2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sormayın vallahi kızlar.. o kadar rahat ettim ki.. eşime kım kım yapıyodum hazır değil hazır değil diye dün gittik çantasını şampuan setini emziğini filan aldık.. çok stres yapmıştım geçen gece sancım olunca.. ya gelirse hazır değil diye.. bebeğimin çantası hazır ya benim ki olmasa da olur.. hazırladım koydum eşimede gösterdim bu bohçayı vericen hemşireye diye.. kocişte tembihlii. olur da beni hastanede bırakmazlar eşim geldiğinde doğumhanede olurum o bilecek neyin nerde olduğunu.. tek eksiğimiz ateş ölçeri küveti.. herşeyimiz tam.. bi tek meleğimiz eksik o da zamanından önce gelmezse daha mutlu olurum.. küvezlerde dayanmaz içim onu bırakmaya

kordon mu dolanmışşş ayy bende 2.5-3 saatlik yola gidecem bu hafta bi sıkıntı olmaz inşallah:18::18::18:

kızlar umarım biz de sezeryan olursak bu şekilde ayılmayız...kopma garantili bir izleyin derim...[video=youtube;Q__0loK1Pc8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q__0loK1Pc8[/video]

ayy izleyemedim ama cnm tahmin ediyorum ben ameliyat oldum geçen yıl temmuzda ayılmamın ne mümkünü var bütün karnımdakileri söküp atmışım kan revan içinde bi türlü uyanamamışım en son doktora küfür etmişim ki normalde böle çok kibar hanım hanımcık bi bayanım en son doktor beni ellerimden yatağa bağlamış düşün artıkDDD çok zor ayılıyorum o yüzden sezeryan olursam epidüral olacam 7 saatte falan uyandım çünkü bebişim aç kalır sonradoktora soruolarmış anestezici falan bu hastayla sen nasıl baş ediosun die doktorda dedim dio yaa aslında çok hanım bi bayandı canavara dönüştü dedim dio nasıl utanmıştım ama hiç birini hatırlamıorum

Günaydın kızlar

Herkese sendromsuz keyifli bir pazartesi diliyorum...

Gece uykumda çığlık atmışım çok fena. Nasıl bir kabus gördüğümü hatırlamıyorum. Eşim zor sakinleştirdi gece. Uyandığımda tir tir titriyordum. Benim çılgın rüya merkezim kim bilir neler gösterdi bana yine

He bu arada size kızımın en sevdiği şarkıyı paylaşayım. Ne zaman bunu duysa oynamaya başlıyor
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...m4HIBQ&usg=AFQjCNHaaw53Uux9NLPH6I9mO4TZQNVQaw

Dün bebişimin pek çok şeyini aldım e bebekten. Eğer almadıysan philips avent tek ebeveyn telsiz, park yatak için visco yatak, boğulma önleyici ve yan yatırma yastığı, lansinoh gögüs pedi, gögüs ucu çıkarıcı, lansinoh süt saklama şişesi 4 lü, nuk çıtçıt tırnak makası, dr brown biberon, chicco tarak fırça set,Baby Stylo Anne Bebek Malzeme Çantası Siyah , Baby Jem Microfiber Bebek Yorganı , prima hoşgeldin bebek paketi, bübchen bebek bakım çantası ,Baby& Me Alt Değiştirme Örtüsü- Pofuduk,Baby&Me Alt Değiştirme Örtüsü Süper İnce,Baby Jem Visco Yatak (60 x 120 cm), istersen havlu, battaniye falan da alırsın. Ah ne güzel artık benim bebeğimin de malzemeleri olmaya başladı:))

Gunaydin kizlar. Artik sabahlari uyanip ise gelmek işkence gibi oldu.sabah sirt agrilariyla uyaniyorum.bacaklarimin agrisindan ayaga kalkamiyorum.daha şimdiden boyleyken 36. Hafraya kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum.kizlar ben 33. Haftamda ailemin yanina gitmeti planliyorum bir haftaligina tatil icin.bulundugum yere 3 saatlik mesafede oturuyorlar. Sizce giderken dogum cantami hazir edip götürmeli miyim yanimda her ihtimale karşı. Bilemedim sizce ne yapmalıyım?

Maşallah kocaman olmuş :) Ben de sanırım prof. Karatay'dan duymuştum akşam yemeğinin kilo aldırdığını, diğer öğünlerin aldırmadığını. Sanırım 19.00 dan sonra bişey yememek gerekiyordu.:26:

Bence doğum çantanla git, nolur nolmaz. Ben önümüzdeki haftadan itibaren bagaja atıcam çantamı bi yerlere giderken. Şimdiki çocuklar çok fena, ne zaman gelecekleri belli olmaz:))

slm güzel annişler ve yavrucukları hepimize güzel sorunsuz günler..
32.haftamıza girdik çok şükür
kasılmalar oluşmaya başlamış ben pek hissedemiyorum kasılma tarzı ama çok hareketli bebişim onlar kasılmamı acaba die
düşünmeden edemiyorum
1800 gr olmuşuz çok şükür doktorumuz normal dedi inş bundan sonra daha da büyüyüp gelişicekler
doktorumuz suyumuzu az gördü geçen seferde böle bi durumdan bahsetmişti daha öncesinde yoktu böle bi problememiz
neden azalır bilemiyorum net bişi söylemedi radyoloji uzmanına da gidip baktırcaz inş çok sorun yaratıcak kadar değildir
die ümit ediyorum çünkü böle az devam ederse 35.hafta gibi almak zorunda kalabilirmiş
biraz moralim bozuldu o an ama iyi düşünüp iyi olsun istiyorum inş artıcaktır ve sorun olmadan son zamana kadar bekleyip
güzelce gelişip öyle gelicek inş kuzucum doktorumuz önlem amaçlı ciğer geliştirici iğnemizi yapmamızı istedi
ben bütün hamileler için dua ediyorum bütün bebişler hayırlı zamanda ve en önemlisi sağlıkla gelsin inşş die
hep konuşuyorum kızımla sabırla bekle annecim güzelce büyü geliş diyorum onlar bizi hissediyodur...

Canım inan 0'ım hiçbirşey almadım. Battaniyeler hangi kategoride bulamadım :26:
Park yatak alıcam ama burdan alsammı hangi marka karar veremedim.
Bi de bebek arabası konusunda kararsızım. Çok maliyetli olmaması da önemli mesela bu uygunmuş ama özelliklerini göremedim
Joie Aire Bebek Arabası Pembe - e-bebek.com

Günaydın Kızlar
Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle görüşebilmek çok güzel...
Hepinizi çok özledim, o kadar alışmışım ki yokluğunuz çok hissediliyor.
Raporumuz bitti artık iş başı yaptık bugün
Bugün çalışabilir raporumuzu alacağız ve dayanabildiğim kadar çalışacağım bundan sonra.
Günler akıp gidiyor, doğuma az kaldı artık....

Bizde herşey yolunda çok şükür, sizler nasılsınız?
Ben yokken neler oldu, geçmişi okumam mümkün değil umarım herkes iyidir.
Doğum izni yasası ne oldu bu arada kızlar ?

topiğin en fıstıkları günaydın.
medcezirim çok sevindim iyi olmana Allah bir daha aynı stresi yaşatmasın
bende dün gece doğum çantamı hazırladım gecelik,pijama takımı, göğüs pompası, bebeğe hastane çıkışı,2 tane normal takım, bir tane hastaneden çıkarken tulum takımı,battaniye,alt açma pedi,göğüs pedi,bana normal ped,terlik,çıkarken giyeceğim kıyafeti koydum aklıma geldikçe küçük şeyleride koyacağım büyük demirbaşlar hazır çantada

Herkese merhaba;
Keyifli,bol dinlenmeli bir haftasonundan sonra yine işbaşı. Umarım rahat bir hafta geçiririz.
Bugün internetten sabahlık ve gecelik siparişimi vereceğim. Haftaya da annemi çağıracağım. Bebeğimizin eşyalarını yıkayıp hazırlayacağız . Hastane çantasını da hazırlayıp koyacağız. Ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım. Allahım güzel, günlerde kullanmak nasip eder inşallah.
Haaaa bu arada eşimle konuştuk. Sevgili Seyyahhh bana mevlüt konusunda fikir vermişti. Eşime anlattım. Mevlütle uğraşmayalım. Kurban keselim. Evde gelenler bişeyler okur zaten diye. Eşimde bana destek oldu. Her iki aile yan yana rahat edemez diye. (Düğün zamanı problemler olmuştu. Düzeleli 2 yıl oluyor ama biz hala korkuyoruz ne yazık ki...) Problem çözülmüş oldu kızlar. Şimdi ailelere biz böyle karar verdik diyip kararı bildirmek kaldı. Rahatladım açıkçası

KIZLAR GÜNAYDIIINNN....
Ya ben birşey danışmak istiyorum size. Park yatak alanlarınız ne marka aldılar ve ne kadara aldılar. internetten alan varsa kaliteli çıktı mı aldığı yatak mesela. Ben Graco ları çok beğeniyorum ama çok pahalı. sizler ne yaptınız merak ettim.. Öpücükler....

Ben buradaki arkadaşların şiddetli tavsiyelerini dinleyerek park yatak aldım. Bi yerlere giderken lazım olur diye. Yani sadece taşıma amaçlı, ayrıyeten odası olacağı için çok çok pahalı birşey almadım. Kraft marka aldık biz, içinde alezli yatak ve uyku setiyle beraber 380 tl'ye geldi. Ama eğer oda yapmayıp da sadece park yatak alsaydım kesinlikle Graco alırdım, renkleri filan çok hoş çünkü.

Günaydınnnn :)

bu aralar çok giremiyorum artık...biz de dün alışverişe başladık nihayet...

saat 2 buçukta evden çıktık akşam 8 buçukta evdeydik ve ben mahvoldummm yorgunluktannn

çukurambarda e bebek'in mağazası varmış bize yakın oraya gittik...bi çok şeyi aldık ama tabi herşey bitmedi...ne mümkün 1 günde...

dönüşte h&m ve mothercare de uğradık ordan kıyafet türü bi kaç bişey aldık ama kıyafet kısmının çoğu duruyor onları da haftaya fln bakıcaz artık....

aldıklarımızı ve alacaklarımızı yazayım size,eksik gedik atladığım ama gerekli olan bişeyler varsa yardım edin lütfen kızlar...kafam bi milyon oldu inanın (

ALDIKLARIMIZ

Hastane çıkışı 1 adet ( 10 lu)

2 tane uzun kollu çıtçıtlı body ( 2-4 ay )

5 tane kısa kollu çıtçıtlı body ( 0-3 ay )

3 tane mama önlüğü (0-6 ay ) ( 2 de arkadaşım hediye getirmişti, 1-2 tane de annem almış )

5 tane çorap

10 lu ağız mendili (12 li de annem almış )

1 adet alt açma örtüsü ( 1 tane de annem almış)

1 penye battaniye,1 penye de hastane çıkışında var...

1 microfiber battaniye ( örgü olarakta teyzeme ördürüyorum bir tane de ben örüyorum yeter herhalde )

3 adet ayaklı tulum ( 0-3 ay ) 4 tane de annem almış , ayını tam net bilmiyorum 0-3-6 ay gibi

1 banyo havlusu ( banyo havlusu kaç tane gerekir ? ben 1 tane daha almayı düşünüyorum 1 yetmez çünkü )

bunların dışında;

göğüs pompası (lansinoh çiftli,elektirkli )

göğüs pedleri

lansinoh göğüs ucu kremi

biberon ( philips avent,şu anne memesi gibi olandan 125 ml)

emzik ( Nuk ortodontik,damaklı ) burda bi şey sormak istiyorum biberon normal uçlu ama emziği damaklı aldım bunun sakıncası olur mu??? emziği 1 tane aldım şimdilik zamanla farklı çeşit yedek vs alınır diye düşündüm...siz nası aldınız?? emziğe çok alışmasını istemiyorum

tırnak makası-törpü-çıtçıt makası seti (bebedor )

şampuan ( sebamed )

sabun ( bübchen )

bebe yağı ( bübchen )

nemlendirici krem almayı unuttum,pişik kremini de...

kulak temizleme çubuğu

ıslak pamuk mendil ( parfüm vs içermiyor doğal suyla ıslatılmış ) baby& me

prima premium care yeni doğan bez

göğüs ucu çıkarıcı ( lansinoh )

emzik saklama kabı ( Nuk )

sanırım bu kadar aldıklarımız şimdilik....ha bunlar dışında annemin de aldıkları da var onları da yazayım....

Annemin Aldıkları

5 yelek (0-3-6 ay)

11-12 adet kolsuz ve askılı çıtçıtlı body ( 0-3-6 ay )

4 adet alt üst takım

6 adet küçük havlu

5 adet eldiven

3 çorap ( 0-3 ay ) 4 tane de arkadaşların hediyesi var

1 şapka

1-2 mama önlüğü

1 zıbın seti

2 adet uzun kollu çıtçıtlı body

4 tane fln kısa kolu çıtçıtlı body

ALINACAKLAR

uzun kollu çıtçıtlı body (3-6-9 ay ) kaç tane alsam yeterli olur ? bir de bizim bebeklerimiz malum 3.aydan itibaren artık kış gelecek uzun kollu daha çok ihtiyaç olur diye düşünüyorum ???

yelek-hırka (0-3-6ay )

alt üst takımlar ( 3-6-9 ay )

ayaklı alt ( 0-3 ay ) 2-3 tane

üst ( 0-3 ay ) 2-3 tane

ayaksız normal alt ( 3-6-9 ay )

pantolon,elbise,bluz ( bunları 3.aydan itibaren almayı düşünüyorum yani 3-6-9 ay şeklinde ama o zaman kış gelecek ve şu an mağazalarda kışlık ürünler yok siz ne yaptınız bu konuda ?? )

külotlu çorap,saç bandı,bere,şapka

banyo havlusu 1-2 tane daha

pijama takımı ( 3-6-9 ay ) 2-3 tane

kıyafet olarak eksik bişey var mı çok gerekli olan ???

veee diğer eksikler ;

Bebek arabası+ oto koltuğu

park yatak

banyo küveti ( set şeklinde düşünüyorum )

telsiz

ortopedik yatak+alez

nevresim takımı 2 tane (yeterli olur herhalde ?? )

yastık,yorgan

mevlüt takımı(elbise,patik,şapka vs )

kızlar diğer sorularımda yarım kundak aldınız mı ??

ateş ölçer dün almıştık tam kulaktan ölçenlerden braunun,kasada adamın teki geldi yanımıza bunlar iyi olmuyor zor oluyo bakması vs dedi eşim de bıraktı,evde alından ölçen var bi tane onu kullanırız diyor ??

başka gerekli ne var arkadaşlar aklıma gelenler bunlar benim,unuttuğum atladığım bişey var mı?

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun artık bebeğine kalmış ne zaman geleceği ama içini ferah tut 34.haftadan sonra doğan bebekler kuvöze girmeden sağlıklı bi şek,ilde doğabiliyormuş allaha bilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…