- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.781
günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483
nasıl teyzoşlar
bu haftadan itibaren işe biraz daha geç gitmeye başlayacağım şuan evden yazıyorum son zamanlarda kramplardan uyuyamaz oldum önceden gecede 1 kere giren kramplar artık defalarca olabiliyor kramp girecek korkusundan uykuya bile dalamaz oldum.kramptan sonra bütün günde bacak ağrısı çekiyorum 2 gündür kalsiyum ilacımı 2 tablete çıkardım.sag kasıgımın iç kısmından jilet atılıyor gibi ağrılarım oluyor bazen resmen çığlık attırıyor çok şikayet ettim değil mi kızlar son aylar ağırlaşırsın dedikleri bu olsa gerek
kızlarrr e bebekten yaşadığım şehre özel 500tl alışverişe 100tl indirim çeki geldi.
Ebebekten alışveriş yapan varmı. Ordan tavsiye edeceğiniz ürünleri yazarmısınızzz.
Bugün sipariş vermem lazım.
günaydın kızlar
Herkese sendromsuz keyifli bir pazartesi diliyorum...
Gece uykumda çığlık atmışım çok fena. Nasıl bir kabus gördüğümü hatırlamıyorum. Eşim zor sakinleştirdi gece. Uyandığımda tir tir titriyordum. Benim çılgın rüya merkezim kim bilir neler gösterdi bana yine
He bu arada size kızımın en sevdiği şarkıyı paylaşayım. Ne zaman bunu duysa oynamaya başlıyor
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...m4hıbq&usg=afqjcnhaaw53uux9nlph6ı9mo4tzqnvqaw
kızlar günaydııınnn....
Ya ben birşey danışmak istiyorum size. Park yatak alanlarınız ne marka aldılar ve ne kadara aldılar. Internetten alan varsa kaliteli çıktı mı aldığı yatak mesela. Ben graco ları çok beğeniyorum ama çok pahalı. Sizler ne yaptınız merak ettim.. öpücükler....
arkadaşlar ilginize hayır dualarınıza ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. bugün dr kontrolüne gittik büyüme devam ediyor fakat henüz müdalede bulunmaya gerek duymuyorum dedi doktor çünkü müdehalenin de riskleri varmış. takip edecekler 3 hafta sonra tekrar böbrek ultrasonu çekilecek bebeişim sağlıklı olsun da ben katlanırım diyorum ve annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin bize de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar bnm kizm dogum pozisyonunu almisti gcen gittk gne donus totosunu koymus oturuyodu..doktor nasi donduki genelde donmez dedigerci hissettn kac gundr gne bi taraflarima vuruyo basiyodu...nasi bi zilli bde sezeryan yollari gorunuyo
kızlar yaa ben bi tane 10lu bi tane beşli hast çıkısı 15 tane çitçitlı,3 içzıbın 5 tane tulum 4 tane ayaklı alt 2 tane pijama takım aldım 0-3 ay olarak az mı sizce kıyafet olarak 3-6 aylarda var ama 0-3 ay sanki azıma gelio:44::44:
tabi yelekleri hırkaları çoraplarıda var ama üst tarafa azmış gibi gelio,3 penye 3 peluş battaniyeside var,1-2 de elbisesi var hediye gelen
kızlar yaa ben bi tane 10lu bi tane beşli hast çıkısı 15 tane çitçitlı,3 içzıbın 5 tane tulum 4 tane ayaklı alt 2 tane pijama takım aldım 0-3 ay olarak az mı sizce kıyafet olarak 3-6 aylarda var ama 0-3 ay sanki azıma gelio:44::44:
Günaydınnnn :)
bu aralar çok giremiyorum artık...biz de dün alışverişe başladık nihayet...
saat 2 buçukta evden çıktık akşam 8 buçukta evdeydik ve ben mahvoldummm yorgunluktannn
çukurambarda e bebek'in mağazası varmış bize yakın oraya gittik...bi çok şeyi aldık ama tabi herşey bitmedi...ne mümkün 1 günde...
dönüşte h&m ve mothercare de uğradık ordan kıyafet türü bi kaç bişey aldık ama kıyafet kısmının çoğu duruyor onları da haftaya fln bakıcaz artık....
aldıklarımızı ve alacaklarımızı yazayım size,eksik gedik atladığım ama gerekli olan bişeyler varsa yardım edin lütfen kızlar...kafam bi milyon oldu inanın(
ALDIKLARIMIZ
Hastane çıkışı 1 adet ( 10 lu)
2 tane uzun kollu çıtçıtlı body ( 2-4 ay )
5 tane kısa kollu çıtçıtlı body ( 0-3 ay )
3 tane mama önlüğü (0-6 ay ) ( 2 de arkadaşım hediye getirmişti, 1-2 tane de annem almış )
5 tane çorap
10 lu ağız mendili (12 li de annem almış )
1 adet alt açma örtüsü ( 1 tane de annem almış)
1 penye battaniye,1 penye de hastane çıkışında var...
1 microfiber battaniye ( örgü olarakta teyzeme ördürüyorum bir tane de ben örüyorum yeter herhalde )
3 adet ayaklı tulum ( 0-3 ay ) 4 tane de annem almış , ayını tam net bilmiyorum 0-3-6 ay gibi
1 banyo havlusu ( banyo havlusu kaç tane gerekir ? ben 1 tane daha almayı düşünüyorum 1 yetmez çünkü )
bunların dışında;
göğüs pompası (lansinoh çiftli,elektirkli )
göğüs pedleri
lansinoh göğüs ucu kremi
biberon ( philips avent,şu anne memesi gibi olandan 125 ml)
emzik ( Nuk ortodontik,damaklı ) burda bi şey sormak istiyorum biberon normal uçlu ama emziği damaklı aldım bunun sakıncası olur mu??? emziği 1 tane aldım şimdilik zamanla farklı çeşit yedek vs alınır diye düşündüm...siz nası aldınız?? emziğe çok alışmasını istemiyorum
tırnak makası-törpü-çıtçıt makası seti (bebedor )
şampuan ( sebamed )
sabun ( bübchen )
bebe yağı ( bübchen )
nemlendirici krem almayı unuttum,pişik kremini de...
kulak temizleme çubuğu
ıslak pamuk mendil ( parfüm vs içermiyor doğal suyla ıslatılmış ) baby& me
prima premium care yeni doğan bez
göğüs ucu çıkarıcı ( lansinoh )
emzik saklama kabı ( Nuk )
sanırım bu kadar aldıklarımız şimdilik....ha bunlar dışında annemin de aldıkları da var onları da yazayım....
Annemin Aldıkları
5 yelek (0-3-6 ay)
11-12 adet kolsuz ve askılı çıtçıtlı body ( 0-3-6 ay )
4 adet alt üst takım
6 adet küçük havlu
5 adet eldiven
3 çorap ( 0-3 ay ) 4 tane de arkadaşların hediyesi var
1 şapka
1-2 mama önlüğü
1 zıbın seti
2 adet uzun kollu çıtçıtlı body
4 tane fln kısa kolu çıtçıtlı body
ALINACAKLAR
uzun kollu çıtçıtlı body (3-6-9 ay ) kaç tane alsam yeterli olur ? bir de bizim bebeklerimiz malum 3.aydan itibaren artık kış gelecek uzun kollu daha çok ihtiyaç olur diye düşünüyorum ???
yelek-hırka (0-3-6ay )
alt üst takımlar ( 3-6-9 ay )
ayaklı alt ( 0-3 ay ) 2-3 tane
üst ( 0-3 ay ) 2-3 tane
ayaksız normal alt ( 3-6-9 ay )
pantolon,elbise,bluz ( bunları 3.aydan itibaren almayı düşünüyorum yani 3-6-9 ay şeklinde ama o zaman kış gelecek ve şu an mağazalarda kışlık ürünler yok siz ne yaptınız bu konuda ?? )
külotlu çorap,saç bandı,bere,şapka
banyo havlusu 1-2 tane daha
pijama takımı ( 3-6-9 ay ) 2-3 tane
kıyafet olarak eksik bişey var mı çok gerekli olan ???
veee diğer eksikler ;
Bebek arabası+ oto koltuğu
park yatak
banyo küveti ( set şeklinde düşünüyorum )
telsiz
ortopedik yatak+alez
nevresim takımı 2 tane (yeterli olur herhalde ?? )
yastık,yorgan
mevlüt takımı(elbise,patik,şapka vs )
kızlar diğer sorularımda yarım kundak aldınız mı ??
ateş ölçer dün almıştık tam kulaktan ölçenlerden braunun,kasada adamın teki geldi yanımıza bunlar iyi olmuyor zor oluyo bakması vs dedi eşim de bıraktı,evde alından ölçen var bi tane onu kullanırız diyor ??
başka gerekli ne var arkadaşlar aklıma gelenler bunlar benim,unuttuğum atladığım bişey var mı?
ben dün gittim kontrole ve her hafta kontrole gidiyorum bebeğim 1450 gr ken gecen hafta sımdı 1900 gr olmus. once cok sevındım aa super kuvez muvez olayını
asıcak kıloya geldık dıye ama sonra bır haftada neyın kılosu bu dııye dusundum... şekerim de var ama kontrol edıyorum hergun ole cıktıgı cok olmuyor. bebegımde nerdeyse 3 hafta ılerı gıtmıs.... drum ters bı durumdan bahsetmedı ama ben bıraz tedırgın oldlum...size herhangı bı acıklama yaptılar mı durumla ılgılı?? dıyet yapmazsan ne olurmus bebek ıcın sakıncası nedır? sadece sezeryan olur dıye mı telas oldular acaba? yoksa bırseyın belırtecımı bu durum??
dr bisey soylemedi bende sasirdim sadece diyetisyene yonlendirdi..sekeri tuzu kes meyveleri cok yeme dedi...ben bi oturusta bir kilo kiraz yiyodum...biraz korktum seker icin yarin saglik ocagina gidip baktiricam dr bisey demedi ama icim rahat etsin istiyorum seker cikmamisti bende ama bu artis neyin nesi bizde anlamadik saskiniz...5 hafta onden gidiyo
yeni birşey öğrendiğinde haber verirsen çok sevinirim...
bu haftadan itibaren işe biraz daha geç gitmeye başlayacağım şuan evden yazıyorum son zamanlarda kramplardan uyuyamaz oldum önceden gecede 1 kere giren kramplar artık defalarca olabiliyor kramp girecek korkusundan uykuya bile dalamaz oldum.kramptan sonra bütün günde bacak ağrısı çekiyorum 2 gündür kalsiyum ilacımı 2 tablete çıkardım.sag kasıgımın iç kısmından jilet atılıyor gibi ağrılarım oluyor bazen resmen çığlık attırıyor çok şikayet ettim değil mi kızlar son aylar ağırlaşırsın dedikleri bu olsa gerek
Kızlar bana nazar mı değdi nedir bu çektiklerim anlamıyorum şimdi de zaten kıvrandığım yetmiyormuş gibi kv ile uğraşıyorum. Hastaneye yattığım ilk gün geldi bizimle iyi hoş gelsin tabi ama eşim eve eşyalarımızı almaya gidiyorum sana emanet dedi. Adam gidip gelene kadar uyudu hadi dedim yorgundur salla bugün de eşim artık işe gitmek zorunda kaldı sabah kv yi aldı geldi kadın eşim gider gitmez yattı uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım vs. Şimdi de karnım ağrıyor yine uzandım. Allah rızası için bana akıl fikir verin ne yapıcım ben bu Hatunla ??? Kimsenin bana gelip bakmasını da istemedim kendisi gönüllü oluyor ama herşey numara deliricem şu Halimle. Ne yapmam lazım ben kendi işimi kendim götürürüm yavaş yavaş bir de sırtımda yüke ihtiyacım yok benim şu saatte !!!!!
güle güle kullanın canım çok güzelmiş :))
canım benim hayırlı olsun çok güzelmiş minnoşun odası. mutlu günler geçirmeyi nasip etsin Rabbim odasında..
Kızlar odalarınız çok güzel. Güle güle kullanın. Mmlkk sonunda oda almana çok sevindim canım, baya araştırıyodun ve kararsızdın. Çok güzel bir seçim olmuş
çok güzelmiş odanız canım güle güle kullanın
KIZLAR GÜNAYDIIINNN....
Ya ben birşey danışmak istiyorum size. Park yatak alanlarınız ne marka aldılar ve ne kadara aldılar. internetten alan varsa kaliteli çıktı mı aldığı yatak mesela. Ben Graco ları çok beğeniyorum ama çok pahalı. sizler ne yaptınız merak ettim.. Öpücükler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?