- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.741
günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483
nasıl teyzoşlar
çok beğendim güle güle büyüsün odasında meleğin
ben oda takımı almadım şimdilik kızımın dolabına yerleştirdim eşyalarını
3-4 yaşına geldiğinde onada oda yapıcam inşallah
günaydın güzel annecikler... ben dün bebişimin hastane çantasını hazırladım.. bir tek benim iç çamaşır ile kolonya eksiğim var.. o kadar rahat uyudum ki gece anlatamam.. çalışanlara kolaylık diliyorum.. iyi günler
günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483
nasıl teyzoşlar
nasıl teyzoşlar
günaydın kızlar bugün 32 bitti 33 e girdik öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacam bakalım hayırlı olur inşallah, şu izin konusu beni gerio Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları
herkese mutlu pazarlar. tek tatil günümde de erkenden uyanmayı başarabildiğim için tebrik ediyorum kendimi
adım adım gebelikte ağustosta doğum yapacak annelerden olan gökçe doğum yaptı dün gece ikiz oğluşları oldu ilk annemiz bellioldu kızlar
merhaba canlarım.
çok şükür bugün evimizdeyiz. doğumu şimdilik engelledik ama çok dikkat edip prensesler gibi ayakları uzatıcaz artık. ilk hedef 34 hafta sonra 36 hafta. plesentada % 50-55 incelme ve rahimde 3cm açılma ile engelledik benim edepsiz kızçenin gelişini çok şükür.
arkadaşlar her kasılma erken doğum habercisi değil ama kasılmalarınızla birlikte sancınız oluyorsa o zaman tehlikeli. ben hastaneye gittiğimde ve nstye bağlandığımda 50/60 larda sancım vardı. sonra ilaçlarla 20 li normal seviyelere indik çok şükür.
dediğim gibi her kasılma için telaşlanmayın ama sancınız da varsa canınız yanıyorsa ihmal etmeyin. doktorumun söylediği çok önemli bir şey oldu. bizim için bu noktada bebeğe ciğer geliştiricileri vuracak kadar zaman kazanabilmek. seninki bize müsade etti dedi. iyiki de etti çünkü ben sancılarımı hiçe sayıp, normal deyip ancak 3. günü giittim doktora ya geç kalsaydım. Allah korusun.
şimdilik bu kadar bayanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin bu mübarek aylarda öpüyorum sizi edepsiz kızçemde poposunu sallıyor size
nasıl teyzoşlar
herşey gönlünce olsun inşallah sebep olan her kimsede Allah insaf versin içlerine
Oh ne güzel canım rahat uyumuşsındır. Ben daha hiçbirşey almadım. Bugün netten baya alışveriş yapıcam ama...günaydın güzel annecikler... ben dün bebişimin hastane çantasını hazırladım.. bir tek benim iç çamaşır ile kolonya eksiğim var.. o kadar rahat uyudum ki gece anlatamam.. çalışanlara kolaylık diliyorum.. iyi günler
nasıl teyzoşlar
nasıl teyzoşlar
merhaba canlarım.
çok şükür bugün evimizdeyiz. doğumu şimdilik engelledik ama çok dikkat edip prensesler gibi ayakları uzatıcaz artık. ilk hedef 34 hafta sonra 36 hafta. plesentada % 50-55 incelme ve rahimde 3cm açılma ile engelledik benim edepsiz kızçenin gelişini çok şükür.
arkadaşlar her kasılma erken doğum habercisi değil ama kasılmalarınızla birlikte sancınız oluyorsa o zaman tehlikeli. ben hastaneye gittiğimde ve nstye bağlandığımda 50/60 larda sancım vardı. sonra ilaçlarla 20 li normal seviyelere indik çok şükür.
dediğim gibi her kasılma için telaşlanmayın ama sancınız da varsa canınız yanıyorsa ihmal etmeyin. doktorumun söylediği çok önemli bir şey oldu. bizim için bu noktada bebeğe ciğer geliştiricileri vuracak kadar zaman kazanabilmek. seninki bize müsade etti dedi. iyiki de etti çünkü ben sancılarımı hiçe sayıp, normal deyip ancak 3. günü giittim doktora ya geç kalsaydım. Allah korusun.
şimdilik bu kadar bayanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin bu mübarek aylarda öpüyorum sizi edepsiz kızçemde poposunu sallıyor size
Eki Görüntüle 731349 Eki Görüntüle 731350 Eki Görüntüle 731351 Eki Görüntüle 731352 Eki Görüntüle 731353 Eki Görüntüle 731354
işte mobilyamız bu:)))) ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz kayınvalidemler hediye etti. sen nerede yaşıyorsun tatlım istanbul dan aldım ben çarşamba beğendim cuma gelip kurdular stokta varmış öyle işte
nasıl teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?