2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar herkese

uzun zamandır takip ediyorum yazılanları ama bi türlü yazacak fırsatı bulamamıstım. gectıgımız gunlerde normal dogumla ılgılı konusulmustu bıraz ben de buldugum bı lınkı paylasayım dedım. ben lınktekı butun hıkayelerı okudum (hepsı cok guzel ve etkıleyıcı) ve kesınlıkle normal dogum ıstedıgıme karar verdım. normal dogumla ilgili korkuları veya tereddütleri olan herkesin okumasını tavsıye ederım.

Hikâyeler | Pozitif Doğum Hikâyeleri

aklımı mı okudun.aynısııııııııııııı

canım bol su iç bir de hergün muhakkak soda iç işe yarıyor benimde sıvım alt sınırdaydı soda içtim bol bol o sayede artık normale döndü diye düşünüyorum ama stres yapma

günaydın hamişler bu akşam en yakın arkadaşımın nişanı var oynamayı çok seven ben sadece bakmakla yetinicem kızımla süslenip püslenip oturcaz :)

valla geçen bizim veda yemeğimiz vardı halay bile çektim yavaştan yavaştan bir iki kere oyuna kalkabilirsin birşey olmaz

benim kaynanamın da umrunda değil vallahi sadece ben ona yorgan yapayım dedi saçma sapan bir nevresim almış kociş bile beğenmemiş onu getirecek bakalım kendi kızına her gördüğünü alıyordu sonrada laf etsem kociş o seni kızı gibi görüyor diyecekte gel de anlat hadi sonra ben artniyetli olacağım durumu yok falan filan diyecek... işine geldiğine gayet durumları oluyor bir de her ay kociş para gönderiyor ama o parayı diğer torunlarına harcamakla meşgul. bir de ayın sonunda torununun sünneti var herkes aaa gelmeyecekmisin diyor kızlar siz olsanız 10 saat yolu gidermiydiniz o zaman nerdeyse son 30-40 gün içinde olacağım elin kızıyım ya acıyan yok

slm kizlarr... doktorumuzdan cktk kaslmalarimi sancilarimi soyledim. uzgunum ama oyleyse alttan bakmak zorundatim dedi.. tisrtim biraz ama bebisim icin tmm dedim... bakti gayet normal rahim uzunlugun 13 cm erken riskin yok bebekte daha rahime yerlesmemis dedi.. donmemesine uzuldum normal dogum icin.. nts bagladilar fenalk geldi yarim saat sirt ustu bayilcaktm hafif agrilarn ckms dedi hemsire ama guzel dedi. doktora verdim cok guzel bi sorun yok dedi. biz orda sira brklerken sandalyede bi hamile getrdiler kiz cok kotu duruodu 29 haftalkms ve riskliyms heran dogablr dedi doktor suyu nezaman gelr belli olmaz die aklm ckti uzuldum kiza.. bebisim 31+0 suan ve 1835 gr 43 cm di boyu... biz smdi canakkale yolcuyuZ yoldayken size haber vereyim kasimalari dedim. doktoruma karnm yamuluo dedim bebegm hareketlero gunde 10 kere olabilr bu durum ama sanci olursa tehlikeli dedi... her doktor farkli bisi soyluo istee.. opuldunuzzz

heee bideee akintimla biraz su geldigini soyledim. bebegin suyu olsaa oyle az az glmez emn ol bardaktan dokulur gibi gelir dursuramazsn icin rahat olsun dedi... idrar kesesine baski yaptigi icin idrar oluor o islakliklae buda gayet normal utanilcak bisey degil dedi... nts odasina giderken bi kadn dogumsaydi hemsirelerin sesi gelio bu yanlara tutunup kuvvet al makinede agrin ckinca ikin lutfen die.. .ay bi tirstim anlatamammm kocama diorum kapiya ck bakim kadn dogurmusmu 10 dk. ya dogurdu ki bebek ckti odadan dedi bi duygulandmmm ne guzelll ins. bizlerde kavuaucaz bebislerimize

hadi yaa :) walla canım benim koçişin beni oynatcağını hiç zannetmiyorum bi dans ederiz bide alkış tutarım tabi durabilirsem oynamayı karı koca çok seviyoruz ama eşim beni oynatmaz gibime geliyo göbek benden önce gidiyo

canım endişe etme hemen benimki de çok hareketli olmasına rağmen bugün sakin ben biraz önce birşeyler atıştırdım soluma yattım canım oğlum hemen tepki verdi sen de dene bakalım mutlaka az da olsa tepki verir,biraz dinleniyordur canım...

bir şey çıkmamasına çok sevindim canım,maşallah bebişine de kocaman olmuş bu arada iyi yolculuklar,

Merhabalar;

zaman nasıl geçiyor 30.haftalara geldik bile.yakında güzel doğum haberleri de alıcaz inşallahbende 3 gün hissedemedim hareketlerini sonra dr.a gittik haftasonuna denk geldiği için nöbetçi başka dr. vardı.neden geldiğimi sordu bende soyledim bir garip baktı bana.sanki abartıyorsunuz der gibi.sonra kalp atışlarını duyduk çok şükür.olabilir bebek uyumuştur diyor.3 gün boyunca uyur mu bebek acaba.sonuçta ilk çoçuğum ve endişelenmek en doğal hakkım.

Selam canlarım... Bu akşam ve yarın akşam düğüncüyüm bi bakayım dedim birazdan hazırlanmaya başlarım

Çok geçmiş olsun canım inşallah daha fazla ilerlemez kendine dikkat et.

Canım yıkarsak formu falan bozulmazmı acaba?

benimkinde bozulma olmadı canım benimkinin kumaşı valiz kumaşlarına benziyor deri değil seninki nasıl bilmiyorum ama deri bile olsa kuru temizlemeciler sanırım kokuyu alacak şekilde temizlerler,benim içime hiç sinmedi bebeğimin yıkanmış,ütülenmiş mis gibi kıyafetlerini kokutacak diye...[/QUOTE]

Ben yıkayamam canım ya 15 dk lığa atsam mı dedim ama cesaret edemedim deri olduğu için. Tersini çevirip sileyim öylece balkona terkedeyim bikaç gün havalanır belki :)

Canımmm iyi yolculuklar size... İnşallah yeni evinizde de güzel uyumlu komşuluklarınız olur

günaydın hamişler bu akşam en yakın arkadaşımın nişanı var oynamayı çok seven ben sadece bakmakla yetinicem kızımla süslenip püslenip oturcaz :)

Benim de en yakın arkadaşım evleniyooo. Bu akşam kınası var ben oynarım şahsen

Ay tatlım kötü bişey olmamasına sevindim çok şükür. Allah hepimizi zamanında sağ salim kavuştursun yavrucuklarımıza

ayyy canım neler yaşamışsın...çok geçmiş olsun.inşallah bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olur..

İlk hamileliğimde benim kayınvalidemde ilkbebeğin herşeyini kızın annesi yapar demişti annemde lafın altında kalmamak için çoğu şeyini almıştı canım ya
ilk bebeğin herşeyini kızın annesi neden alıyor bence çok saçma...

ne kadar saçma bi durum ya...her şeyi kız annesi alıyor ama bayramlarda önce diğer tarafa gidiliyor izin orda bitiriliyor öbür tarafa da izin mi var nasıl gidelim oluyor..düğün falan olur gene öyle öncelik diğer taraf..ismini bile onların istediği olsun istiyorlar...başkasına yıkmak kolay geliyor...valla bugün kayın pederimden bebek odasının yarı parasını aldım...Allah razı olsun dedim..biraz söyleye söyleye oldu ama napım yoksa bişeye el attıkları yok.öbür torunlarının herbişilerini alıyorlar bizimkine ses çıkaran yok.herşeyi annem almak istiyor biçok şeyinide aldı ama ben onalrada kıyamıyorum.içinden geliyor annnemin alıyor.

kızlar hepınize bebişlerinizle bırlıkte ıyı hafta sonları diliyorum bebişimin kıyafetlerını yıkadım ütüledim çantamız da tamam gıbı bı kac teferruat harıcınde tamam gıbı sorum olcak gecelerı artık yatamıyorum nefes almakta cok güçlük çekiyorum evın içinde geziniyorum yine de yawruma deger benım gbı sorun yasayan var mı

arkadaşlar ilginize hayır dualarınıza ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. bugün dr kontrolüne gittik büyüme devam ediyor fakat henüz müdalede bulunmaya gerek duymuyorum dedi doktor çünkü müdehalenin de riskleri varmış. takip edecekler 3 hafta sonra tekrar böbrek ultrasonu çekilecek bebeişim sağlıklı olsun da ben katlanırım diyorum ve annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin bize de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…