- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.601
kızlar herkese günaydın.kızlar canım çok sıkkın dünden beri bebeğimi çok hissedemiyorum sizdede oluyomu ne olur bana bi yardım edin,önceleri hiç durmazdı hatta canımı yakan sert tekmeleri vardı(((( doktora gitmelimiyim?
Evet kısmet olursa ama en son geçen ay doktorum 1 ile 15 sarası dedi. :)
inş canım benim herşey yolunda gitsin doktor randevunda da beni doktorum tedirgin etmişti inş zamanında alacağız kucağımıza. bende merak ediyorum arastayla redi zaten bu hafta çok giremedim herşey yolundadur inşGünaydın bütün arkadaşlara.yaşamayı seviyorum iyi yolculuklar size.inşallah yolculukta hiçbir sıkıntı çıkmaz ve Amasya'da çok mutlu olursunuz.gerçi sen doğuma kadar memleketinde kalacaktın.umarım senin için herşey çok iyi olur.komşunlada inşallah görüşmeye devam edersiniz.şu kasılma muhabbetinden sonra bende epeyce tırstım ve cuma günü olan kontrolümü Pazartesi gününe aldım.umarım bebeklerimiz zamanında gelirler bizi üzmeden.bu arada redqueen ve arasta nerelerde arkadaşlar,bilen var mı?
önce sakin ol şekerli birşeyler tüket biraz su iç ve sol tarafına yat biraz dinle bakalım gün içinde 10 defa tekme atması yeterli olur diyor uzmanlar çocuğun yeri daraldığı için artık eskis kadar esnek olamayabilir bunları yaptıktan sonra hala kendini kötü hisssediyorsan mutlaka doktoruna git bu tarz şeyler önemli ihmale gelmez canım ama önce sakin olacaksın çünkü anne gerildikçe çocukda gerilip hareketlerini kııstlıyor ..
kızlar bende çok üzülürdüm niye kimse benim bebeğime heves edip birşey almıyor diye .en son eşim kızdı üzüldüğümü görünce bu bebek bizim canını sıkma hiç bsabası annesi sağ olsun ona en büyük hediye o çalışır biz herşeyini alırız eksik alsın aldıkları iki kıyafet boşver değmez demöişti. doğru diyor kimse kimseye parasını vermek zorunda değil ama insan kırılıyor işte hem de çok. ama ben takmıyorum artık benim annem daha iğne almadı bebeğime beni asıl üzen oydu kayınvalidem yine elinden geleni yaptı ama artık hiç üzülmüyorum yaptılar yapmadılar diye önemli olan ben eşim ve bebeğim artık
kızlar herkese günaydın.kızlar canım çok sıkkın dünden beri bebeğimi çok hissedemiyorum sizdede oluyomu ne olur bana bi yardım edin,önceleri hiç durmazdı hatta canımı yakan sert tekmeleri vardı(((( doktora gitmelimiyim?
kızlar günaydınnn... dün gece yazılanları okudum biraz ne bu yaa kaynanadan şikayet şikayet :) halime şükrettim walla Allah'a çok şükür annemden farksızdır kayınvalidem Allah kendisinden razı olsun... Doğumda bana takacağı takıyı bile hazır etti sağolsun...Torununa da hep bişeyler almak istiyor... Allahım nazarlardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?