2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım saçın ne renk bilmiyorum ama kına yakmayı denesen?
hem zararsız hem doğal
ben 2 yıldır kına yakıyorum çok memnunum

Canım eşin de destekliyorsa hiç bu stresi çektiğine değmez bence. Al tazminatını çık. Daha iyi bir iş mutlaka bulursun bebişin biraz büyüyünce. Benim de kafam bozuluyor bugünlerde işle ilgili bakalım hayırlısı...

canım sonda mutlaka takılıyo sezeryanda
hatta sezeryandan daha kötü sinir oluyorum ne yapcam bilmem

bebekkafa cicilerin hayırlı uğurlu olsun çoğu şeyi halletmişsin güzel zamanlarda kullan inşallah

Kizlar bnm kizm dogum pozisyonunu almisti gcen gittk gne donus totosunu koymus oturuyodu..doktor nasi donduki genelde donmez dedigerci hissettn kac gundr gne bi taraflarima vuruyo basiyodu...nasi bi zillibde sezeryan yollari gorunuyo

yesinler onun totşunu otururmuşda senin için sanırım en iyisi oldu fıstık sezeryan istiyordun zaten

çok kızdım yahu sen rahatsızsın yardım edeceğine ne yatıyor bu sıcakta iyi uyuyormuş o da maşallah.hiç gelmese daha iyiymiş kızdım şimdi onaa

kızlar bu da hediye gelen bebk arabam massimo rico marka çok sevimli netten buldum resmini atayım dedim aynısı çok da hafif çift yönlü kolay sürülüyor tek elle kapanıyo falan beğendim bayağı daha dün soruyordum ne marka alsam diye bugün hediyesi geldi minnoşun

saolsun destakçi cnaım yoksa hepten kafayı yerdim amaa cuma günü çok ağlattılar beni ellerim titredi hıçkıra hıçkıra üstüne kocam gelip görünce çıldırdı allahlarından bulsunlar. hamileyim ve onların işi için geliyorum. doktorum rapor yazıcam karar ver diyor. burası yüzünden verdiğim kararlar bile hep değişti. canıma tak etti son demlerimi yaşıyorum heralde.. şefime dedim cvp vermiosa çıkışımı versin die. bu akşamda bana cvp vermezse gidicem doktora ve işe gelmicem. ne halleri varsa görsünlerrr yeter yaaa... çocuk eyler gibi eğleniyorlar benimle ... kafamızı bozanları bu halimize allah beter etsin inş...

kızlar evimizi tutmuş eşim çok mutlu oldum çok beğendim pratik benim kocam yahuuuu dün gitti maşallah bugün tuttu resimlerinide atmış çok güzel.

saç boyama derdi bende de var hamilelik öncesi kendi rengine boyatmıştım ama sıkıldım şimdi zaman geçtikçe eşimde bu daha güzel boyatma deyip duruyor ama kafayı yiyeceğim değişiklik istiyor canııııııım

canım çok kızıyorum seni bu kadar yıpratmalarına yaaa eşinde destekçi al raporunu git sen onlar düşünmüyorsa sen onları hiç düşünme hamilesin sen yaaa canımız zaten burnumuzda hiç üzme kendini

Daha öncede yazdım ama kaynadı. Hamileyken özellikle 33. Haftada tatille gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz. Gideniniz var mı? Oturduğum sitede havuz var ama hijyen açısından girmeyi düşünmüyorum. Denize girmek içinde en azından Ege'ye gitmek lazım. Bebekten sonra bu yaz kaynar. Seneye Allah Kerim. Cevap bekliyorum.

canım bence yavaş yavaş alma sen hızlı hızlı artık ne olur ne olmaz bu sefer telaştan herkes kendi kafasına göre alıyor.hastane çıkışıdır battaniye havlu cıt cıtlı bady takımlar küvet biberon yatağını hemen al derim kuzucum

Canım onlar için ne yaparsan yap kıymetini bilmeyecekler o yüzden değmez kendini yıpratmana. Onlar yüzüstü bırakılmayı hakediyorlar bence. Bu kadar oyaladılar seni çocuk oyuncağımı bu?

Maşallah ne hızlıymış eşin çok sevindim hayırlı olsun

biraz yapı meselesi canımcım telaşlı panikli bir yapın yoksa alırsın doğum çantanı tatilede gidersin bişey olmaz ama ben gidemezdim panik bir insanım birz sanırım beni zaten yolculuk çok yordu 30 haftalık halimle ben korkardım tekrar yolculuğa

Denizin bir zararı yok diye biliyorum canım. Yüzmek zaten çok faydalıymış. Yol bakımından soruyorsan kendi aracınızla gidecekseniz sık sık mola verip gezinirsen problem olmaz sanırım sen yine de doktoruna danış. Biz uzun tatile çıkamıycaz bu yaz maalesef. Günübirlik çeşmeye vs gider geliriz niyet var ama hala gidemedik :)

1 ay önce falan kendi arabamızla 3 günlüğüne antalya ya gittik bende çok yoruldum. Ama uçak yolculuğu düşünüyorum. Evet ben rahat bi insanım doktorumda rahat. Yola çıkmadan gelin bir bakayım dedi. Zaten rapor lazımmış uçak için. Tatil diye bencillik mi yapıyorum bilemiyorum

Cnm ben 29. Haftadayım ve fırsat bulabilirsem birara istanbula yakın biyere gidip kafa dinlemek istiyorum, nezaman giderim bilemiyorum ama dikkat ettiğin sürece sorun yok , tabi Dr un da söylediği önemli.. En kısa sürede git ve gel

Merhaba arkadaşlar. Çok yakınım sevdiğim bir ablam şuan tüp bebek için transfere girdi ne olur birer ayetel kürsi okuyalım allah rızası için

"Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm." Allah'ım Nevin'e hayırlı bir evlat nasip eyle. Amin

Okuyan beğensin lütfen

ayetul kürsi yani tamam ben okudum inşallah

Telden giriyorum begenemiyorum canim ama okudum canim

Bende telden giriyorum okudum haklarina hayirlisi olsun

hehe evet canım selenden aldım çokda yakıştı herkes çok beğendi
ve oradaki bayan hamilelikten sonrada getir bedenine uygun tadilat yaptırırım dedi :)

Ben de birkaç elbise denedim olmadı , oradaki kadın Pendik'te bi mağaza var dedi hamileler için ama çok modern elbiseler var dedi merak ediyorum ben de Çarşamba günü gidip bakıcam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…