2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha önce demiştim ama yine söyliyim. Yeni yeriniz hayırlı olsun, sakın yerleşicem diye kendini yorma. Biz kadınların içi rahat etmez illa ki bişeyler yaparız. Aman ha sakın bişeyi elleme

merhaba güzel anneler . buradada ağustos annelerinin olduğunu bilmiyordum.. hepiniz iyisiniz inşallah.... heyecan dorukta hemen hemen çoğu kişi hazırlıklarını bitirmiş. . geçmi kaldım diyorum ben

kızımın güzel teyzeleriiii bizzz geldikk :))) hafta sonu geimiz bitti ve evimizdeyiz... herşey çok güzeldi yolculuk biraz beni yordu ama olsun değerdii sizlere slm vermek için girdik bide takvimimize bakalım yarın sabah iş yerlerimizden görüşürüz

kızlaaar nihayet yolculuk dün bitti bugün nasıl uyumuşuz bir bilseniz tüm yorgunluğu attım üzerimden. geçmişe bakamadım inş herkes iyidir seviyorum sizleri

hadi bakalım cnm hayırlı olsunn yeni yeriniz.. ailece bir ömür geçirin inş... kendinide çok yorma yavaş yavaş toplanırsın aceleci davranmaa zor zamanlarımızdayız kendimizi yormaya gelmiyorr

yasamcim yeni yuvanz sze huzur getrsn kucuk ugur boceginizle inskndni cok yorma toplarken yeternce yoruldn yavad yavas halledrsnz..kendne dkkt et tatlm

CANIM o zaman buyuk bir dolap genc odasi dolabi gibi bı de park yatk falan bak istersn sonrada dolabına uygun genc yatak alırsın solabi beyaz alırsan sonradan yatak uydurmak zor olmaz. Ay cok karıştım
Dolaplar zamanla yetmiyor ben o yüzden buyuk dolap sEviyorum

ev taşıyanlar rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun ve güle güle oturun diyoruz oğluşumlşa arkadaşlar.bende cuma cmrtsi üst üste pikniğe gidince dün kötü oldum.önce oğluş aşağı indi karın düştü resmen sonra belimde kuvvetli bi sancı ve adet ağrısı şeklinde karnımın alt kısmında kasılmalar oldu saat tuttum düzensizdi 5 dk -10 dk gibi geliyodu.bende önemsemedim kociş belime masaj yaptı 2 kez.bebişte hareket azdı ama yinede arada hafif oynadığı için içimi ferah tuttum.çok şükür bugün iiyiz.dr a gitmedim çünkü dr um başka şehirde bu arada çanta neyim yok daha.bi doğum olsa ayvayı yemiştik yani.neyse bu arada ilk bebişlerimiz doğmuş maşallah.az kaldı valla azzzz

hangi modeli? nasıl duruyor, memnun musun kurulumunu siz mi yaptınız ne kadar? çok soru sordum :)

işte mobilyamız bu:)))) ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz kayınvalidemler hediye etti. sen nerede yaşıyorsun tatlım istanbul dan aldım ben çarşamba beğendim cuma gelip kurdular stokta varmış öyle işte

Canım daha önce demiştim ama yine söyliyim. Yeni yeriniz hayırlı olsun, sakın yerleşicem diye kendini yorma. Biz kadınların içi rahat etmez illa ki bişeyler yaparız. Aman ha sakın bişeyi elleme

hadi bakalım cnm hayırlı olsunn yeni yeriniz.. ailece bir ömür geçirin inş... kendinide çok yorma yavaş yavaş toplanırsın aceleci davranmaa zor zamanlarımızdayız kendimizi yormaya gelmiyorr

yasamcim yeni yuvanz sze huzur getrsn kucuk ugur boceginizle inskndni cok yorma toplarken yeternce yoruldn yavad yavas halledrsnz..kendne dkkt et tatlm

sağolun dünya güzeli teyzoşlar eşimi saat 8de yolcu ettik amasyaya ben memleketteyim şimdi eşim yarından itibaren ev aramaya başlayacak 10 gün içinde bulup evi taşımamız lazım eşyayı malesef getiremedik. dediğiniz gibi elimi birşeye sürmeyeceğim bebeğimden daha önemli değil nasıl olsa memleketteyim evi bir şekilde eşim birilerine orada hallettirecek gidincede ben kadın tutarım son kez ohhhhh miss.

yarın ağdacıya gitmem lazım zamnıda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…