2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar ben anlamıyorum bu kayınvalideleri nerden buluyorlar bu cesaretleri çıldırcam okurken , benim kayınvalide melek ozaman gerçekten kıyamam ya.. Senin anneni kastetmesine kızdım cnm yanlış anlama sakın , ona ne Allah Allah herkes içinden geleni ve yapabildiğini yapar , herkes işine baksın dimi ama..
Annen de taksın bebeğe bi altın ille de istiyorsa nolcak yani
Benim annem evlenirken herşeyimi fazlasıyla aldı ben ne istediysem alındı. Hatta çocuğımun odasını da o almak istiyordu , ama işler tersine döndü şuan sıkışıklar, ben istemedim odayı kendim aldım , annem de gene bişey yapmak istiyo ama şu sıralar abime söz nişan yapılacak vs hiç kıyamıyorum .., kayınpederim de sepet beşiğini almak istedi okadar:) öyle herşey kocaya bakıyo yani :))

İlk hamileliğimde benim kayınvalidemde ilkbebeğin herşeyini kızın annesi yapar demişti annemde lafın altında kalmamak için çoğu şeyini almıştı canım ya

İlk hamileliğimde benim kayınvalidemde ilkbebeğin herşeyini kızın annesi yapar demişti annemde lafın altında kalmamak için çoğu şeyini almıştı canım ya

al bendende o kadar.nedense ilk bebek olunca kız annesi yapmak zorundaymış gibi algılanıyo.benimde annem dünya kadar eşya aldı tüm kıyafetleri puseti banyo takımı küveti yorganı pikesi ayakkabılarından tutunda emzirme yastığı alt açmaya kadar herşeyi aldı.ayrıca örgü işleride yapıyo.beşikte aldı bambu ha bide şifonyer alcak daha.ama hala eşim kem küm ediyo neymiş arabasını almamış o da anneme düşermiş.kv ne aldı derseniz hiiiiççç.bikaç örgü yaptı o kadar.ramazandan önce çıkıp alcam dio ama ne alcak bilmiyorum arabayıda k.babadan biz istedik.annem aldı zaten herşeyi bişiy kalmadı ki.sevmeye gelince kv öncelikli olur ama...bu arada babam tek maaşla 3 çocuk okutuyo hemde dersaneye gönderiyo adam daha napsın bilmiom ki

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ben hiç hissetmiyorum öyle bişey

Kim ne almak isterse onu alır gücü yettiğince zaten düğündede öyle olmuyormu kızın annesi herşeyi alıyor tüm taksitler ona kalıyor erkek tarafıda mobilyaları alıyor ama düğünden sonraberaber ödeniyor en ufacık şeydede laf oluyor zaten şuyunda yoktu diye

Gecmis olsun canım , Allah şifa versin insallah

canımcımlar günaydın hepinize. şükür biz bugün yolcuyuz bir haftadır ev toplamaktan çok giremedim saat 1.5da otobüsümüz var. kızlar içimde çok tarifsiz bir burukluk olmadı dersem yalan olur o kadar gitmek için gün sayan ben 3 yıldır kardeşimden de öte olduğum karşı komşumla vedalaşırken tutamadım kendimi hem o ağladı hem ben ağladım. yine görüşeceğiz geleceğiz diye söz verdik birbirimizin memleketinden geçerken uğramamazlık yapmicaz dedik ama kalbim acıdı ya. sevdiklerimizi bırakıp gitmek çok kötüymüş

kızlar bende çok üzülürdüm niye kimse benim bebeğime heves edip birşey almıyor diye .en son eşim kızdı üzüldüğümü görünce bu bebek bizim canını sıkma hiç bsabası annesi sağ olsun ona en büyük hediye o çalışır biz herşeyini alırız eksik alsın aldıkları iki kıyafet boşver değmez demöişti. doğru diyor kimse kimseye parasını vermek zorunda değil ama insan kırılıyor işte hem de çok. ama ben takmıyorum artık benim annem daha iğne almadı bebeğime beni asıl üzen oydu kayınvalidem yine elinden geleni yaptı ama artık hiç üzülmüyorum yaptılar yapmadılar diye önemli olan ben eşim ve bebeğim artık

çok geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi yaa inş herşey iyi sonuçlanır

ayyy bende sinir oldum sen getir onları bana ben hallederim kimse teyzoşlarımızın canını sıkamaz öyle

Günaydın bütün arkadaşlara.yaşamayı seviyorum iyi yolculuklar size.inşallah yolculukta hiçbir sıkıntı çıkmaz ve Amasya'da çok mutlu olursunuz.gerçi sen doğuma kadar memleketinde kalacaktın.umarım senin için herşey çok iyi olur.komşunlada inşallah görüşmeye devam edersiniz.şu kasılma muhabbetinden sonra bende epeyce tırstım ve cuma günü olan kontrolümü Pazartesi gününe aldım.umarım bebeklerimiz zamanında gelirler bizi üzmeden.bu arada redqueen ve arasta nerelerde arkadaşlar,bilen var mı?

kızlar herkese günaydın.kızlar canım çok sıkkın dünden beri bebeğimi çok hissedemiyorum sizdede oluyomu ne olur bana bi yardım edin,önceleri hiç durmazdı hatta canımı yakan sert tekmeleri vardı (((( doktora gitmelimiyim?

topiğin cici anneleri ve şafak sayan bebeleri hepinizin günü aydın olsun :) bütün bir hafta cumartesi olsunda uyumak istiyorum sabah 7de kalkmaktan yoruldum diyen ben bugün 6.30dan beri ayaktayım önce bi göğüs sızlaması aynı süt iner gibi sonrada zeynep hanımın tekmeleri beni uyandırdı bugün aslında içim içime sığmıyor nihayet tüm alışverişimizi tamamladık benim kendi ihtiyaçlarımda dahil doğum çantası ve çocuk odası hazırlamayı düşünüyorum yavaş yavaş.. bi kaç arkadaşın erken doğum sinyalleri beni korkutmadı desem yalan olur ben son 3 hafta doğum iznine ayrıldığımda düşünüyordum aslında bunları yapmayı ama yola çıkanın işi belli olmaz belki erken gelmek ister biz hazırlığımızı yapalım demi.. bugün zeynebimin ve benim cicişlerimizi yıkayıp ütülemeyi halledersem gelecek hafta sonuda beşiğini kurarım nasipse.. bugün çekebilirsem cicişlerimizin resmini koycem işallah öptüm hepinizi hadi bakım iş başına ben deniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…