2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

"Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır."

Pif başladı zaten (((

Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)

çıldırmak üzereyim! bişey yapıyodum söylemiyim şimdi önce un yetmedi daha öncede markete gittiğim halde tekrar gitmek zorunda kaldım...gittim geldim koştur koştur bu sefer de elektrik yok fırına koyamıyorum ağlıycam şimdi

Canımmmmmmmmm ilk sen kavuçacaksın bebişineeeee
Hayırlısı olsun güzelim. Moralinin iyi olmasına çok sevindim :)
Habersiz bırakma, kendini de çok yorma
Öpüyorum...

medvecezir riskli günleri atlattk çok şükür bebişin dayanabildiği kadar dursun içerde :) gelirsede hoşgelirrr bu topiğin ilk bebişi olur :) moralini yüksek tut kötü şeyler düşünme kendine dikkat et yanındayız :)

haklısın canım ben de çok hikayeler okudum iyi kötü. bunlar asla kararımdan vazgeçirmedi beni. çünkü hepsi kişiye özel. biz 4 kardeşiz hepimiz normal olmuşuz Allaha şükür annemin dikişi bile olmamış ve hiç bir sağlık sorunu yaşamamış. inşallah anneme çekerim diyorum bu konuda. ben daha çok kötü hikayelerin burda paylaşılıp ve ardından normal doğumla ilgili yazılan kötü kötü yorumlardan hoşlanmıyorum. Allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın inşallah..

Canım benim moralinin iyi olmasına çok sevindim. kalbini ferah tut rabbim hayırlısını nasip etsin bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Tekrar geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..

kızlaaar bu mide yanması beni öldüreceeeekkk resmen midemde ki asit boğazıma kadar geliyor
bunu geçirmek için ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acep

bende aynı durumdayım malesef.hele yemekten sonra offfff...dayıyorum gavisconu valla napayım..
kafayı bulcam gavicon içe içe.dr istediğn kadar iç dedi bişey olmazmış.

Canım keşke yanmasa, ama 1 temmuza kadar olan kısım aktarılıyor sadece. Çünkü yasa açık, fiilen çalışılan günler aktarılır diyor.

Ben de sınıf öğretmeniyim, oğlum 27 Temmuz 2007 de doğdu. O zaman aktarmamışlardı. önceki 1 ay, sonraki 1 ay yandı. Bu sefer de hemen hemen aynı duruma düşeceğim, Ağustos başı alırız dedi dr. Ne şanssızım...

adet sancısındann cok cekmıs bırıyımm evlennce geçer derlerdı evlendıgm ayy cektıgm sancıyı hıc cekmedm daha once :) cnm bnm ablm normal doğurdu hala adet sancısı cekıyo..ılac ıcmeden gun gecıremezz..bünyeye gore degısıyo demkkı...allah hepımıze yardm etsn

bnm kocamda oyle arabasına cok duskundrr..her hfta pazarr temızlık gunuu aşırı temızz:) nerdeyse arabaya binenlere terlık verıcek :) bızım arabann tekerını yardılar gecen...adam dünyaya kustu..sadece omu yenılıcektı bn farkndayım dayanamıyo askım tek teker degstırılmez hepsını degstrmek lazım.. ama masraff zamanı olmazzkı...ben bılıyormm gdıcek dedıgını yapıcak...ertesı gunu gelmıss askım hadı gezelmm bndım arabayaa bı fark goruyomusnn bak araba jılet gbıı dımı :) hıcc sallanmıyosun dmı askımm eyluss rahatszz olmuyoo..ne dıyokı dıyorumm meğerse lastıklerı yenılemısss bnm kızıcamı bıldıgı ıcınn ayar cekıyo...

bzde ılk sevgılıyken nısanlıyken hep dısardydık..canlı muzıkler yemeklerr gezıler...evlendk nolduysaa evden çıkmaz oldu kanepeye yapıstrdı totosunu :) ıcım sısıyodu askım gezelmm yok..smdı dınlenıcem zamn hamılelıgmden berı çıkalım gezelim suaraya gdelımm askım bn hamıleymm farkndasn dmı dıyorumm olsun kafan dağılır dıyo..gezıcem zaman benı eve cıvıledı smdıı evde oturmayalım dıyoo ters adam ıste...

kızlar bu benim uşak çok sık kasılmaya başladı kasılınca altta baskı hissediyorum taş gibi oluyor sizce nedir bu bide günün bazı zamanlarında pıt pıt diye bi atış oluyor beş dakika felan sürüyor sizce hıckırık mı bu ama hep aynı düzende atıyor sonra kesiliyor ?

aha

bu kasılma seninki nasıl iki gündür bendede oluyor acaba bendemi riskliyim bebeğim karnımın içinde yumruk gibi oluyor beni baya zorluyor oturunca veya yatınca biraz daha rahatlıyorum

Hepsi mi ayni olur bu kocislerin neyse ki bize gezme arkadaslari geliyor istesek de evde oturamayacagiz artik :)

Canim bu kasilma ve pit pitlarin aynisi bende de oluyor. Kasilmalar biraz fazlayuruyunce oluyor. Pit pitlar da hickirik diye düşünüyorum.

merhaba kızlar... doğum çantasına konulcaklar listesine yelvazede ekleyin bence.. malum sancı ile çok terlicez.. doğumdan sonrada klima olsa bile bebekten açamıcaz yelpaze hastane de iyi olur bence :)

merhba herkese bayadır giremiyorum geçmişede bakamadım.

Dün güzelce duşumu aldım uyuyacaktım.duşta göğsümde bi sertlik olduğunu fark ettim.yaklaşık olarak ceviz büyüklüğünde.hemen doktorumu aradım telaşla yani hergün duş alıyorum nasıl fark etmedim böyle bişeyi bende bilemedim.doktor yarın gel bi ultrasonda bakalım dedi.bugünde öğleden sonra gittim...ama beni bi görseniz dokunsalar ağlıcam.gözyaşlarım aktı akacak kirpik uçlarında falan..insanın aklına binbir türlü şey geliyor yağ bezesi mi,süt bezesi mi,kis mi????? neyse ultrasonda falan girdim iki göğsümede bakıldı sol göğsümde 4cm büyüklüğünte kis kümesi varmış.oda oda bi sürü küçük kist birleşmiş bi ceviz kadar var.ama ağrı falan yok.zaten kis deyince ben bi terliyorum ama soğuk soğuk..ömrümden ömür gitti...neyse önemli bişey değil dedi bi kaç ay izleyelim sende o sırada doğumunu yaparsın belki daha fazla büyürler belkide kaybolurlar dedi doktor.kaybolmazsa da doğumdan sonra küçük bi operasyonla temizleriz emzirmenede engel olmaz falan dedi.biraz rahatladım ama yinede bilmiyorum aşka bi doktora daha mı gitsem???

çok az kaldı artık doğuma biran önce hızlıca geçsede zaman bebeğimize kavuşsak.hastaneye giderken çok korktum ya bebeği etkileyen bişeyse yada hemen operasyona almalarını gerektirecek bi durum olursa naparım diye.. içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yinede insan tedirgin oluyor..

bebek odalarını alan arkadaşlar resimlerinizi gördüm.bende bu ay alıcam inşallah bebek odamızı.sağlıklı sıhatlı mutlu üyür inşallah bebişleriniz güle güle kullanın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…