- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.581
kızlar kayınvalıdemle gecen haftasonu alısverıse çıktık kendı çıkacaktı anne bende bakayımalacaklarına dedım bız goturduk emınonunee neyse alısverıs yaptık baya bı eşim dedi;yatak odası bakıcaz dıer hafta sonu sonra kayın valıdem sole bı baktı en büyük olanı almaktan kımse bahsetmıo die bı laf solediii....bnm ailem henüz bısy almadı ailememmi geldi bu af anlamadım ama aılem bizim begendıgımız yatak odasını alacak durumda zaten degıl ki daha yenı annem amelıyat oldu bıde dıemem al bana yatak odasııannemde ben besık suslım dıo bambulardan alım dıo dedım alma park yatak aldık yanıma boşa almış olursun e ben napıcam dıo kadında gorunsun ıstıo kayınvalıdem bole olduğu ıcın şimdi napıcaz şaşırdık kızlar akıl verınn bişey yapacak ama kadında şaşırdı napcanı :44: off ne zor aılelerr ıle arada kalmak
Kizlar bebisim cook hareketli ya banami oyle geliyor erken dogurcam diye korkar oldum ya bu ne oynamasi boleee
Ya kızlar ben anlamıyorum bu kayınvalideleri nerden buluyorlar bu cesaretleri çıldırcam okurken , benim kayınvalide melek ozaman gerçekten kıyamam ya.. Senin anneni kastetmesine kızdım cnm yanlış anlama sakın , ona ne Allah Allah herkes içinden geleni ve yapabildiğini yapar , herkes işine baksın dimi ama..
Annen de taksın bebeğe bi altın ille de istiyorsa nolcak yani
Benim annem evlenirken herşeyimi fazlasıyla aldı ben ne istediysem alındı. Hatta çocuğımun odasını da o almak istiyordu , ama işler tersine döndü şuan sıkışıklar, ben istemedim odayı kendim aldım , annem de gene bişey yapmak istiyo ama şu sıralar abime söz nişan yapılacak vs hiç kıyamıyorum .., kayınpederim de sepet beşiğini almak istedi okadar:) öyle herşey kocaya bakıyo yani :))
İlk hamileliğimde benim kayınvalidemde ilkbebeğin herşeyini kızın annesi yapar demişti annemde lafın altında kalmamak için çoğu şeyini almıştı canım ya
canım çok daha geç dönen bebekler de var. hatta erken dönen bebeklerin bir kısmı daha sonra tekrar dönüyormuş. o yüzden takma kafana. her an dönebilir ki önemli olan 35. haftada dönüp dönmediği. bu arada ben bebeğimin hıçkırıklarından anlıyorum başının aşağıda olduğunu :) yöntem olarak aklında olsun :)
al bendende o kadar.nedense ilk bebek olunca kız annesi yapmak zorundaymış gibi algılanıyo.benimde annem dünya kadar eşya aldı tüm kıyafetleri puseti banyo takımı küveti yorganı pikesi ayakkabılarından tutunda emzirme yastığı alt açmaya kadar herşeyi aldı.ayrıca örgü işleride yapıyo.beşikte aldı bambu ha bide şifonyer alcak daha.ama hala eşim kem küm ediyo neymiş arabasını almamış o da anneme düşermiş.kv ne aldı derseniz hiiiiççç.bikaç örgü yaptı o kadar.ramazandan önce çıkıp alcam dio ama ne alcak bilmiyorum arabayıda k.babadan biz istedik.annem aldı zaten herşeyi bişiy kalmadı ki.sevmeye gelince kv öncelikli olur ama...bu arada babam tek maaşla 3 çocuk okutuyo hemde dersaneye gönderiyo adam daha napsın bilmiom ki
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bir takım rahatsızlıklar yaşadım iki kez hastanede yattım ve bir sürü tahlil dr konntrolü. ilk rahatsızlığım okulda oldu aslında akşamdan hafif bir sancı vardı sabahda aynen. okulda birden arttı belim falan ağrımaya başladı vücudumdan soğuk terler boşaldı eşim gelip hastaneye yetiştirdi doğuruyorum sandım nstye falan bağladılar doğum sancısı değilmiş meğer rahim ve bebğin baskısıyla böbreğimde büyüme olmuş. böbrek sancısıymış fakat bunu vücut doğum sancısı olarak algılayıp doğumu başlatabiliyormuş. ikinci sancıyı evde atlattım 3. sancı hafif kanamalı oldu yine hastanede yattık vee 24 saat arayla erken doğum riskine karşı bebek için ciğer geliştici iğne vurdular. böbrek için sürekli gözetim altındayım büyüme devam ederse stent takılacakmış dahada fayda etmezse bebeği erken alacaklarmış yarın yine böbrek ultrasonu var umarım hayırlısı olur.
İlk hamileliğimde benim kayınvalidemde ilkbebeğin herşeyini kızın annesi yapar demişti annemde lafın altında kalmamak için çoğu şeyini almıştı canım ya
al bendende o kadar.nedense ilk bebek olunca kız annesi yapmak zorundaymış gibi algılanıyo.benimde annem dünya kadar eşya aldı tüm kıyafetleri puseti banyo takımı küveti yorganı pikesi ayakkabılarından tutunda emzirme yastığı alt açmaya kadar herşeyi aldı.ayrıca örgü işleride yapıyo.beşikte aldı bambu ha bide şifonyer alcak daha.ama hala eşim kem küm ediyo neymiş arabasını almamış o da anneme düşermiş.kv ne aldı derseniz hiiiiççç.bikaç örgü yaptı o kadar.ramazandan önce çıkıp alcam dio ama ne alcak bilmiyorum arabayıda k.babadan biz istedik.annem aldı zaten herşeyi bişiy kalmadı ki.sevmeye gelince kv öncelikli olur ama...bu arada babam tek maaşla 3 çocuk okutuyo hemde dersaneye gönderiyo adam daha napsın bilmiom ki
çok geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi yaa inş herşey iyi sonuçlanırmerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bir takım rahatsızlıklar yaşadım iki kez hastanede yattım ve bir sürü tahlil dr konntrolü. ilk rahatsızlığım okulda oldu aslında akşamdan hafif bir sancı vardı sabahda aynen. okulda birden arttı belim falan ağrımaya başladı vücudumdan soğuk terler boşaldı eşim gelip hastaneye yetiştirdi doğuruyorum sandım nstye falan bağladılar doğum sancısı değilmiş meğer rahim ve bebğin baskısıyla böbreğimde büyüme olmuş. böbrek sancısıymış fakat bunu vücut doğum sancısı olarak algılayıp doğumu başlatabiliyormuş. ikinci sancıyı evde atlattım 3. sancı hafif kanamalı oldu yine hastanede yattık vee 24 saat arayla erken doğum riskine karşı bebek için ciğer geliştici iğne vurdular. böbrek için sürekli gözetim altındayım büyüme devam ederse stent takılacakmış dahada fayda etmezse bebeği erken alacaklarmış yarın yine böbrek ultrasonu var umarım hayırlısı olur.
ayyy bende sinir oldum sen getir onları bana ben hallederim kimse teyzoşlarımızın canını sıkamaz öyleKızlar isyeeeaaaaan modundayım herkese bağırasım var. Herkese bülbül kesilen insanlar olay iş bitirmek olunca iki lafı bi araya getirip konuşmaktan aciz oluyorlar. Sorumluluğumda olmayan işler için bile beni muhatap ediyorlar insanlarla... Sinir oldum yaŞükür ki bugün cuma...
Günaydın kızlar
günaydın emelbaha aynı günlerde doğum yapıcaz takvime göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?