama koyarım bide gecelik alırım yada su elbise tarzı gecelikler varya onlardan alırım
bu arada doktor allah yardımcın olsun çok gazlı bir bebeğin var dedimerhabalaaar
öncelikle herkesin miraç kandili hayırlara vesile olsun inşallah.
bugün bebeğimizi görmeye gittik 1700 olmuş boyuda 40 cm.
doktorumuz 25 temmuzdan itibaren ne zaman hazır olursan alalım bebeği dedi. hayırlısı,son ana kadar beklemekten yanayım ben . bu arada bi bebek gördüm sizde bakın maşallah tosuna.
Bu bebek 8 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya geldi | Anneler Kulübü
bende 32. haftamdayım daha hiç kasılma olmadım...internetten bir araştır bakalım.. zamanları hakkında mutlaka bir bilgi bulursun..gönlünü ferah tut...
canım bence işi garantiye al sen sanırım yorulunca oluyor değilmi bendede oluyordu dr uma söyledim 10 dkda bir yada iki olursa bakalım dedi ertesi gün de öyle olunca acile gitdim hemen muayene etdiler idrar testi yaptılar çok yüksek idrar yolu enfeksiyonu çıktı buda erken doğuma neden olabiliyormuş
dr a gitmeni tavsiye ederim
Sağolun kızlar eşim gelsin de doktora gideyim sanırım enfeksiyon var çünkü idrara sıkıştığımda ağrı oluyor karnımda ve çok az çıkıyorumbende de çok sık oluyor karnım taş gibioluyor patlıcak sanıyorum. ama normaldir diye düşünüyorum. doktoruma sordum ara sıra olabilir demişti. dün nerdeyse saatler sürdü geçmedi yoruldukatn sonra oluyor daha çok akşama doğru. ama bende merak etim şimdi cumartesi doktora gidecktim tekrar bi sorayım bende
Canım doktor nasıl bilmiş bebişin gazlı olduğunu ?bu arada doktor allah yardımcın olsun çok gazlı bir bebeğin var dedinapcam ben yeeaaaa...
bu arada doktor allah yardımcın olsun çok gazlı bir bebeğin var dedinapcam ben yeeaaaa...
merhabalaaar
öncelikle herkesin miraç kandili hayırlara vesile olsun inşallah.
bugün bebeğimizi görmeye gittik 1700 olmuş boyuda 40 cm.
doktorumuz 25 temmuzdan itibaren ne zaman hazır olursan alalım bebeği dedi. hayırlısı,son ana kadar beklemekten yanayım ben . bu arada bi bebek gördüm sizde bakın maşallah tosuna.
Bu bebek 8 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya geldi | Anneler Kulübü
ödem de kötü ewt...su iç ayaklarını uzat..
doğum izni deyince bişi sorucam 32 hafta raporu alanlar....32.hafta bittiğindemi alınıoo drum öyle randewu wermş bana
slm kizlar logusa pijamasi aldinizmi nasil aldiniz ben hic begenmiyorum baktimda...neler koyucaksiniz cantaniza kendiniz icin ? simdiden hazirlamak gerekirmi acaba ?
bu arada doktor allah yardımcın olsun çok gazlı bir bebeğin var dedinapcam ben yeeaaaa...
tatlım ben bile gördüm karnı resmen gaz doluydu. böyle yer yer hava kabarcıkları vardı. karnına bakınca görüyor doktor ultrasonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?