- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.361
Canım keşke yanmasa, ama 1 temmuza kadar olan kısım aktarılıyor sadece. Çünkü yasa açık, fiilen çalışılan günler aktarılır diyor.
Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
canım evet bir yönden haklısın,
ama diğer türlüde korkmamak lazım, zaten baktın hikaye kötü okuma bence,
ben bu konuda piskopatım,
bir sürü doğum hikayesi okudum, özellikle kötü olanalrı da okuyorum ki nasıl ihtimaller olabilir hepsini göreyim diye:):):)
ama kötü doğum hikayelerinde de korkmuyorum hiç, ben de inşallah normal istiyorum, bunun için nefes teknikleri, yürüyüş, pelvis egezersi, kegel egzersizi, pelvik masajı ne varsa öğnemeye çalışıyorum,
ben elimdne geleni yapayım da o anda başka bir şey olur da sezeryan olursa da artık yapacak bir şey yok,
mecbur kalınca sezeryan d aolur yeterki bebek sağlıklı olsun, inşallah sezeryan olmaz istemeyen hiç kimse ben de dahil, karnımın kesilmeisnden korkuyorum
diğer taraftan bu hikaye konusunda şöyle düşünüyorum, evlenmeden önce dinlediğim ilk gece hikayeleri vardı hep,
hepsi çok kötüydü ayyyy sorma ne zor ne zor diye başlardı arkadaşlar, sonra en yakın arkadaşım evlendi ki ben hiç bir zaman sormazdım kimseyye kendileri anlatırlardı,
o da çok aşık evlenmişti, sonra günlerce olmamaış ilişki çok zorlanmış falan filan, bu yüzden bir sürü vajinusmus olanlar var korktukalrından,
ama ben hiç birinden etkilenemdim kötü ilk gece hikayelerinin,
eşimi çok seviyordum, o da beni, bana çok güzel davrandı ben de ona o gece, ve hala unutamadığım çok güzel bir gece olarak hatırlarım,
kötü hatırladığım değil hep keşke ilk gece gibi olsa dediğim güzel bir şey olarak hatırlıyorum,
doğumu da ona benzetiyorum, herkesin hikayesine inat unutamadığım çok güzel bir doğum olacak inşallah her anlamda diye ümit ediyorum,
olmazsa sonuçta heşeyin hayırlsısı kadreimizde ne varsa onu yaşarız...
Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
kızlaaar bu mide yanması beni öldüreceeeekkkresmen midemde ki asit boğazıma kadar geliyor
bunu geçirmek için ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acep
Canım keşke yanmasa, ama 1 temmuza kadar olan kısım aktarılıyor sadece. Çünkü yasa açık, fiilen çalışılan günler aktarılır diyor.
canım ben de senin gibiyim. her seferinde ben normalden korkmuyorum, sezeryandan korkuyorum diyip duruyorum. Allah herkese hakkında hayırlısını nasip etsin.
adet sancılarım öyle şiddetli olurdu ki, yerlerde kıvranırdım.. bundan ne kadar daha kötü olabilir ki diye düşünüyorum..
en azından psikolojik olarak hazırım.. hem normal doğumla adet sancıları da bitiyormuş. inşallah kolaycacık kurtuluruz :)
Meselaaa kocam arabasıyla uğraşmayı cok sever. üzerinde hep oynar biyerlerini değiştirir. bana sorar sunu yapayım mı? hayır yaa o ne oyle dersem inadına gider yaptırır.. sen bilirsin dersem nedemek ben bilirim fikrini söyle der farketmez askım nasıl huzurlu oluyorsan derim.. bıdaha kafasına takılır acaba yaptırmasam mı diyeeyaparsada çok nadir.. ona asla yapma demiceksin inada bindirirr
evet canım b usorular inan beynimi kemiriyor.. aynı şeyleri bende düşünüyorum. bakılmaz konusunda düşünme nekadar titiz oldugumu biliyorsun annemin ii bakacağına eminim oyüzden dio. öyle amaa dakıka bası arar bunaltır annesini.. nasıl iimi altına yaptımı mamasını yedimi ağladımı uyudumu böyle yapar yani.. amaa ben onu ngibi sk arayamam bişey soramam bu sefer güvenmio mu sürekli arıo der.. hep kocamdan öğrenirim durumu nasılmış die.. ama benimde en cok zoruma giden ilk adımını ilk konusmasını benden once belkide onalr gorecek. işte bu beni mahfediyor((
Canım kocamın basını netini yediğim için oda cenemden kurtulmak istemiş olabilirbiz daha tanısmadan once cok dısar hayatı varmış. aksamları cktmı bir yerde durmazmış. 1 saatte bir mekan değiştirirmiş.. onu tanımaya calıstıgımdada kendısını boyle anlatırdı ki kuzenını tanıorum oda diodu cok gezıo hep dıarlarda die... ehhh dedim yaşadık ben bekarken evden işe işten eve çok nadir çıakrsam cıakrdım. ii diodum beraber yaşıcaz... adam benimle çıkmaya bi başladııı o gezen bi mekandan sıkılan adam kayboldu.. ogün bugündürrr hep kafasına kakarım bide çok gezermısın dogru duzgun bz gezmiyoruz die.. napayım dio evimi sevıorum mutluyum burdaa oyüzden cnaım cok gezmek istemio... ilk zamanları cok kavga ederdım bu konuda smdı sallamıyorum.. şu sıralarda hep dısardayız bişey yemek için falann biyerlerdeyız. bugünde dedi dedim yeter artıkkk evde duralım ii açıldık zaten para konusunda
ahaCanlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
bzde ılk sevgılıyken nısanlıyken hep dısardydık..canlı muzıkler yemeklerr gezıler...evlendk nolduysaa evden çıkmaz oldu kanepeye yapıstrdı totosunu :) ıcım sısıyodu askım gezelmm yok..smdı dınlenıcem zamn hamılelıgmden berı çıkalım gezelim suaraya gdelımm askım bn hamıleymm farkndasn dmı dıyorumm olsun kafan dağılır dıyo..gezıcem zaman benı eve cıvıledı smdıı evde oturmayalım dıyoo ters adam ıste...
kızlar bu benim uşak çok sık kasılmaya başladı kasılınca altta baskı hissediyorum taş gibi oluyor sizce nedir bu bide günün bazı zamanlarında pıt pıt diye bi atış oluyor beş dakika felan sürüyor sizce hıckırık mı bu ama hep aynı düzende atıyor sonra kesiliyor ?
Canim bu kasilma ve pit pitlarin aynisi bende de oluyor. Kasilmalar biraz fazlayuruyunce oluyor. Pit pitlar da hickirik diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?