- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.501
bebek hareketleri belli oluyor zaten karnım titiriyor oynuyor. kasılam olduğunda karnım taşlaşıyor. sanki çok yemek yemişim karnım patlıcak gibi oluyo. uzanmayla falan geçmiyor bazen evin içinde biraz tur atınca yumuşuyor tekrar karnım. uzanınca sağa sola dönünce geçmiyor benimki
kızlar akşam rüyamda oğlumun ismini koyudular .
ben berke kaan koyacaktım.modern seviyorum
rüyamda ömer musap koy diyorlardı.
sanirim öyle yapıcam.bu kadar ay boşuna kendimi paralamışım isim isim diye
o kadar isim baktım aklıma gelmeyecek hiç düşünmediğim isimlerdi şaştım kaldım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)
kızlar çok mutluyum dün yeğenim dünyaya geldi daha yakından görmedim ama resmini sevip duruyorumm...
kardeşimin eşi 39 haftalık hamileydi dün sancısı tutmuş 10 dk da bir gelmeye başlamış sonra7 dkya inmiş hemen kardeşim işten çıkıp gitmiş hastaneye götürmüş nstye bağlamışlar doktor demiş ki sancı yok git dinlen 1 hafta sonra kontrole gel
eve gitmiş akşama doğru suyu gelmiş tekrar apar topar doktora sandalyeye oturtmuşlarrr bebek geliyo bebek geliyo demiş doğumhaneye girer girmez doğurmuşşşş. maşallhhhhh sonra kardeşime diyomuşki ne çabuk doğurdum demi
maşallahh allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin o doğuma gitti beni dah açok heyecan sardııı:18::18::18:
merhaba kızlar... sağlık ocağından geliyorum.. izlem yapıldı.. an itibari ile aldığım toplam kilo 14... ağlamak istiyorummmmmm ühühühüh
bende seni 2g ündür görmedim eşim gelince dr a gitcem diyordun merak etdim bendede çok oluyor dedğim gibi dr a gittim kasılmalar için kendimi yorunca oluyor
sonra dr erken doğum olabilir dedi ben sen telaşlanma diye psikolojikmen etkilenmeni istemedim sadece idrar yolu enfeksiyonu bölümünü söyledim
tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak
Canım çok gecmis olsun bolca dinlen artık bizden is yapmak dalan gecti ben yemek bile zor yapıyorum o da mecburiyetten
Hadi ya gercekten mı ? Bende de çok oluyor bende eli ayagi diye tutmaya sevmeye çalışıyorum . Zaten dünden beri adet gibi sancım var belim ağrıyor of ya korkmaya başladım ben
O zaman farkında olmasını sağla tatlım . İcine atma al karsına guzel bir ses tonu ile konus. Ben çok hassas bir donemdeyim böyle konuşmalar moralimi bozuyor bu bebeği daha çok etkiliyor de. Derdini anlat sadece dinlemesini sağla .
gecmiş olsun ya dinlenin bol bol aklınıza kotu sey getirmeyin bebişlerimizi tam dogmaları gerekn vakitte kucamıza alacaz inşallah hepimizzzzzzzzz
canım geçmiş olsun,dinlen yorma kendini, inşallah herşey yoluna girer
hayatımsın sende ihmal etme çok kasılman varsa, dikkat et kendine
ben o toplanma olayını tam anlamadım ama hakkaten bebek ayağını totişini filan bi yerlere dayıyor ,çıkıntı oluyor kasılma olduğunu sanmıyorum, karnımdan çıkacak gibi oluyor bazen, ittiriyor içeriden , dr biraz abartmış sanki
merhaba kızlar doğuma yakın 1 hafta 10 falan ( yani doğum yapıcağımız yeri) (zeytin yağıyla masaj yapınca doğum kolay oluyormuş ben deneyacem ama normal doğumda ne zaman bebeğin geleceği belli olmadığı için nasıl yapcaz bilmiyorum
yine bu sitedende tavsiye eden bayanlar var işe yaradığını söyleyenler var
benim dün bir arkadaşım söyledi bende araştırmak için internete girdiğimde bu sitedede yapan bayanları gördüm isterseniz sizlerde bir bakın netden
kızlar bu hastanedeki küvöz yatak çevresi kaç cm öğrenebılen yada nette bole bır blgıye ulaşan avrmıetraf tulunu hazırladım dıkemıyorum kaldı elımde ole
çok güzel gözüküyor hastanedeki hemşireler bilir tam kaç cm olduğunu canım :) benimde aklıma girdin şimdi bende beyaz ya da maviş tüllü mü yapsam üstünede nazarlıklarmı yapıştırsam oğluşum için..
Arkadaşlar ,
Bebek hareketi ve kasılmaları nasıl ayırt ediyorsunuz , burada yazılanları okuduktan sonra bende tereddütte kaldım..
Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız
kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)[/QUOTE
canım cok gecmiş olsun kızcen sabırsız annişine kavusmak için moralinin yüksek olması cok önemliii inş. durabildiği kadar durur kızcen canımm ...
kızlar karın kasılmalarım olurdu ama dünden beri kasılmam oldukça kasıklarıma rahmime sancı giriyor.. gece çok yoğundu bi ara tırstım ama düzensiz oluyor die belli etmemeye çalıştım. bu yüzden baya gergindim hatta bu neyin nesiydii.. şuanda kasılma oldukca sancı girip çıkıyor
benimde öle canım bugün okuduklarım zaten iyice kastı beniii acaba cokmu yoruyorum diyede kendime kızdım bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyo cünküü Allahım daha cok erken Allahım zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizee:18:
kızlar çok mutluyum dün yeğenim dünyaya geldi daha yakından görmedim ama resmini sevip duruyorumm...
kardeşimin eşi 39 haftalık hamileydi dün sancısı tutmuş 10 dk da bir gelmeye başlamış sonra7 dkya inmiş hemen kardeşim işten çıkıp gitmiş hastaneye götürmüş nstye bağlamışlar doktor demiş ki sancı yok git dinlen 1 hafta sonra kontrole gel
eve gitmiş akşama doğru suyu gelmiş tekrar apar topar doktora sandalyeye oturtmuşlarrr bebek geliyo bebek geliyo demiş doğumhaneye girer girmez doğurmuşşşş. maşallhhhhh sonra kardeşime diyomuşki ne çabuk doğurdum demi
maşallahh allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin o doğuma gitti beni dah açok heyecan sardııı:18::18::18:
canım gözünüz aydın maşallah sağlıkla kavusmuş darısı bizim başımızanede kolay doğurmusss maşallah Allahım inş. bizde öle bi avazda kurtuluruzzzz
kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana
ayy cok tırstım ya benimde karnım taş gibi oluyoo toplanıyooo dünde cok sık oldu bugünde ara ara oluyorrr ...
doktorum demiştii biraz durmanı istiyorum artık diye ama pek aldırış etmedim hamile olduğunu unutma bolca dinlen demiştiii bugünden sonraa kendime dinlenmeye alıyorum valla cünkü daha cok erken kızlarr yaa :18:
kızlar akşam rüyamda oğlumun ismini koyudular .
ben berke kaan koyacaktım.modern seviyorum
rüyamda ömer musap koy diyorlardı.
sanirim öyle yapıcam.bu kadar ay boşuna kendimi paralamışım isim isim diye
o kadar isim baktım aklıma gelmeyecek hiç düşünmediğim isimlerdi şaştım kaldım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)
çok güzel gözüküyor hastanedeki hemşireler bilir tam kaç cm olduğunu canım :) benimde aklıma girdin şimdi bende beyaz ya da maviş tüllü mü yapsam üstünede nazarlıklarmı yapıştırsam oğluşum için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?