- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.681
bende bu ilacı kullandığımdan beri kramp girmiyor ve alt karın bölgemde çok ağrım olurdu oda olmuyor artık..kol bacak ağrılarıda kesildi.sigorta karşılamıyor ama zaten çokta pahalı değil 16TL falan kesinlikle tavsiye ediyorum.Merhaba annelerrrrrr..Dün mutfak dolaplarını cifledim, uzanmadım eğilmedim ama tabi yoruldum. Müzik açmıştım eşim aramış 23 defa ben hiç duymadım kendimi kaptırmışım. İşten çıkıp gelmiş, rengi atmış saydı bir sürü ama akşama daha beter saydı. Çünkü akşama doğru kasılmalar başladı. Karnım tahta gibi sem sert oldu, kasıklarıma ağrı verdi çocuk hareket ettikçe canım acıdı. Bu 3 saat devam edince annemi aradım annemde panik yaptı hasteneye git hemen dedi, ablamda bekle normal bu kasılmalar çocuk hareket ediyorsa korkma dedi. İşin kötü tarafı eşim yok dışarıda,kontörüm yok doktoru arayamadım. Ablam arayıp sormuş. Magnezyum ilacı var 2 gündür bittiği için içmemiştim hemen ondan alıp 2 litre su içip uzansın 2 saat içinde düzelmezse hemen gelsin demiş. Eşim çıldırmış, çünkü ailemde ki herkes arıyor sen nerdesin diye, cumartesi günü nöbetçi eczane aradı. Eiklve geldiğinde iyice atıştık ama resmen adamı ağlatacaktım. Çok pişmanım dün ki davranışımdan. İstemeyerek yaşadım bu durumu ama ilacı bulmasaydı rahatlatmasaydı kesin devam ederdi. Artık hiç iş yapmıycam gelmişim son aylarıma birşey olursa vicdan çekerim eşimde asla affetmez bu sorumsuzluğumu.
Bu ilacı kullanıyorum, kemik ağrılarımı vücut ağrılarımı alıyor ve kasılmaları engelliyor.
canım ben dalin bebek deterjanı ve yumuşatıcısını kullandım.hem çok güzel misss gibide kokuyor :)Arkadaslar bebek kiyafetlerini ne ile yikadiniz?
kızlar bebişlerinize hangi marka nevresim takımlarından aldınız
CANIM tacın organik serisinden aldım cok güsel begendim
slm kizlar dun kontrolumuz vardi biraz uzgun ayrildik...doktor suyun fazla dedi...ve bebek 2250 gr civari cok fazla kilosu dedidiyet yapmam gerekiyormus boyle bi durum yasayan varmi aranizda
herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar
Kizlar sizlere selam vermek icin ugradim...hala raporluyum ve hep yatiyorum..fakat ne var ki sizin su konustugunuz benim erken dogum kasilmalarim devam ediyo..bende igneye devam ediyorum...tabi artik canim ailem ki bu zor zamanlarda gerek dua ve guzel msj lari ile beni yalniz birakmayan sizler gerekse gonlumuzu incitmeden bize yardim eden herkesten Allah razi olsun...bu surecte artik dogumla ilgili seyler olusmaya basladi kafamda..normal dogurmayi istiyorum ama bu kasilmalar nedeniyle 24 saaat yatiyorum ee yuruyus hareket olmadan nasil kolay bi dogum olcak, cevrenizde benim gibi erken dogum riskiyle surekli yatip normal doguran olduysa lutfen yazin...herkese hayrli kolay dogumlar ve hep saglik diliyorum sevdiklerinizle....
aynı şeyleri yaşıyoruz.bana nidilat(4 adet günde) ve crinone jel verdi doktorum kasılma için.siz ne kullanıyorsunuz?bunlara rağmen bazen şiddetli kasılmalarım oluyor bu kasılmaları takibende lekelenmem oluyor ama kısa sürüyor,sizdede oluyormu?birde kasılma olduğunda,bacağıma kan gitmiyor gibi oluyor kasılma geçtikten sonra kan gidişi oluyor gibi oluyor bunlar sizdede oluyormu?birde bizim bebeğimiz azcık zayıf 1 hafta önce 1390 gr dı bu kasılmalarmı yoksa pıhtılaşma problemimi zayıf olmasına neden?sizinki kaç gr?ay çokmu sordum:26::26::26::26::26:
Şimdi aklımdan geçiyordun canım.vardınız mı,yolculuk nasıl geçti falan....hatta keşke aynı ilde olsak yardım ederdim sana diye düşündüm.zor şey bu ev taşıma işleri,Allah yardımcınız olsun.dinlendiysen iyi canım.dikkat et kendine.biz de seni seviyoruz
Arkadaslar bebek kiyafetlerini ne ile yikadiniz?
ilk aylar vardı bende bu depresyon hali hep eşim birileri yanımda olsun istiyordum tek kalmaktan nefret ediyordum evde sonra düzeldi geçti ama kendine muhakkak uğraşacak bişey bul canımcım inan yoksa büyüyor büyüyor daha çok boğuyor insanı sonlara geldik bebek doğunca depresyona girecek bile halimiz kalmaz bizimÇok haklısın canım ama bazen o kadar yalnızlıktan bunalıyorum ki arabada sizleri destek belliyorum kendime.hamilelikle birlikte huyum suyum %100 değişti.birazda depresif geçiriyorum hamileliğimi.yalnızlık deyince gözlerim doluyor.kendimi tanıyamıyorum çoğu kere.ağustos anneleride başlamış demek doğum yapmaya,insan bir tuhaf oluyor.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşa.daha bu sabah Haziran annelerinin doğum hikayelerine bir bakayım dedim bizi neler bekliyor diye o kadar garip oldum ki,aynı şeyleri bizimde yaşayacağımızı ve sizlerinde doğum hikayelerinizi okuyacağımı.zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama geçiyormuş işte.tek duam zamanında,sağlıkla ve mutlulukla.bi de kendim için şu peşimi bırakmayan depresyonum ve korkularım doğumla birlikte biter geçer inşallah.hepinizi iyi ki tanımışım,kendim kadar düşündüğüm sizlerde varsınız artık ve iyiki varsınız
Arkadaslar bebek kiyafetlerini ne ile yikadiniz?
Arkadaşlar bebek odası ile park yatak işini ne yaptınız? ben hala karar veremedim dün eşimi çilek safari bebek odası takımını almaya ikna ettim ama şimdi bakıyorum da ondan da soğumuşum sanki. off mobilyacılara yaptıracaktık çok yoğunlarmış ölçü almaya bile gelemediler ne zamandır. o da yetişmeyecek sanırım. eşim de hiç yardımcı olmuyor. ucuz bir şeyler alalım şimdilik sonra çocuk odası alırız diyor ama kendi evimde oturuyorum ve olmuşken sağlam olsun istiyorum. strese girdim iyice. mobilya belli olmayınca halı, perde, uyku seti vs. de alamıyorum. son aya kalsın istemiyorum. fikir verin nolur sizler ne aldınız ne kadara aldınız
Ben aldım burada sizinle paylaşmak için can atıyorum ama önce halısını ve perdesini almam lazım kesinlikle sana katılıyoum canım almışken sağlam olsun ben kiracı olmama rağmen biraz büyük aldım mobilyayı uyku setini hediye ettiler park yatak almadım eltim kraft dondy beşik hediye etti ben istedim çünkü zaten 40'ı çıkana kadar yanımda yatırıım sonra odasına koyarım bu beşik ayrıca sandalyesi oluyor 3 yaşına kadar kullanılaiiyor bir de kendi kendine sallanıyor uzaktan kumandalı falan bugün de e bebekten tavan lambası aldım böyle işte çok tatl telaşlar ve heyecalar gidip gelip bebeğin odasna bakıorum.
mobilya olarak ne aldın çilek mi anlamadım ben de bir an önce alıp eşyalarını yerleştirmek istiyorum. ben de uygun bir park yatak almak istiyorum 6 aya kadar yanımda yatırıp odasına geçirmeyi düşünüyorum
hangi modeli? nasıl duruyor, memnun musun kurulumunu siz mi yaptınız ne kadar? çok soru sordum :)Hayal mobilya dan aldık
Arkadaşlar bebek odası ile park yatak işini ne yaptınız? ben hala karar veremedim dün eşimi çilek safari bebek odası takımını almaya ikna ettim ama şimdi bakıyorum da ondan da soğumuşum sanki. off mobilyacılara yaptıracaktık çok yoğunlarmış ölçü almaya bile gelemediler ne zamandır. o da yetişmeyecek sanırım. eşim de hiç yardımcı olmuyor. ucuz bir şeyler alalım şimdilik sonra çocuk odası alırız diyor ama kendi evimde oturuyorum ve olmuşken sağlam olsun istiyorum. strese girdim iyice. mobilya belli olmayınca halı, perde, uyku seti vs. de alamıyorum. son aya kalsın istemiyorum. fikir verin nolur sizler ne aldınız ne kadara aldınız
CANIM hepimiz hevesleniyiruz ama bence biraz bekle derim geçici olarak bı park yatak alabilirsin 3 sene sonra falanda onun zevkine göre beğendiği bı cocuk odasi alırsın moda hemen değişiyor. Ben de biraz büyüyünce cift kisilik gardrop ve onun beğendiği bı yatak Alicam. Su an park yatak aldım. Ama sen park yatak beğenmiyorsan takım yerine sadece bı yatak alabilirsin. Sonuçta o henüz anlamayacak kadar kucuk:) aslında biz su an aldıklarımızı kenindimiz icin alıyoruzben bebek odasi yerine cocuk odasi yapmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. İlla hePsi aynı anda olucak diye bisey yok.
Merhaba kızlar biz iki gece hastanede kaldık o kasılmalar erken doğum habercisi olabilir diye doktor bırakmadı bizi hem idrarda enfeksiyon çıktı hem üşütme ve sanırım yorgunluk... Kimseye söylemedim ama evde biraz iş yapmıştım gündüzden sanırım fazla geldi neyse ki atlattık iki gecedir bolca serum antibiyotik progestan hatta nidilat ve olası bir erken doğum riskine karşı da bebeğin ciğerlerini geliştirmek için bir ilaç da aldım şimdi evdeyiz, doktor kesinlikle dinlenmelisin dedi ... Kızlar siz siz olun kesinlikle ağır bir iş yapmayın şu iki günde yaşadığım stress ömrümden ömür götürdü resmen ... Allah korusun bebeklerimizi ve bizi sağlıkla kucaklarımıza alalım ... Hepinizi öpüyorum anneler ...
Yüzünü göstermemekte direten hain kızımın birkaç minik görüntüsünü paylaşmak istiyorum sizinle kızlarCanım kızım benim
Eki Görüntüle 729326
Bu kez ilk günaydın benden. Benim edepsiz kızım pazartesiden beri canıma okudu dünden beri de hastanedeyim. Kasılma ve ağrım vardı önemsemedim normal diyor herkes diye. Artık dayanamadım doktorumu aradım hemen gel dedi. Önce nst ye bağlandım ilk defa bir kaç büyük sancı çıktı ama doğum sancısı değildi sonra rahmi rahatlatıcı serum yedim ve tekrar nst yine ufak sancılar ama bana göre aynı regl sancısı gibi. Yani hastaneye gelmesem dişimi sıkar dayanırım. Akabinde elle muayene çok nahoş bir şey kızlarplesantam yumuşamış 1,5 cm açılmam varmış ne olduysa Pazartesi başıma gelmiş siz siz olun ağrılarınızı küçümsemeyin . Şimdi ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk ara ara nst ye bağlanıyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sanırım bana yatak yolları görünüyor doğuma kadar daha yapacak çok şeyim vardı
Cnm ben ilk nevresimini bugün aldım , english home dan 33 tl çok uygun geldi %25 indirimdeydi. Pembe çiçekli çarşafı mavi ama ben beğendim , şimdi eve geldim hemen açtım takımı:) odası gelse de artık off[/QU güle güle kullansın bebişin canımevet fiyatıda iyiymiş,bende bakim oraya bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?