- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.841
Kocam boyatmama izin vermedidaha doğrusu sen eminsen bişey demem ama sen de kararsızsın demekki boyatmaman gerekiyor dedi ben de bişey diyemedim çok etkileniyorum her yorumdan ... Kaldım şimdi böyle koltukta oturup ) pf yarın da kına gecesi var , ctesi abimin sözü , pazar kuzenimin nikahı neyseee ((
aahh canım hadi hayırlısı olsun.. o izin konusu bende bombaaa.. 2 haftadır nasıl oyalıyorlar beni görseniz halime acırsınız.. patronum arkamda olmuştu amaaa müdürüm 2 kelimeyi biyere getirip kimseyle konuşmuyor. benimle dalga geçer gibi. şimdi çıkısını verelım tazmıantını alsın 6 ay sonra gerekırse cagrırız demıs cuma günü ağlamaktan mahfoldumm yüzüm gözüm şişti kocam o halimi gördü başladı beni üzenlere saydırmaya.. cok zoruma gitti tazminatımı cıkış yapmadanda verebilme imkanalrı vardı oysa şimdi hepten ortada kaldım.. kocam msj atıp duruo eşyalarını topla hemen bırakıosun işi avutup duruolar senı die kendileri istedi çalışmanı müdürüne noluo onu bekliosun dio. herşeyin herkesin ortasında kaldımm... şefime dedim müdür bugunde cvp vermerzse versin cıkısımı bıktım oyalanmaktan kasılıp duruorum artık dedim.. şimdi gitti müdürü bulmaya ağzına yandımı beee ne hallere soktularr allahlarından bulsunlarrr
Herkes iyidir umarım . Medcezir çok gecmis olsun canım KV takma şimdi düşüneceğim en sOn şey o olsun
Yasam hadi hayırlı olsun nasil taşınmam derken olmuş bitmiş iste.
Mmlk odan çok seker canım güle güle kullan . Hastane beşiğin bitti mı? Bitti ise paylasirmisin merak ediyorum.
Arasta Hosgeldin tatlım :)
Sezeryan yapacaklar size bir sorum olcak? Sonda herkese takılıyor mü? 2 tane pijama takımı aldım sabahlikli. Bazıları ilk gun kesinlikle geceliksiz olmaz diyor sezaryan icin. Bir de gecelik mı almak zorundayim ben şimdi almasam olmaz mı? Daha once sezaryan olan gecelik kullanmayan oldu mü? Bilen doktoruna soran varsa bir cevaplayın :)
Birde dün yaptıgım bir gafı anlatmadan geçemiycem . Nerden duydumsa bugün babalar gunu diye duydum . Panik yaptım kutlamadım diye sonra unutmamış gibi gittim eşini kutlayıp guzel sözler söylüyorum. Eşimde duygulandi sonra durdu ya 3. Pazarları olmuyormuydu dedi bir anlık sessizlik ve sonra ikimizden kahkaha :)
Neylersin acemilik basa bela :)
Kizlar bnm kizm dogum pozisyonunu almisti gcen gittk gne donus totosunu koymus oturuyodu..doktor nasi donduki genelde donmez dedigerci hissettn kac gundr gne bi taraflarima vuruyo basiyodu...nasi bi zilli bde sezeryan yollari gorunuyo
çok kızdım yahu sen rahatsızsın yardım edeceğine ne yatıyor bu sıcakta iyi uyuyormuş o da maşallah.hiç gelmese daha iyiymiş kızdım şimdi onaaKızlar bana nazar mı değdi nedir bu çektiklerim anlamıyorum şimdi de zaten kıvrandığım yetmiyormuş gibi kv ile uğraşıyorum. Hastaneye yattığım ilk gün geldi bizimle iyi hoş gelsin tabi ama eşim eve eşyalarımızı almaya gidiyorum sana emanet dedi. Adam gidip gelene kadar uyudu hadi dedim yorgundur salla bugün de eşim artık işe gitmek zorunda kaldı sabah kv yi aldı geldi kadın eşim gider gitmez yattı uyudu ben kalktım kahvaltı hazırladım vs. Şimdi de karnım ağrıyor yine uzandım. Allah rızası için bana akıl fikir verin ne yapıcım ben bu Hatunla ??? Kimsenin bana gelip bakmasını da istemedim kendisi gönüllü oluyor ama herşey numara deliricem şu Halimle. Ne yapmam lazım ben kendi işimi kendim götürürüm yavaş yavaş bir de sırtımda yüke ihtiyacım yok benim şu saatte !!!!!
Canım eşin de destekliyorsa hiç bu stresi çektiğine değmez bence. Al tazminatını çık. Daha iyi bir iş mutlaka bulursun bebişin biraz büyüyünce. Benim de kafam bozuluyor bugünlerde işle ilgili bakalım hayırlısı...
canım çok kızıyorum seni bu kadar yıpratmalarına yaaa eşinde destekçi al raporunu git sen onlar düşünmüyorsa sen onları hiç düşünme hamilesin sen yaaa canımız zaten burnumuzda hiç üzme kendinisaolsun destakçi cnaım yoksa hepten kafayı yerdim amaa cuma günü çok ağlattılar beni ellerim titredi hıçkıra hıçkıra üstüne kocam gelip görünce çıldırdı allahlarından bulsunlar. hamileyim ve onların işi için geliyorum. doktorum rapor yazıcam karar ver diyor. burası yüzünden verdiğim kararlar bile hep değişti. canıma tak etti son demlerimi yaşıyorum heralde.. şefime dedim cvp vermiosa çıkışımı versin die. bu akşamda bana cvp vermezse gidicem doktora ve işe gelmicem. ne halleri varsa görsünlerrr yeter yaaa... çocuk eyler gibi eğleniyorlar benimle ... kafamızı bozanları bu halimize allah beter etsin inş...
Canım inan 0'ım hiçbirşey almadım. Battaniyeler hangi kategoride bulamadım :26:
Park yatak alıcam ama burdan alsammı hangi marka karar veremedim.
Bi de bebek arabası konusunda kararsızım. Çok maliyetli olmaması da önemli mesela bu uygunmuş ama özelliklerini göremedim
Joie Aire Bebek Arabası Pembe - e-bebek.com
saolsun destakçi cnaım yoksa hepten kafayı yerdim amaa cuma günü çok ağlattılar beni ellerim titredi hıçkıra hıçkıra üstüne kocam gelip görünce çıldırdı allahlarından bulsunlar. hamileyim ve onların işi için geliyorum. doktorum rapor yazıcam karar ver diyor. burası yüzünden verdiğim kararlar bile hep değişti. canıma tak etti son demlerimi yaşıyorum heralde.. şefime dedim cvp vermiosa çıkışımı versin die. bu akşamda bana cvp vermezse gidicem doktora ve işe gelmicem. ne halleri varsa görsünlerrr yeter yaaa... çocuk eyler gibi eğleniyorlar benimle ... kafamızı bozanları bu halimize allah beter etsin inş...
kızlar evimizi tutmuş eşim çok mutlu oldum çok beğendim pratik benim kocam yahuuuudün gitti maşallah bugün tuttu resimlerinide atmış çok güzel.
saç boyama derdi bende de var hamilelik öncesi kendi rengine boyatmıştım ama sıkıldım şimdi zaman geçtikçe eşimde bu daha güzel boyatma deyip duruyor ama kafayı yiyeceğim değişiklik istiyor canııııııım
biraz yapı meselesi canımcım telaşlı panikli bir yapın yoksa alırsın doğum çantanı tatilede gidersin bişey olmaz ama ben gidemezdim panik bir insanım birz sanırım beni zaten yolculuk çok yordu 30 haftalık halimle ben korkardım tekrar yolculuğaDaha öncede yazdım ama kaynadı. Hamileyken özellikle 33. Haftada tatille gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz. Gideniniz var mı? Oturduğum sitede havuz var ama hijyen açısından girmeyi düşünmüyorum. Denize girmek içinde en azından Ege'ye gitmek lazım. Bebekten sonra bu yaz kaynar. Seneye Allah Kerim. Cevap bekliyorum.
Daha öncede yazdım ama kaynadı. Hamileyken özellikle 33. Haftada tatille gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz. Gideniniz var mı? Oturduğum sitede havuz var ama hijyen açısından girmeyi düşünmüyorum. Denize girmek içinde en azından Ege'ye gitmek lazım. Bebekten sonra bu yaz kaynar. Seneye Allah Kerim. Cevap bekliyorum.
biraz yapı meselesi canımcım telaşlı panikli bir yapın yoksa alırsın doğum çantanı tatilede gidersin bişey olmaz ama ben gidemezdim panik bir insanım birz sanırım beni zaten yolculuk çok yordu 30 haftalık halimle ben korkardım tekrar yolculuğa
Daha öncede yazdım ama kaynadı. Hamileyken özellikle 33. Haftada tatille gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz. Gideniniz var mı? Oturduğum sitede havuz var ama hijyen açısından girmeyi düşünmüyorum. Denize girmek içinde en azından Ege'ye gitmek lazım. Bebekten sonra bu yaz kaynar. Seneye Allah Kerim. Cevap bekliyorum.
Aaa ben kartallıyım :) evlenince maltepeli oldum:) nerden aldın selen? :))))
Merhaba arkadaşlar. Çok yakınım sevdiğim bir ablam şuan tüp bebek için transfere girdi ne olur birer ayetel kürsi okuyalım allah rızası için
"Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm." Allah'ım Nevin'e hayırlı bir evlat nasip eyle. Amin
Okuyan beğensin lütfen
Merhaba arkadaşlar. Çok yakınım sevdiğim bir ablam şuan tüp bebek için transfere girdi ne olur birer ayetel kürsi okuyalım allah rızası için
"Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm." Allah'ım Nevin'e hayırlı bir evlat nasip eyle. Amin
Okuyan beğensin lütfen
Okuyan beğensin lütfen
hehe evet canım selenden aldım çokda yakıştı herkes çok beğendi
ve oradaki bayan hamilelikten sonrada getir bedenine uygun tadilat yaptırırım dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?