- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.481
dün bende de aşırı kasılmalar oldu 5 dakika da bir olmaya başlayınca nidilat içtim hemen....yarın kontorlum var sanırım 3 öğün nidilata yine geçicem. oda çarpıntı fılan yapıyor zaten nabzım 100lerı buluyor artık...allahım hayırlısıyla bır gecırmemızı nasıp etse su gunlerı.
dun hep yatan ben 1.5 saat dolastım sanrım ondan okadar sıuklastı bılemıyrum.
kasılmamı anlamıycam dıyen arkadas anlamaman ımkansızzz!! demek ki olmuyor sende. hıcc kafana takıpta kendını strese sokma. karnın resmen yamulup ufacık tas gıbı bısey cıkıyor bır tarafında sadece. zaten artık acımı ne ole bıseyde hıssedıyorum ben o ole olunca.
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana
teşekkür ederim canım. eşim acayip bi insan oldu, şaşırtıyor beni. geçen gün annesine söylüyor işte zayıfmış filan diye, ben de önemli olan sağlıklı olması diye kadını ferahlatmaya çalışıyordum. dönüp demez mi "xlerin bebeği 2 kilo olmuş nerdeyse, haberin var mı?" x arkadaşı, eşi benden 3 hafta önde. moralimi bozuyor, farkında değil.
kızlar karnınızda bebeğin başını dayamış gibi yükselip şişmesi sanki ayağını dayamış elini koymuş gibi karnınızda elinize sert birşey gelmesinin hepsi kasılmaymış ben bebek hareketi sanıyordum büyüdüğü için kafası kolu sanıyordum doktor çok kızdı kasılmalar onlar dedi. pozisyon değiştirmekle geçmez saatte 4 keredenfazla olursa doktora gitmeliymişiz benim çok oluyor. dikkat edin bol su içip sola yat dedi bana
teşekkür ederim canım. eşim acayip bi insan oldu, şaşırtıyor beni. geçen gün annesine söylüyor işte zayıfmış filan diye, ben de önemli olan sağlıklı olması diye kadını ferahlatmaya çalışıyordum. dönüp demez mi "xlerin bebeği 2 kilo olmuş nerdeyse, haberin var mı?" x arkadaşı, eşi benden 3 hafta önde. moralimi bozuyor, farkında değil.
Ya bnm karnm hepten toplanmiyo biyere yada kaslarm cekiliyo gbi degil.birdn bi tara daha sert oluyo kolu bacagi kafasi gbi snra gciyo..doktora 40kere dedm kasilma ndr nasil.anlarz diye net bsey demiyo hayr ilk hamileligm bilemiyrmki ufff bn kaskati oldum
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
canım benim de aynı seninki gibi bir yere toplanma olmuyor ama dediğin gibi bir anda karnım taş gibi oluyor 10 sn falan sürüyor en fazla sonra geçiyor.ben saydım dün tam 16 kez oldu yarın dra gidip soracağım ben de.
Hayatımsın canım sen ne kadarda bir kontrole gidiyorsun?Sanki çok kısa sürede bir gidiyormuşsun gibime geldi :) Benim dr.3 haftada bir çağırıyor geç değil değilmi kızlar?
C.tesi 3 hafta olacak ama rand.dolu olduğundan bir sonraki haftaya gidicem.
. :)))
4 haftada bir gidiyorum canım... 3 haftada bir gittiğimde olmuştu önceleri.. heralde bu gittiğimdede haftayı düşürebilir. çünkü 30. haftalardan sonra sık çağrıyorlarmış ya bilmiyorum bakalımm.. işte ozaman çok sık gidio gibi gelebilir sana
4 haftada bir gidiyorum canım... 3 haftada bir gittiğimde olmuştu önceleri.. heralde bu gittiğimdede haftayı düşürebilir. çünkü 30. haftalardan sonra sık çağrıyorlarmış ya bilmiyorum bakalımm.. işte ozaman çok sık gidio gibi gelebilir sana
vallahi kızlar sizide korkutmak istemedim ama deli etti adam beni birde kızınca iyice korktum yarın yolculuğa çıkıcam birde. gittiğim günün sabahı ilk işim doktoruma gitmek olacak zaten. bende kaç gündür kol bacak seviyorum sandım karnımın resmen bir tarafı sert şekilde yükselip yamuluyordu hatta resmini bile çekmiştim. bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar olacaktı bekliyordum zaten ama birde bütün bir hafta evde iiş yapıp ev toplayınca daha da artı bu şişilik sertlikler.
Ya anneler ben şimdi pijama gecelik alıcam internetten, 2 aya kadar göbek daha çok çıkar diye düşünüyorum xL mı alsam bilemedimBu kalıplar aynımı geliyor bir sorun olurmu emin değilim. Ne yapsam bilemedim ki ?
Arkadaşlar ,
Bebek hareketi ve kasılmaları nasıl ayırt ediyorsunuz , burada yazılanları okuduktan sonra bende tereddütte kaldım..
Artık almam lazım kendime dair bişey almadım, bu ay sonuna kadar çanta hazır etmem lazım. Maşaallah havada yanıyor gidip dışardan bişey alacak gibi değilim. Ne yapıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?