- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.121
bu arada doktor allah yardımcın olsun çok gazlı bir bebeğin var dedinapcam ben yeeaaaa...
Canım iade şartlarını bi oku, faturayı isterler muhtelemelen ek bişey istemezler ama bi oku önceden. Sonra iade edeceğini bildirip adreslerine kargolarsın.
Canım başka bi hastaneye gidip dene şansını. Satını sorarsa kendi hesabına göre söylersin. Ölçüme göre veriyolar zaten genelde.
Biz de 1 hafta erkenden aldık (öğretmen olduğum için 2 hafta birden yanmasın, 1 haftayla kurtaralım diye) onda bile eşim geçen hafta gitseymişiz nerden bilcek doktor dedi. 1 hafta tamam da 2 hafta erkenden nasıl alırdım bilmem, ben de yakalanırım, stres olurum hemen çünkü
2 hafta onde olmasi 2 hafta once doguracagin anlamina gelmiyo bildigim kadariyla. Benimde oleydi ama dr sen ona bakma digum tarihi de dogurcan demisti sadece biraz toplu yada uzun doguyoYok bende 1 hft önce almış olacağım bu cuma gidersem
Normalde sata gore haftaya cuma 32 doluyor
Ama benim bebek 2 hft onde gidiyor da dediğin gibi bende boyle islerde stres olurum ama 1 hft daha az çalışmış olmak cok iyi olur bu sıcaklarda
Iyi aksamlar
2 hafta onde olmasi 2 hafta once doguracagin anlamina gelmiyo bildigim kadariyla. Benimde oleydi ama dr sen ona bakma digum tarihi de dogurcan demisti sadece biraz toplu yada uzun doguyo
kızlar öncelikle kandiliniz hayırlara vesile olsun ınşallah
ben bişey sorucam bi süredir tuvalette vajınamda ağrı ve baskı hissediyodum bu akşam yıkarken baktım iç duduklarda nerdeyse bir parmak şişlikler var iki taraftada acab a büyüyen rahim baskı yaptığı içinmi böyle oluyo doktora gitmemede2 hafta var of korkuyorum ya:26:
Kızlar hayırlı kandiller
Doğum raporunu erken alanlar var peki geç alan var mı ? ben 10 temmuzda almayı planlıyorum mümkün mü bu ? pazartesi doktoruma da soracağım.
Canım o bebek bastığı icin oluyor, kan dolaşımı bozuluyor ayaklarımızın sistigi gibi
Birde sen orayı nasıl gördün , ben coktandir göremiyorum alt tarafı
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
bu da benim kızçemin henüz süslenmemiş odasıEki Görüntüle 728877 Eki Görüntüle 728889 Eki Görüntüle 728888 Eki Görüntüle 728887 Eki Görüntüle 728886 Eki Görüntüle 728885 Eki Görüntüle 728884 Eki Görüntüle 728882 Eki Görüntüle 728881 Eki Görüntüle 728880 Eki Görüntüle 728879 Eki Görüntüle 728878 Eki Görüntüle 728891
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?