- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.141
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
canım maşallahhh bızdığın odasınaa herşeyi çok güzel, iyi günlerde odasında zaman geçrisin inşallahh
merhabalaaar
öncelikle herkesin miraç kandili hayırlara vesile olsun inşallah.
bugün bebeğimizi görmeye gittik 1700 olmuş
doktorumuz 25 temmuzdan itibaren ne zaman hazır olursan alalım bebeği dedi. hayırlısı,son ana kadar beklemekten yanayım ben . bu arada bi bebek gördüm sizde bakın maşallah tosuna.
Bu bebek 8 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya geldi | Anneler Kulübü
Günaydın herkese kızlar iki gündür o kadar canım sıkkın ki dün yazmaya bile halim yoktu o kadar enerjim tükendi,eşimin eve iş sıkıntılarını getirmesinden bıktım,eve geliyo iki gündür bi surat bi surat önceleri bu aban anlatır anlatır rahatlardı geçenlerde dediki anlatıp senide germek istemiyorum dedi iyi tamam ne güzel düşünmüş ama böyle dahada sinirlerimi bozuyo yaa iki kelam konuşmak yok surat 5 karış dün akşam konuşuyorum kalktı bana nerden buluyorsun bu enerjiyi ben akşama kadar ölüyorum dedi bende akşama kadar oturmuyorum heralde bende çalışıyorum dedim,ağlamaya başladım hayatım valla vicdan azabısın zaten yorgunum dedi yattı sabah da kalkmış oğlumla konuşmaya çalışıyo benimle konuşmaya çalışıyo falan ben mi çok üstüne düşüyorum anlamadım ki,ne dengesiz bi kocam var ya ben akşama kadar çalışıyorum eve gel yemek yap sofra kur hala daha evde sırıta sırıta geziyorum sanki bi o çalışıyo
Günaydın kızlarrrrDün akşamımız çok güzeldi kocam çokkk mutlu oldu şaşkınlık üstüne şaşkınlık yaşadı. bukadarını beklemiyordum die söyledi gece yatarken.. Gece dışardan eve dönerken asansördeyken kocam kızımızı sevdi maşallah kocaman oldu düşünüyorumda 1.5 ay gibi bişey kaldı die konuşuyordu..
Rüyama girmiş heralde.. yatagımda yatarken birden sancısız falan doğrudugumu görüyorum.kocama kalk bebek gelio diemeden 2 dk. içinde doğuruyorum kayı verio bacaklarımın arasından :)) hemen ağlıo poposuna vurmadan :))) battaniyeye sarıyorum cabuk bizi doktora götür diorum kocama dışarıdada çok yağmur vardı.. hayır olsun
herkesee günaydınnnn
bende sıkıntıdan haziran mayıs anneleri doğumları okudumm dikkatimi çeken herkes zamanından önce sancılanmış bu biraz korkuttu beni demekki dikkatli olmalıyızzz...
hastane çantamıda en yakın zamanda hazırlamalıuyım die dşündüm..
Allah hepimize hayırlı doğumlar wersin :)
bakalım bebeiş nasılmş?
canım benim şuan hasssas dönemelrdeyiz ve herzamanda bizleri pohpohlayamıyorlar maalesef.. bende geçenlerde cok gergindim biri napıosu ndese gözlerim doluyordu ağlamaya yer arar gibi.. eşimede kapris yapıyordum en sonunda çekemedi bana bağırdııı noluo sana böyle yaa herşeye bi laf söylüyorsun dedi başladım bende ağlamaya
iş konusunda bizimkide öyleee maaşına bi zam yapamadılar hep aynı maaşı alıyor.. para konusunada çok kafayı takar ama hayatta ağzından bi laf alamazsın gelipte paylaşmaz neye canı sıkıldıgı sen tahmın edip anlıyorsan anlarsın yoksa vay haline asık suratlı görürsün onu... canı neye sıkılsa gelipte söylemezz suratının asık olmasından anlıyorum kafaya bişey taktıgını ama ne oldugunu bilemezsin hiç bizaman.. sanırım buda ikizler burcunun bi özelliği..
bazen bana şakasına takılırr.. ooo onu yapmadın mı oooo falan die gülerde ama benbim ço kzoruma gider.. bitek sen çalışmıyorsun bu evde bende bukadar yetebiliyorum derim.. kızar bana şakada yapılmıyor falan die ona surat asar sonra... bunlar böyle sanırım çok kafamıza takmamamız gerekiyor heralde ama şu dönemde dahada imkansız bu
canım maşallahhh bızdığın odasınaa herşeyi çok güzel, iyi günlerde odasında zaman geçrisin inşallahh
Ne güzel canım ya maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Yağmur da güzeldir ruyada , ferah , hayır olsun bakalım
Canım geç alınca nasıl bi avantajı oluyor?
Canım iyi düşünelim iyi olsun insallah
Benim arkadasım da 41+3 günlük olmus hala bekliyor normal dogum icin, Allah hepimizi sagsalim vaktinde kurtarsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?