- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.801
kızlar merhaba daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama siz ne düşünüyorsunuz yeni doğan sünnet konusunda? biz galiba yaptırcaz.doğumdan sonra 2,3 gün içinde yapıyorlarmış.kan ve acı olmuyormuş.göbeği düşene kadar geçer diye düşünüyorum ama gittiğim hastanede 280 tlye uzman bir ürolog yapıyor.olumlu yada olumsuz fikirleriniz varsa duymak isterim
Kızlar dün bebeğimin ve benim bütün eşyalarını yıkadım :) misss gibi oldular. asarken bile çok zevkliydi, minik minik şeyler ya :)
Bu akşam da ütüleyip çantalarımızı hazırlayacağım artık....
Ben yıkama için hacışakirin toz sabununu amıştım makineler için olan lavantalı dan. Önce 30 derecede kısa proğramda yıkadım ama sabun tam çözülmemiş top top kalmış, tekrar attım 40 derecede narin proğrama sonrada ilave durulama yaptırdım. Anca geçti sabun artıkları... Sonra kalanları da öyle devam ettim. 4 kerede tüm eşyaları yıkadım, epey zor oldu, evin içi her yer kıyafet oldu.
Ama fazla kokusu yak ya
Çamaşır dediğin asınca buram buram kokmalı bence, bebek için diyemi bilmiyorum ama kokusuz olması hoşuma gitmedi.
Siz ne kullandınız, kokusu nasıl? ben kalıcı bir koku olsun istiyorum, yeni yıkandığı belli olsum mis mis koksun.
koku takıntım var benim
amın...cokk tesekkurlerrr teyzesıı..allhm mınnoşlarımızı korusunn..
saol cnm sorma sonunda karar verebıldıkallah yardım edıo ya bı şekılde bebişler rıskları ıle gelıo buna ınandım...
teşekkürler cnmm...
cnm ben kraftın dısney modelını aldım oda kapılarından gecmıo ama cok güzel bilgin olsun ..
kızlar merhaba daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama siz ne düşünüyorsunuz yeni doğan sünnet konusunda? biz galiba yaptırcaz.doğumdan sonra 2,3 gün içinde yapıyorlarmış.kan ve acı olmuyormuş.göbeği düşene kadar geçer diye düşünüyorum ama gittiğim hastanede 280 tlye uzman bir ürolog yapıyor.olumlu yada olumsuz fikirleriniz varsa duymak isterim
Sen zaten sezeryan istiyodun yanlış hatırlamıyorsam. Senin kız da annemin istediği olsun, döneyim bari dedi sanırım
Evt cnm sezeryn istiuodum.daha donebilir dedi doktor ama firildak gbi belli olmuyo napicagi
Kızlar bana nazar mı değdi nedir bu çektiklerim anlamıyorum şimdi de zaten kıvrandığım yetmiyormuş gibi kv ile uğraşıyorum. Hastaneye yattığım ilk gün geldi bizimle iyi hoş gelsin tabi ama eşim eve eşyalarımızı almaya gidiyorum sana emanet dedi. Adam gidip gelene kadar uyudu hadi dedim yorgundur salla bugün de eşim artık işe gitmek zorunda kaldı sabah kv yi aldı geldi kadın eşim gider gitmez yattı uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım vs. Şimdi de karnım ağrıyor yine uzandım. Allah rızası için bana akıl fikir verin ne yapıcım ben bu Hatunla ??? Kimsenin bana gelip bakmasını da istemedim kendisi gönüllü oluyor ama herşey numara deliricem şu Halimle. Ne yapmam lazım ben kendi işimi kendim götürürüm yavaş yavaş bir de sırtımda yüke ihtiyacım yok benim şu saatte !!!!!
Haaa birde kızlar sırf beyaz olanları ayırıp onları ayrı attım.
Ama diğerleri hep karışık renkli, renkleri karışacak kötü olacak diye korktum, komşumda birşey verdi, bez parçaları gibi, aynı ıslak mendillerin kuru halini düşünün işte öyle. Bu mendilleri çamaşırlarla birlikte makineye atıyorsunuz renkleri bu topluyor ve diğer çamaşırlara bulaşmıyor. Gayet başarılı bir ürün, benim çamaşırların rengi atmış tahmin ettiğim gibi, mendiller pembeli yeşilliydi çıkardığımda ama çamaşırları hiç boyamamış. O kadar da kaliteli şeyler aldim ama yinede rengi çıkan olmuş.....
Komşum saolsun sayende bebeğimin kıyafetleri daha yiymeden rengarenk olmadı.
Adını ve markasını öğrenip sizlere de söyleyeceğim, ben bayıldım bu ürüne.
Her eve lazım ............
selam kızlar...yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama ev tadilatı,yetişmesi gereken işler derken kaçırıyorum çoğu zaman...benim 36haftam temmuzun 10 unda doluyor,doktor o zaman doğum tarihini tam olarak söylerim dedi,çünkü sezryan olacak...zaten tüp bebek olduğu için sezeryana yöneliyorlar direk..bir de biraz iri bir bebekmiş,riske atmak istemem dedi doktor....epidural yapacağız yüzde doksan dedi ama ben biraz korkuyorum epiduralden,siz ne düşünüyorsunuz?sonrasında ayak- belağrısı,baş ağrısı..vs gibi yan etkiler olabiliyormuş...genel anestezi daha mı rahattır ki?
Kızlar bana nazar mı değdi nedir bu çektiklerim anlamıyorum şimdi de zaten kıvrandığım yetmiyormuş gibi kv ile uğraşıyorum. Hastaneye yattığım ilk gün geldi bizimle iyi hoş gelsin tabi ama eşim eve eşyalarımızı almaya gidiyorum sana emanet dedi. Adam gidip gelene kadar uyudu hadi dedim yorgundur salla bugün de eşim artık işe gitmek zorunda kaldı sabah kv yi aldı geldi kadın eşim gider gitmez yattı uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım vs. Şimdi de karnım ağrıyor yine uzandım. Allah rızası için bana akıl fikir verin ne yapıcım ben bu Hatunla ??? Kimsenin bana gelip bakmasını da istemedim kendisi gönüllü oluyor ama herşey numara deliricem şu Halimle. Ne yapmam lazım ben kendi işimi kendim götürürüm yavaş yavaş bir de sırtımda yüke ihtiyacım yok benim şu saatte !!!!!
Kk nın en güzel annelerine slmlar:)) kızlar acil bişey danışmak istiyorum size, daha önce de sormuştum ama kaynadı herhalde .. Bu haftasonu abimin sözü ve kuzenimin nikahı var. Benim de saçlar sarı ve dip boyam çıktı kendimi bakımsız hissediyorumorganik boyayla boyatıyımmı saçımı, boyayan var mı vicdan da yapıyorum çok kararsızım (
herkes iyidir umarım . Medcezir çok gecmis olsun canım kdv takma şimdi düşüneceğim en son şey o olsun
yasam hadi hayırlı olsun nasil taşınmam derken olmuş bitmiş iste.
Mmlk odan çok seker canım güle güle kullan . Hastane beşiğin bitti mı? Bitti ise paylasirmisin merak ediyorum.
Arasta hosgeldin tatlım :)
sezeryan yapacaklar size bir sorum olcak? Sonda herkese takılıyor mü? 2 tane pijama takımı aldım sabahlikli. Bazıları ilk gun kesinlikle geceliksiz olmaz diyor sezaryan icin. Bir de gecelik mı almak zorundayim ben şimdi almasam olmaz mı? Daha once sezaryan olan gecelik kullanmayan oldu mü? Bilen doktoruna soran varsa bir cevaplayın :)
birde dün yaptıgım bir gafı anlatmadan geçemiycem . Nerden duydum sa bugün babalar gunu siye duydum . Panik yaptım kutlamadım diye sonra unutmamış gibi gittim eşini kutlayın guzel sizler söylüyorum. Eşimde duyulanı sonra durdu ya 3. Pazarları olmuyormuydu dedi bir anlık sessizlik ve sonra ikimizden kahkaha :)
neylersin acemilik basa bela :)
Benim kızım gelecek Ağustos'ta ama daha bir çorap bile almadım. Odasına halı aldım sadece toz falan yapmayanından bu hafta perdesinide hallederim herhalde. Ben alışverişleri eşimle yapmak istiyorum ama beyfendinin hiç vakti olmuyor ve ben artık bozulmaya başlıyorum. Dün patladım sonunda. Birde biz ikinci görüş olsun diye bir doktora daha gittik ona sorduk 35 haftaya kadar seyahat için engel olmas dedi. Biz 1 hafta tatil düşünüyoruz doğumdan önce. Siz ne düşünüyorsunuz. Tabi tatile doğum çantasıyla gitmek lazım :) birde şunu sorayım kıyafetlerde marka yada üretim yeri gibi şeyler önemli mi sizce kansorejen olmasın giydirdiklerimiz.
Çok soru sordum biliyorum ama annemi kaybettim kısa süre önce bu soruları hep ona soracaktım güya. Kv ye hayatta sormam. Kitaplara bakarak büyüteceğim kızımı sanırım
Ben 2 hafta önce boyattım canım.
Dr.izin verdi bir kereye mahsus.
Organik boya ile boyattım.
Benim kızım gelecek Ağustos'ta ama daha bir çorap bile almadım. Odasına halı aldım sadece toz falan yapmayanından bu hafta perdesinide hallederim herhalde. Ben alışverişleri eşimle yapmak istiyorum ama beyfendinin hiç vakti olmuyor ve ben artık bozulmaya başlıyorum. Dün patladım sonunda. Birde biz ikinci görüş olsun diye bir doktora daha gittik ona sorduk 35 haftaya kadar seyahat için engel olmas dedi. Biz 1 hafta tatil düşünüyoruz doğumdan önce. Siz ne düşünüyorsunuz. Tabi tatile doğum çantasıyla gitmek lazım :) birde şunu sorayım kıyafetlerde marka yada üretim yeri gibi şeyler önemli mi sizce kansorejen olmasın giydirdiklerimiz.
Çok soru sordum biliyorum ama annemi kaybettim kısa süre önce bu soruları hep ona soracaktım güya. Kv ye hayatta sormam. Kitaplara bakarak büyüteceğim kızımı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?