2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canlarım.

çok şükür bugün evimizdeyiz. doğumu şimdilik engelledik ama çok dikkat edip prensesler gibi ayakları uzatıcaz artık. ilk hedef 34 hafta sonra 36 hafta. plesentada % 50-55 incelme ve rahimde 3cm açılma ile engelledik benim edepsiz kızçenin gelişini çok şükür.

arkadaşlar her kasılma erken doğum habercisi değil ama kasılmalarınızla birlikte sancınız oluyorsa o zaman tehlikeli. ben hastaneye gittiğimde ve nstye bağlandığımda 50/60 larda sancım vardı. sonra ilaçlarla 20 li normal seviyelere indik çok şükür.

dediğim gibi her kasılma için telaşlanmayın ama sancınız da varsa canınız yanıyorsa ihmal etmeyin. doktorumun söylediği çok önemli bir şey oldu. bizim için bu noktada bebeğe ciğer geliştiricileri vuracak kadar zaman kazanabilmek. seninki bize müsade etti dedi. iyiki de etti çünkü ben sancılarımı hiçe sayıp, normal deyip ancak 3. günü giittim doktora ya geç kalsaydım. Allah korusun.

şimdilik bu kadar bayanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin bu mübarek aylarda öpüyorum sizi edepsiz kızçemde poposunu sallıyor size

kızlar umarım biz de sezeryan olursak bu şekilde ayılmayız...kopma garantili bir izleyin derim...[video=youtube;Q__0loK1Pc8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q__0loK1Pc8[/video]

geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim inşallah hedeflerinize de ulaşacaksınız kızçenizle.

canım yat dinlen artık sen de,inş bebişin en azından 34. haftaya kadar bekler ,yok ben ille de geleceğim derse sağ salim gelsin inş.

Cnm cok gcmis olsun...otursun oturdugu yerde minnosun uzmesn anneyibu kasilmayi bn anlamadm cnm agrim vardi ve karnm tas gbiydi nst ye bglandm hc sanci ckmadi..
Oyle bi tarafa toplanmiyo karnm ama taz gbi oluyo dundoktordydm nstde hc sanci ckmadi.ama doktor suan risk yok ama olasi bi durumu engellemk adina tedavi baslicm dedi.gunde 4 tane nidilat iciyrm htada bir igneye devm be 2 hfta snra ciger gelistirici igne olucam...allah hepimzn bebislerini korusn zamanli hayirli dogumlar nasip etsn

Günaydın canlar.sabahın kör vakti uyandık yine.saat 1'de de randevumuz var kızımla.yazarım gelişmeleri.hepimize çooook güzel haftalar olsun inşallah.hafta sonu gezentileri gelin bakalım hadi artık,pek sakindi hafta sonu sayfamız

Ne çabuk geçiyor haftasonu. Yine iş vakti. Önümüzdeki ay bu zamanlar dogum izninde olucam insallah yupppiiii.

herkeseee günaydınnn oğlumda tepikleriyle günaydın dio sanırım :))

bu hafta bize son okul haftamıss...cuma karneler we bitioo okul :))

öğrenciler kadar sewiniyorum sanırım hepimize mutlu huzurlu çabuk geçen güsel haftalar diliyorum....

Günaydın anneler ve bebişleri...

Bu kasılmaları ben hala çözmüş değilim.çok fazla kasılmam oluyor gece bi sancı girdiği ağlıyacak gibi oldum.ilkkez böyle sancılı oldu.ya da anlamadım benim acı direncim mi yüksek...

medcezir cim çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla inşallah bundan sonraki sürecide selametle atlatır bebişinde sende...

bakalım bugün takvimimiz ne diyor.

herkese merhaba kızlar son zamanlarda yoğunluktan uğrayamaz oldum aklım sizlerde geçmişe henüz bakamadım yoğunluktan bakamayabilirim de herneyse umarım sizler ve melekleriniz iyisinizdir herkesin keyfi yerindedir.haftasonu annem taşındı yeni evine yerleşti çok şükür dün gece yeni evlerinde kaldılar yaklaşık 2 yıldır aynı apartmanda oturuyorduk bana ve kızıma biraz zor olacak ama onun adına mutluyum yıllardır hayal ettiği bahçeli evine kavuştu.tek tesellim burdaki evini boşaltmadı arada gelip yine kalacaklar inşallah

Günaydın canlar çalışmıyorum ama hafta sonu çok çabuk geçti kocacıkkk yine gidicek uzaklara çok zor gelio artık doğumda acaba nerde olucak die düşünmeden edemiyorum

günaydın güzel annecikler... ben dün bebişimin hastane çantasını hazırladım.. bir tek benim iç çamaşır ile kolonya eksiğim var.. o kadar rahat uyudum ki gece anlatamam.. çalışanlara kolaylık diliyorum.. iyi günler

günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemenn

nasıl teyzoşlar

Günaydın annişlerrrr nasılsınız bakalım
haftasonu bebişimin cicilerini yıkadım missss gibi oldular
dün akşamda arkadaşım saolsun ütüledi hepsini bende ablasının dolabına yerleştirdim eşyalarını
bu haftasonuda çantalarımızı hazırlıycam kısmetse
sonra beklemeye başlıycaz artık

geçmişi okudumda tüm kv aynı demekki (istisnalar hariç tabi)
benimkide öyle 8 aylık oldu çocuk, daha halin ne bebek nasılmış sormadı bile ki geçtim bişeyler almasını
ama bunu eşime çıtlatmam lazım nasıl yapmalıyım onu düşünüyorum
annemde yelekle ceket ördü
geri hepsini kendim yaptım
üzülüyorum sanki kimsesi olmayan çocuklar gibi yavrum:2::2::2::2:

sakın ama sakın 10 saatlik yola gideyim deme
artık en tehlikeli zaman
arkadaşım sadece 2 saatlik yola gitti hemde 38 haftalık hamileydi doktor ısrarla gitme demiş
yolda sarsıntıdan kordon bebeğin boynuna dolanmış ve öldü bebek karnında
ne derlerse desinler lütfen gitme.

ne kadar düşüncesiz insanlar ya...

annende altın taksın canım benim dert etmeye değmez.

13 kiloda ben aldım öncedende bi 10 kilo fazlam vardı

bu haftadan itibaren işe biraz daha geç gitmeye başlayacağım şuan evden yazıyorum son zamanlarda kramplardan uyuyamaz oldum önceden gecede 1 kere giren kramplar artık defalarca olabiliyor kramp girecek korkusundan uykuya bile dalamaz oldum.kramptan sonra bütün günde bacak ağrısı çekiyorum 2 gündür kalsiyum ilacımı 2 tablete çıkardım.sag kasıgımın iç kısmından jilet atılıyor gibi ağrılarım oluyor bazen resmen çığlık attırıyor çok şikayet ettim değil mi kızlar son aylar ağırlaşırsın dedikleri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…