2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yaptırmak istiyordum ama sonra düşündüm oda ayrı bi güzellik diye biraz büyüyünce kıyafetini alıp akrabalar arasında bir eğlence mevlüt falan yaparız resim çektiriz ailece gezdiririz falan güzel bir anı olur hepimiz için . Vazgeçtim

off beyaz çekırgem komsuna sorrr valaa o renk alan zımbırtıyı cok ıhtyacım var benımde neymıs bızde alalım:))) bıde bende bu çamaşırları yıkamaya korkuyorm neyle yıkıycam napcam bılmıyorum hiç korkuom renklerı gıdermı karısırmı:44: bu arada dalının fln yumuşatıcıları var cnm cok guzl kokuyor onları kullansak olmazmıkıı koksunlar dıee sonuçta bebek ıcın bısy yapmaz heralde:44:

Bende dün baktım kraftın o modeline kapıdan geçmez diye vaz geçtim ama aynı modellerin dar uzun olanları vardı onlardan alıcam

Ben de yaptıracağım doğumdan sonra hastanede 1 gün kalınıyor ya bebek doğduğunun ertesi günü sünnet yaptıracağım öyle çıkaracağım hastaneden bir aksilik olmasa öyle düşünüyorum yenidoğan sünnetinde bebek ağrı hissetmiyormuş psikolojik etkilerini yaşamıyormuş bir de bir hafta gibi kısa sürede iyileşiyormuş.

Selam arkadaşlar.
Geçmişi okuyacağım diye gözlerim sulandı. :)
Öncelikle herkese sevgilerimi gönderiyorum aklımda kalan şeyleri yazayım. :)

mmllk odanıza bayıldım,çok severim denizci figürleri olan eşyaları,kıyafetleri :)

medcezir çok şükür bebişin bekliyor inş.zamanında sağlıkla gelsin canım
kayınvalideyi birde bu halinle kafana takma canım

bir arkd. sormuştu ben nevresim takımımı özdilekten aldım
park yatağımda sunny baby henüz kurmadık inş.memnun kalırız
arabada pierre cardin herkes çok tavsiye etti inş.bizde memnun kalırız

yaşamayıseviyorum çok şükür sağlıkla ulaşmışsın memlekete sevindim canım

bebekkafa hayırlı olsun aldığınız ciciler,benimde çok kafam karışıyor özellikle kıyafetler konusunda yetermi,yetmezmi veya ay olarak olacakmı diye bakalım bazı şeyleride yaşayıp görücez

Buarada bizim aile pikniği dün gerçekleşti.30 kişi ile :)
Çok şükür belim hiç ağırmadı çünkü kociş bana Palmo Sandalye - Bellona Mobilya bu sandalyeden aldı çok rahat ettim.
Sadece uzun süre oturmaktan kasıklarım ağırdı ve ayaklarım şişti.Onun dışında iyi geçti.
Bu haftaki dr.kontrolünüde atlattıktan sonra artık yıkama,ütüleme,yerleştirme işlerine başlayacağım.Allahın izniyle inş

Benim kızım gelecek Ağustos'ta ama daha bir çorap bile almadım. Odasına halı aldım sadece toz falan yapmayanından bu hafta perdesinide hallederim herhalde. Ben alışverişleri eşimle yapmak istiyorum ama beyfendinin hiç vakti olmuyor ve ben artık bozulmaya başlıyorum. Dün patladım sonunda. Birde biz ikinci görüş olsun diye bir doktora daha gittik ona sorduk 35 haftaya kadar seyahat için engel olmas dedi. Biz 1 hafta tatil düşünüyoruz doğumdan önce. Siz ne düşünüyorsunuz. Tabi tatile doğum çantasıyla gitmek lazım :) birde şunu sorayım kıyafetlerde marka yada üretim yeri gibi şeyler önemli mi sizce kansorejen olmasın giydirdiklerimiz.
Çok soru sordum biliyorum ama annemi kaybettim kısa süre önce bu soruları hep ona soracaktım güya. Kv ye hayatta sormam. Kitaplara bakarak büyüteceğim kızımı sanırım

Kk nın en güzel annelerine slmlar:)) kızlar acil bişey danışmak istiyorum size, daha önce de sormuştum ama kaynadı herhalde .. Bu haftasonu abimin sözü ve kuzenimin nikahı var. Benim de saçlar sarı ve dip boyam çıktı kendimi bakımsız hissediyorum organik boyayla boyatıyımmı saçımı, boyayan var mı vicdan da yapıyorum çok kararsızım(

Canım sen hiç yorma kendini eşinle konuş durumu gelmesine gerek yok falan de. Kendine zor bakıyosun bir de ona mı hizmet edeceksin?

O ürünün adını mutlaka öğrenelim canım çok iyi olur

Herkes iyidir umarım . Medcezir çok gecmis olsun canım KV takma şimdi düşüneceğim en sOn şey o olsun

Yasam hadi hayırlı olsun nasil taşınmam derken olmuş bitmiş iste.

Mmlk odan çok seker canım güle güle kullan . Hastane beşiğin bitti mı? Bitti ise paylasirmisin merak ediyorum.

Arasta Hosgeldin tatlım :)

Sezeryan yapacaklar size bir sorum olcak? Sonda herkese takılıyor mü? 2 tane pijama takımı aldım sabahlikli. Bazıları ilk gun kesinlikle geceliksiz olmaz diyor sezaryan icin. Bir de gecelik mı almak zorundayim ben şimdi almasam olmaz mı? Daha once sezaryan olan gecelik kullanmayan oldu mü? Bilen doktoruna soran varsa bir cevaplayın :)

Birde dün yaptıgım bir gafı anlatmadan geçemiycem . Nerden duydumsa bugün babalar gunu diye duydum . Panik yaptım kutlamadım diye sonra unutmamış gibi gittim eşini kutlayıp guzel sözler söylüyorum. Eşimde duygulandi sonra durdu ya 3. Pazarları olmuyormuydu dedi bir anlık sessizlik ve sonra ikimizden kahkaha :)
Neylersin acemilik basa bela :)

Son düzenleme:
Kizlar doktordan geldik az once bir hafta geriden geliyorduk o geriligi kapatmis dedi 30+2 olmusuz 1400 gr haftasiyla uyumlu dedi dogum pozisyonuda almis basi asagidaydi 32. Haftada cati muaynesi yapicam dedi sizcede erken degilmi kizlar sizin doktorlar ne diyor bu konuda

Son düzenleme:

canım bence o senın psikolojınle alakalı ben iğne yapılırken bile bakamam tamm bunda da görmüceksin ama ben korktuğum için istmezdim. komple uyutlmayı tercih ederdim.
bence bunu kendine sormalısın benim ruh durmum buna uygunmu diye.

canım bişey yapmıcaksın, akşam eşin gelınce gerçekleri söyleyeceksin diceksin ki canım annenin bana bir faydası olmuyor.bişeye elini sürmüyor.başka zaman olsa neyse ama bu halimle ben bu sefer 2 kişik değil 3 kişilk hizmet yapmak zorunda kalıyorum.
o yüzden eşinde annesini kırmadan anneciğim senide evınden ettik kaç gündür yoruldun sen de dinlen evinde sonra gelip yine alırım desin.
ya da sen de gir yatak odana yat tüm gün hazırlma bişey.
işini arttırıyor başka bişey değil stresi de cabası...

canım ben de 40 ı çıkmadan yaptracağım

Ben 2 hafta önce boyattım canım.
Dr.izin verdi bir kereye mahsus.
Organik boya ile boyattım.

canım ablam sezeryan oldu capri pijaması vardı bol bol gayette rahttı GECELİKSİZDE olabilri yani .dikişler altta klalıyorr zaten
Sonda takıyorlar ama zorunlu değilmiş aslında hasta hakkına göre.ama kim dinler.
Belki beni bayılttıktan sonra sondamı takın diyebilirsin.

Son düzenleme:

öncelikle başın sağolsun canım..
ben genellikle kıyafetlerin %100 pamuk olmasına ve dokunuşunun yumuşak olmasına bir de üretim yerinin çin olmamasına dikkat ettim. bilinmeyen markalardan da almadım.

Ben 2 hafta önce boyattım canım.
Dr.izin verdi bir kereye mahsus.
Organik boya ile boyattım.

Ayyy boyatiim dmi ya :)) bana da boyat dedi ama işte insan bi tuhaf oluyor ama güzel olmak istiyorum , herkesin gözü üzerimde olacak biliyorum bakımlı olmak istiyorum daha elbise de almadım uçuş uçuş bi elbise istiyorum hamile elbisesi değil kızlar alan var mı mağaza adı verebilecek olan?? Dün Maltepe'yi talan ettim bişey bulamadım :/

Başınsağolsun çok üzüldüm.
Bende genelde bilindik markalar olmasını tercih ettim ama çokda düşünmüyorum böyle şeyleri.
Allaha emanetler sonuçta.İnsanlar ne zor şartlar altında,üstünde başında olmadan büyütüyorlar onların yavrularına bişey olmuyorsa bizimkilerde olmaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…