2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim birgul yanıtın için , ben meyveyi çok kaçırınca oluyor söylediğin durum , karnım taş gibi oluyor ve büyüyor, bundan sonra dikkat edeyim hareketlere.

kızlar akşam rüyamda oğlumun ismini koyudular .
ben berke kaan koyacaktım.modern seviyorum
rüyamda ömer musap koy diyorlardı.
sanirim öyle yapıcam.bu kadar ay boşuna kendimi paralamışım isim isim diye
o kadar isim baktım aklıma gelmeyecek hiç düşünmediğim isimlerdi şaştım kaldım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :)

merhaba kızlar... sağlık ocağından geliyorum.. izlem yapıldı.. an itibari ile aldığım toplam kilo 14... ağlamak istiyorummmmmm ühühühüh

hayırlısı olsun canım, inşallah hayırlı bir evlat olsun, Allah güzel günlerini göstersin, Hz. Ömer gibi iyi dürüst adaletli bir insan olur inşallah

maşallah ne güzel doğurmuş,Allah herkese öyle kolay doğum nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün poli, sağlıkla inşallah

gecmiş olsun ya dinlenin bol bol aklınıza kotu sey getirmeyin bebişlerimizi tam dogmaları gerekn vakitte kucamıza alacaz inşallah hepimizzzzzzzzz

Desteğiniz için çok sağolun kızlar şimdi uzanıyorum annem yanımda evi temizliyor sağolsun... Siz de artık zor işler yapmayın hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil ...

kızlar bu hastanedeki küvöz yatak çevresi kaç cm öğrenebılen yada nette bole bır blgıye ulaşan avrmı etraf tulunu hazırladım dıkemıyorum kaldı elımde ole

Her anneye lazım diye bi kitapta okumuştum bende doğumdan önce zeytinyağı sürülmesi açılmayı kolaylaştırıyomuş diye,bu arada bu sertlikler yüzünden hepimi panik olduk iyi düşünelim kızlar ayaktır o ayak

Kizlar bugun yine doktordaydik bebisimizi renkli ekran gorduk cok tatliydi yada bana o geldi ))) 33.haftadayim 1790gr olmus iki hafta sonraya tekrar randevu verdi cunku basi daha halen yukarda iki hafta sonrada yukarda olursa hastaneye yollayacakmis sezeryan randevusunu almamiz icin dedi o haftadan sonra donmesi cok zor yapcak bisey yok normal dogum cok istiyodum ama benim kiz tembel kafasi hep ayni yerde :)

Arkadaşlar ,
Bebek hareketi ve kasılmaları nasıl ayırt ediyorsunuz , burada yazılanları okuduktan sonra bende tereddütte kaldım..

merhaba canım 1 aydan uzun süredir kasılmalarla mücadele ediyorum,benimde ilk doğumum ne olduğunu anlayamadım doktora sordum o zaman 24 haftalıktık,olur böyle dedi.bende umursamadım ama sıklaştı bu erken doğum belirtisiymiş benim perinatolog doktorum bunu bilemedi!!!!!beni bu konuda doktorum bile uyarmadığı için ben sizi uyarmak istedim.kasılma rahim bir noktada toplanıyor karnın belli bir noktası yükseliyor 1-2 dak sürüyor taş gibi oluyor ve kendiliğinden geçiyor çok olmasada canınız yanıyor .bebek hareketinde toplanma olmuyor karında hafif bir şekil değişikliği oluyor tekme yada baş atmıyorsa canınızda yanmıyor,tekme yada baş attığında anlık acı oluyor ama kasılmada 1-2 dak. sürüyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.

bence sevin canım bebişin ismiyle geliyor rüyada görülen ismin koyulması gerekirmiş.
fakat Musab ismi biraz riskli bence farklı anlamlara gelebiliyormuş. Mus'ab olarak yazdırman gerekiyor. türkçe de böyle bir yazılım olmayacağı için Musab:Müsibete (felakete) uğramış; isabet etmiş. anlamına gelebilir. bence çok iyi araştır.

ömer berke yada ömer kaan 'da koyabilirsin. biri modern olmuş olur. hemde rüyandaki ismi koymuş olursun.

işine çok karıştım kusura bakma

2,70 yaptım ölçüyü :) az gelmesinden ıyıdır uzun gelemsı onu halledebılırım bıtınce ekleyecegımkızlar resmını ıkı sandalyeyı bırlestırıdım sardım etrafına

bu arada annişlerrrrrr bu yataktan alanlar ne kadar fıyata aldınız ananesi yatak süsleyeceğim diye tutturdu bende bundan yap o mn sonradan sokulur kaldırabılırım dıe bu modelllerden sectımm fıyatları nedır bunalrın alan annişlere soruyorummm bileler varmıı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…