- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.821
Allah yardimcin olsun canim bende simdi doktordan geldim kaynanam hastaymis kocam beni buraya birakti gitti sen bi koltuga uzanirsin o bi koltuga ddedi ama tabiki oyle olmayacak yeri geliyo su icmeye kalkmaya useniyorum ama bunu birde eslere anlat...Kızlar bana nazar mı değdi nedir bu çektiklerim anlamıyorum şimdi de zaten kıvrandığım yetmiyormuş gibi kv ile uğraşıyorum. Hastaneye yattığım ilk gün geldi bizimle iyi hoş gelsin tabi ama eşim eve eşyalarımızı almaya gidiyorum sana emanet dedi. Adam gidip gelene kadar uyudu hadi dedim yorgundur salla bugün de eşim artık işe gitmek zorunda kaldı sabah kv yi aldı geldi kadın eşim gider gitmez yattı uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım vs. Şimdi de karnım ağrıyor yine uzandım. Allah rızası için bana akıl fikir verin ne yapıcım ben bu Hatunla ??? Kimsenin bana gelip bakmasını da istemedim kendisi gönüllü oluyor ama herşey numara deliricem şu Halimle. Ne yapmam lazım ben kendi işimi kendim götürürüm yavaş yavaş bir de sırtımda yüke ihtiyacım yok benim şu saatte !!!!!
kızlar merhaba daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama siz ne düşünüyorsunuz yeni doğan sünnet konusunda? biz galiba yaptırcaz.doğumdan sonra 2,3 gün içinde yapıyorlarmış.kan ve acı olmuyormuş.göbeği düşene kadar geçer diye düşünüyorum ama gittiğim hastanede 280 tlye uzman bir ürolog yapıyor.olumlu yada olumsuz fikirleriniz varsa duymak isterim
Ayyy boyatiim dmi ya :)) bana da boyat dedi ama işte insan bi tuhaf oluyor ama güzel olmak istiyorum , herkesin gözü üzerimde olacak biliyorum bakımlı olmak istiyorumdaha elbise de almadım uçuş uçuş bi elbise istiyorum hamile elbisesi değil kızlar alan var mı mağaza adı verebilecek olan?? Dün Maltepe'yi talan ettim bişey bulamadım :/
günaydın annişlrrrrrrrrrr nasılsınızzzz ,bugun gözüme uyku gırmediii haftasonu bebişimin odaısnı aldıkk sizlerle paylaşmak ıstedım hemennEki Görüntüle 731483
nasıl teyzoşlar
oğluma aldığım park yatak bu , benim çok hoşuma gitti
Doll Park Yatak P1+c10
kızı olacaklar için pembelisi de pek güzel
Doll Park Yatak P1+C10 ben kanz mağazasından aldım 279 tl ye
selam kızlar...yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama ev tadilatı,yetişmesi gereken işler derken kaçırıyorum çoğu zaman...benim 36haftam temmuzun 10 unda doluyor,doktor o zaman doğum tarihini tam olarak söylerim dedi,çünkü sezryan olacak...zaten tüp bebek olduğu için sezeryana yöneliyorlar direk..bir de biraz iri bir bebekmiş,riske atmak istemem dedi doktor....epidural yapacağız yüzde doksan dedi ama ben biraz korkuyorum epiduralden,siz ne düşünüyorsunuz?sonrasında ayak- belağrısı,baş ağrısı..vs gibi yan etkiler olabiliyormuş...genel anestezi daha mı rahattır ki?
kimse görmedi mi listemi :44:
bu arada ben de 0-3 ay bişey almıycam artık...fazla bile almışız dimi? yalnız iç zıbın olarak yok pek..bir hastane çıkışının içinde var bir de annem almış set yeter mi sizce ?
ha bir de medvecezir çok geçmiş olsun,geçmişi okumadım şimdi tesadüfen gördüm...iyi olmanıza sevindim....
Kızlar bana nazar mı değdi nedir bu çektiklerim anlamıyorum şimdi de zaten kıvrandığım yetmiyormuş gibi kv ile uğraşıyorum. Hastaneye yattığım ilk gün geldi bizimle iyi hoş gelsin tabi ama eşim eve eşyalarımızı almaya gidiyorum sana emanet dedi. Adam gidip gelene kadar uyudu hadi dedim yorgundur salla bugün de eşim artık işe gitmek zorunda kaldı sabah kv yi aldı geldi kadın eşim gider gitmez yattı uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım vs. Şimdi de karnım ağrıyor yine uzandım. Allah rızası için bana akıl fikir verin ne yapıcım ben bu Hatunla ??? Kimsenin bana gelip bakmasını da istemedim kendisi gönüllü oluyor ama herşey numara deliricem şu Halimle. Ne yapmam lazım ben kendi işimi kendim götürürüm yavaş yavaş bir de sırtımda yüke ihtiyacım yok benim şu saatte !!!!!
kızlar merhaba daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama siz ne düşünüyorsunuz yeni doğan sünnet konusunda? biz galiba yaptırcaz.doğumdan sonra 2,3 gün içinde yapıyorlarmış.kan ve acı olmuyormuş.göbeği düşene kadar geçer diye düşünüyorum ama gittiğim hastanede 280 tlye uzman bir ürolog yapıyor.olumlu yada olumsuz fikirleriniz varsa duymak isterim
Kk nın en güzel annelerine slmlar:)) kızlar acil bişey danışmak istiyorum size, daha önce de sormuştum ama kaynadı herhalde .. Bu haftasonu abimin sözü ve kuzenimin nikahı var. Benim de saçlar sarı ve dip boyam çıktı kendimi bakımsız hissediyorumorganik boyayla boyatıyımmı saçımı, boyayan var mı vicdan da yapıyorum çok kararsızım (
Haaa birde kızlar sırf beyaz olanları ayırıp onları ayrı attım.
Ama diğerleri hep karışık renkli, renkleri karışacak kötü olacak diye korktum, komşumda birşey verdi, bez parçaları gibi, aynı ıslak mendillerin kuru halini düşünün işte öyle. Bu mendilleri çamaşırlarla birlikte makineye atıyorsunuz renkleri bu topluyor ve diğer çamaşırlara bulaşmıyor. Gayet başarılı bir ürün, benim çamaşırların rengi atmış tahmin ettiğim gibi, mendiller pembeli yeşilliydi çıkardığımda ama çamaşırları hiç boyamamış. O kadar da kaliteli şeyler aldim ama yinede rengi çıkan olmuş.....
Komşum saolsun sayende bebeğimin kıyafetleri daha yiymeden rengarenk olmadı.
Adını ve markasını öğrenip sizlere de söyleyeceğim, ben bayıldım bu ürüne.
Her eve lazım ............
Kk nın en güzel annelerine slmlar:)) kızlar acil bişey danışmak istiyorum size, daha önce de sormuştum ama kaynadı herhalde .. Bu haftasonu abimin sözü ve kuzenimin nikahı var. Benim de saçlar sarı ve dip boyam çıktı kendimi bakımsız hissediyorumorganik boyayla boyatıyımmı saçımı, boyayan var mı vicdan da yapıyorum çok kararsızım (
Benim kızım gelecek Ağustos'ta ama daha bir çorap bile almadım. Odasına halı aldım sadece toz falan yapmayanından bu hafta perdesinide hallederim herhalde. Ben alışverişleri eşimle yapmak istiyorum ama beyfendinin hiç vakti olmuyor ve ben artık bozulmaya başlıyorum. Dün patladım sonunda. Birde biz ikinci görüş olsun diye bir doktora daha gittik ona sorduk 35 haftaya kadar seyahat için engel olmas dedi. Biz 1 hafta tatil düşünüyoruz doğumdan önce. Siz ne düşünüyorsunuz. Tabi tatile doğum çantasıyla gitmek lazım :) birde şunu sorayım kıyafetlerde marka yada üretim yeri gibi şeyler önemli mi sizce kansorejen olmasın giydirdiklerimiz.
Çok soru sordum biliyorum ama annemi kaybettim kısa süre önce bu soruları hep ona soracaktım güya. Kv ye hayatta sormam. Kitaplara bakarak büyüteceğim kızımı sanırım
Ayyy boyatiim dmi ya :)) bana da boyat dedi ama işte insan bi tuhaf oluyor ama güzel olmak istiyorum , herkesin gözü üzerimde olacak biliyorum bakımlı olmak istiyorumdaha elbise de almadım uçuş uçuş bi elbise istiyorum hamile elbisesi değil kızlar alan var mı mağaza adı verebilecek olan?? Dün Maltepe'yi talan ettim bişey bulamadım :/
ang benimkide çok hareketli maşallah dediğin gibi fırıldak gibiler bunlar yaa :)
dönüşlerini çok bariz hissediyorum 3 hafta önce kafası aşağıdaydı
perş.gideceğim bakalım şuanki durumu nasılmış :)
cnm tam bıtsın ekleyecegım aklımda ,en yıısı hemen bıtırrıyım bn onuüşengeçlikten kalkışamadım basınaa sızlere fıkır olsun eklıcem cnm ..
Canım çok güzel.Bebişin misler gibi uyusun içinde.Güzel rüyalar görsün inşallah.
saol cnm bnm amın ınsallahhh..
cnm tam bıtsın ekleyecegım aklımda ,en yıısı hemen bıtırrıyım bn onuüşengeçlikten kalkışamadım basınaa sızlere fıkır olsun eklıcem cnm ..
Canım çok güzel.Bebişin misler gibi uyusun içinde.Güzel rüyalar görsün inşallah.
mmlkk bebişinin odasını çokk begendim güle güle kullansın inş oğluşşnerden aldınız acaba birde sen İst. daydın demi?
Bende çok vijdan yaptım öncesinde sayfalar dolusu makale okudum.
Zararı kesinleşmiş bir buldu yok.Kimyasal olması sebebi ile kötü etki yaratabilir diye önerilmiyor.
Hem doğumdan sonra hemen boyatmakla eşdeğer bence sonuçta o zamanda geçen bişey varsa süte geçiyor yani bana göre aynı şey.Dr.da izin verince yaptırdım.
Ben hamiş kıyafeti değil,normal büyük beden almıştım.
Buarada Kartaldan aldım :) yakınmışız.
mmlkk bebişinin odasını çokk begendim sade ve şık
güle güle kullansın inş oğluşşnerden aldınız acaba birde sen İst. daydın demi?
günaydın kızlar bugün 32 bitti 33 e girdik öğleden sonra gidip çalışabilir raporumu alacam bakalım hayırlı olur inşallah, şu izin konusu beni gerio Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları
beşiktaş a yolun düşerse, büyük beşiktaş çarşısı 2. katında hamile magazası var adı motherland hamile dünyası. Ben ordan cok alısveriş yaptım her tarz ve cok güzel, modern ürünler satıyorlar abiye de var her markadan mevcut. İstersen tel no.sunu da verebilirim. Beni tanırlar biraz indirim de yaparlar belki hatırlatırsan epey para harcamıştım onlara cunku :)
mmlkk bebişinin odasını çokk begendim güle güle kullansın inş oğluşşnerden aldınız acaba birde sen İst. daydın demi?
aminnnn cnm aminnn...mobilyalarını bebişhroom dan aldık maskodan evet istanbuldayım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?