2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizlere selam vermek icin ugradim...hala raporluyum ve hep yatiyorum..fakat ne var ki sizin su konustugunuz benim erken dogum kasilmalarim devam ediyo..bende igneye devam ediyorum...tabi artik canim ailem ki bu zor zamanlarda gerek dua ve guzel msj lari ile beni yalniz birakmayan sizler gerekse gonlumuzu incitmeden bize yardim eden herkesten Allah razi olsun...bu surecte artik dogumla ilgili seyler olusmaya basladi kafamda..normal dogurmayi istiyorum ama bu kasilmalar nedeniyle 24 saaat yatiyorum ee yuruyus hareket olmadan nasil kolay bi dogum olcak, cevrenizde benim gibi erken dogum riskiyle surekli yatip normal doguran olduysa lutfen yazin...herkese hayrli kolay dogumlar ve hep saglik diliyorum sevdiklerinizle....

Geçmiş olsun canım...

Bebeğimizin hareketlerinn azaldığından şüphe ediyosak rahat bi şekilde uzanıp 1 saat içinde kaç defa hareket ettiğini sayacakmışız. (hıçkırıklar sayılmıyor) 1 saatte en az 10 kere kıpırdamalıymış...
Bi say bakalım...

Canım yalancı kasılmalar yaşıyoruz hepimiz. 10 dakkada bir ve düzenli gelmedikçe panik yok :) vücut alıştırma yapıyormuş, herşey yolunda :)

tatlim ablam var 5 hfta hc hareketsz yatti sadece tuvalete gdiyodu ve normal dogum ypti..sen kendini germe ve pozitif dusun cnm

tatlim ablam var 5 hfta hc hareketsz yatti sadece tuvalete gdiyodu ve normal dogum ypti..sen kendini germe ve pozitif dusun cnm

Sagol canim umut verdin. ..ins bizde bebegimle kolay bir dogum yasariz...ablani cok iyi anliyorumm bende bi wc ye kalkiyorum....yatmak da zor kasilmalar her vurdugunda acaba durcak mi diyorum...Rabbime sigindim herseyin hayrlisi

tekrar geçmiş olsun canım..benimde göğsümde kist çıktı pazartesi başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek 2.bi doktor görsün istiyor eşim.hakkımızda hayırlısı.bu arada tahmini doğum tarihi aynıymış bebişlerimizin inşallah sağlıklı sihatli doğarlar :)
benim hala hastane çantam hazır değil.bebişinkiler hazır yıkayıp ütüleyip kaldırdım.bugünde lohusa pijaması aldım netten bakalım bikaç güne gelir biyandan doğum telaşı bu hastalıkların çıkması çok moral bozucu. bi arada dişimden çekmiştim 20lik dişimin çıkacağı tutmuştu çektirip kurtuldum ama neler çektim neler (((

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..Bugün babanne dede ve halalarla süper bi gün geçirdik..teyzoşlarada bi selam verelim dedik Herkes iyidir inşallah. Hepiniz için dua ediyorum. Kocaman öpücükler

Selam canlarım :) Birkaç gündür girmedim, sebebini yazmıştım. Daha fazla dayanamadım, çünkü sizleri ÇOOOOOOKKK özledim. Henüz geçmişi okuyamadım. Umarım kötü şeyler olmamıştır. Biz kızımla gayet iyiyiz. Kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah. Yarın fırsat bulduğumda geçmişi okumaya başlıycam, şimdi yatıyoruz. Herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar....

Hayirli pazarlar olsun anneler, insallah iyisinizdir biz cok sukur iyiyiz seker biraz yukses cikmis bir kez daha ictim sekerli suyu bakalim sonuc ne olacak.

Erken dogum riski olan arkadaslarim dualarimdasiniz insallah sorunsuzca doguracagiz hepimiz...

Kizlar kasilmalara takilmayin cok fazla cunki zaten onlar alistirma kasilmalaridir hic yasamamamiz gibi cok asiri kasilmamizda anormal tabiki ama bosuna stres yapmayin keyfini cikartin bu gunlerin...

Bu arasa benim kuzu bazen gun boyu cok durgum oluyor tek tük hafif hafif dokunuslarini hissediyorum tam endiselenecekken geceye dogru kipirdamaya basliyor... Uyutmucak sanirim bizi doguncada :)

Simdilik bu kadar anneler gorusmek uzere optum hepinizi kuzularimizida

Herkese günaydın canlar.biz az önce babamızı işe gönderdik Avrupa yakası'nın tekrarları var TV'de onu izliyoruz.bugün kızımla yalnızız yani ve bundan dolayı çok mutsuzuz.eski ben bayılırdım yalnızlığa,sabah gazetemi alıp,nescafemi yapıp bi de sigara yakardım tamam işte ama hamilelikle birlikte herşey değişti.yalnız kalmak tam bir depresyon nedenim.Allah sevdiklerimizi başımızdan ayırmasın ve bütün insanlar hep çok mutlu ve huzurlu olsunlar.iyiki varsınız kızlar,kendimi yalnız hissettiğimde hemen sizlere bakıp sanal arkadaşlarım var benim diye düşünüp mutlu oluyorum.iyiki varsınız kızlar.arasta'cım merak ettirdin kendini gerçekten.evet söylemiştin gezi parkı olayı dolayısıyla keyifsiz olduğunu ama yinede meraklanıyor insan.beyaz çekirge ve red kayıp kaldı yalnızca şu an.iyi olsunlarda yeter.ben bugün bol bol yazarım artık,hafta içi yyalnızca okuyabiliyorum çünkü.demiştim ya tıbbi mümessilim ve bütün günüm araba tepesinde geçince yazma durumum olmuyor ama utanarak söylüyorum bazen uzun yol yapacaksam araba kullanırkende arada okuyorum.neyse hepinizi öpüyorum.biz kızımla bütün gün onlıne'ız

Gunaydin mutlu pazarlar erkenden uyandik yine babamiz uyuyor evde biri uyuyrken cok sıkıcı kalkmasini beklemek. Bugun babamiz piknige goturecek bizi cekirdek aile olarak
Bakalim takvim neler soyluyor kizcem bigun daha buyudu

herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar

ayyyyyy......gerçekten mi ben de arada takip edip okuyordum onları 10 gündür falan bakamamıştım bak seenn ilk annemiz ve bebişlerimiz doğdu yani ne güzel darısı sağlıklı sıhhatli olarak bize inş canım...

bu arada herkese günaydın ve iyi pazarlar hatunlar,
eşim sınavda görevli ,ben istemedim bir de bu halde dolanmak ayakta kalmak zoruma gidiyor o nedenle bir pazar sabahı yalnızız oğlumla ,çamaşır yıkayıp serdim,birşeyler yedim vee hoooppp size bakayım dedim ama hafta sonu çok sessiz topiğimiz ...Hepimiz sağlıklı olalım da gerisini koyverin gitsin

Ay cok duygulandim baya baya kaynaşmışiz kızlar hayirli olsun ilk bebislerimiz Allah annemize de bebislerimizede saglik sihat versin insallah

günaydın güzel annecikler ve mucizeleriii :) bizde bugün kocacığım ile alışverişe çıkacağız inş.. ufak tefek eksikler kaldı.. dün gece rahatsızdım.. akşam 5 ten 10 a kadar adet sancısı gibi sancı çektim.. bu 5 saatte sadece 3 kere 5 er dakika hafifleme oldu. dengesizdi yani.. gece doktorumuzu aradık hap ile fitil verdi. rahatladım.. bugün daha iyiyim. ağrılarınıza dikkat edin kızlar.. artık sona yaklaşıyoruz.. önemsemediğimiz şeyler aslında bi alarm olabilir bize.. öpüyorum hepinizi

Aynen o depresyon hali bende de oluyor. İlla eşimi istiyorum yanımda. İçerdeki odada biraz fazla kalsa bile moralim bozuluyor. Çok şımardım ya

Araba sürerken okuma canım ya, allah korusun bişey olsa ne kadar pişman olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…