- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.621
kim ne almak isterse onu alır gücü yettiğince zaten düğündede öyle olmuyormu kızın annesi herşeyi alıyor tüm taksitler ona kalıyor erkek tarafıda mobilyaları alıyor ama düğünden sonraberaber ödeniyor en ufacık şeydede laf oluyor zaten şuyunda yoktu diye
Arkadaşlar günaydın,,
Önceki gün doktora gittim 37 . haftaya kadar çalışabilir diye doğum sonrasına yarayacak raporumu aldım.
Amniyos sıvım yani suyum alt sınırdaymış. Doktorum bol su iç dedi ama aklıma takıldı. Başka ne yapabilirim acaba?
günaydın hamişlerbu akşam en yakın arkadaşımın nişanı var oynamayı çok seven ben sadece bakmakla yetinicem kızımla süslenip püslenip oturcaz :)
canım bol su iç bir de hergün muhakkak soda iç işe yarıyor benimde sıvım alt sınırdaydı soda içtim bol bol o sayede artık normale döndü diye düşünüyorum ama stres yapma
valla geçen bizim veda yemeğimiz vardı halay bile çektimyavaştan yavaştan bir iki kere oyuna kalkabilirsin birşey olmaz
kızlar herkese günaydın.kızlar canım çok sıkkın dünden beri bebeğimi çok hissedemiyorum sizdede oluyomu ne olur bana bi yardım edin,önceleri hiç durmazdı hatta canımı yakan sert tekmeleri vardı(((( doktora gitmelimiyim?
slm kizlarr... doktorumuzdan cktk kaslmalarimi sancilarimi soyledim. uzgunum ama oyleyse alttan bakmak zorundatim dedi.. tisrtim biraz ama bebisim icin tmm dedim... bakti gayet normal rahim uzunlugun 13 cm erken riskin yok bebekte daha rahime yerlesmemis dedi.. donmemesine uzuldum normal dogum icin.. nts bagladilar fenalk geldi yarim saat sirt ustu bayilcaktm hafif agrilarn ckms dedi hemsire ama guzel dedi. doktora verdim cok guzel bi sorun yok dedi. biz orda sira brklerken sandalyede bi hamile getrdiler kiz cok kotu duruodu 29 haftalkms ve riskliyms heran dogablr dedi doktor suyu nezaman gelr belli olmaz die aklm ckti uzuldum kiza.. bebisim 31+0 suan ve 1835 gr 43 cm di boyu... biz smdi canakkale yolcuyuZ yoldayken size haber vereyim kasimalari dedim. doktoruma karnm yamuluo dedim bebegm hareketlero gunde 10 kere olabilr bu durum ama sanci olursa tehlikeli dedi... her doktor farkli bisi soyluo istee.. opuldunuzzz
saol cnm cok sukur cikmadii.. tsk ederimm
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bir takım rahatsızlıklar yaşadım iki kez hastanede yattım ve bir sürü tahlil dr konntrolü. ilk rahatsızlığım okulda oldu aslında akşamdan hafif bir sancı vardı sabahda aynen. okulda birden arttı belim falan ağrımaya başladı vücudumdan soğuk terler boşaldı eşim gelip hastaneye yetiştirdi doğuruyorum sandım nstye falan bağladılar doğum sancısı değilmiş meğer rahim ve bebğin baskısıyla böbreğimde büyüme olmuş. böbrek sancısıymış fakat bunu vücut doğum sancısı olarak algılayıp doğumu başlatabiliyormuş. ikinci sancıyı evde atlattım 3. sancı hafif kanamalı oldu yine hastanede yattık vee 24 saat arayla erken doğum riskine karşı bebek için ciğer geliştici iğne vurdular. böbrek için sürekli gözetim altındayım büyüme devam ederse stent takılacakmış dahada fayda etmezse bebeği erken alacaklarmış yarın yine böbrek ultrasonu var umarım hayırlısı olur.
aldığımda benimki de öyle kokuyordu makineye attım yıkadım dalin yumuşatıcı da koydum 2 gün balkonda kurudu,havalandı.yoğun koku gitmişti 10 gündür de fermuarları açık odada duruyor ,koku yok denecek kadar az şu anda...
Canım yıkarsak formu falan bozulmazmı acaba?
canımcımlar günaydın hepinize. şükür biz bugün yolcuyuz bir haftadır ev toplamaktan çok giremedim saat 1.5da otobüsümüz var. kızlar içimde çok tarifsiz bir burukluk olmadı dersem yalan olur o kadar gitmek için gün sayan ben 3 yıldır kardeşimden de öte olduğum karşı komşumla vedalaşırken tutamadım kendimi hem o ağladı hem ben ağladım. yine görüşeceğiz geleceğiz diye söz verdik birbirimizin memleketinden geçerken uğramamazlık yapmicaz dedik ama kalbim acıdı ya. sevdiklerimizi bırakıp gitmek çok kötüymüş
günaydın hamişlerbu akşam en yakın arkadaşımın nişanı var oynamayı çok seven ben sadece bakmakla yetinicem kızımla süslenip püslenip oturcaz :)
slm kizlarr... doktorumuzdan cktk kaslmalarimi sancilarimi soyledim. uzgunum ama oyleyse alttan bakmak zorundatim dedi.. tisrtim biraz ama bebisim icin tmm dedim... bakti gayet normal rahim uzunlugun 13 cm erken riskin yok bebekte daha rahime yerlesmemis dedi.. donmemesine uzuldum normal dogum icin.. nts bagladilar fenalk geldi yarim saat sirt ustu bayilcaktm hafif agrilarn ckms dedi hemsire ama guzel dedi. doktora verdim cok guzel bi sorun yok dedi. biz orda sira brklerken sandalyede bi hamile getrdiler kiz cok kotu duruodu 29 haftalkms ve riskliyms heran dogablr dedi doktor suyu nezaman gelr belli olmaz die aklm ckti uzuldum kiza.. bebisim 31+0 suan ve 1835 gr 43 cm di boyu... biz smdi canakkale yolcuyuZ yoldayken size haber vereyim kasimalari dedim. doktoruma karnm yamuluo dedim bebegm hareketlero gunde 10 kere olabilr bu durum ama sanci olursa tehlikeli dedi... her doktor farkli bisi soyluo istee.. opuldunuzzz
ayyy canım neler yaşamışsın...çok geçmiş olsun.inşallah bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olur..merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bir takım rahatsızlıklar yaşadım iki kez hastanede yattım ve bir sürü tahlil dr konntrolü. ilk rahatsızlığım okulda oldu aslında akşamdan hafif bir sancı vardı sabahda aynen. okulda birden arttı belim falan ağrımaya başladı vücudumdan soğuk terler boşaldı eşim gelip hastaneye yetiştirdi doğuruyorum sandım nstye falan bağladılar doğum sancısı değilmiş meğer rahim ve bebğin baskısıyla böbreğimde büyüme olmuş. böbrek sancısıymış fakat bunu vücut doğum sancısı olarak algılayıp doğumu başlatabiliyormuş. ikinci sancıyı evde atlattım 3. sancı hafif kanamalı oldu yine hastanede yattık vee 24 saat arayla erken doğum riskine karşı bebek için ciğer geliştici iğne vurdular. böbrek için sürekli gözetim altındayım büyüme devam ederse stent takılacakmış dahada fayda etmezse bebeği erken alacaklarmış yarın yine böbrek ultrasonu var umarım hayırlısı olur.
ilk bebeğin herşeyini kızın annesi neden alıyor bence çok saçma...İlk hamileliğimde benim kayınvalidemde ilkbebeğin herşeyini kızın annesi yapar demişti annemde lafın altında kalmamak için çoğu şeyini almıştı canım ya
ne kadar saçma bi durum ya...her şeyi kız annesi alıyor ama bayramlarda önce diğer tarafa gidiliyor izin orda bitiriliyor öbür tarafa da izin mi var nasıl gidelim oluyor..düğün falan olur gene öyle öncelik diğer taraf..ismini bile onların istediği olsun istiyorlar...başkasına yıkmak kolay geliyor...valla bugün kayın pederimden bebek odasının yarı parasını aldım...Allah razı olsun dedim..biraz söyleye söyleye oldu ama napım yoksa bişeye el attıkları yok.öbür torunlarının herbişilerini alıyorlar bizimkine ses çıkaran yok.herşeyi annem almak istiyor biçok şeyinide aldı ama ben onalrada kıyamıyorum.içinden geliyor annnemin alıyor.al bendende o kadar.nedense ilk bebek olunca kız annesi yapmak zorundaymış gibi algılanıyo.benimde annem dünya kadar eşya aldı tüm kıyafetleri puseti banyo takımı küveti yorganı pikesi ayakkabılarından tutunda emzirme yastığı alt açmaya kadar herşeyi aldı.ayrıca örgü işleride yapıyo.beşikte aldı bambu ha bide şifonyer alcak daha.ama hala eşim kem küm ediyo neymiş arabasını almamış o da anneme düşermiş.kv ne aldı derseniz hiiiiççç.bikaç örgü yaptı o kadar.ramazandan önce çıkıp alcam dio ama ne alcak bilmiyorum arabayıda k.babadan biz istedik.annem aldı zaten herşeyi bişiy kalmadı ki.sevmeye gelince kv öncelikli olur ama...bu arada babam tek maaşla 3 çocuk okutuyo hemde dersaneye gönderiyo adam daha napsın bilmiom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?