- 4 Ocak 2012
- 234
- 35
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.641
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bir takım rahatsızlıklar yaşadım iki kez hastanede yattım ve bir sürü tahlil dr konntrolü. ilk rahatsızlığım okulda oldu aslında akşamdan hafif bir sancı vardı sabahda aynen. okulda birden arttı belim falan ağrımaya başladı vücudumdan soğuk terler boşaldı eşim gelip hastaneye yetiştirdi doğuruyorum sandım nstye falan bağladılar doğum sancısı değilmiş meğer rahim ve bebğin baskısıyla böbreğimde büyüme olmuş. böbrek sancısıymış fakat bunu vücut doğum sancısı olarak algılayıp doğumu başlatabiliyormuş. ikinci sancıyı evde atlattım 3. sancı hafif kanamalı oldu yine hastanede yattık vee 24 saat arayla erken doğum riskine karşı bebek için ciğer geliştici iğne vurdular. böbrek için sürekli gözetim altındayım büyüme devam ederse stent takılacakmış dahada fayda etmezse bebeği erken alacaklarmış yarın yine böbrek ultrasonu var umarım hayırlısı olur.
kızlar herkese günaydın.kızlar canım çok sıkkın dünden beri bebeğimi çok hissedemiyorum sizdede oluyomu ne olur bana bi yardım edin,önceleri hiç durmazdı hatta canımı yakan sert tekmeleri vardı(((( doktora gitmelimiyim?
kızlar bu kasılma konusunda da şunu söylemek istiyorum.herkesi tedirgin eden bu tekme popo veya kafa sandığımız sertlikler çukurlaşmalar kasılma ise hepimiz mi kasılıyoruz !!!! hepimiz mi riskliyiz !!! aynı şeyleri çoğunluk gibi bende yaşıyorum ve hiç tedirgin olmuyordum ta ki burda herkesin paniğini okuyana kadar... netice de tecrübesiziz ve kendimizce yorumlamaya çalışıyoruz.bende bu hareketlerin kasılma olabileceğini hiç düşünmememiştim. yalnız birkaç gündür canımı yakarak bişeyler yapıyo tırmalıyo sanki bunu henüz çözemedim ve sağ göğüs altımda sanki yumruk gibi bişey yapıp yırtarcasına ittiriyo sanki bu da rahatsızlık verici...
Kizlar sizlere selam vermek icin ugradim...hala raporluyum ve hep yatiyorum..fakat ne var ki sizin su konustugunuz benim erken dogum kasilmalarim devam ediyo..bende igneye devam ediyorum...tabi artik canim ailem ki bu zor zamanlarda gerek dua ve guzel msj lari ile beni yalniz birakmayan sizler gerekse gonlumuzu incitmeden bize yardim eden herkesten Allah razi olsun...bu surecte artik dogumla ilgili seyler olusmaya basladi kafamda..normal dogurmayi istiyorum ama bu kasilmalar nedeniyle 24 saaat yatiyorum ee yuruyus hareket olmadan nasil kolay bi dogum olcak, cevrenizde benim gibi erken dogum riskiyle surekli yatip normal doguran olduysa lutfen yazin...herkese hayrli kolay dogumlar ve hep saglik diliyorum sevdiklerinizle....
tatlim ablam var 5 hfta hc hareketsz yatti sadece tuvalete gdiyodu ve normal dogum ypti..sen kendini germe ve pozitif dusun cnm
tekrar geçmiş olsun canım..benimde göğsümde kist çıktı pazartesi başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek 2.bi doktor görsün istiyor eşim.hakkımızda hayırlısı.bu arada tahmini doğum tarihi aynıymış bebişlerimizin inşallah sağlıklı sihatli doğarlar :)arkadaşlar ilginize hayır dualarınıza ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. bugün dr kontrolüne gittik büyüme devam ediyor fakat henüz müdalede bulunmaya gerek duymuyorum dedi doktor çünkü müdehalenin de riskleri varmış. takip edecekler 3 hafta sonra tekrar böbrek ultrasonu çekilecek bebeişim sağlıklı olsun da ben katlanırım diyorum ve annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin bize de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar
herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar
Herkese günaydın canlar.biz az önce babamızı işe gönderdik Avrupa yakası'nın tekrarları var TV'de onu izliyoruz.bugün kızımla yalnızız yani ve bundan dolayı çok mutsuzuz.eski ben bayılırdım yalnızlığa,sabah gazetemi alıp,nescafemi yapıp bi de sigara yakardım tamam işte ama hamilelikle birlikte herşey değişti.yalnız kalmak tam bir depresyon nedenim.Allah sevdiklerimizi başımızdan ayırmasın ve bütün insanlar hep çok mutlu ve huzurlu olsunlar.iyiki varsınız kızlar,kendimi yalnız hissettiğimde hemen sizlere bakıp sanal arkadaşlarım var benim diye düşünüp mutlu oluyorum.iyiki varsınız kızlar.arasta'cım merak ettirdin kendini gerçekten.evet söylemiştin gezi parkı olayı dolayısıyla keyifsiz olduğunu ama yinede meraklanıyor insan.beyaz çekirge ve red kayıp kaldı yalnızca şu an.iyi olsunlarda yeter.ben bugün bol bol yazarım artık,hafta içi yyalnızca okuyabiliyorum çünkü.demiştim ya tıbbi mümessilim ve bütün günüm araba tepesinde geçince yazma durumum olmuyor ama utanarak söylüyorum bazen uzun yol yapacaksam araba kullanırkende arada okuyorum.neyse hepinizi öpüyorum.biz kızımla bütün gün onlıne'ız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?