2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canim bende simdi doktordan geldim kaynanam hastaymis kocam beni buraya birakti gitti sen bi koltuga uzanirsin o bi koltuga ddedi ama tabiki oyle olmayacak yeri geliyo su icmeye kalkmaya useniyorum ama bunu birde eslere anlat...

Bizde 40i cikmadan yaptirmayi dusunuyoruZ hatta bugun hastaneden fiyat bile aldik 800lira dediler ama ben bir hafta sonra yaptirmayi dusunuyorum ben biraz toparlanayim diye yakinlardada bi arkadas yaptirdi yeni dogan bebegine cok memnun kaldi aglamadi huysuLanmadi bile dedi

Bende çok vijdan yaptım öncesinde sayfalar dolusu makale okudum.
Zararı kesinleşmiş bir buldu yok.Kimyasal olması sebebi ile kötü etki yaratabilir diye önerilmiyor.
Hem doğumdan sonra hemen boyatmakla eşdeğer bence sonuçta o zamanda geçen bişey varsa süte geçiyor yani bana göre aynı şey.Dr.da izin verince yaptırdım.

Ben hamiş kıyafeti değil,normal büyük beden almıştım.
Buarada Kartaldan aldım :) yakınmışız.

Kızlar doğum yapan bir arkadaşım önerdi sizlerle paylaşayım.

doğum çantana kuru soğanı koy ihmal etme dedi
doğumdan çıkınca annen ikiye bölüp bir güzel meme başlarına sürsün 5 dk kalsın sonra ılık tülbentle bir güzel silsin dedi sonra emzir kuzuyu bana annem öyle yaptı ondanmı bilmem hassasiyet oldu ama meme başı yaram hiç olmadı şükür dedi

günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483

nasıl teyzoşlar

Canım çok beğendim.Bebeğin gle gğle kullansın.Güzel günler geçirsin odasında inşallah.

oğluma aldığım park yatak bu , benim çok hoşuma gitti

Doll Park Yatak P1+c10

kızı olacaklar için pembelisi de pek güzel

Doll Park Yatak P1+C10 ben kanz mağazasından aldım 279 tl ye

Canım çok güzel.Bebişin misler gibi uyusun içinde.Güzel rüyalar görsün inşallah.

Canım ben spiral sezeryan olacağım.Benimde tüp bebek ve doktorum normal doğum önermiyor.

Aldıkların yeter canım.Zaten çok giyemeyecekler.Güle güle kullanın cicilerinizi.

Canım öncelikle geçmiş olsun.İnşallah bebeğin olabildiğince sabreder ve zamanında gelir.Bence kv konusunu eşinle konuşmalısın.Ona anlat.Bana bakacağına ben ona bakıyorum.Destek değil köstek oluyor de.Yumuşak bir dille anlat.Oda seni anlayacaktır.

Canım benim kardeşimde 40 ı çıkmadan yaptırdı ve çok rahat etti.

Canım bende kendimi çok bakımsız çirkin hissediyorum ama yinede boyatmıyorum.Artık doğumdan sonra boyatıp kestireceğim.Aslında doktorumada sormadım.

ben de korkuyorum bu yıkama işinden..insan ne kadar da kaliteli alsa ilk yıkamada renkleri solar mı boya verir mi birbirine diye korkuyor...ayyy kafayı yerim heralde öyle olursaa...
o bez parçaları neymiş ki hiç duymadım,zaten nerden bulucaz burda onu..

bence boyatma...bilmiyorum kimi boyatıyor veya doktorlar boya bişey olmaz diyebiliyor ama benim içime sinmez...ben de hamile kaldığımdan beri boyatmadım...saçım röfleli,dipten kendi saçım geldi haliyle baya bi ama ben böyle de memnunum kötü de durmuyor zaten...sırf bunu düşünerek zaten röfleye geçiş yapmıştım :)) yoksa saçlarım koyu kızıldı...kendi saçım orta kumral,röflede güzel duruyor...

başın sağolsun canım üzüldüm...kv zaten annen gibi olmaz emin ol...kendin araştır öğren tecrübeli arkadaşlarına sor bize sor :)

kıyafetlere gelince ben pamuklu olmasına dikkat ettim bir de çok ne olduğu belli olmayan yerlerden almadım...çok fazla da kasmıyorum sakınılan göze çöp batarmış...tabi ki dikkat edicez ama abartmaya da gerek yok diye düşünüyorum...

mesela ben organik morganik bişey almadım...atıyorum hastane çıkışını organik alıyolar ee diğer aldıklarının da hepsi organik mi,yok..o zaman ne anlamı var? aldın mı hepsini organik alıcan o zaman...gibi...

beşiktaş a yolun düşerse, büyük beşiktaş çarşısı 2. katında hamile magazası var adı motherland hamile dünyası. Ben ordan cok alısveriş yaptım her tarz ve cok güzel, modern ürünler satıyorlar abiye de var her markadan mevcut. İstersen tel no.sunu da verebilirim. Beni tanırlar biraz indirim de yaparlar belki hatırlatırsan epey para harcamıştım onlara cunku :)

benim doktorum her iki gebeliğimde de ilk 3 aydan sonra boyaya izin verdi. Hatta röfle bile yaptırabilirsin dedi bende kendisine çok güvendiğimden ilkinde de ikincisinde de catır catır boyattım tabi 1 defaya mahsus. Birşeycikler olmadı şükür hatta bunda ilk 3 ay biter bitmez yaptırdım

Cnm gecen hfta gobegime vuruyodu..bkacgundr assa calisiyo kasik ve bi taraflarm hssettm ama yok donmez diyodm toto ustu oturuyodu rahatina pek duskun

Aaa ben kartallıyım :) evlenince maltepeli oldum:) nerden aldın selen? :))))

Yaaa benim ayaklarım cok şişiyor 3 4 gündür kızlarrr iki ayak var resmenn.. ayaklarımı pc kasasının üstüne koyuyorum bazen ama inşaat firmasındayım sonuçta her taraf herif dolu olmuyor sürekli suyu da iyi içiyorumm burdaki şapşallar da suyu cok ıcme ondan oluyor dıyor bizde tam tersi bol su içmeli şişlikler için offff yürüyüş yapsam gecermi kaa

günaydın kızlar bugün 32 bitti 33 e girdik öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacam bakalım hayırlı olur inşallah, şu izin konusu beni gerio Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları

aahh canım hadi hayırlısı olsun.. o izin konusu bende bombaaa.. 2 haftadır nasıl oyalıyorlar beni görseniz halime acırsınız.. patronum arkamda olmuştu amaaa müdürüm 2 kelimeyi biyere getirip kimseyle konuşmuyor. benimle dalga geçer gibi. şimdi çıkısını verelım tazmıantını alsın 6 ay sonra gerekırse cagrırız demıs cuma günü ağlamaktan mahfoldumm yüzüm gözüm şişti kocam o halimi gördü başladı beni üzenlere saydırmaya.. cok zoruma gitti tazminatımı cıkış yapmadanda verebilme imkanalrı vardı oysa şimdi hepten ortada kaldım.. kocam msj atıp duruo eşyalarını topla hemen bırakıosun işi avutup duruolar senı die kendileri istedi çalışmanı müdürüne noluo onu bekliosun dio. herşeyin herkesin ortasında kaldımm... şefime dedim müdür bugunde cvp vermerzse versin cıkısımı bıktım oyalanmaktan kasılıp duruorum artık dedim.. şimdi gitti müdürü bulmaya ağzına yandımı beee ne hallere soktularr allahlarından bulsunlarrr

Son düzenleme:

Beşiktaş'a gidemem sanırım cnm ya bu taraflardan bulsam daha rahat olur tüh keşke yakın olsaydı merak da ettim ama neyse teşekkür ederm :)

benim oğlum işe gelmeyi çok seviyor kıpır kıpır burdayken küçük maymunum

Kocam boyatmama izin vermedi daha doğrusu sen eminsen bişey demem ama sen de kararsızsın demekki boyatmaman gerekiyor dedi ben de bişey diyemedim çok etkileniyorum her yorumdan ... Kaldım şimdi böyle koltukta oturup) pf yarın da kına gecesi var , ctesi abimin sözü , pazar kuzenimin nikahı neyseee ((

Yeni doğan sünnetini hangi hastanede yaptırmayı düşündüğünüzü yazarsanız çok sevinirim.

kızlarrr sizlere bişey danışıcammmm bu resımdekı gıbı Eki Görüntüle 731661 bembeyazzz beşik kenar korumalığı nereden bulabılırımm..bnm bebegın odasının kı denızcı takımdı almadım her nevresımı ıle uysun dıeee beyaz almayı dusunuyorumm ama nette araştırdım bulamıyorum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…