2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu ilacı kullandığımdan beri kramp girmiyor ve alt karın bölgemde çok ağrım olurdu oda olmuyor artık..kol bacak ağrılarıda kesildi.sigorta karşılamıyor ama zaten çokta pahalı değil 16TL falan kesinlikle tavsiye ediyorum.

Arkadaslar bebek kiyafetlerini ne ile yikadiniz?
canım ben dalin bebek deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım.hem çok güzel misss gibide kokuyor :)

slm kizlar dun kontrolumuz vardi biraz uzgun ayrildik...doktor suyun fazla dedi...ve bebek 2250 gr civari cok fazla kilosu dedi diyet yapmam gerekiyormus boyle bi durum yasayan varmi aranizda

ben dün gittim kontrole ve her hafta kontrole gidiyorum bebeğim 1450 gr ken gecen hafta sımdı 1900 gr olmus. once cok sevındım aa super kuvez muvez olayını
asıcak kıloya geldık dıye ama sonra bır haftada neyın kılosu bu dııye dusundum... şekerim de var ama kontrol edıyorum hergun ole cıktıgı cok olmuyor. bebegımde nerdeyse 3 hafta ılerı gıtmıs.... drum ters bı durumdan bahsetmedı ama ben bıraz tedırgın oldlum...size herhangı bı acıklama yaptılar mı durumla ılgılı?? dıyet yapmazsan ne olurmus bebek ıcın sakıncası nedır? sadece sezeryan olur dıye mı telas oldular acaba? yoksa bırseyın belırtecımı bu durum??

inşallah sağlık sıhhatleri yerindedir. allah analaı babalı büyütsün...hikayesini güzelce yazar inş.

ben başından beri yatıyorum. dr.um dikişini (rahim agzım dikildi de) alırız rahımın acılır bır guzel dogurursun dedı ama bakalım okadar kolay olucak mı

ben pıhtılasmadan dolayı clexan ıgne kullanıyorum. her hafta kontrole gıdıyoruz gerıleme var mı gelısım nasıl gıdıyor dıye. ama bırde seker sorunum var. ılk kez bu hafta cok one gecmıs cocuk ıns bır sorun degıldır bu. haftaya sorucam dr uma...ben de nidilat kullanıyorum. lekelenmem allaha sukur yok. ılk 4-5 ay kanamalarım oluyordu ikizdi bebeklerim birini kaybettim ılaclarla fılan rahım toparlanana kadar sıkıntılarım oldu ama artık yok...ınsallahta olmaz.bacagıma gıren krampta yok.krampın etkisi o hissettiğiniz kan gitmeme durumu filan dıye anlattıgınız. benım sadece karın bolgem ne yapacagını sasırıyor

az kaldı hazıranı cıkarırsak hersey guzel olucak sıkmayın kendınızı moral okadar önemli kiii..........

sağol canım benim söylemen yeter dediğin gibi zor ama değecek gibi inş taşındığımıza

dalin bebek deterjanıyla yıkadım canım benim

ilk aylar vardı bende bu depresyon hali hep eşim birileri yanımda olsun istiyordum tek kalmaktan nefret ediyordum evde sonra düzeldi geçti ama kendine muhakkak uğraşacak bişey bul canımcım inan yoksa büyüyor büyüyor daha çok boğuyor insanı sonlara geldik bebek doğunca depresyona girecek bile halimiz kalmaz bizim

cnm hacı şakir granül bebek deterjanı ve dalin yumuşatıcısıyla yıkadım ütü yapıorum tam 2 saattirrde öldüm resmen ne zor yaa minik şeyleri ütülemek ama dünyanın en güzel şeyi:))

kızlar bebişlerinize hangi marka nevresim takımlarından aldınız

cnm benim annem karacahome dan almış çok güzel tavsiye ederim:)

Arkadaşlar bebek odası ile park yatak işini ne yaptınız? ben hala karar veremedim dün eşimi çilek safari bebek odası takımını almaya ikna ettim ama şimdi bakıyorum da ondan da soğumuşum sanki. off mobilyacılara yaptıracaktık çok yoğunlarmış ölçü almaya bile gelemediler ne zamandır. o da yetişmeyecek sanırım. eşim de hiç yardımcı olmuyor. ucuz bir şeyler alalım şimdilik sonra çocuk odası alırız diyor ama kendi evimde oturuyorum ve olmuşken sağlam olsun istiyorum. strese girdim iyice. mobilya belli olmayınca halı, perde, uyku seti vs. de alamıyorum. son aya kalsın istemiyorum. fikir verin nolur sizler ne aldınız ne kadara aldınız

Ben aldım burada sizinle paylaşmak için can atıyorum ama önce halısını ve perdesini almam lazım kesinlikle sana katılıyoum canım almışken sağlam olsun ben kiracı olmama rağmen biraz büyük aldım mobilyayı uyku setini hediye ettiler park yatak almadım eltim kraft dondy beşik hediye etti ben istedim çünkü zaten 40'ı çıkana kadar yanımda yatırıım sonra odasına koyarım bu beşik ayrıca sandalyesi oluyor 3 yaşına kadar kullanılaiiyor bir de kendi kendine sallanıyor uzaktan kumandalı falan bugün de e bebekten tavan lambası aldım böyle işte çok tatl telaşlar ve heyecalar gidip gelip bebeğin odasna bakıorum.

mobilya olarak ne aldın çilek mi anlamadım ben de bir an önce alıp eşyalarını yerleştirmek istiyorum. ben de uygun bir park yatak almak istiyorum 6 aya kadar yanımda yatırıp odasına geçirmeyi düşünüyorum

dün bütün gün sanırım 7 makine felan çalıştırdım bebişin kıyafet uyku setleri pike takımları ıvır zıvır ne varsa yıkadım gece 12 son posta çamaşırıda asıp uyudum .. sabah haşat durumdaydım bugün sağolsun eşimle birlikte doum öncesi detaylı bir temizlik yaptık biz ne olur ne olmaz moduna girdik kızcem çok hareketli sağı solu belli olmaz :)) işlerin çoğunu kocam yapmasına rağmen çok yoruldum ama değdi ev çiçek gibi oldu her yer mis gibi kokuyor ama bugünden sonra artık öle temizlik olayına falan girmemem gerektiğini anladım çok yoruldum çünkü artık yardım etcek biri şart oldu .. haftaya bebeğimizin odasına cam balkon yaptırıcaz ondan sonrada odasını kurucaz artık park yatak tercih ettim hem taşıması kolay hem pratik heryere gidiyor mobilyada büyüynce alcam artık.. doğum çantamı bu gece hazırlıycam ütüleri hallettikten sonra artık hazır olacam kafamda soru işareti kalmıcak inşallah bebişimde sağlıkla sıhhatle gelirse artık değmeyin keyfime .. herkeslere kolay gelsin .. ama çamaşır işi oldukça zor daha ütüsü var ( erkenden yapmakta fayda var benim gibi ailesi uzakta olanlar için söylüyorum ağırlaşmadann halletmek lazım bence ..

CANIM hepimiz hevesleniyiruz ama bence biraz bekle derim geçici olarak bı park yatak alabilirsin 3 sene sonra falanda onun zevkine göre beğendiği bı cocuk odasi alırsın moda hemen değişiyor. Ben de biraz büyüyünce cift kisilik gardrop ve onun beğendiği bı yatak Alicam. Su an park yatak aldım. Ama sen park yatak beğenmiyorsan takım yerine sadece bı yatak alabilirsin. Sonuçta o henüz anlamayacak kadar kucuk:) aslında biz su an aldıklarımızı kenindimiz icin alıyoruz ben bebek odasi yerine cocuk odasi yapmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. İlla hePsi aynı anda olucak diye bisey yok.

ben aslında daha çok dolap için istiyorum. Eşyalarını koymak için dolaba ihtiyacım var büyüyen beşikler 10 yaşına kadar kullanılabiliyor diye almışken takım olsun diyorum bazen de senin gibi düşünüyorum. kararsızım offf

Yüzünü göstermemekte direten hain kızımın birkaç minik görüntüsünü paylaşmak istiyorum sizinle kızlar Canım kızım benim
Eki Görüntüle 729326

Seyyah ve Med geçmiş olsun kızlar. Bebişler artık "gelmemize az kaldı" sinyali vermeye başlamış. Şu 34 ü bir bulsak hayırlısıyla, gerisini düşünmiycem. Günebakan kızın çok tatlı maşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…