2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483

nasıl teyzoşlar

çok beğendim güle güle büyüsün odasında meleğin
ben oda takımı almadım şimdilik kızımın dolabına yerleştirdim eşyalarını
3-4 yaşına geldiğinde onada oda yapıcam inşallah

çok beğendim güle güle büyüsün odasında meleğin
ben oda takımı almadım şimdilik kızımın dolabına yerleştirdim eşyalarını
3-4 yaşına geldiğinde onada oda yapıcam inşallah

teşekkür ederız teyzoşumuzz...inşallah canım inşallahhh.... aslında bende yapmayı dusunmuyorddum ıkeadan dolap fln alım dedım ama babası saolsun dedı alalım dolaştık beşik büyüyen tip oluncada aldık.. ılerde denızcı şekıllerı çıkartılıp kız ıcın kullanılıyormuss olede olunca fazla düşünmedik.

canım yaa ne güzel hazırlamışsın aklından atmışsın benimde biran önce hazırlamam gerek eşime diyorumki bebek doğsa yıkanmış hazır bir tane kıyafeti yok diyor ki tek dert ettiğin şey o mu ben bi örtüye sarıveririm erkeklere ne kadar kolay bende bu haftasonu inşallah çantasını hazırlayacağım zaten aşağıda taşıyorum kafasının hareketlerini çıkıverecek gibi hissediyorum tedbirli olmak gerek
günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483

nasıl teyzoşlar

bayıldım canım yaa çok güzel huzurla sağlıkla kullansın bebeğin çok hoş gerçekten

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün 32 bitti 33 e girdik öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacam bakalım hayırlı olur inşallah, şu izin konusu beni gerio Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları

gunaydin kizlarrrr is yernde tel kablolari kopmus nete giremiorum bizde telden bi slm verelm dedik.. opuyoruz sizi minik kzmlaaa

bende tam anlamıyla oda yapmıyacagım zaten 6 ay yanımda sepette yatacak sonra dedim daha gönlüme göre bi oda yaparım şimdilik odasına park yatağını ve çekmeceli şifonyer koyacağım gündüzleri odasında yatırırım diye.benim heryer heryerde evde salon eşyaları daha gelmedi mutfağın masa sandalyeleride gelmedi perde siparişi vermedim bile daha temizlik yapılacak eşyalar yerleştirilecek can saglıgı olsunda hepsi olur diyorum bu telaşların içinde günlerin nasıl geçtiğinide anlamıyorum bi yandan iyide oluyor yoksa günleri geçirmek zor olurdu

İnanmıyorum Çok duygulandım ya inşallah sağlıkları yerindedir. Allah uzun ömürler versin şansları açık olsun...

Canım çok sevindim eve dönmenize. Artık bol bol yat hiçbişey alma eline zaten herşeyini hazırlamıştın :) İnşallah sağlıklı sıhhatli gelsin minik kızın

nasıl teyzoşlar

Çok tatlı canım güle güle büyüsün odasında

Gunaydin kizlar bugun oglumu gormeye gidicem tam 5 haftadir gormuyorum insallah hersey yolundadir bu arada doguranmi var kizlar kim o ??

Medvecezir hoşgeldiniz canım. Dönmenize sevindim. Çok şükür biraz daha erteleyebilmişsiniz.
Uzanaaa uzanaa dinlen canım

Oh ne güzel canım rahat uyumuşsındır. Ben daha hiçbirşey almadım. Bugün netten baya alışveriş yapıcam ama...

nasıl teyzoşlar

canım çok güzel odanız. Güle güle kullanınnn.

Kızlarrr e bebekten yaşadığım şehre özel 500tl alışverişe 100tl indirim çeki geldi.
ebebekten alışveriş yapan varmı. Ordan tavsiye edeceğiniz ürünleri yazarmısınızzz.
Bugün sipariş vermem lazım.

Günaydın hepinize arkadaşlarım. Bende dünden beri bir duygusallık var neden bilmiyorum En yakın arkadaşlarımdan biri evlendi dün. Kardeşim gibi o benim hatta kızım gibi yaşı benden küçük ilk stajyerimdi. Nikah şahidiydim o nikahta ağlamaya başlayınca bende ağladım :) O dakikadan beri de gözümün yaşı ucunda sanki. Her an susmamacasına ağlayabilirim. Bütün gece uyumadım içim sıkılıyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

canım alıntılarda gördüm çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıcakla vakti vaktine zamanında doğar yorma kendini bol bol dinlen

Oh çok şükür güzel haberlerle başladım sabaha. İyi olmanıza çok sevindim canım tekrar geçmiş olsun. Ama şunu söyliyim, bana da o kadar güzel bir oda yapılsaydı ben de hemen gelmeye kalkabilirdim, karnında olsam

nasıl teyzoşlar

Kızlar odalarınız çok güzel. Güle güle kullanın. Mmlkk sonunda oda almana çok sevindim canım, baya araştırıyodun ve kararsızdın. Çok güzel bir seçim olmuş

kızlaaar herkese günaydın.... c.tesi günü kızımla buluştuk sonunda 1263 gr olmuş prenses boyu da 39 cm ve ve veeeeeee ben 3 hafta boyunca kilo almamışımmmmm annemle kalıyodum 3 haftadır kocam şehir dışındaydı saolsun beni akşamları bdeğişik değişik kafadan uydurduğu salatalarla besledi. bi de yanında çorba. diğer öğünler de istediğimi yedim hiç kısmadım. demekki akşam yemeklerine dikkar etmek gerekiyomuş. o zaman kilo alınmıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…