2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önce sakin ol şekerli birşeyler tüket biraz su iç ve sol tarafına yat biraz dinle bakalım gün içinde 10 defa tekme atması yeterli olur diyor uzmanlar çocuğun yeri daraldığı için artık eskis kadar esnek olamayabilir bunları yaptıktan sonra hala kendini kötü hisssediyorsan mutlaka doktoruna git bu tarz şeyler önemli ihmale gelmez canım ama önce sakin olacaksın çünkü anne gerildikçe çocukda gerilip hareketlerini kııstlıyor ..

Evet kısmet olursa ama en son geçen ay doktorum 1 ile 15 sarası dedi. :)

benimde 1.5 hafta kadar önde gidiyor gibi gözüküyor ama işin kötüsü benim bebek dönmedi sezeryan olma ihtimali var diyor doktorum bakalım eğer sezeryan olursa 39. haftada alacaklar .. kız erkek cinsiyeti ne bebişinin ??

inş canım benim herşey yolunda gitsin doktor randevunda da beni doktorum tedirgin etmişti inş zamanında alacağız kucağımıza. bende merak ediyorum arastayla redi zaten bu hafta çok giremedim herşey yolundadur inş

Teşekkürler canım dediklerini yapayım,sıkılmamak mümkün değilki hep kıpır kıpır olan bir bebek.teşekkür ederim cevapladığın için.

kızlar günaydınnn... dün gece yazılanları okudum biraz ne bu yaa kaynanadan şikayet şikayet :) halime şükrettim walla Allah'a çok şükür annemden farksızdır kayınvalidem Allah kendisinden razı olsun... Doğumda bana takacağı takıyı bile hazır etti sağolsun...Torununa da hep bişeyler almak istiyor... Allahım nazarlardan korusun..

kızlar bu kasılma konusunda da şunu söylemek istiyorum.herkesi tedirgin eden bu tekme popo veya kafa sandığımız sertlikler çukurlaşmalar kasılma ise hepimiz mi kasılıyoruz !!!! hepimiz mi riskliyiz !!! aynı şeyleri çoğunluk gibi bende yaşıyorum ve hiç tedirgin olmuyordum ta ki burda herkesin paniğini okuyana kadar... netice de tecrübesiziz ve kendimizce yorumlamaya çalışıyoruz.bende bu hareketlerin kasılma olabileceğini hiç düşünmememiştim. yalnız birkaç gündür canımı yakarak bişeyler yapıyo tırmalıyo sanki bunu henüz çözemedim ve sağ göğüs altımda sanki yumruk gibi bişey yapıp yırtarcasına ittiriyo sanki bu da rahatsızlık verici...

Günaydınlar
Güzel geçen bir haftasonumuz olsun inş.
Yarın pikniğimiz var bakalım inş.güzel geçer.
Çok yorulmaktan ve akşama ayaklarımın davul gibi olmasından çok korkuyorum.

Yaşamayıseviyorum canım size iyi yolculuklar dilerim.İnş.gittiğiniz yerde çok huzurlu,güzel bir hayatınız olur.
Komşularında çok iyi olur inş.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bencede canım önemli olan bizleriz derlerya Allah analı babalı büyütsün diye çok doğru kıyafet o bu boş insanın huzuru olsun sağlıkla doğsun bebeklerimizde gerisi önemli değil

Tatlı birşeyler yiyip sessiz bir ortamda uzan 1 saat kadar eger hala hareket etmezse doktorunu bir ara istersen

Senin adına sevindim :)

canım sağık ocaklarında bebeğin kalp atışlarını dinleyen bi cihaz var oraya bi git için rahatlasın diyecem ama bu gün cumartesi dimi sen şekerli bişeyler ye az dinlen geçen benim bebeğimde bir gün tık demedi ki benimkide çok hareketlidir bende tedirgin oldum sonra sabah onun tekmeleri uyandırdı beni bazen dinlenmek istiyorlar sanırım korkma inşallah :)

günaydınlaaaaar
kahvaltı hazır 1 saat evvel alışverişe giden kocişi bekliyorum. açlıktan ölmeden gelirse yicez bişiler
bu arada size bi slm vereyim dedim.

Arkadaşlar günaydın,,

Önceki gün doktora gittim 37 . haftaya kadar çalışabilir diye doğum sonrasına yarayacak raporumu aldım.
Amniyos sıvım yani suyum alt sınırdaymış. Doktorum bol su iç dedi ama aklıma takıldı. Başka ne yapabilirim acaba?

günaydın hamişler bu akşam en yakın arkadaşımın nişanı var oynamayı çok seven ben sadece bakmakla yetinicem kızımla süslenip püslenip oturcaz :)

herkese merhbaa ağustos anneleri.. benim temmuz annesi olabilme ihtimalim de var. ve bu yüzden temmuz annelerine de bakıyorum arada ama en güzell yer ağustos anneleriii.. :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…