- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.661
herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar
tekrar geçmiş olsun canım..benimde göğsümde kist çıktı pazartesi başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek 2.bi doktor görsün istiyor eşim.hakkımızda hayırlısı.bu arada tahmini doğum tarihi aynıymış bebişlerimizin inşallah sağlıklı sihatli doğarlar :)
benim hala hastane çantam hazır değil.bebişinkiler hazır yıkayıp ütüleyip kaldırdım.bugünde lohusa pijaması aldım netten bakalım bikaç güne gelir biyandan doğum telaşı bu hastalıkların çıkması çok moral bozucu. bi arada dişimden çekmiştim 20lik dişimin çıkacağı tutmuştu çektirip kurtuldum ama neler çektim neler(((Eki Görüntüle 731017
herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar
yine ağlattı bu program :) merhaba bebeği izliyorumm kıslar e bebek kodu alın ihtiyacınız warsa ''anneilgisi'' kod
Merhaba bebek kodunu girdim ama msj gelmedi hala tlfna
Merhaba annelerrrrrr..Dün mutfak dolaplarını cifledim, uzanmadım eğilmedim ama tabi yoruldum. Müzik açmıştım eşim aramış 23 defa ben hiç duymadım kendimi kaptırmışım. İşten çıkıp gelmiş, rengi atmış saydı bir sürü ama akşama daha beter saydı. Çünkü akşama doğru kasılmalar başladı. Karnım tahta gibi sem sert oldu, kasıklarıma ağrı verdi çocuk hareket ettikçe canım acıdı. Bu 3 saat devam edince annemi aradım annemde panik yaptı hasteneye git hemen dedi, ablamda bekle normal bu kasılmalar çocuk hareket ediyorsa korkma dedi. İşin kötü tarafı eşim yok dışarıda,kontörüm yok doktoru arayamadım. Ablam arayıp sormuş. Magnezyum ilacı var 2 gündür bittiği için içmemiştim hemen ondan alıp 2 litre su içip uzansın 2 saat içinde düzelmezse hemen gelsin demiş. Eşim çıldırmış, çünkü ailemde ki herkes arıyor sen nerdesin diye, cumartesi günü nöbetçi eczane aradı. Eiklve geldiğinde iyice atıştık ama resmen adamı ağlatacaktım. Çok pişmanım dün ki davranışımdan. İstemeyerek yaşadım bu durumu ama ilacı bulmasaydı rahatlatmasaydı kesin devam ederdi. Artık hiç iş yapmıycam gelmişim son aylarıma birşey olursa vicdan çekerim eşimde asla affetmez bu sorumsuzluğumu.
Bu ilacı kullanıyorum, kemik ağrılarımı vücut ağrılarımı alıyor ve kasılmaları engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?