2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız kızlar geçmişi tam okuyamadım ama inş herşey yolundadır..
Bugün 100 lük şeker yüklemem yapıldı ölüyorum sandım nasıl tuttu o şekerli içecek beni yerimden kalkamadım başım gözüm miğdem maafoldum Allah'tan kusmadım 1er saat aralıkla 3 defa kan verdim. Kızlar sonuçlarım bunlar; açlık 86 , 1. Saat 161, 2.saat 123, 3. Saat 106 . Kendi Dr um izne çıkmış. Başka Dr baktı sonuçlarıma. Şeker hastası değilsin ama temkinli olman lazım ve şekerli beslenmemeye ve diyete devam dedi. Tedbir amaçlı yükselebilir diye.. Siz ne diyorsunuz yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorum..

cnm ben ılk 50 lık yaptırdım yüksek cıkmıstı sonra 100luk ıstedı ölüodum bnde ıcerken 2 degerım dusuk brı yüksek cıktı dıyetısyene yolladı doktorum tedbır amaçlı dıyetısyene gıttım 2hafta uyguladım açlık tokluk ıstedı bu sefer ac ken ve tokken ıkı gun gıttım kan verdım bu sefer açken normal tokken az yüksek cıktı dr düzelmiş dedii bebekte 3gun onceydı diyetten sonra gününe gelmiş ölçümleri bu iyi bir gelişme dedi hersey yolundaymış cok sukur beyaz ekmeği kes cnm kepek ye sık sık az az ye şekerlı seylerı yememeye calıs duzelıyor allahın ıznıylee

Geçmiş olsun canım.Çok ciddi bişey olsaydı doktor kendi yönlendirirdi zaten seni. Kendini rahat bırak, doğumdan sonra halleder doktorun nasıl olsa. Şimdiden sıkma kendini.

Gidince sorarsın ama biliyorum dayanamicaksın o zamana kadar :)
Arkadaşlar (kendime de söylüyorum kedicim bak sen de iyi dinle) dışardan söylenenlere kulak tıkama zamanı geldi. Yoksa geçmez günler. Herşeye vesvese yapar durumdayız. Çevre de sağolsun hiç duyarlı değil. O yüzden kendimizi kendimiz koricaz :)

Kizlar benim bebis ogle hareketli ki ben duruyorum o basliyor ztn ben hareketliyken ona besik gibi geldiginden ama baya hareketli iyimi kotumu bilemedim sizde durumlar ne ? :/ Birde sag gogsumun alti agrio sanki gerilio noluo anlamadim kizlarrr

keşke benim rüyama da birileri girse de isim konusu hallolsa...

benim haftaya sonya kızlar o yüzden bilgisayarımdaki dosyaları falan kendi mailime atıyorum toplanıyorum falan o yüzden yazamadım pek.
yaaaa bu arada kayınvalidemle falan anlatıyorum nevresim aldım fiyatı şöyle hastane çıkışı baktım pahalı falan filan şu eksiklerim kaldı diye sohbet esnasında konuşuyoruzz kadında tık yok yaaa insan der demi bişeyi d eben alıyım diyee anaaaa sinir oldumm yaaa mal gibi suratıma bakıyooo

Ben de iki hafta önce 50 lik yaptırmıştım yüksek çıkınca 100 lük yaptık işte:/ bana diyetisyen lafı etmedi kimse kendi Dr umda. Bakalım beyaz ekmeği kestim makarna pilav patates hamur işi yok tatlı zaten yok meyve sınırlı öf pöf(( benim de bebeğim 1 hafta önden gidiyo hep bakalım düzelirmi Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

almak isteyen sen demene kalmadan kendisi sorar canım..boşver öylelerde babanne olup bide herşeyini biz aldık diyorlar ya delirmemek elde değil ama boşver... benim durumda seninle aynı ama ben kulaklarına kar suyu kaçırmıyorum artık.şunu beğendim bari onuda siz alın bedavadan torun sahibi olucaksınız bi katkınız olsun hiçolmazsa diyorum.bebek odasının bi kısmını onlara ödetme fikrindeyim bakalım başarabilirsem..

Kızlar isyeeeaaaaan modundayım herkese bağırasım var. Herkese bülbül kesilen insanlar olay iş bitirmek olunca iki lafı bi araya getirip konuşmaktan aciz oluyorlar. Sorumluluğumda olmayan işler için bile beni muhatap ediyorlar insanlarla... Sinir oldum ya Şükür ki bugün cuma...

2.ci olduğu için pek heveleri yok heralde neyse Allah muhtaç etmesin biz hallediyoruz herşeyii
:26:

oooooooooo sonn haftan heee hadi bakalım... geri dönüşü belli olmayan anne

sende bizim gibi yap kocam dedi biz buraya halı alalım sen öde.. anlatıo torunalrıma halı aldım diee ama kızları ödüo aldım die laf yapıo. bende dedim hayatım senınkıde torunu soyleyelım biz beğenelım halıyı o taksıtlerını odesin. kocam dedi olmazda diyemedi. tmm dedi.. geçen gün beğendik english home de bitane kalmış hemen aldım taksit fşinide kocama verdim. akşam annesine verdi ne bu dedi.. halı aldık onun fişi dedim 6 ay 13 13 hiç bişey deil dedim. teşekkür ederim dediii kadın asıl biz teşekkür ederiz halı aldıgın için dedim :)))

Son düzenleme:

sewnde benim gibiymişin bende halısını aldırttım... kendi kafasına göre bişeyler aldı hakkını ödeyemem ama iğrendim aldıklarından.. halıyı ben beğendim kendi annemin kartınla aldım onada fişi verdim.. mobilyayı kendi annem ödüo perdesi cibinliği annem yaptı.. halısınıda o ödesin dimi amaaa

Canım listen çok güzel olmuş ben de kopya çektim.
5 hastane çıkışını 3e indir istersen :))
Bir de terlik koy kendin için
Çorap koy
Makyaj malzemesi de al allık falan süreriz moral olur

Kızlar başka aklınıza gelen bişey var mı?

Bi de göğüs pompası hastanede de gerekicek mi?
Şu babanne donlarından nerde buluruz ucuza internette gören olursa haber ediniz
Ya da hamile külotu mu alsam? Deneyimlilerden yardım istiyorummmmmmm

Butik bebenin sitesinde 26 liraya pijamalar var ben kapri takım siparişi verdim önden düğmeli.
Bi de gecelik aldım elbise gibi hoş, misafirlere rezil olmıyım diye

Öperim hepinizi, geçmişi okuyorum :)

iyi olmuşş yok ayol bizimkine de bişey denmez borçlular zaten der çıkarr
bu arada halıyı çok ucuza almışsınız kaç m2 di o halılar ben de gördüm altı plastik gibi yapışan demi

bu arada nevresimi açtım çok şeker yaa emaneten serdim beşiğine çok tatlı durdu mavisi öyle göze batmıyo almadıysan tekrar düşün derimm

Son düzenleme:

insanlar çeşit çeşit canım kimisine söylemeden o üstüne düşeni kendi yapar kimisininde kafasına vura vura aldıracaksın.Allah kimseye muhtaç etmesin ama benim annem şunumu alsam bunumu alsam diy didinirken oda havadan babanne olamaz yani öyle bi niyetide varsa ben bozarım bu oyunu :))) torunu sonuçta mecbur alıcak.gönüllü alsa daha iyi ama yapcak bişey yok öylede alınacak öylede..bi zahmet faturasınıda ödesin babannesi demi ama :)))))))))

eşşekler altı üstü bi düğmeye basıvericekler para almak için basmıyolar yaaaaaaaaa

Yalancı kasılma dönemindeyiz canım vücut pratik yapıyor :)
Dinlenmeyle, pozisyon değiştirmeyle geçiyorsa, ağrı belinde (sırtında) değilse endişelenmeyin diye okumuştum.

Geçmiyosa git ama mutlaka doktoruna

Bi de fıstıklar bi kitapta şöyle bişey okudum, zihnimizi acı çekmeye biz kodluyomuşuz. Yani olduğundan fazlasını korkudan dolayı beyin kendi yaratıyomuş.
Mesela kapıda yazan sancı odası yazısı, sancı kelimesi falan bunlar aslında kullanılmamalıymış. hemşireler sancı nasıl dememeliymiş, durumun nasıl ya da nasılsın demeliymiş :)

Biz de "dalga" demeliymişiz kasılmalar için.

Diceksiniz ki bunları dedik diyelim, geçecek mi? Hayır Ama en azından kendi kendimizi paniklettirmeyiz. Ne dersiniz :)

sgkdaki hemşirele bunları söylesen cevapları ne olur merak ettimmm

Senden kaynaklansaydı doktorun söylerdi, kocan sopa istemiş
Canını sıkma, moral en önemli şey hamilelikte...

Ayyyyyyyyyyy darısı başımıza maşallah fırt diye doğmuş yaaaaaaaaa ne güzel

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…