- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.701
kızlaaar nihayet yolculuk dün bitti bugün nasıl uyumuşuz bir bilseniz tüm yorgunluğu attım üzerimden. geçmişe bakamadım inş herkes iyidir seviyorum sizleri
ben aslında daha çok dolap için istiyorum. Eşyalarını koymak için dolaba ihtiyacım var büyüyen beşikler 10 yaşına kadar kullanılabiliyor diye almışken takım olsun diyorum bazen de senin gibi düşünüyorum. kararsızım offf
kızlar bu kodu telde nereye msj atıyoz bide çek nerde kullanılıyor bi cvplayın lütfen
e bebek sitesine gir anasayfada gerekli bilgi var
ben dün gittim kontrole ve her hafta kontrole gidiyorum bebeğim 1450 gr ken gecen hafta sımdı 1900 gr olmus. once cok sevındım aa super kuvez muvez olayını
asıcak kıloya geldık dıye ama sonra bır haftada neyın kılosu bu dııye dusundum... şekerim de var ama kontrol edıyorum hergun ole cıktıgı cok olmuyor. bebegımde nerdeyse 3 hafta ılerı gıtmıs.... drum ters bı durumdan bahsetmedı ama ben bıraz tedırgın oldlum...size herhangı bı acıklama yaptılar mı durumla ılgılı?? dıyet yapmazsan ne olurmus bebek ıcın sakıncası nedır? sadece sezeryan olur dıye mı telas oldular acaba? yoksa bırseyın belırtecımı bu durum??
dr bisey soylemedi bende sasirdim sadece diyetisyene yonlendirdi..sekeri tuzu kes meyveleri cok yeme dedi...ben bi oturusta bir kilo kiraz yiyodum...biraz korktum seker icin yarin saglik ocagina gidip baktiricam dr bisey demedi ama icim rahat etsin istiyorum seker cikmamisti bende ama bu artis neyin nesi bizde anlamadik saskiniz...5 hafta onden gidiyo
hangi modeli? nasıl duruyor, memnun musun kurulumunu siz mi yaptınız ne kadar? çok soru sordum :)
Canım daha önce demiştim ama yine söyliyim. Yeni yeriniz hayırlı olsun, sakın yerleşicem diye kendini yorma. Biz kadınların içi rahat etmez illa ki bişeyler yaparız. Aman ha sakın bişeyi elleme
hadi bakalım cnm hayırlı olsunn yeni yeriniz.. ailece bir ömür geçirin inş... kendinide çok yorma yavaş yavaş toplanırsın aceleci davranmaa zor zamanlarımızdayız kendimizi yormaya gelmiyorr
yasamcim yeni yuvanz sze huzur getrsn kucuk ugur boceginizle inskndni cok yorma toplarken yeternce yoruldn yavad yavas halledrsnz..kendne dkkt et tatlm
Eki Görüntüle 731349 Eki Görüntüle 731350 Eki Görüntüle 731351 Eki Görüntüle 731352 Eki Görüntüle 731353 Eki Görüntüle 731354
işte mobilyamız bu:)))) ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz kayınvalidemler hediye etti. sen nerede yaşıyorsun tatlım istanbul dan aldım ben çarşamba beğendim cuma gelip kurdular stokta varmış öyle işte
Ben çok beğendim canım,bebeğinle odanızda hep çok mutlu günler geçirin.tam tosun odası olmuş :)))
benim bile içine girip uyuyasım geldi güle güle kullansın minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?