- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.721
merhaba canlarım.
çok şükür bugün evimizdeyiz. doğumu şimdilik engelledik ama çok dikkat edip prensesler gibi ayakları uzatıcaz artık. ilk hedef 34 hafta sonra 36 hafta. plesentada % 50-55 incelme ve rahimde 3cm açılma ile engelledik benim edepsiz kızçenin gelişini çok şükür.
arkadaşlar her kasılma erken doğum habercisi değil ama kasılmalarınızla birlikte sancınız oluyorsa o zaman tehlikeli. ben hastaneye gittiğimde ve nstye bağlandığımda 50/60 larda sancım vardı. sonra ilaçlarla 20 li normal seviyelere indik çok şükür.
dediğim gibi her kasılma için telaşlanmayın ama sancınız da varsa canınız yanıyorsa ihmal etmeyin. doktorumun söylediği çok önemli bir şey oldu. bizim için bu noktada bebeğe ciğer geliştiricileri vuracak kadar zaman kazanabilmek. seninki bize müsade etti dedi. iyiki de etti çünkü ben sancılarımı hiçe sayıp, normal deyip ancak 3. günü giittim doktora ya geç kalsaydım. Allah korusun.
şimdilik bu kadar bayanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin bu mübarek aylarda öpüyorum sizi edepsiz kızçemde poposunu sallıyor size
merhaba canlarım.
çok şükür bugün evimizdeyiz. doğumu şimdilik engelledik ama çok dikkat edip prensesler gibi ayakları uzatıcaz artık. ilk hedef 34 hafta sonra 36 hafta. plesentada % 50-55 incelme ve rahimde 3cm açılma ile engelledik benim edepsiz kızçenin gelişini çok şükür.
arkadaşlar her kasılma erken doğum habercisi değil ama kasılmalarınızla birlikte sancınız oluyorsa o zaman tehlikeli. ben hastaneye gittiğimde ve nstye bağlandığımda 50/60 larda sancım vardı. sonra ilaçlarla 20 li normal seviyelere indik çok şükür.
dediğim gibi her kasılma için telaşlanmayın ama sancınız da varsa canınız yanıyorsa ihmal etmeyin. doktorumun söylediği çok önemli bir şey oldu. bizim için bu noktada bebeğe ciğer geliştiricileri vuracak kadar zaman kazanabilmek. seninki bize müsade etti dedi. iyiki de etti çünkü ben sancılarımı hiçe sayıp, normal deyip ancak 3. günü giittim doktora ya geç kalsaydım. Allah korusun.
şimdilik bu kadar bayanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin bu mübarek aylarda öpüyorum sizi edepsiz kızçemde poposunu sallıyor size
merhaba canlarım.
aklımı mı okudun.aynısııııııııııııı
Eki Görüntüle 731349 Eki Görüntüle 731350 Eki Görüntüle 731351 Eki Görüntüle 731352 Eki Görüntüle 731353 Eki Görüntüle 731354
işte mobilyamız bu:)))) ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz kayınvalidemler hediye etti. sen nerede yaşıyorsun tatlım istanbul dan aldım ben çarşamba beğendim cuma gelip kurdular stokta varmış öyle işte
benim kaynanamın da umrunda değil vallahi sadece ben ona yorgan yapayım dedi saçma sapan bir nevresim almış kociş bile beğenmemiş onu getirecek bakalım kendi kızına her gördüğünü alıyordu sonrada laf etsem kociş o seni kızı gibi görüyor diyecekte gel de anlat hadi sonra ben artniyetli olacağım durumu yok falan filan diyecek... işine geldiğine gayet durumları oluyor bir de her ay kociş para gönderiyor ama o parayı diğer torunlarına harcamakla meşgul. bir de ayın sonunda torununun sünneti var herkes aaa gelmeyecekmisin diyor kızlar siz olsanız 10 saat yolu gidermiydiniz o zaman nerdeyse son 30-40 gün içinde olacağım elin kızıyım ya acıyan yok
al bendende o kadar.nedense ilk bebek olunca kız annesi yapmak zorundaymış gibi algılanıyo.benimde annem dünya kadar eşya aldı tüm kıyafetleri puseti banyo takımı küveti yorganı pikesi ayakkabılarından tutunda emzirme yastığı alt açmaya kadar herşeyi aldı.ayrıca örgü işleride yapıyo.beşikte aldı bambu ha bide şifonyer alcak daha.ama hala eşim kem küm ediyo neymiş arabasını almamış o da anneme düşermiş.kv ne aldı derseniz hiiiiççç.bikaç örgü yaptı o kadar.ramazandan önce çıkıp alcam dio ama ne alcak bilmiyorum arabayıda k.babadan biz istedik.annem aldı zaten herşeyi bişiy kalmadı ki.sevmeye gelince kv öncelikli olur ama...bu arada babam tek maaşla 3 çocuk okutuyo hemde dersaneye gönderiyo adam daha napsın bilmiom ki
kızlar kayınvalıdemle gecen haftasonu alısverıse çıktık kendı çıkacaktı anne bende bakayımalacaklarına dedım bız goturduk emınonunee neyse alısverıs yaptık baya bı eşim dedi;yatak odası bakıcaz dıer hafta sonu sonra kayın valıdem sole bı baktı en büyük olanı almaktan kımse bahsetmıo die bı laf solediii....bnm ailem henüz bısy almadı ailememmi geldi bu af anlamadım ama aılem bizim begendıgımız yatak odasını alacak durumda zaten degıl ki daha yenı annem amelıyat oldu bıde dıemem al bana yatak odasııannemde ben besık suslım dıo bambulardan alım dıo dedım alma park yatak aldık yanıma boşa almış olursun e ben napıcam dıo kadında gorunsun ıstıo kayınvalıdem bole olduğu ıcın şimdi napıcaz şaşırdık kızlar akıl verınn bişey yapacak ama kadında şaşırdı napcanı :44: off ne zor aılelerr ıle arada kalmak
ayyyyy aynı şeyleri bende hissediyorum canım ya..
yarmagül gibi oldum.
neden bu kadar kalınlaşma oldu tüm bedenimde diyorum sonra sofraya oturunca aklım başımdan gidiyor:))))))
ben 15 kilo aldım ama toplamda sen kaç kilo aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?