- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.761
Günaydın annişlerrrr nasılsınız bakalım
haftasonu bebişimin cicilerini yıkadım missss gibi oldular
dün akşamda arkadaşım saolsun ütüledi hepsini bende ablasının dolabına yerleştirdim eşyalarını
bu haftasonuda çantalarımızı hazırlıycam kısmetse
sonra beklemeye başlıycaz artık
geçmişi okudumda tüm kv aynı demekki (istisnalar hariç tabi)
benimkide öyle 8 aylık oldu çocuk, daha halin ne bebek nasılmış sormadı bile ki geçtim bişeyler almasını
ama bunu eşime çıtlatmam lazım nasıl yapmalıyım onu düşünüyorum
annemde yelekle ceket ördü
geri hepsini kendim yaptım
üzülüyorum sanki kimsesi olmayan çocuklar gibi yavrum:2::2::2::2:
sakın ama sakın 10 saatlik yola gideyim deme
artık en tehlikeli zaman
arkadaşım sadece 2 saatlik yola gitti hemde 38 haftalık hamileydi doktor ısrarla gitme demiş
yolda sarsıntıdan kordon bebeğin boynuna dolanmış ve öldü bebek karnında
ne derlerse desinler lütfen gitme.
ne kadar düşüncesiz insanlar ya...
annende altın taksın canım benim dert etmeye değmez.
13 kiloda ben aldım öncedende bi 10 kilo fazlam vardı
kızlar umarım biz de sezeryan olursak bu şekilde ayılmayız...kopma garantili bir izleyin derim...[video=youtube;Q__0loK1Pc8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q__0loK1Pc8[/video]
Kızlarrr e bebekten yaşadığım şehre özel 500tl alışverişe 100tl indirim çeki geldi.
ebebekten alışveriş yapan varmı. Ordan tavsiye edeceğiniz ürünleri yazarmısınızzz.
Bugün sipariş vermem lazım.
kızlaaar herkese günaydın.... c.tesi günü kızımla buluştuk sonunda 1263 gr olmuş prenses boyu da 39 cm ve ve veeeeeee ben 3 hafta boyunca kilo almamışımmmmm annemle kalıyodum 3 haftadır kocam şehir dışındaydı saolsun beni akşamları bdeğişik değişik kafadan uydurduğu salatalarla besledi. bi de yanında çorba. diğer öğünler de istediğimi yedim hiç kısmadım. demekki akşam yemeklerine dikkar etmek gerekiyomuş. o zaman kilo alınmıyomuş
Günaydın kızlar
He bu arada size kızımın en sevdiği şarkıyı paylaşayım. Ne zaman bunu duysa oynamaya başlıyor
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...m4HIBQ&usg=AFQjCNHaaw53Uux9NLPH6I9mO4TZQNVQaw
Gunaydin kizlar. Artik sabahlari uyanip ise gelmek işkence gibi oldu.sabah sirt agrilariyla uyaniyorum.bacaklarimin agrisindan ayaga kalkamiyorum.daha şimdiden boyleyken 36. Hafraya kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum.kizlar ben 33. Haftamda ailemin yanina gitmeti planliyorum bir haftaligina tatil icin.bulundugum yere 3 saatlik mesafede oturuyorlar. Sizce giderken dogum cantami hazir edip götürmeli miyim yanimda her ihtimale karşı. Bilemedim sizce ne yapmalıyım?
vallahi en çok benim kalkıp oynayasım geldi
Dün bebişimin pek çok şeyini aldım e bebekten. Eğer almadıysan philips avent tek ebeveyn telsiz, park yatak için visco yatak, boğulma önleyici ve yan yatırma yastığı, lansinoh gögüs pedi, gögüs ucu çıkarıcı, lansinoh süt saklama şişesi 4 lü, nuk çıtçıt tırnak makası, dr brown biberon, chicco tarak fırça set,Baby Stylo Anne Bebek Malzeme Çantası Siyah , Baby Jem Microfiber Bebek Yorganı , prima hoşgeldin bebek paketi, bübchen bebek bakım çantası ,Baby& Me Alt Değiştirme Örtüsü- Pofuduk,Baby&Me Alt Değiştirme Örtüsü Süper İnce,Baby Jem Visco Yatak (60 x 120 cm), istersen havlu, battaniye falan da alırsın. Ah ne güzel artık benim bebeğimin de malzemeleri olmaya başladı:))
günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483
nasıl teyzoşlar
KIZLAR GÜNAYDIIINNN....
Ya ben birşey danışmak istiyorum size. Park yatak alanlarınız ne marka aldılar ve ne kadara aldılar. internetten alan varsa kaliteli çıktı mı aldığı yatak mesela. Ben Graco ları çok beğeniyorum ama çok pahalı. sizler ne yaptınız merak ettim.. Öpücükler....
merhaba canlarım.
çok şükür bugün evimizdeyiz. doğumu şimdilik engelledik ama çok dikkat edip prensesler gibi ayakları uzatıcaz artık. ilk hedef 34 hafta sonra 36 hafta. plesentada % 50-55 incelme ve rahimde 3cm açılma ile engelledik benim edepsiz kızçenin gelişini çok şükür.
arkadaşlar her kasılma erken doğum habercisi değil ama kasılmalarınızla birlikte sancınız oluyorsa o zaman tehlikeli. ben hastaneye gittiğimde ve nstye bağlandığımda 50/60 larda sancım vardı. sonra ilaçlarla 20 li normal seviyelere indik çok şükür.
dediğim gibi her kasılma için telaşlanmayın ama sancınız da varsa canınız yanıyorsa ihmal etmeyin. doktorumun söylediği çok önemli bir şey oldu. bizim için bu noktada bebeğe ciğer geliştiricileri vuracak kadar zaman kazanabilmek. seninki bize müsade etti dedi. iyiki de etti çünkü ben sancılarımı hiçe sayıp, normal deyip ancak 3. günü giittim doktora ya geç kalsaydım. Allah korusun.
şimdilik bu kadar bayanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin bu mübarek aylarda öpüyorum sizi edepsiz kızçemde poposunu sallıyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?