2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli kandiller arkdaslar Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah sag saglim kucagimiza aliriz yavrularimizi.

kızlar, kandilinizi tebrik eder ülkemiz ve tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim. bu gece bol bol dua edelim. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı, hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin. bebek sahibi olmak isteyenlere de Rabbim tez zamanda versin inşaallah.

hayırlı kandiller..

kızlar öncelikle kandiliniz hayırlara vesile olsun ınşallah
ben bişey sorucam bi süredir tuvalette vajınamda ağrı ve baskı hissediyodum bu akşam yıkarken baktım iç duduklarda nerdeyse bir parmak şişlikler var iki taraftada acab a büyüyen rahim baskı yaptığı içinmi böyle oluyo doktora gitmemede2 hafta var of korkuyorum ya:26:

İyi akşamlar arkadaşlar.Dünden beri giremedim.İnşallah keyifler iyidir.

Herkesin kandili mübarek olsun.Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.

Yok bende 1 hft önce almış olacağım bu cuma gidersem
Normalde sata gore haftaya cuma 32 doluyor
Ama benim bebek 2 hft onde gidiyor da dediğin gibi bende boyle islerde stres olurum ama 1 hft daha az çalışmış olmak cok iyi olur bu sıcaklarda

Iyi aksamlar 2 hafta onde olmasi 2 hafta once doguracagin anlamina gelmiyo bildigim kadariyla. Benimde oleydi ama dr sen ona bakma digum tarihi de dogurcan demisti sadece biraz toplu yada uzun doguyo

Kızlar hayırlı kandiller

Doğum raporunu erken alanlar var peki geç alan var mı ? ben 10 temmuzda almayı planlıyorum mümkün mü bu ? pazartesi doktoruma da soracağım.

Iyi aksamlar
2 hafta onde olmasi 2 hafta once doguracagin anlamina gelmiyo bildigim kadariyla. Benimde oleydi ama dr sen ona bakma digum tarihi de dogurcan demisti sadece biraz toplu yada uzun doguyo

Yok canım 29 Temmuz gibi planladık biz Dr la. (Daha onceki dogumlarim sezeryan oldugu icin.) Ama 37 hft dolana kadar çalışarsam 19 Temmuz'a kadar çalışacağım , bende 1 hft önce alayım da 12 si gibi ayrilabileyim istiyorum , bakalım hayırlısı
Kendi Dr um sata gore veririm dedi bende devlet Hast. Den usg ye gore 1 hft önce alsammi diyorum

Canım o bebek bastığı icin oluyor, kan dolaşımı bozuluyor ayaklarımızın sistigi gibi

Birde sen orayı nasıl gördün , ben coktandir göremiyorum alt tarafı

Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlar plesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı

Gecmis olsun canım ya , insallah hersey yoluna girer
Dinlen bakalım biraz , insallah devam etmez sancıların

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. herşey düzelir ve sen de zamanında ve sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına inşallah.

kızlar günaydııııın öperiz sizleri

canım geçmiş olsun yaa bu kasılmalara ağrıda eklenince tehlikeli oluyormuş diyorlar. şükür ki iyisin. dinlen bol bol şunun şurasında ne kaldı ki zaten sağ salim alalım kucaklarımıza. bende de kasılma çok bu aralar sanki karnımda dirseğini ayağını dayamış gibi oluyordu bende ilk başta bebek zannediyordum o şeyi meğer kasılmaymış. dinlenmeye gayret ediyorum ama olmuyor bu aralar. cumarteside 12 saat otobüs yolculuğu yapacağız eşimle gündüz birden gece 1e kadar nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum

İlk önce günaydın herkese hayırlı sabahlar arkadasım sanada cok gecmis olsun inşallah bebegin durur yerinde de zamanında gelir dikkat et kendini yorma bol bol dinlen inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…