- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.521
hayırlısı olsun canım, inşallah hayırlı bir evlat olsun, Allah güzel günlerini göstersin, Hz. Ömer gibi iyi dürüst adaletli bir insan olur inşallah
bence sevin canım bebişin ismiyle geliyorrüyada görülen ismin koyulması gerekirmiş.
fakat Musab ismi biraz riskli bence farklı anlamlara gelebiliyormuş. Mus'ab olarak yazdırman gerekiyor. türkçe de böyle bir yazılım olmayacağı için Musab:Müsibete (felakete) uğramış; isabet etmiş. anlamına gelebilir. bence çok iyi araştır.
ömer berke yada ömer kaan 'da koyabilirsin. biri modern olmuş olur. hemde rüyandaki ismi koymuş olursun.
işine çok karıştım kusura bakma
Kızlar işe gelirken kıyafet çok sorun oluyor artık hiç bi kıyafetle rahat edemıyorum...
Ya bnm karnm hepten toplanmiyo biyere yada kaslarm cekiliyo gbi degil.birdn bi tara daha sert oluyo kolu bacagi kafasi gbi snra gciyo..doktora 40kere dedm kasilma ndr nasil.anlarz diye net bsey demiyo hayr ilk hamileligm bilemiyrmki ufff bn kaskati oldum
he yaaa bende elbiseye taktım bu aralar alttan püfür püfür yellendiriyo arada daralınca bende yellendiriyomBen de rahat edemiyorum bütün gün oturuyorum pantolon çok sıkıcı olmaya başladı. Taytlar da sıkıyor artık elbise giyeyim bari püfür püfür daralmam en azından
kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyız sizce
merhaba kızlar... sağlık ocağından geliyorum.. izlem yapıldı.. an itibari ile aldığım toplam kilo 14... ağlamak istiyorummmmmm ühühühüh
ben tamı tamına ooooooooonbeeeeş kilo aldım.üzülme canım...bak ben üzülüyor muyum böööööööööööööööööööüüüüüüüü((((((
benim gittiğim hoca açıkça şunu dedi arkadaslar bebegın dayanması gıbı bır durum yok...yanı ilk tepki rahimin kasılması ve kasılan rahım kısmındaki bebişinde tepkisini biz dayandı gıbı algılıyormusuz. bu haftalardan sonra bellı sayıda olması rahımın doguma hazırlıgı acısından normal. fakat sayı önemli!!!!
bir saatte 4 ve üzeri olanlarda sıkıntı olabılırmıs bılgınız olsun... hele kı sancı fılan varsa acıl ırtıbata gecmenızı öneririm. sonradan keşke arasaydım sorsaydım demektense ben tedbirli olmanın daha mantuıklı olacagını dusunuyorum. belkı hıcbısey cıkmayacak belkı de erken dogum habercısıyse önlemı alınıp bebeklerımızın gelısımı ıcın onlara bıraz daha şans verebiliceğiz.
şahsen benim hedefim 35. daha 20. haftalarda basladı kasılmalarım. hemde cidden yamulan karın seklınde. her hafta depo hormon ıgnesı, gunluk 300 mg yıne rahım ıcın hormon kullanmama ragmen. allaha bın sukur 30 u devırdık kızımla...31 de bıtıcek ptesı. ilk duragımız zaten 32. haftaydı
herhafta gıdıyoruz kontrole kızımla. kan sulandırıcı da kullanıyorum cunku. damarda dırecn var vs.....ama gercekten bnm mucıze kızım oyle guclu azımlı kıııı neler atlattı annesıyle 35 ide gorucez allahın ıznıyle. inanıyorum.....
kendinizi strese sokmadan güzelce dinleyin gerektiğinde de dr.unuzla hemen konusun. allah korusun bu saatten sonra gelebılırler
canım gaviscon ve rennie içtim ama birkaç saatlik rahatlatıyordu geçen aydan beri drumum verdiği sabahları içilen pulcet diye bir ilaç kullanıyorum ve rahatlıyorum haftada 1-2 kez kullanıyorum ihtiyaç duydukça dr na söyle durumunu ve ilaç verirse kullan rahatla canım
100*50 olsa 3 metre vardır canım en fazla
32 hafta itibari ile benim kız 1700 gr 42 cm ve kızım tersmiş dönmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?