2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel hamişler. Çok sık giremesemde ara ara konuşulanları takip etmeye çalışıyorum. yeni bebişler doğmuş. umarım sağlıkları yerindedir. tebrik ediyorum annesini

Yaaa hayırlı olsun kaç haftalık doğdular , saglıkları iyidir insallah , Allah anali babali büyütsün

Çok haklısın canım ama bazen o kadar yalnızlıktan bunalıyorum ki arabada sizleri destek belliyorum kendime.hamilelikle birlikte huyum suyum %100 değişti.birazda depresif geçiriyorum hamileliğimi.yalnızlık deyince gözlerim doluyor.kendimi tanıyamıyorum çoğu kere.ağustos anneleride başlamış demek doğum yapmaya,insan bir tuhaf oluyor.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşa.daha bu sabah Haziran annelerinin doğum hikayelerine bir bakayım dedim bizi neler bekliyor diye o kadar garip oldum ki,aynı şeyleri bizimde yaşayacağımızı ve sizlerinde doğum hikayelerinizi okuyacağımı.zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama geçiyormuş işte.tek duam zamanında,sağlıkla ve mutlulukla.bi de kendim için şu peşimi bırakmayan depresyonum ve korkularım doğumla birlikte biter geçer inşallah.hepinizi iyi ki tanımışım,kendim kadar düşündüğüm sizlerde varsınız artık ve iyiki varsınız

sana da geçmiş olsun canım kist olayını ben de bekarken yaşadım küçük bir operasyon ile çıkardılar göğsümden lütfen korkma endişelenecek bişey yok umarım ilaçla falan geçecektir ama cerrahi müdehale gereksede korkma zor değil gerekirse doğumdan sonra yaptırırsın. içini ferah tut yeter bebeklerimize sağlıkla kucağımızı alacağımız o güzel günü hayal edip güç bulalım

Merhaba annelerrrrrr.. Dün mutfak dolaplarını cifledim, uzanmadım eğilmedim ama tabi yoruldum. Müzik açmıştım eşim aramış 23 defa ben hiç duymadım kendimi kaptırmışım. İşten çıkıp gelmiş, rengi atmış saydı bir sürü ama akşama daha beter saydı. Çünkü akşama doğru kasılmalar başladı. Karnım tahta gibi sem sert oldu, kasıklarıma ağrı verdi çocuk hareket ettikçe canım acıdı. Bu 3 saat devam edince annemi aradım annemde panik yaptı hasteneye git hemen dedi, ablamda bekle normal bu kasılmalar çocuk hareket ediyorsa korkma dedi. İşin kötü tarafı eşim yok dışarıda,kontörüm yok doktoru arayamadım. Ablam arayıp sormuş. Magnezyum ilacı var 2 gündür bittiği için içmemiştim hemen ondan alıp 2 litre su içip uzansın 2 saat içinde düzelmezse hemen gelsin demiş. Eşim çıldırmış, çünkü ailemde ki herkes arıyor sen nerdesin diye, cumartesi günü nöbetçi eczane aradı. Eiklve geldiğinde iyice atıştık ama resmen adamı ağlatacaktım. Çok pişmanım dün ki davranışımdan. İstemeyerek yaşadım bu durumu ama ilacı bulmasaydı rahatlatmasaydı kesin devam ederdi. Artık hiç iş yapmıycam gelmişim son aylarıma birşey olursa vicdan çekerim eşimde asla affetmez bu sorumsuzluğumu.

Bu ilacı kullanıyorum, kemik ağrılarımı vücut ağrılarımı alıyor ve kasılmaları engelliyor.

programda doğum anı geldiğinde başlıyor gözlerimden yaşlar akmaya ,allahım bize de nasip etsin sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı....AMİN.

ay kızlaarr yine ağladım programda doğum anı gelince inşallah bizde sağ salim alırız kucağımıza yaa çok sabırsızlanıyorum ama bi yandan da korkuyorum

slm kizlar dun kontrolumuz vardi biraz uzgun ayrildik...doktor suyun fazla dedi...ve bebek 2250 gr civari cok fazla kilosu dedi diyet yapmam gerekiyormus boyle bi durum yasayan varmi aranizda

Demek ilk annemiz doğum yaptı.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Bahtları açık olsun.İnşallah sağlıklıdırlar.Darısı hayırlısıyla başımıza.

yine ağlattı bu program :) merhaba bebeği izliyorumm kıslar e bebek kodu alın ihtiyacınız warsa ''anneilgisi'' kod

Bende gönderdin canım.40 tl lik hediye çeki kazandım.

Merhaba bebek kodunu girdim ama msj gelmedi hala tlfna

Canım birşeyleri yalnış yazmıfle ve bitişik yazman gerekiyor.

slm kızlar iki gndür bebişimin çamaşırlarını yıkadım bi kısmı kurudu t yapacam bugün kalktık kahvaltıdan sonra eşim film izleyelim dedi yattık film seyrettik filmde çok romantik çok güzeldi umarım herkes iidir öptüm hepinizi

Ben de son 3 aydir bunu kullaniyorum.

RUyamda omer musap ismini gormuştum benim de beğendiğim isimler değil Ömer'i kimliğe yazdırıp ikisinize kulağına okuturuz belki diye konustuk esimle. Simdi Ömer koca adam ismi diyor.içimdeki ses Ömer'i koy diyor. O ses beni hiç yanıltmadı. Beğendiği bir isimde yok şimdiye kadar , oturupta ismi bu olsun diye konuşmadı bile. Bu aralar zaten sanki hep tersime gelicek tavırlar icinde bom diye patlıcam.ama yavrum üzülmesin güçlü anne olayım diye susuyorum. Üzülüyorum, bariz bı tartışma falan yok ama bazı tavırlar böyle icime oturuyor.ben mı alınıyorum diyorum ama sanmıyorum. Gayet ilgisiz bana gore zorla kendimi sevdirecek degilim.nefesim azaldi , zor donuyorum yatakta,yoruluyorum ise gitmek zor artik surekli uyku halimdeyim yine ilk 3 ay gibi,streslerdeyim ,anlamıyor noldu diyor daha ne olsun hamileyim zorlanıyorum.

kızlaaar nihayet yolculuk dün bitti bugün nasıl uyumuşuz bir bilseniz tüm yorgunluğu attım üzerimden. geçmişe bakamadım inş herkes iyidir seviyorum sizleri

Şimdi aklımdan geçiyordun canım.vardınız mı,yolculuk nasıl geçti falan....hatta keşke aynı ilde olsak yardım ederdim sana diye düşündüm.zor şey bu ev taşıma işleri,Allah yardımcınız olsun.dinlendiysen iyi canım.dikkat et kendine.biz de seni seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…